Υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 14/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 14/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 14/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 14 Ιουνίου 2022 θα σχηματιστεί η υπερ-Πανσέληνος στις 23ο 25΄ στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και είναι η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού. Αυτό το φεγγάρι χαρακτηρίζεται ως υπερ-Πανσέληνος, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη, άρα θα φαίνεται (αν το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες) πιο μεγάλη και πιο φωτεινή στον νυχτερινό ουρανό.

Η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή της κορύφωσης και της εκπλήρωσης για ό,τι ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Και η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μας καλεί να διαχειριστούμε ό,τι σχετίζεται με τη μάθηση, τη γνώση, την περιπέτεια, την επικοινωνία, το μοίρασμα και τη μετακίνηση. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν το «κατώτερο μυαλό» και ο Τοξότης το «ανώτερο πνεύμα». Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που μας προτρέπει να σκεφτόμαστε λογικά, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη που θέλει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ευρεία αντίληψη, να έχουμε πίστη και να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση μας. Η Πανσέληνος μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτές τις ενέργειες, να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας για να μην μας πνίξουν. Και επειδή η Πανσέληνος πάντα μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ίσως να υπάρχει η τάση για μελόδραμα.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Η υπέρ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει λίγη χαρά και τύχη σε όλους μας, καθώς και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Βέβαια, η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, καθώς μπορεί να πάρουμε ρίσκα αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γενικά όμως θα είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα έχουμε άρνηση σε κάθε είδους περιορισμό. Είναι μια καλή στιγμή για εξόδους, πάρτι, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις, διότι όλοι θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη. Το ζητούμενο της Πανσελήνου είναι να καταφέρουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα και το μέλλον. Ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια, αυτή η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας εμπνεύσει για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις αντιλήψεις σας και να προσεγγίσετε τη ζωή με υγιή αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε ένα ταξίδι, μια βόλτα στην παραλία, να δείτε μια παράσταση, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε μια περιπέτεια, να λύσετε γρίφους και κουίζ, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να διαβάσετε, ή να επισκεφτείτε μια τοποθεσία με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή να δοκιμάσετε μια ξένη κουζίνα.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη εμπλέκεται σε κάποιες αντικρουόμενες όψεις που περιπλέκουν λίγο τα πράγματα.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση και μπορεί να δυσκολευόμαστε να δούμε τα δεδομένα όπως είναι στην πραγματικότητα και να παραμυθιαζόμαστε ή να ονειροβατούμε και να ακολουθούμε τους ευσεβείς πόθους μας, που όμως μπορεί να μας οδηγήσουν στην καταστροφή. Μπορεί πιο ευκολά να πέσουμε θύματα εξαπάτησης, να είμαστε υπερευαίσθητοι και να καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας και όχι από τη λογική. Η σκέψη μας μπορεί να είναι χαοτική ή να πιστεύουμε σε ψευδείς ειδήσεις και να πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι, να εξετάζουμε ενδελεχώς ό,τι μας λένε και ιδιαίτερα όσα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Καλύτερα λοιπόν να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον μας, διότι η κρίση μας θα είναι διαστρεβλωμένη. Επίσης, να μην καταφύγουμε σε εύκολους παραδείσους που μας υπόσχονται και εύκολες λύσεις στα προβλήματα μας.

