Τι θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να συγχωρήσει την απιστία;

Τι θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να συγχωρήσει την απιστία;

Τι θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να συγχωρήσει την απιστία;

Απιστήσατε, σας έπιασαν στα πράσα και το μετανιώσατε; Επειδή το «δεν είναι αυτό που νομίζεις», δεν πιάνει πάντα, υπάρχουν «κατάλληλες» δικαιολογίες και λέξεις «κλειδιά», που ανάλογα με το ζώδιο του/της, αν τα ακούσει μπορεί και να σας συγχωρήσει. Κάνετε την προσπάθεια σας και καλή τύχη.

ΚΡΙΟΣ

Αν ο περήφανος και οξύθυμος Κριός αντιληφθεί ότι τον απατήσατε, θα το μάθει και όλη η γειτονιά από το ξέσπασμά του, αλλά τουλάχιστον ο θυμός του δεν κρατά πολύ. Κάποια στιγμή θα δεχτεί να μιλήσετε και τότε πείτε αυτό που θέλει να ακούσει. Ότι κάνατε μια χαζομάρα, ένα λάθος της στιγμής, που οφείλεται σε μια γελοία παρόρμηση. Ότι είστε ανόητοι και έχετε μετανιώσει σκληρά. Τονίστε του ότι χωρίς αυτόν η ζωή σας θα γίνει μια κόλαση και ότι δεν αντέχετε μακριά του. Πείτε με όση δύναμη έχετε ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για εσάς και ότι η ευτυχία σας βρίσκεται στα χέρια του. Άλλωστε, είναι μοναδικός, αξεπέραστος και ποιος θα μπορούσε να συγκριθεί με έναν Κριό!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς οι κτητικοί και πεισματάρηδες Ταύροι δεν παίρνουν από λόγια και δεν κάμπτονται εύκολα από δικαιολογίες. Δύσκολα ξεχνούν κάτι που τους πλήγωσε και ακόμα πιο δύσκολα μπορεί κάποιος να τους αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, αν υπάρχει μια περίπτωση να σας ακούσει πείτε του ότι δεν καταλάβατε τι κάνατε, διότι είχατε πιει. Ρίξτε τα όλα στο… αλκοόλ. Εξηγήστε με λίγα λόγια και όχι πολλές λεπτομέρειες ότι ήσασταν τόσο πιωμένοι και τονίστε ότι οι «αισθήσεις» σας, δεν λειτουργούσαν. Υπογραμμίστε ότι δεν θυμάστε πρόσωπα και καταστάσεις και μην ξεχάσετε τη μαγική ατάκα: «Εγώ με σένα θέλω να περάσω τη ζωή μου». Ο Ταύρος, επειδή ξέρει από καταχρήσεις μπορεί και να σας καταλάβει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας συγχωρήσει κιόλας, τουλάχιστον όχι γρήγορα. Έχετε υπομονή και υποσχεθείτε να μην ξαναπιείτε, αν δεν είστε μαζί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νομίζετε ότι αυτό το ανοιχτόμυαλο πλάσμα που φλερτάρει ασύστολα από δω και κει θα κατανοήσει το σφάλμα σας και θα σας συγχωρήσει πλανάστε πλάνην οικτρά. Είναι από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και ας μην το δείχνει ποτέ. Ο μόνος τρόπος για να τον αντιμετωπίσετε είναι η δική του μέθοδος. Αρχίστε τα παραμύθια και τις ιστορίες. Ότι σας εξαπάτησαν, σας παρενόχλησαν και τέτοια. Αν τον δείτε να μαλακώνει και να σας ακούει, αφήστε ένα υπονοούμενο ότι ο/η αντίζηλος περιμένει στη γωνία και θέλει να κάνει σχέση μαζί σας. Δεν αντέχει τον ανταγωνισμό. Μπορεί να σας κρατήσει για να μην σας έχει ο άλλος, αν εσείς θέλετε τέτοια σχέση είναι δική σας απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ας ξεκινήσουμε με τα δεδομένα. Ο Καρκίνος ζει για το δράμα και ζηλεύει πολύ. Επίσης έχει και εκείνη την… καταραμένη διαίσθηση και καταλαβαίνει το ψέμα από μακριά. Οπότε μπορεί να αντιλήφθηκε ότι τον/την απατήσατε τη στιγμή που το σκεφτήκατε να το κάνετε. Και τώρα που πρέπει να δικαιολογηθείτε μην επιλέξετε τα παραμύθια και τα ψέματα. Κάνετε επίθεση και γεμίστε τον με ενοχές. Επειδή σίγουρα γκρίνιαζε για όλα και ό,τι και να κάνατε δεν ήταν ποτέ αρκετό, με δάκρυα στα μάτια πείτε του ότι η αγάπη σας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής σας, αλλά ότι δεν νιώθατε εσείς σημαντικός. Εκφράστε όλα τα παράπονα σας αναφέροντας πως ποτέ δεν νιώθατε την αγάπη και την κατανόησή του και πως ότι σας περίμενε πάντα στη γωνία για να τονίσει τα λάθη σας. Δείξτε ότι έχετε καταρρεύσει και ίσως υπάρχουν ελπίδες να το σώσετε. Αρκεί να το εννοείτε όμως, αλλιώς θα το καταλάβει.

