Βασίλισσα Ελισάβετ και Μέγκαν Μαρκλ – Μια ολέθρια σχέση!

Βασίλισσα Ελισάβετ και Μέγκαν Μαρκλ - Μια ολέθρια σχέση

Βασίλισσα Ελισάβετ και Μέγκαν Μαρκλ – Μια ολέθρια σχέση!

Αν δεν είχα περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα -λόγω των αστρολογικών μου σπουδών- στην Αγγλία και αν δεν ήξερα από πρώτο χέρι (στη σχολή κάναμε πάντα πολλά μαθήματα βασισμένα στους αστρολογικούς χάρτες της βασιλικής οικογένειας) πόσο οι Άγγλοι ενδιαφέρονται για οτιδήποτε αφορά το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια, ίσως να μην είχα ακριβώς την εικόνα της επιρροής που έχει τα τελευταία χρόνια η δύσκολη σχέση του δευτερότοκου γιού της αείμνηστης Νταϊάνα, μετά της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ, με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως φαίνεται τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, ειδικά με τις κατηγορίες της κακής συμπεριφοράς της Μέγκαν στο προσωπικό του Παλατιού και άλλα πολλά που διαχέονται στον τύπο (πρόσφατα ακούστηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον αλλά και η Καμίλα έχουν βάλει το χεράκι τους σε πολλά από τα δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου στο Ηνωμένο Βασίλειο), έχουν εξωθηθεί στα άκρα.

Ταύρος VS Λέοντα

Την αλήθεια πίσω από όλα αυτά όμως φαίνεται ότι μπορεί να την ανιχνεύσουμε, με αστρολογικούς όρους μιλώντας, στη «δύσκολη» σχέση της Μέγκαν Μάρκλ με την ίδια την Βασίλισσα. Ανατρέχοντας λοιπόν στη συναστρία τους, κάτι που εμείς οι αστρολόγοι κάνουμε για να δούμε τη δυναμική στη σχέση μεταξύ δυο ατόμων, μια όψη μου τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή. Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι Ταύρος ενώ η Μέγκαν Μάρκλ είναι Λέων. Ο Κρόνος στο ωροσκόπιο της Βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στον Σκορπιό ακριβώς επάνω στο Μεσουράνημα της και κάνει μια πολύ δύσκολη όψη συνόδου με τον Ουρανό στο ωροσκόπιο της Μέγκαν Μάρκλ. Ο Κρόνος είναι ο αυστηρός, συντηρητικός, πλανήτης του περιορισμού, των ευθυνών και της πειθαρχίας, από το ωροσκόπιο της Ελισάβετ που κάνει όψη σύγκρουσης με τον απρόβλεπτο, φιλελεύθερο, επαναστάτη Ουρανό στο ωροσκόπιο της Μέγκαν Μάρκλ και αυτή νομίζω η όψη είναι η κυρίαρχη στη συναστρία τους. Ένας πόλεμος δυο διαφορετικών κόσμων και αντιλήψεων. Μια σύγκρουση τιτάνων. Ακόμη χειρότερα γίνονται τα πράγματα καθώς ο Άρης στο ωροσκόπιο της Μέγκαν Μάρκλ βρίσκεται στον Καρκίνο ακριβώς πάνω στον Πλούτωνα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η όψη Άρη-Πλούτωνα σε μια συναστρία που δεν είναι ερωτικής φύσης μιλάει για σκληρά παιχνίδια εξουσίας, αλλά και για χειριστικές συμπεριφορές, που όπως φαίνεται και οι δυο γυναίκες -με διαφορετικό τρόπο βέβαια- παίζουν η μία προς την άλλη. Συνήθως αυτά είναι παιχνίδια εξόντωσης.

Οι ομοιότητες των όψεων με την Νταϊάνα

Είναι πραγματικά φοβερή η σύμπτωση παρόμοιων όψεων που είχε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα με την Ελισάβετ. Η Νταϊάνα είχε Σελήνη στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Λέοντα και την όψη αυτή τετραγώνιζε ο Κρόνος από τον Σκορπιό στο ωροσκόπιο της Βασίλισσας. Κι εδώ μιλάμε πάλι για παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, απλά αντί για τον Άρη της στον Καρκίνο, όπως έχει η Μέγκαν Μάρκλ, η Νταϊάνα είχε τον Ήλιο της στον Καρκίνο πάνω στον Πλούτωνα της Ελισάβετ. Όπως φαίνεται λοιπόν και οι δυο τους, Νταϊάνα και Μέγκαν, είχαν να αντιπαρατεθούν με ένα ισχυρό Κρόνο, τον Κρόνο της Ελισάβετ που πρεσβεύει ένα ιδιαίτερα αυστηρό σύστημα, γεμάτο πνιγηρά κάθε επιθυμίας συντηρητικά πρωτόκολλα. Όμως κι οι δυο φαίνεται ότι αναπτύσσουν κι ένα παρόμοιο εκδικητικό κάπως ρόλο απέναντι στο Παλάτι. Η Νταϊάνα Καρκίνος, η Μέγκαν έχει ωροσκόπο Καρκίνο και ο τρόπος αντιμετώπισης είναι πάντα δια της πλαγίας οδού.

Παιγνίδια δύναμης και ελέγχου

Ακόμη και στο ωροσκόπιο της συναστρίας τους μεταξύ της Μέγκαν και της Βασίλισσας Ελισάβετ, το γνωστό ως σύνθετο ωροσκόπιο (ένα ωροσκόπιο που συντάσσεται ως αυτόνομη οντότητα της σχέσης μεταξύ δυο ατόμων) βλέπουμε σκληρές όψεις, αντίθεση Άρη-Κρόνου – τετράγωνο με Ουρανό, που δείχνουν ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι μια ισότιμη, ελεύθερη και ευχάριστη σχέση. Κάποιος θα έπρεπε να καταπιεστεί, να χάσει την ελευθερία του και να θυσιάσει πολλές από τις προσωπικές του επιθυμίες για να μπορεί η σχέση να είναι βιώσιμη και αυτή σίγουρα δεν θα ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ. Κάπως παρόμοιο ήταν και το σύνθετο ωροσκόπιο της σχέσης της Νταϊάνα με την Βασίλισσα. Κι εκεί υπήρχαν όψεις που δείχνουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, αλλά και ελέγχου.

Η καταστροφική πορεία της σχέσης

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, ακόμη κι από την περίοδο του γάμου το 2018, που ο Ουρανός πέρασε στον Ταύρο ενεργοποίησε τις δύσκολες όψεις μεταξύ της Μέγκαν και της Βασίλισσας. Το ίδιο και ο Πλούτωνας που ενεργοποιεί κι αυτός με τη σειρά του, στο σύνθετο ωροσκόπιο των δυο τους, την καταστροφική πορεία της σχέσης κι απ’ ότι φαίνεται τίποτε δεν πρόκειται να φτιάξει, αντιθέτως θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο μέχρι και το 2026.

Στα βήματα της Σίμπσον

Είναι εντυπωσιακό επίσης από αστρολογικής άποψης πόσες κοινές αστρολογικές ενδείξεις υπάρχουν στην ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν με τον Βασιλιά Έντουαρντ και τη δική του ιστορία αγάπης με την Γουάλις Σίμπσον, την Αμερικανίδα που δημιούργησε μια κρίση το 1936 στο παλάτι και οδήγησε στην παραίτηση του.