Ευτυχώς, το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο λειτουργεί σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή η όψη έχει εντελώς διαφορετική ενέργεια από την προηγούμενη και μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο και μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τις εμπειρίες μας, τις αντιλήψεις μας, να ανοίξουμε τον ορίζοντα μας και να δεχτούμε τη διαφορετικότητα. Επίσης, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη. Το τρίγωνο Πανσελήνου-Κρόνου χρειάζεται αυτοκυριαρχία και καλό θα ήταν να προτιμούμε την ασφάλεια, παρά το ρίσκο που επιθυμεί ο Τοξότης και στο οποίο μπορεί να μας παρασύρει ο Ποσειδώνας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η υπερ-Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 23 μοίρες και 25 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζει πιο έντονα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 έως στις 25 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων

ΚΡΙΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/6 επηρεάζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και φέρνει στο προσκήνιο ό,τι αφορά στις φιλικές σας σχέσεις, στους συνεργάτες σας, στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, ακόμη και διαδικτυακά, στους στόχους που έχετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και θέματα επικοινωνίας, συνεργασίας, μετακίνησης και εκπαίδευσης. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο θέμα σπουδών και αν θα φύγετε εκτός συνόρων. Ίσως βρείτε κι ένα ενδιαφέρον σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σας ενθουσιάσει τώρα. Επίσης, αν στοχεύετε να εργαστείτε στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρία, μπορεί τώρα να εκδηλώνετε κάποιο ενδιαφέρον και να έρχεστε σε επαφή με άτομα από ξένες χώρες. Εξάλλου έχετε τον Δία στο ζώδιο σας, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου, αλλά και τον Άρη, και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας, όσο μακρινά και μεγάλα και αν είναι. Το μόνο «αγκάθι» είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας παρασύρει σε απατηλούς δρόμους. Αυτή η σύγχυση του Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό σας, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να εντυπωσιαστείτε με κάποια ευκαιρία ή κάποιο πρόσωπο και να επενδύσετε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Μην βιάζεστε και ζητήστε εγγυήσεις. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Γενικά, μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε με αυτό το φεγγάρι, όπως και οι άλλοι βέβαια, γι’ αυτό καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και στη δουλειά και στις φιλικές σας σχέσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο οίκος της οικειότητας, των ερωτικών σχέσεων, των οικονομικών του συντρόφου σας, αλλά και του φόβου της έκθεσης ή απόρριψης, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον Τοξότη και ίσως προβληματιστείτε. Το φεγγάρι σάς καλεί να απαλλαγείτε από επιβλαβείς συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με θάρρος. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές και να απομακρύνετε οτιδήποτε επιφανειακό που απλά σας τρώει χρόνο και ενέργεια. Ίσως, από την άλλη να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια και να βγει στην επιφάνεια η κτητική σας πλευρά και να γίνετε ασφυκτικοί στον σύντροφό σας. Επίσης, ο 8ος οίκος αφορά τα κοινά οικονομικά που έχετε με άλλους και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές και ακίνητη περιουσία ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποια χρέη. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για μια συνεργασία, για να κάνετε μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Όμως μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπορεί να κρύβουν «δράκους» αν δεν είστε προσεκτικοί, διότι το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δεν σας βοηθά να έχετε καθαρή εικόνα και έτσι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις υπό το καθεστώς σύγχυσης. Προσέξτε τα έξοδα που κάνετε και τους λογαριασμούς που πληρώνετε, αλλά και τις συμφωνίες που υπογράφετε. Το φεγγάρι ίσως σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε χρέη και οφειλές που έχετε στο δημόσιο, στην εφορία ή στις τράπεζες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει ή να αποκαλυφθεί κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για τη πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μήπως δεν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο σας; Μήπως η σχέση σας έχει βαλτώσει και η ρουτίνα σας έχει κουράσει; Ή μήπως δεν λαμβάνετε από τις συνεργασίες σας αυτό που θέλετε; Η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα φέρει ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία λόγω κάποιας αποκάλυψης ή η άλλη πλευρά να πυροδοτήσει μια κατάσταση και να σας φέρει προ τετελεσμένων αποφάσεων και εσείς να κληθείτε προσαρμοστείτε σε αυτές. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Βέβαια, το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα περιπλέκει κάπως τα πράγματα, επειδή φέρνει σύγχυση και κάπως χαοτικές καταστάσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε εσείς, να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και να εστιάσετε στο τι σας βγάζουν οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας. Αν σας βγάζουν τον κακό σας εαυτό ή αν σας εξελίσσουν. Πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε να περάσει η επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και αν μετά τις 18/6 εξακολουθείτε να νιώθετε το ίδιο πιεσμένοι, τότε πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και αν χρειαστεί κλείστε κάποια κεφάλαια για να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο που θα σας ανανεώσει.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις. Ό,τι κι αν συμβεί φροντίστε να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και μην το αφήσετε να σας καταβάλει. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι μετά την Πανσέληνο. Το φεγγάρι θα σας παρακινήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις καθημερινές σας ρουτίνες και να μην αφήνετε τον τομέα της δουλειάς να λειτουργεί σε βάρος της υγείας σας. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να βάλετε όρια και να μην καταπονείτε συνεχώς τον οργανισμό σας. Βρείτε νέες δραστηριότητες που θα σας γεμίζουν με ενέργεια και μην επωμίζεστε συνεχώς περισσότερα βάρη, μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Ανανεώσετε το πρόγραμμά σας και βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε, διότι και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και φτιάξτε το πρόγραμμα σας για να μην τρέχετε συνεχώς σε υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα που να ευχαριστεί εσάς. Βέβαια, το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει μπροστά σε κάποιο δίλημμα σε σχέση με μια επαγγελματική απόφαση. Μπορεί να σας κάνουν μια νέα πολλά υποσχόμενη πρόταση, να πάρετε προαγωγή ή αλλαγή θέσης, αλλά προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και αποφύγετε μια δέσμευση από τις 14/6 μέχρι τις 16/6 που τα πράγματα θα είναι κάπως πιο ασαφή. Βλέπετε το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις που να μην είναι ευχάριστες και τελικά η τέλεια θέση να είναι ηλεκτρική καρέκλα!

