Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

Έφτασε λοιπόν αυτή η μαγική στιγμή που την περιμένουμε κάθε χρόνο και με περισσότερη αγωνία (ειδικά πέρυσι και φέτος με τις περιοριστικές συνθήκες) για να φύγουμε από την πόλη, από το γνωστό μας περιβάλλον, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεχάσουμε τυπικότητες, συμβατικότητες και να ξεχυθούμε σε νησιά, θάλασσες και βουνά, μόνοι ή με παρέα. Δεν αρέσει όμως σε όλους ο ίδιος τρόπος διακοπών και δεν τις αντιλαμβάνονται όλοι, επίσης, το ίδιο. Για άλλους διακοπές είναι κάμπινγκ και χαλαρές καταστάσεις δίχως «πρέπει», άλλοι τις βλέπουν σε ένα σούπερ χλιδάτο ξενοδοχείο που θα τους φέρνουν τον καφέ στο κρεβάτι και θα βαριούνται να κατέβουν και μέχρι την πισίνα κι άλλοι σαν μια ατελείωτη περιπέτεια που θα ξεκινά το πρωί και θα τελειώνει την άλλη μέρα το πρωί…

Διαβάζοντας τα παρακάτω θα πάρετε μια γενική ιδέα για τις προτιμήσεις των 12 ζωδίων, ώστε να μην μπείτε σε περιπέτειες επιλέγοντας να κάνετε διακοπές με τους «λάθος» ανθρώπους.

Ακόμη, θα βρείτε τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς ιδανικές διακοπές είναι το δίπτυχο περιπέτεια-δράση, γι’ αυτό επιλέγετε πάντα μέρη που να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιλέξετε κάτι πιο κουλ που δεν θα μπορεί να σας κρατάει σε εγρήγορση. Προτιμήστε το κάμπινγκ  και αποφύγετε να ξαναπάτε στο ίδιο μέρος που δεν έχει πια κανένα ενδιαφέρον για σας. Αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη στο αίμα σας είναι η εξερεύνηση του μέρους που θα πάτε. Το ότι έχουμε καλοκαίρι και ο ήλιος καίει παντού δεν καθιστά απαραίτητο να πάτε σε νησί. Μπορείτε κάλλιστα να επισκεφτείτε κι άλλα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού, στα οποία διοργανώνονται και αθλητικές δραστηριότητες Όπου κι αν αποφασίσετε τελικά να πάτε μην ξεχνάτε το καπέλο που θα προστατεύει ό,τι πιο ευαίσθητο επάνω σας: το κεφάλι σας, τα γυαλιά ηλίου και οπωσδήποτε αντιηλιακά, διότι παρασύρεστε από τη δράση και ξεχνιέστε κάτω από τον ήλιο.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 έως 28/7 κι από 16/8 μέχρι 23/8.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο μυαλό σας η λέξη διακοπές είναι συνώνυμη με τη χαλάρωση, το ποιοτικό φαγητό, την καλή παρέα και την άνεση. Δεν είστε ο τύπος που θα κάνει διακοπές αστραπή ή θα γυρίσει μέσα σε μια εβδομάδα τρία νησιά. Εσείς θέλετε να χαλαρώσετε σε ένα μέρος, να το γνωρίσετε καλά και να ξετρυπώσετε εκείνα τα σημεία που άλλοι ίσως να μην τα έχουν ανακαλύψει ακόμη. Σημαντικό στις διακοπές σας είναι η ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων. Σιγουρευτείτε πριν ξεκινήσετε για το ξενοδοχείο ή τα δωμάτια που θα μείνετε ποιες είναι ανέσεις που παρέχουν, για να μην απογοητευτείτε. Μάθετε λεπτομέρειες για τις τοπικές εστιατορικές ανέσεις και αν είναι δυνατό φροντίστε οι διακοπές σας να συμπίπτουν μ’ ένα μουσικό event που τόσο αγαπάτε και το οποίο μπορεί να διοργανώνετε στο μέρος που θα είστε, μια συναυλία, κάποιο φεστιβάλ κλπ. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μουσική, διότι εσείς δεν ζείτε χωρίς αυτή και για να μην σας πιάσει καμιά «λιγούρα» στο ταξίδι πάρτε και το αγαπημένο σας γλυκό!

