Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Η ομορφιά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι σαγηνευτική. Ο ισχυρός συνδυασμός της ρομαντικής, ευχάριστης και ζεστής Αφροδίτης με τον σκοτεινό, μυστικιστικό, εξωτικό και βαθιά συναισθηματικό Σκορπιό κάνει τους εκπροσώπους της να εκπέμπουν έντονο σεξαπίλ, μυστήριο και να μαγνητίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Η Αφροδίτη στον αινιγματικό Σκορπιό είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για την αγάπη, με πάθος και ένταση. Δεν μένει στην επιφάνεια των συναισθημάτων και πάντα αναζητά το βάθος στις σχέσεις της. Είναι πιστή, αλλά και τόσο κτητική που τα ζει όλα με την υπερβολή του δράματος. Αν μέσα από τις σχέσεις της δεν καλύπτονται οι ανασφάλειες της, τότε γίνεται εμμονική και βρίσκεται σε μια συνεχόμενη εσωτερική σύγκρουση. Παίρνει τα πάντα πολύ προσωπικά, γίνεται ευάλωτη και στεναχωριέται υπερβολικά. Δεν της αρέσει να μοιράζεται, λειτουργεί εγωιστικά και κουράζει τους γύρω της με την εξουσιαστική συμπεριφορά της. Αν όμως βρίσκεται σε μια σχέση που λαμβάνει αγάπη και συναισθηματική πληρότητα, τότε δίνεται ολοκληρωτικά και κάνει τα πάντα για τον σύντροφό της.

Σαγήνη και σεξουαλικότητα

Τα άτομα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι χαρισματικά, έχουν απίστευτη σεξουαλικότητα και είναι καταπληκτικοί εραστές. Αλλά δεν θέλουν μόνο το σώμα του συντρόφου τους, θέλουν και την ψυχή του. Το σεξ χωρίς το βαθύ δέσιμο δεν τους ενδιαφέρει. Είναι αφοσιωμένοι σύντροφοι και ζηλιάρηδες. Έχουν έντονη επιθυμία να ελέγξουν τα πάντα και πολλές φορές η συμπεριφορά τους προκαλεί φόβο. Αυτή η εμμονή τους να μην προδοθούν λειτουργεί πολλές φορές ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, καθώς με τα παιγνίδια εξουσίας και την πίεση που ασκούν οδηγούν τις καταστάσεις σε αυτό που φοβούνται, δηλαδή να πάει το ταίρι τους σε άλλη αγκαλιά. Αν γίνει αυτό θα πονέσουν πολύ, δεν θα συγχωρήσουν ποτέ και κάποια στιγμή θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και θα ψάξουν να βρουν αλλού την απόλυτη αγάπη που τόσο ποθούν.

Δράμα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θεωρείται θέση αδυναμίας. Και αυτό γιατί η ενέργεια της φωτεινής και ζεστής Αφροδίτης είναι διαφορετική από εκείνη του σκοτεινού Σκορπιού και έτσι ο πλανήτης του έρωτα δεν μπορεί να εκφράσει επαρκώς τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα του. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι δραματική, ταραχώδης και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι εκπρόσωποι της δυσκολεύονται να διατηρήσουν μια συναισθηματική ισορροπία και το πάθος τούς οδηγεί να ζουν ανάμεσα στην αληθινή ευτυχία και την απόλυτη απελπισία. Δεν αρέσκονται στις μέτριες σχέσεις, είναι των άκρων και επιζητούν παθιασμένες, δραματικές και εκρηκτικές συμπεριφορές και μπορεί να αναλώνονται σε έρωτες που φέρνουν πόνο και ταλαιπωρία.

Πιστοί ως φίλοι και συνεργάτες

Ως συνεργάτες είναι παθιασμένοι και θαρραλέοι και κυνηγούν τους στόχους τους, με αυτοπεποίθηση και έντιμες κινήσεις. Λειτουργούν με τη διαίσθηση τους και κάνουν πάντα αυτό που τους αρέσει και αγαπούν. Συνήθως τα χόμπι και οι ενασχολήσεις τους είναι μη συμβατικά και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μόνο για τα χρήματα, αν ταυτόχρονα δεν τους εμπνέει. Λατρεύουν να κάνουν περίεργα και ασυνήθιστα πράγματα και συνήθως λειτουργούν ως «πρότυπα», αφού μπορούν να διαμορφώνουν τάσεις, επειδή δοκιμάζουν πράγματα που άλλοι φοβούνται. Τους αρέσει να πηγαίνουν σε απίθανα σημεία και να γεμίζουν τη ζωή τους με μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες. Συνήθως δεν έχουν πολλούς φίλους (εάν δεν υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στον Ζυγό ή τον Τοξότη) και δεν είναι πολύ κοινωνικοί. Προτιμούν να βρίσκονται με ανθρώπους που εμπιστεύονται περισσότερο και χρειάζονται μεγάλο διάστημα και πολλές έμπρακτες αποδείξεις για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Είναι πιστοί και ειλικρινείς φίλοι και λειτουργούν υποστηρικτικά προς αυτούς που αγαπάνε. Αν δεχτούν προδοσία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγχωρήσουν κάποιον.