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 14/6 πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης και της επιχειρηματικότητας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε μια υγιή σχέση θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας και θα γεμίσει η καρδιά σας με αγάπη και χαρά. Μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι ή να πάτε μια εκδρομή που να περάσετε πολύ όμορφα είτε οικογενειακώς ή με φίλους. Αν όμως υπάρχουν θέματα με τον σύντροφό σας μπορεί το φεγγάρι να πυροδοτήσει μια ένταση είτε λόγω κάποιας αποκάλυψης είτε επειδή θα είστε εσείς πολύ απαιτητικοί. Έχετε βαρεθεί τα μισόλογα και τις υποσχέσεις και θέλετε πλέον να είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και αυτό θα διεκδικήσετε από τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο ανοιχτοί να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε γνωριμίες. Και στον επαγγελματικό τομέα θα είστε πιο δημιουργικοί και θα έχετε έμπνευση και θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις από τους ανωτέρους σας. Βέβαια, αν είστε σε ένα περιβάλλον καταπιεστικό θα σας βγει αντίδραση και γκρίνια, διότι οι αντοχές σας στερεύουν και δεν έχετε καμία όρεξη να κάνετε υπομονή εσείς για να περνάνε οι άλλοι καλά. Σε αυτή την περίπτωση, βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά, μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και μην προκαλείτε τους άλλους και τους φέρνετε στα όρια τους. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στις σχέσεις σας, διότι θα φέρει μεγαλύτερη σύγχυση στα συναισθήματα σας και δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με πρακτικότητα τα θέματα που προκύπτουν. Ίσως σας φουσκώσει τα μυαλά ότι δικαιούστε μια καλύτερη ζωή και αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους ότι αυτοί φταίνε για ό,τι συμβαίνει, ή μπορεί να προκύψουν διαφωνίες λόγω παρανοήσεων από λάθος πληροφορίες που λαμβάνετε και σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στις 14/6 ίσως δημιουργήσει στρες και πίεση σε θέματα οικογένειας και σπιτιού ή σε θέματα επαγγελματικά. Αυτό σημαίνει για κάποιους ότι ίσως τώρα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι ή μπορεί εσείς να γίνετε πιο απαιτητικοί προς τους άλλους και να υπάρχουν αντιστάσεις στα θέλω σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε. Μπορεί να κάνετε παράπονα στην οικογένεια σας και να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παρορμητικές. Ίσως αυτό το φεγγάρι να φέρει μνήμες από το παρελθόν και να αισθάνεστε ότι σας στέρησαν τη χαρά και την αγάπη και να ζητάτε τώρα τα ρέστα. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να αποφασίσετε αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Όμως, όσο και αν πιέζεστε και όσο και αν ξεσπάτε δεν θα βρείτε εύκολα άκρη, διότι το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα θα ρίχνει το πέπλο του και θα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση, και ουσιαστικά δεν θα ξέρετε αν οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι σωστές ή απόρροια των υπερβολικών αντιδράσεων. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Τα μεγάλα βήματα χρειάζονται ωριμότητα και όχι γκρίνιες και ξεσπάσματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να κολλάει και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και ό,τι αφορά το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα και να μην σας αρέσει τίποτα στον χώρο που μένετε και να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Ακόμη, μπορεί να σας ασκούν πίεση στη δουλειά και να αισθάνεστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να καθαρίσετε το μυαλό και τη ζωή σας από τοξικές συναναστροφές.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους γείτονες, τους συναδέλφους και όσους αποτελούν τον καθημερινό σας κύκλο και ίσως σας ανοίξει την όρεξη και για κάποιο ταξιδάκι. Πιθανώς με αυτό το φεγγάρι να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό, να ξεχωρίσετε για το έργο σας, να διαπραγματευτείτε κάποια συμφωνία ή να σας αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνωρίζατε και το οποίο να αλλάξει τα δεδομένα. Παρότι το φεγγάρι θα σας κάνει να θέλετε να επικοινωνήσετε με όσους είχατε χαθεί το προηγούμενο διάστημα, ή με όσους είχατε παρεξηγηθεί για να λειάνετε τις διαφορές και τα προβλήματα που υπήρξαν, μπορεί τελικά να μην τα καταφέρετε. Εσείς μπορεί να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε ό,τι σας πλήγωσε στο παρελθόν και ό,τι μπορεί να αποτέλεσε την αφορμή για να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, αλλά το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και τελικά οι συζητήσεις να καταλήξουν σε μεγαλύτερο μπέρδεμα. Ή μπορεί να σας μεταφέρουν κάποιοι κουτσομπολιά ή ψευδείς ειδήσεις και εσείς να τα αναπαράγετε και να γίνει μύλος και τελικά να τσακωθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα για κάτι που δεν ισχύει. Ή να κάνετε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να παρεξηγηθεί από τους άλλους και να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Γι’ αυτό όποιες και να είναι οι προθέσεις σας, να προσέξετε πολύ τον τρόπο σας, τί λέτε και πώς το λέτε και πάνω από όλα μην μεταφέρετε λόγια άλλων και πληροφορίες που δεν έχετε εξακριβώσει. Ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνωρίζατε ή ξαφνικά γεγονότα με τα αδέλφια σας ή οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Αν καταφέρετε να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας φέρει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και η φωνή σας να αποκτήσει δύναμη. Μην παίρνετε ρίσκα, μην υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται στον 2ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, των κερδών, των περιουσιακών σας στοιχείων, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης σας. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα μετρήσετε χρήματα και αισθήματα! Ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, πόσο εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, ποιοι σας ανταμείβουν για τις προσπάθειες σας και τι μένει στο τέλος του μήνα στο πορτοφόλι σας. Αυτά θα σκέφτεστε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ασφαλείς και να μην αγχώνεστε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ίσως αναθεωρήσετε το πώς διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα σας και αποφασίσετε τελικά να βάλετε μια τάξη σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Αν έχετε χρέη από το παρελθόν καλό θα ήταν να εξετάσετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό και βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα σας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μπορεί να έχετε κάποια πρόταση στη δουλειά, είτε για αύξηση απολαβών είτε για μετακίνηση σε νέα θέση ή να πάτε σε άλλη εταιρία. Επειδή διψάτε για εξουσία και χρήμα προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε και ενδώσετε αμέσως. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα χέρια με το καλημέρα. Η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να αποδειχτεί άνθρακες ο θησαυρός! Προτιμήστε να υπογράψετε μετά την Πανσέληνο και συγκεκριμένα μετά τις 18/6 και βέβαια αφού εξετάσετε ενδελεχώς τα πάντα. Διότι, μπορεί για παράδειγμα να σας προτείνουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνετε, αλλά οι ευθύνες σας να είναι τόσες πολλές που τελικά να θεωρήστε χαμηλόμισθοι για το έργο που παράγετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στο ζώδιο σας σάς φέρνει στο προσκήνιο, αλλά και ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Άλλωστε με τον Άρη και τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκονται στον φιλικό σας Κριό, το ζώδιο της διεκδίκησης και του ρίσκου, φαίνεται ότι εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Οπότε είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δέσμευσης σας. Αν όμως νιώθετε ότι με την άλλη πλευρά δεν έχετε τίποτα κοινό, ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος τον Ιούνιο και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές. Επίσης, η Πανσέληνος θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και αν αυτές πληρούνται, και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας. Αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας; Είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε; Μήπως τα όρια σας είναι ελαστικά και οι άλλοι σας καταπιέζουν; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο την περίοδο της Πανσελήνου και θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως σας δυσαρεστήσουν. Όμως να θυμάστε ότι το φεγγάρι σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ονειροπόλησης και της σύγχυσης, οπότε πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Υπομονή και τις οριστικές αποφάσεις σας να τις πάρετε μετά τις 18/6.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 σας χαλάει λίγο την ψυχολογία και σας κλείνει στον εαυτό σας, ενώ μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Το φεγγάρι φωτίζει τον πιο εσωτερικό και μυστικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και η εσωστρέφεια μάλλον είναι μονόδρομος. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Θα σας πιάσει το παράπονο, θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία και θα είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα σας, οι εμμονές σας, και ειδικά αν κάποιος κύκλος κλείσει -είτε σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο- δεν θα μπορέσετε εύκολα να το διαχειριστείτε, αλλά ούτε να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Όμως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς, να μείνετε σπίτι μόνοι σας και να επαναξιολογήσετε την πορεία σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτά που κάνετε ευθυγραμμίζονται με αυτά που πραγματικά θέλετε και αν σας οδηγούν εκεί που επιθυμείτε ή έχετε ξεφύγει από τον στόχο σας. Μην ασχολείστε με το παρελθόν, θεραπεύστε τις πληγές σας και βάλτε μια τελεία. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει και δείξτε υπομονή με τα άτομα που αγαπάτε. Επίσης δείξτε προσοχή με τα μυστικά σας και ό,τι θέλετε να μείνει κρυφό, διότι κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Επειδή το παρασκήνιο βασιλεύει και από εσάς και από τους άλλους για εσάς, θα σας συμβούλευα να μην πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά και επίσης να μην μεταφέρετε και να μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Μπορεί τώρα να σας αποκαλυφθεί και κάτι από το παρελθόν, το οποίο είχατε πιστέψει, αλλά ήταν ψέμα και ίσως σας είχε κοστίσει και κάποια φιλία ή συνεργασία. Επίσης επειδή το τετράγωνο με της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, εκτός από σύγχυση και παραπλάνηση, δημιουργεί διάσπαση προσοχής και αυτοκαταστροφικές τάσεις, μην καταφύγετε σε αλκοόλ ή εθιστικές ουσίες, διότι θα καταστρέψετε όσα έχετε δημιουργήσει. Η μόνη απάντηση σε όλο αυτό είναι η ξεκούραση, η συγχώρεση και η αλήθεια! Μην μπείτε στη διαδικασία να πιεστείτε και να έρθετε σε επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό και πυροδοτούν τις ανασφάλειες σας. Επικοινωνήστε μόνο με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν και γεμίστε την καρδιά σας με θετικά συναισθήματα. Επίσης, δώστε σημασία στα όνειρά και τη διαίσθηση σας μπορεί να κρύβουν τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς και μπορείτε να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με τον σύντροφο ή την παρέα σας ή να αν έχετε άδεια μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι. Το φεγγάρι αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων και θα μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε συμμάχους και εχθρούς. Παρατηρήστε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζετε εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν εκείνοι στη δική σας. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας και τα όρια έχουν καταλυθεί, μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους ή δραστηριότητες και να επιδιώξετε νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες. Επίσης, με την Πανσέληνο μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να δείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά αν είστε στον σωστό δρόμο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας και οι συμφωνίες που κάνετε, διότι το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, ο οποίος επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, μπορεί να σας γεμίσει με φρούδες ελπίδες και να προβείτε σε μια κίνηση για εύκολο κέρδος και να την πατήσετε, ή σε μια συμφωνία που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, αλλά να κρύβει πολλούς κινδύνους για το πορτοφόλι σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στις 14/6 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να λάβετε τα οφέλη της και να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση, αρκεί να μην την «ψωνίσετε» και να μην αφεθείτε σε ψεύτικα λόγια και απατηλές υποσχέσεις που μπορεί να σας παρασύρουν. Και αυτό μπορεί εύκολα να σας συμβεί, επειδή το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Πριν λοιπόν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν. Δυστυχώς ο Ποσειδώνας ρίχνει ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σας και θολώνει την κρίση σας και μπορεί να επηρεαστείτε, και από την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία που μπορεί να βιώνετε, τελικά να προσγειωθείτε απότομα. Μπορεί, για παράδειγμα, να προκύπτει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να σας εντυπωσιάσουν και εσείς να πιστέψετε ότι επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι κόποι και να μην δώσετε σημασία στα ψιλά γράμματα και τελικά να κάνετε λάθος επιλογή. Ή μπορεί να σας πουν ψέματα και να σας επηρεάζουν, ή εσείς να τα βλέπετε όλα υπερβολικά και να απογοητεύεστε, με αποτέλεσμα να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να εκτεθείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο στην καριέρα σας όσο και στις οικογενειακές σας σχέσεις ή σε κάτι που αφορά το σπίτι ως ακίνητο. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε και μια χωροταξική αλλαγή. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν, κερδίστε χρόνο και μετά τις 18/6, που θα έχει περάσει και αυτή η συναισθηματική πίεση, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε πυρά για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Ψυχραιμία και να θυμάστε να παραμείνετε γειωμένοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες πατήστε εδώ.