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 30/7 έως 16/8. Εξαιρετικό είναι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια κοντινή απόδραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν θέλετε να κάνετε «ενδιαφέρουσες» διακοπές, πηγαίνετε σίγουρα κάπου με έναν Δίδυμο. Στους Διδύμους δεν αρέσουν οι ήρεμες οικογενειακές διακοπές που τις βαριούνται από την πρώτη μέρα. Κύριο μέλημά τους είναι να γνωρίσουν όσο κόσμο μπορούν περισσότερο και να αποκομίσουν πολλές και δυνατές εμπειρίες. Ο γύρος της χώρας π.χ. είναι μια ιδέα ιδιαίτερα δελεαστική για ένα νεαρό Δίδυμο, ενώ μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά είναι ό,τι πρέπει για κάποιον μεγαλύτερο. Όπου κι αν πάτε όμως, επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά, εξασφαλίστε καλή παρέα. Αποφύγετε τις απρόσωπες τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες που δεν σας ταιριάζουν και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας εκτός από το κινητό και πολλά GigaBytes για να μην χάσετε επαφή με τα αγαπημένα σας άτομα και τον κόσμο του ίντερνετ. Ένα μέρος με εναλλαγές στα τοπία ή στα πράγματα που θα κάνετε, είναι το απόλυτο μέρος διακοπών για σας. Κι επειδή μαζί με το σώμα σας θέλετε να τρέφετε και το πνεύμα σας, φροντίστε εκεί που θα πάτε να έχει κάποιο πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Το καλοκαίρι του 2021 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες καλών διαστημάτων για τριήμερες αποδράσεις και διακοπές. Από τις 2/7 μέχρι τις 21/7 κι από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 10/9 είναι τα καλύτερα διαστήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ίσως οι μόνοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που όταν έρχεται η ώρα των διακοπών, αντί να είστε σούπερ χαρούμενοι, αρχίζετε τις γκρίνιες, διότι μάλλον νιώθετε ότι ξεβολεύεστε. Άλλωστε, τίποτε δεν είναι σαν το σπίτι για έναν γνήσιο Καρκίνο. Αν λοιπόν δεν πηγαίνετε στο εξοχικό σας, φροντίστε να μην είστε πάρα πολύ μακριά από τα μέρη που αισθάνεστε οικεία. Προτιμήστε διακοπές σε ένα νησί ή κοντά σε θάλασσα γενικώς και κοιτάξτε πρώτα για κάποιο στούντιο ή μπαγκαλόους από την επιλογή του… ξενοδοχείου που δεν θυμίζει και πολύ σπίτι. Στα μέρη που θα πάτε φροντίστε να βρείτε και κάποιο άλλο ενδιαφέρον εκτός από τη φυσική ομορφιά και οπωσδήποτε να είναι ένας τόπος με ιστορία, παράδοση και κάποιο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Όπου κι αν πάτε τελικά, προμηθευτείτε ένα οδηγό μαγειρικής των τοπικών σπεσιαλιτέ για να κάνετε την πρακτική σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Επίσης, εφοδιαστείτε με φωτογραφική μηχανή και κάμερα για να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές σας και βέβαια μην ξεχάσετε ένα ημερολόγιο για να αποτυπώνετε τα συναισθήματά σας σε κάθε περίπτωση.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από τις 21/7 έως 16/8 και βέβαια ενδείκνυται για μια ρομαντική απόδραση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