Άνδρες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Οι άνδρες με αυτή τη θέση δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Φαίνονται ισχυροί με πολύ αυτοπεποίθηση και το πάθος τους είναι η κινητήριος δύναμή τους. Είναι «φτιαγμένοι» για να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους και ικανοί να κάνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Είναι τολμηροί, έχουν ανάγκη την περιπέτεια και δεν σταματούν ποτέ να κάνουν όνειρα.

Γυναίκες με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Οι γυναίκες με την Αφροδίτη τους στον Σκορπιό έχουν το άγγιγμα της femme fatale, είναι χαρισματικές με τολμηρή προσωπικότητα και πλήρως αφοσιωμένες. Είναι αισθησιακές, παθιασμένες, ευέλικτες και τολμηρές. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τη σαγήνη που προκαλούν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πλησιάσουν αυτές πρώτες τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει και να τον μαγνητίσουν με τα λόγια και τη συμπεριφορά τους.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δίνει την τέλεια και «εμπορική» ομορφιά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη μαγεία που εκπέμπουν οι εκπρόσωποι της. Συνήθως, αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι το βαθύ διεισδυτικό βλέμμα, τα υγρά μάτια που μαγνητίζουν και ένα ερωτικό και πολλά υποσχόμενο χαμόγελο. Το πρόσωπο τους είναι πιο τετράγωνο με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά και αισθησιακά χείλη. Τα μαλλιά τους είναι σε πιο γήινους τόνους και η όλη εμφάνιση δίνει μία αίσθηση γοητείας, δύναμης, μυστικότητας και σοβαρότητας. Παρότι όλο το σώμα και το πρόσωπο είναι σέξι, δεν προκαλούν. Τείνουν να διατηρούν μια πολύ φυσική εμφάνιση και οι γυναίκες δεν φορούν πολύ μακιγιάζ. Είναι κομψές και δεν ντύνονται πρόστυχα. Καλύπτουν το σώμα τους με ρούχα που τονίζουν διακριτικά τα σέξι σημεία τους και διεγείρουν τη φαντασία των άλλων.

Ποιοι μοιράζονται την Αφροδίτη τους στον Σκορπιό

Επειδή η θέση της Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μας βρίσκεται πάντα πολύ κοντά στο ζώδιο μας, για να έχει κάποιος Αφροδίτη στον Σκορπιό θα πρέπει να έχει τον Ήλιο του, δηλαδή το ζώδιο του, από την Παρθένο μέχρι τον Αιγόκερω. Οι διάσημοι που μοιράζονται την Αφροδίτη τους στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολλοί και σαγηνευτικοί.

Τζένη Μπαλατσινού

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Από το 1990 που η Τζένη Μπαλατσινού κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Με τη μοναδική ομορφιά της, το απέριττο στιλ της και τις πρωτοποριακές ιδέες της, κατάφερε να αποτελεί σύμβολο κομψότητας και να χαράζει τις τάσεις της μόδας. Το πρόσωπο της, με τα υπέροχα λακκάκια που σχηματίζονται όταν χαμογελά, κοσμεί ακόμα τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, ενώ το ατελείωτο κορμί της έγινε αντικείμενο πόθου για πολλούς Έλληνες, αλλά η ίδια δεν υπήρξε ποτέ προκλητική. Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και υποδειγματική μητέρα, Τζένη Μπαλατσινού, είναι Σκορπιός με Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που εκπροσωπεί αυτή η μυστηριακή Αφροδίτη. Πάθος, πίστη και σαγήνη. Και όλα αυτά τα έχει και με το παραπάνω, μαζί με την φιλοδοξία, την σκληρή και αδιάκοπη δουλειά, την αφοσίωση με ό,τι καταπιάνεται που της δίνει ο ωροσκόπος της στον Αιγόκερω. Δεν ασχολείται με τίποτα και κανέναν αν δεν την παθιάζει, δεν θέλει να έχει ανθρώπους δίπλα της αν δεν τους αγαπά και δίνει στους δικούς της, αλλά και στη δουλειά της, όλο της το είναι. Είναι μια γυναίκα, που μέσα από την Αφροδίτη της, ξέρει πολύ καλά την αξία της και την επιρροή που έχει, αλλά δεν θα το εκμεταλλευτεί και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την χειραγωγήσει. Κρατάει πάντα την απόσταση που χρειάζεται, δεν αφήνει να φανεί προς τα έξω τίποτα περισσότερο από αυτό που θέλει η ίδια και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα από ό,τι δείχνει.