ΛΕΩΝ

Απατήσατε το Λιοντάρι, πληγώσατε τον εγωισμό του και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσετε; Περαστικά σας. Αφού νιώσετε στο πετσί σας την απαξίωση, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι αναγνωρίζετε πως είχατε την τεράστια τύχη να έχετε δίπλα σας το υπέροχο και μοναδικό αυτό πλάσμα, που όλοι θα ήθελαν να είχαν και εσείς φερθήκατε ανάξια. Πείτε, όμως, ότι νιώθατε κατώτεροι, ότι κατά βάθος μειονεκτούσατε δίπλα του, διότι σας τύφλωνε και σας εξαφάνιζε η λάμψη του. Ορκιστείτε ότι δεν θα το ξανακάνετε και δηλώστε αιώνια υποταγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση της Παρθένου, τα πράγματα είναι πολύπλοκα, διότι μπορεί να ξεσπάσει τα πληγωμένα συναισθήματα του, μπορεί όμως και να μην αντιδράσει «φυσιολογικά», αφού έχει μαζοχιστικές τάσεις ή μπορεί ήδη να σας έχει απατήσει και χρειάζεται απενοχοποίηση. Ωστόσο εσείς κάτι πρέπει να πείτε. Αφού φέρεται «άψογα», γιατί το κάνατε; Η δικαιολογία σας πρέπει να βασιστεί ακριβώς σε αυτό. Ότι ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθείτε στα υψηλά του στάνταρ, γιατί εσείς είστε απλοί άνθρωποι και δεν φτάνετε τα δικά του επίπεδα ήθους. Οφείλει, λοιπόν, να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Να του μοιάσετε, τελικά! Αν τα καταφέρετε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να σας το χτυπάει συνεχώς και να σας ασκεί μεγαλύτερη κριτική από πριν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ζηλεύει και μάλιστα πολύ. Όχι μόνο επειδή φοβάται ότι βρήκατε κάπου καλύτερο σεξουαλικό παρτενέρ, αλλά επειδή ανταγωνίζεται τον αντίζηλο και στην εξωτερική εμφάνιση και ανησυχεί αν έχει περισσότερη ομορφιά και γοητεία. Οπότε εκτός από τις δικαιολογίες σας, ότι ήταν ένα ανόητο σεξ που δεν σήμαινε τίποτα, θα πρέπει να τονίσετε ότι δεν υπερτερούσε σε τίποτα στην εμφάνιση. Επίσης, πρέπει να πείτε ότι αισθάνεστε πολύ άσχημα για τον εαυτό σας και ότι είστε περήφανοι που έχετε δίπλα σας αυτό το υπέροχο και πανέμορφο πλάσμα, που ικανοποιεί τις αισθήσεις σας, το γούστο σας και πως αισθάνεστε τυχερός που υπάρχει στη ζωή σας να σας αγαπάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι εύκολη περίπτωση, ούτε και αυτά που θα αντιμετωπίσετε από τη στιγμή που θα μάθει ότι τον απατήσατε. Φημίζεται για τη ζήλια και την εκδικητικότητα του. Προετοιμαστείτε ότι θα ακούσετε απειλές και ότι θα θέλει να σας πιει το αίμα και να σας ταπεινώσει. Πάρτε το ύφος ότι σας αξίζει ότι και αν πει και δεχτείτε την τιμωρία. Κλάψτε, χτυπηθείτε και δείξτε ότι υποφέρετε. Μην κάνετε το λάθος να περιγράψετε καυτές λεπτομέρειες, όσο και αν σας το ζητήσει και είναι απαγορευτικό να μπείτε στη διαδικασία να συγκρίνετε και ειδικά το θέμα του σεξ. Μην περιμένετε να πέσει, αμέσως στην αγκαλιά σας, πρέπει να