ΛΕΩΝ

Για σας η έννοια των διακοπών είναι συνυφασμένη με την ξεκούραση και τη χαλάρωση σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Η χλιδή άλλωστε είναι από τις… μικρές σας αδυναμίες. Φροντίστε λοιπόν για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως, να κλείσετε κάποιο ξενοδοχείο που να σας παρέχει τις ανέσεις που χρειάζεστε, δηλαδή σάουνα, γυμναστήριο, πισίνα για να κρατιέστε σε φόρμα, ένα πολυτελές εστιατόριο για να ικανοποιείτε τις υψηλές γαστρονομικές σας απαιτήσεις και φυσικά ένα πολυτελές δωμάτιο με τεράστιο και αναπαυτικό κρεβάτι, διότι η άλλη σας μικρή… αδυναμία είναι ο ύπνος. Μη διαλέξετε ένα μέρος μοναχικό, τα νησιά της άγονης γραμμής δεν είναι για σας! Εσείς θέλετε να βλέπετε κόσμο και να σας βλέπουν κυρίως. Οι κοσμικές στήλες είναι οι αγαπημένες σας σελίδες και φαίνεται. Όπως φαίνεται ότι είστε Λέων και από τα τρέντι ρούχα και αξεσουάρ σας που θα πάρετε μαζί στις διακοπές!

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από  2/7 έως 21/7, μολονότι δεν θα είναι απαλλαγμένο από άγχος λόγω του Άρη στο ζώδιο σας και ακόμη πιο άνετο είναι από τις 16/8 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους οργανωτικούς του ζωδιακού οι διακοπές δεν είναι μια υπόθεση παίξε – γέλασε! Πρέπει να τις σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια από πριν. Να ψάξετε πού θα πάτε, με ποιους, πού θα μείνετε, πόσο θα πληρώσετε, εν ολίγοις να προγραμματίσετε τα πάντα. Σας αρέσουν τα μέρη που έχουν ιδιαιτερότητες όχι μόνο από πλευράς κλίματος και φυσικής ομορφιάς, αλλά και μέρη που χρειάζονται εξερεύνηση. Εκτός από το να ταξιδεύετε στην Ελλάδα και να γνωρίζετε διάφορα μέρη που είναι το καλύτερό σας, λατρεύετε και τα ταξίδια στο εξωτερικό σε περίεργα μέρη που θα ικανοποιήσουν τον μικρό εξερευνητή που κρύβετε μέσα σας. Φυσικά, σας γοητεύει η ιδέα να πάτε σε κάποιο spa που όλη μέρα θα ασχολούνται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Όπου κι αν τελικά επιλέξετε να πάτε, μην ξεχνάτε να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα για να μην τα ψάχνετε στο μέρος των διακοπών σας: βιταμίνες για ενέργεια, εντομοαπωθητικά για να μην γκρινιάζετε ότι μόνο εσάς προτιμάνε τα κουνούπια και μερικά δραστικά απορρυπαντικά, διότι σαν κι εσάς κανείς δεν καθαρίζει το μπάνιο!

