Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11/07/2024 σταθεροποιεί καταστάσεις. Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11/07/2024 σταθεροποιεί καταστάσεις. Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11/07/2024 σταθεροποιεί καταστάσεις. Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Στις 11 Ιουλίου 2024 ο Ήλιος από το ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στην 19° μοίρα αυτών των ζωδίων και θα ευνοήσει περισσότερο τα υδάτινα ζώδια, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο και σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Τα μαθήματα του Κρόνου και η ανταμοιβή

Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος που μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και κυρίως να αντιμετωπίσουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας με ωριμότητα, σύνεση και σοβαρότητα. Είναι ο πλανήτης αυτός που μιλάει για πειθαρχία, όρια, οργάνωση και υπευθυνότητα και δεν ανταμείβει παρορμητικές κινήσεις ή συμπεριφορές που δεν βασίζονται στη λογική. Όταν σχηματίζει σκληρές όψεις μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες, προκλήσεις κι εμπόδια που θα χρειαστεί να υπερβούμε καταβάλλοντας πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Κρόνος μας διδάσκει να βάζουμε όρια, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Όταν όμως σχηματίζει μια τέτοια ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ήλιο μπορεί να μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις, να χτίσουμε κάτι νέο σε γερές βάσεις και να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα νιώσουμε ότι οι κόποι μας ανταμείβονται και παίρνουμε την επιβράβευση που αναζητούσαμε, αρκεί βέβαια να είχαμε δουλέψει σκληρά έως τώρα.

Αφοσίωση και σταθεροποίηση καταστάσεων

Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πιο σοβαρά τις σχέσεις μας και μας καλεί να αφοσιωθούμε στους ανθρώπους εκείνους που μας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Στα επαγγελματικά, θα δείτε τα σχέδια σας να ολοκληρώνονται και τις ιδέες σας να παίρνουν σάρκα και οστά ή να λαμβάνουν την αναγνώριση που αξίζουν. Θα έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια σημαντικών ατόμων και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ζητήσετε την καθοδήγηση και τη συμβουλή ενός ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία από εσάς.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου και με ποιο τρόπο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο σας και σας χαρίζει λάμψη, ζωντάνια και ενέργεια. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα βήματα σας τώρα θα είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα και ξέρετε πολύ καλά πού θέλετε να φτάσετε και με ποιο τρόπο. Αν και ανήκετε σε ένα συναισθηματικό ζώδιο που δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του το παρελθόν, τώρα θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε πράξη όλα όσα είχατε στο μυαλό σας μόνο σαν θεωρία μέχρι τώρα. Το σταθεροποιητικό αυτό τρίγωνο θα σας βοηθήσει να βρείτε πολύ πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και είναι πιθανό να συναντήσετε ανθρώπους που θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σας και θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σας χαρίζει αισιοδοξία, η οποία όμως θα είναι ταυτόχρονα προσγειωμένη και δεν θα σας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Η όψη αυτή θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αφού διαθέτετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα καινούριο κύκλο σπουδών, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με όποιο τρόπο μπορείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επιτέλους θετικές εξέλιξες σε θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα και κάποιοι άλλοι μπορεί να σταθεροποιήσετε τις δραστηριότητες σας ή να κάνετε ωφέλιμες επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, τα ρίσκα που θα πάρετε τώρα είναι υπολογισμένα και είναι βέβαιο ότι θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδια σας, αρκεί να φερθείτε με ωριμότητα και σύνεση. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία σας και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στους ρόλους και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο ήδη από πέρυσι τον Μάρτιο σας έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις γύρω σας με περισσότερη ωριμότητα και αρκετοί από εσάς ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς θα το κατακτήσετε. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση, ένα επιχειρηματικό πλάνο ή κάτι που φέρει την προσωπική σας σφραγίδα. Οι κόποι σας τώρα θα ανταμειφτούν και θα νιώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σας και αυτά που μπορείτε να τους προσφέρετε. Σε προσωπικό επίπεδο, αντιμετωπίζετε τις σχέσεις με σοβαρότητα και είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο, ενώ αν κάνετε μια καινούρια γνωριμία γύρω από αυτές τις ημέρες θα έχει πολύ καλές βάσεις και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μακροχρόνια. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση που πάει καλά μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε απόγονο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει με λιγότερο άγχος από πριν.