Μελίνα Μερκούρη

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

«Δεν νομίζω ότι υπήρξα όμορφη, αλλά αυτό δεν υπήρξε πρόβλημα. Το σημαντικότερο από όλα είναι η γοητεία» είχε πει η Μελίνα Μερκούρη, η Ελληνίδα σύμβολο που το άστρο της δεν έσβησε ποτέ. Ηθοποιός, πολιτικός, επαναστάτρια και πάνω από όλα γυναίκα. Μια γυναίκα καθηλωτική που διέπρεψε σε όλους τους τομείς. Το έργο της τεράστιο, όπως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες της. Άφησε το σημάδι της παντού και το όνομα της θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία. Ήταν η Μελίνα και δεν χρειαζόταν επίθετο. Το τεράστιο χαμόγελο της έφτανε για να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος. Το γάργαρο γέλιο της, η δύναμη της, η φωνή της, η γοητεία της, ήταν όλα μοναδικά και πάνω από όλα το πάθος της. Η Μελίνα Μερκούρη, η μακροβιότερη Υπουργός Πολιτισμού, ήταν Ζυγός, με Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ερμή της και η ακτινοβολία της προσωπικότητας της δεν θα μπορούσε να μείνει εντός των Ελληνικών συνόρων. Βραβεύτηκε για τις υποκριτικές της ικανότητες με πλήθος διεθνών βραβείων και ως υπουργός Πολιτισμού «άντεξε» και στους 16 ανασχηματισμούς των τότε κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Η Μελίνα έζησε τη ζωή της με πάθος και στο έπακρο, όπως έλεγε και η ίδια και η ομορφιά της, η κομψότητα και η σαγήνη της θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στο μυαλό όλων μας.

Ντέμι Μουρ

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Η ζωή της πανέμορφης Αμερικανίδας ηθοποιού Ντέμι Μουρ, ίσως και να περιγράφει όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα και το… δράμα που κρύβει βαθιά μέσα της η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η σταρ του Χόλυγουντ με τα επεισοδιακά διαζύγια και τη γεμάτη πάθη ζωή της, πάλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που έφτασε και όπως είπε και η ίδια σε συνέντευξη της, «τίποτα δεν μου χαρίστηκε». Η Ντέμι Μουρ έχει το σημάδι του Σκορπιού πολύ έντονο στον αστρολογικό της χάρτη. Με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή σε αυτό το σκοτεινό ζώδιο, είχε ως οδηγό τα πάθη της, αλλά όταν έφτανε στο ναδίρ κατάφερνε να γεννηθεί από τις στάχτες της. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα και οι πληγές τη συνόδευαν και στην ενήλικη ζωή της. Πάντα έψαχνε να βρει αγάπη και ασφάλεια και τελικά έκανε τρεις γάμους με ανάλογα διαζύγια. Υπήρξε σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ‘90, αλλά παραμένει ελκυστική, αφού ο χρόνος υπήρξε σύμμαχος της. Μέχρι και τώρα στα 58 της χρόνια η γήινη ομορφιά της είναι αξεπέραστη, όπως και η υπέροχη βραχνή φωνή της. Ίσως ο σκηνοθέτης Ρίντλεï Σκοτ περιέγραψε με τα πιο κατάλληλα λόγια τη σαγήνη της Ντέμι Μουρ, λέγοντας ότι η διάσημη ηθοποιός είναι ένα από τα πλέον «ύπουλα sex symbols». Και αυτό γιατί, όπως είχε πει ο ίδιος, ποτέ δεν χρειάστηκε να γδυθεί για να σκανδαλίσει… αν και το έκανε στην ταινία «Στριπτίζ» και μοίρασε εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη.