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από τις 21 μέχρι 30 Ιουλίου, αυτό είναι το πιο ανέφελο. Καλό και το διάστημα 31 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αλλά μπορεί να έχετε κάποιες αγωνίες σε σχέση με τη δουλειά. Ωραίο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια απόδραση με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Ότι έχει σχέση με κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, σκηνή κλπ., σας προκαλεί τουλάχιστον αλλεργία, γι’ αυτό και να τα αποφύγετε όταν αποφασίσετε διακοπές. Η καλοπέραση και η πολυτέλεια είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί όταν έρθει η κουβέντα στο ζήτημα της άδειας και των διακοπών. Είστε από τους λίγους του ζωδιακού που θα ψάξουν ακόμη και στο τελευταίο νησάκι κάτι να αγοράσουν. Λατρεύετε να ψωνίζετε όχι μόνο για σας, αλλά και για τους άλλους! Σημαντικό επίσης στις διακοπές σας είναι το καλό και ποιοτικό φαγητό και σ’ αυτό τον τομέα δεν κάνετε εκπτώσεις. Μην αφήσετε τελευταία στιγμή να ψάχνετε πού θα μείνετε και μην σας πιάνουν οι αναποφασιστικότητες όταν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μέρη, διότι έτσι αποπροσανατολίζετε και την παρέα σας. Προτιμάτε πάντως διακοπές με το ταίρι σας παρά ως αντροπαρέα ή γυναικοπαρέα, για να ζήσετε και μερικές ρομαντικές στιγμές. Κανονίστε λοιπόν τα πάντα έγκαιρα, πάρτε μαζί σας και τα επώνυμα ρούχα σας που είναι must για έναν Ζυγό και μην ξεχνάτε την πιστωτική σας κάρτα, αρκεί να έχει διαθέσιμο υπόλοιπο.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 έως 21/7 κι από 16/8 έως 10 Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι διακοπές για σας τους Σκορπιούς είναι κάτι πραγματικά ιερό. Δε θέλετε να έχετε καμιά επαφή με τη δουλειά ή βαρετούς φίλους και συγγενείς και προτιμάτε να απομονωθείτε μόνοι σας ή με παρέα κάπου που λίγες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν να σκοντάψετε πάνω σε κάποιο ανεπιθύμητο συνάδελφο! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους θα θέλατε να φύγετε με παρέα για διακοπές, αλλά να έχετε και τη δυνατότητα να τους βλέπετε όποτε εσείς θέλετε. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά είναι στη φύση σας. Δεν νοιάζεστε τόσο πολύ πού θα μείνετε όσο τι έχει να σας προσφέρει ο συγκεκριμένος τόπος διακοπών. Τι συγκινήσεις ερωτικές θα μπορούσατε να συναντήσετε. Επειδή πάντα σας γοητεύει το μυστήριο, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα βιβλίο μυστηρίου, άλλωστε θα σας κρατάει παρέα όταν έχετε τις κλειστές σας. Εξασκηθείτε στην αστρολογία και μην ξεχάσετε τα προφυλακτικά σας για κάθε πιθανή περίπτωση.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 31/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα να του δίνει μια ρομαντική διάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διακοπές, τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις, είναι έννοιες που σας γοητεύουν, σας ενθουσιάζουν και σας προκαλούν. Ούτε εσείς βέβαια αρέσκεστε στις τεμπέλικες διακοπές, που όλη μέρα δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να τρως και να κοιμάσαι. Για σας αυτό δεν είναι διακοπές είναι η μέρα σας όταν έχετε βαριά γρίπη. Είστε τύποι fun + action και πρέπει όλη μέρα και νύχτα να κάνετε κάτι διαρκώς για να είστε απασχολημένοι και να διοχετεύετε όλη αυτή την ενεργητικότητα που έχετε. Προτιμήστε λοιπόν μέρη που να σας παρέχουν τη δυνατότητα να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και που θα ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία και κυρίως τις αθλητικές, αλλά και του clubbing. Ως γνήσιοι Τοξότες τα σπορ και το παιχνίδι είναι κάτι που δεν το εγκαταλείπετε ούτε στις διακοπές, γι’ αυτό φροντίστε να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα αθλητικά παπούτσια, βιταμίνες για τις ατέλειωτες ώρες που θα περιπλανιέστε, έναν ταξιδιωτικό οδηγό και μερικά ρούχα σπορ και άνετα.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 με 21/7 κι από 16/8 μέχρι 23/8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και προτιμάτε να δουλεύετε (σας δίνει λόγους να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας) δε λέτε όχι και στις διακοπές. Ενώ βέβαια θα έπρεπε να κλείσετε το κινητό, να μην κουβαλάτε μαζί σας κανένα έγγραφο από τη δουλειά, εσείς δε θέλετε να χάσετε επαφή με τις εξελίξεις, φοβούμενοι ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να μην το γνωρίζετε. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το άγχος, επιλέξτε ένα μέρος που να βρίσκετε ενδιαφέρον και κλείστε δωμάτιο σ’ ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο ή σε κάποια πανσιόν με έντονο χρώμα. Συνήθως οι Αιγόκεροι επιλέγουν μέρη με υψηλό υψόμετρο, αφού η αγαπημένη τους συνήθεια είναι η ατελείωτη πεζοπορία και η ορειβασία. Δεν σας νοιάζει λοιπόν να πάτε οπωσδήποτε σε νησί και πάντα σας τραβάει το εξωτερικό και κυρίως μέρη με βαθιά ιστορία. Για να μην νιώθετε ανήσυχα στις διακοπές, πάρτε μαζί σας λίγη μισοτελειωμένη δουλειά για να της ρίξετε μια ματιά με την ησυχία σας, έχετε και το laptop μη συμβεί κανένα απρόοπτο και μην ξεχνάτε τα ορειβατικά σας μποτάκια.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από  21/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια ρομαντική απόδραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι σούπερ επικοινωνιακοί Υδροχόοι ανήκετε στο ζώδιο, για το οποίο η έκφραση «φεύγω διακοπές» σημαίνει ότι αποκόπτεστε από το περιβάλλον που σας δημιουργεί δυσφορία, στρες και σας ρουτινιάζει. Προτιμάτε να πάτε κάπου όπου να συζητάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ χαλαρά διάφορα «φιλοσοφικά» ζητήματα με τους φίλους σας και διάφορους καινούριους που γνωρίζετε, να παίζετε μαζί τους και κανένα παιχνίδι για να περνάει η ώρα και να απολαμβάνετε όμως και τη δυνατότητα να είστε κάποιες στιγμές μόνοι με τον εαυτό σας και να κάνετε τους απολογισμούς και τα σχέδια σας. Για να περνάτε ακόμη καλύτερα, θέλετε πάντα να αφήνετε κάποιον στη δουλειά που να σας ενημερώνει λακωνικά για τις εξελίξεις και που δεν θα σας βρίσκει αυτός όποτε θέλει, αλλά θα τον βρίσκετε εσείς. Οι διακοπές με γκρουπ ή οργανωμένες από ταξιδιωτικά γραφεία δεν είναι του τύπου σας, διότι ποτέ δεν ανέχεστε τους περιορισμούς. Όπου κι αν πάτε πάντως μην ξεχνάτε να πάρετε μαζί σας κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο για τεχνολογίες ή πολιτική, αλλά και την αγαπημένη σας μουσική για να χαλαρώνετε και να φτιάχνετε ατμόσφαιρα.