επιμείνετε με κάθε τρόπο και να του κάνετε σαφές ότι δεν ήταν σεξουαλική η έλξη, ούτε πάθος αυτό που έγινε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί μέχρι χθες να τόνιζε το πόσο ανεξάρτητος είναι ο Τοξότης και πόσο τον ενοχλούσε η προσκόλλησή σας. Μπορεί να δήλωνε ότι πνίγεται και χρειάζεται ελευθερία και κάθε τόσο να σας παρατούσε σύξυλους και να αρμένιζε μακριά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είχατε το δικαίωμα να απιστήσετε. Τώρα, θα δείτε το άλλο του πρόσωπο και ετοιμαστείτε για επίθεση. Δεν πρόκειται να ακούσει λέξη από ότι του πείτε για τα δικά του λάθη και δεν συγχωρεί εύκολα. Μαζέψτε τα πράγματα σας και δηλώστε του ότι θα φύγετε μακριά. Όσο πιο μακριά γίνεται. Σε άλλη χώρα, σε άλλη γη σε άλλα μέρη. Μόνο αυτό μπορεί να τον ταρακουνήσει, αλλά δεν είναι και σίγουρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο θυμός του Αιγόκερου είναι κοφτερή λάμα και η ανάγκη του να τιμωρήσει δεν θα οφείλεται μόνο στην απιστία, αλλά σε ότι έχει ανεχτεί στην κοινή σας πορεία. Μην μπείτε στη διαδικασία να του θυμίσετε την αυστηρότητά του και την παγωμένη καρδιά. Ότι ποτέ δεν σας χάιδεψε αρκετά, ποτέ δεν σας είπε μια γλυκιά κουβέντα. Τα ξέρει όλα αυτά και δεν θα τα παραδεχτεί. Ο μόνος τρόπος να το ξανασκεφτεί είναι να του θυμίσετε όλα όσα έχετε δημιουργήσει ή αυτά που θα φτιάξετε. Όλα αυτά, στα οποία έχετε επενδύσει μαζί. Δεν θα θέλει με τίποτα να τα χάσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανοχή του Υδροχόου στην απιστία, είναι μεγάλη. Όχι μόνο επειδή είναι ανοιχτόμυαλος, αλλά γιατί κάτι ξέρει για το… άθλημα. Αλλά, επειδή ακριβώς το ξέρει καλά, μην προσπαθήσετε να το παίξετε έξυπνοι και να του αραδιάσετε ιστορίες. Να είστε ειλικρινείς και να τονίσετε ότι δεν μπορείτε να καταφύγετε σε φτηνές δικαιολογίες, καθώς έχει περισσότερη ευφυΐα από σας και ότι ελπίζετε απλώς να μπορέσει να σας συγχωρήσει. Πείτε ότι είστε άνθρωποι και, ως εκ τούτου, αδύναμοι. Ότι δεν θέλετε να χάσετε το ταίρι σας, τον άνθρωπό σας, την υπέροχη παρέα του και την όμορφη παρουσία του. Αν σας αγαπάει θα το ξεπεράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις». Και όμως αν του προκαλέσετε σύγχυση, που έτσι και αλλιώς έχει, μπορεί και να τα καταφέρετε. Μέσα στην ανασφάλεια και το χάος που έχει στο μυαλό του, θα αναρωτιέται αν τα παραφούσκωσε και δεν ήταν όντως τόσο μεγάλο το ατόπημα σας. Βέβαια, μην το παρατραβήξετε, γιατί διαθέτει μεγάλη διαίσθηση και δεν θα το αφήσει έτσι. Θα το ψάξει, όσο και αν θέλει να παραμυθιαστεί και θα σας φέρει με αποδείξεις προ των ευθυνών σας. Οπότε, από τη στιγμή που θα  τεθεί το θέμα και μετά, θα πρέπει να είστε κολλημένοι πάνω του, να περνάτε ρομαντικές βραδιές και να εκφράζεστε με λατρεία, για να το αφήσει πίσω του, αλλά δεν θα το ξεχάσει.