Αν Χαθαγουέι

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Με μια τετραπλή και ιδιαίτερα τυχερή σύνοδο Ήλιου, Ερμή, Δία και Αφροδίτης στον Σκορπιό, η Αν Χάθαγουει φέρει τα θετικά και τα αρνητικά του ζωδίου (επιμονή, υπομονή, πάθος, προσήλωση στον στόχο, αλλά και καχυποψία, εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια) στον υπέρτατο βαθμό και σίγουρα είναι μια καθαρόαιμη Σκορπιός, που ό,τι σχεδιάζει και προσπαθεί το καταφέρνει. Με τον Άρη της στον Αιγόκερω στην έξαρση του, η ηθοποιός Αν Χάθαγουει φαίνεται ιδιαίτερα φιλόδοξη, ακούραστη και εργασιομανής, αλλά πάντα η γοητεία της θα συνεπαίρνει το κοινό και τους άνδρες.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ με αρκετά βραβεία στη συλλογή του, αλλά και Όσκαρ, με ιδιαίτερο σεξαπίλ και γοητεία στο γυναικείο κοινό, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο εκπροσωπεί το ζώδιο του Σκορπιού! Μάλιστα έχει σε σύνοδο με τον Ήλιο του, τόσο την Αφροδίτη όσο και τον Άρη. Αυτός είναι από τους πιο μαγνητικούς, μυστηριώδεις και έντονους συνδυασμούς, σε ένα ωροσκόπιο, πόσο μάλλον όταν βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Όλοι οι πλανήτες του στον Σκορπιό, δημιουργούν τρίγωνο με τον πολύ τυχερό Δία στους Ιχθύς και με τον Κρόνο στον Καρκίνο. Σε αντίθεση με αυτό που δείχνουν οι πολλοί πλανήτες του και ο ωροσκόπος του στον Ζυγό, ένα άτομο δηλαδή αρκετά ψύχραιμο, με ευγενική φυσιογνωμία και χάρη, ο επιτυχημένος ηθοποιός φαίνεται να κρύβει μέσα του ένα ηφαίστειο. Οι φιλοδοξίες του μεγάλες και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε για να τις πραγματοποιήσει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο πιθανώς δείχνει το οικογενειακό του background, τον χωρισμό των γονιών του σε μικρή ηλικία, αλλά και τη δυσκολία του με την δέσμευση γενικότερα. Μέσα σε όλο αυτό που δημιούργησε στην καριέρα του και φαίνεται ιδιαίτερα λαμπερό ο Ντι Κάπριο έχει και τις σκοτεινές του και μοναχικές πλευρές. Άλλωστε η Σελήνη του (τα συναισθήματα μας, ο ψυχικός μας κόσμος) εκτός από το τετράγωνο με τον Κρόνο βρίσκεται σε σύνοδο και με τον Πλούτωνα. Βέβαια αυτή είναι η όψη του ανθρώπου που μπορεί να γοητεύει τις μάζες και να ξεχωρίζει μέσω της καριέρας του.

Χοακίν Φίνιξ

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης ομορφιά της Αφροδίτης στον Σκορπιό

Ο Αμερικανός ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού και εκτός από τον Ήλιο του σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται ο Άρης και η Αφροδίτη και σχηματίζουν τρίγωνο με τον Δία του στους Ιχθύς, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο ωροσκόπιο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Όλοι αυτοί οι πλανήτες σε υδάτινα ζώδια, μαζί με τον Κρόνο στον Καρκίνο, δείχνουν ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό και με άκρατη σεξουαλικότητα. Αν βάλουμε στο παιγνίδι και τη Σελήνη του στον Κριό (που κυβερνάται από τον Άρη όπως και ο Σκορπιός), καταλαβαίνουμε γιατί μιλάμε για έναν αδάμαστο χαρακτήρα. Η Αφροδίτη του στον Σκορπιό του έχει χαρίσει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα που μαγεύει, αλλά και την αδιαφιλονίκητη γοητεία του. Το μυστήριο που καλύπτει την αντισυμβατική ζωή του και ο ευθύς λόγος του τον κάνουν να λάμπει πιο πολύ και από το Όσκαρ που έλαβε για την ερμηνεία του στην ταινία «Joker», έναν ρόλο που μόνο ένας αληθινός Σκορπιός με έντονες Πλουτώνιες όψεις μπορούσε να απογειώσει!

Η λίστα με τους χαρισματικούς ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι τεράστια. Ο ξεχωριστός άνκορμαν της Ελληνικής τηλεόρασης Νίκος Χατζηνικολάου, η μοναδική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ελεωνόρα Μελέτη, η αντισυμβατική ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ, η μοναδική Τζόντι Φόστερ, ο γοητευτικός Χιου Τζάκμαν, αλλά και ο γόης Ματ Ντέιμον είναι μερικοί ακόμα, από τους αστέρες που έχουν τον πλανήτη του έρωτα στον αινιγματικό Σκορπιό και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και την καρδιά μας.