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 16/8 έως 10/9.

ΙΧΘΥΕΣ

Το φυσικό σας περιβάλλον είναι η θάλασσα,  γι’ αυτό αν έχετε κανονίσει να πάτε διακοπές σε κάποιο ελληνικό ή εξωτικό νησί έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε. Μην αναζητήσετε κάποια τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα, προτιμήστε ένα ρομαντικό και άνετο μέρος για να μείνετε και φροντίστε περισσότερο να έχετε υπέροχη θέα από το μπαλκόνι σας. Επειδή η φαντασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σας, διαλέξτε ένα μέρος που να σας την εξάπτει και να σας δημιουργεί ονειρικούς συνειρμούς. Σας αρέσει να εξερευνάτε μια περιοχή και λειτουργείτε και στις διακοπές φυσικά με τη διαίσθηση. Αν κάποιο μέρος σας αρέσει πολύ, δεν διστάζετε να τηλεφωνήσετε στη δουλειά και να παρακαλέσετε για μερικές μέρες άδειας ακόμη προκειμένου να παρατείνετε τις διακοπές σας. Στην ανάγκη βρίσκετε και μερικές δικαιολογίες προκειμένου να το καταφέρετε! Μην παρασυρθείτε από εμπειρίες φίλων για να επιλέξετε κατάλυμα ή δραστηριότητες και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα: μάσκα και αναπνευστήρα!

Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 21/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τώρα τον Ιούνιο με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για να δώσει και μια ρομαντική διάσταση στην απόδραση σας!