Η θετική και τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 φέρνει ιδιαίτερη εύνοια σε 4 ζώδια

Η θετική και τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 φέρνει ιδιαίτερη εύνοια σε 4 ζώδια

Η θετική και τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 φέρνει ιδιαίτερη εύνοια σε 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου στις 21/01/2023, η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς, θεωρείται πολύ σημαντική, ιδιαίτερα ευνοϊκή και μας καλεί να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και πίστη το μέλλον, να ονειρευτούμε τι θέλουμε να πετύχουμε και να θέσουμε τους στόχους μας, ώστε να καταφέρουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα την αρχή ενός κύκλου, τα νέα ξεκινήματα και τις προοδευτικές αλλαγές και η συγκεκριμένη, που σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, έχει όλα τα φόντα για να μας βοηθήσει να βάλουμε σε εφαρμογή τους νέους στόχους μας, να τους κυνηγήσουμε με θέρμη, αλλά και να τους προσεγγίσουμε με διαφορετική ματιά. Ο Υδροχόος συμβολίζει το επαναστατικό, το μοναδικό, το διαφορετικό και είναι πρωτοπόρος, εφευρετικός και αντισυμβατικός, επομένως μπορεί να βρούμε ολοκαίνουριους τρόπους για να πετύχουμε κάτι που θέλουμε και επιθυμούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να είμαστε πιο πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας και ό,τι μας κάνει διαφορετικούς. Και επειδή ο Υδροχόος αγαπά την ανεξαρτησία, δεν χρειάζεται να περιμένουμε από τους άλλους για να μας δώσουν την έγκριση και τη βοήθεια τους, αλλά να το προσπαθήσουμε μόνοι μας ή με τον δικό μας τρόπο.

Νέα Σελήνη, νέα αρχή

Η Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου Σεληνιακού Έτους και γιορτάζεται από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Την επόμενη ακριβώς ημέρα είναι η Κινέζικη πρωτοχρονιά και η έναρξη του έτους του υδάτινου Κουνελιού ή Λαγού. Είναι λοιπόν η εποχή των νέων ξεκινημάτων έτσι και αλλιώς, γι’ αυτό και πολλοί πριν ξεκινήσει το Σεληνιακό Έτος αφιερώνουν χρόνο για να καθαρίσουν το σπίτι τους, να μειώσουν την ακαταστασία, να πετάξουν ό,τι είναι περιττό και να φέρουν φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια στον χώρο τους. Το παρελθόν μένει πίσω και ευνοούνται οι νέες νοοτροπίες, οι εμπνευσμένες ιδέες και οι καινοτόμοι τρόποι σκέψης. Οπότε εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, στο σπίτι σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, με σύμμαχό σας τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου, δηλαδή με εξυπνάδα, αντικειμενικότητα, πρωτοτυπία, ψυχραιμία, χωρίς συναισθηματικές κορώνες και βέβαια με αντισυμβατικό τρόπο. Και αν σκεφτόσασταν πολύ καιρό ότι κάτι θέλετε να αλλάξετε, αλλά φοβόσασταν τη γνώμη και την κριτική των άλλων, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δύναμη να ακούσετε μόνο τη δική σας φωνή και να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες χωρίς φόβο, αλλά με πολλή τόλμη. Επίσης η ενέργεια του Υδροχόου μας επιτρέπει να εξαλείψουμε τους περιορισμούς που οι ίδιοι έχουμε επιβάλλει στον εαυτό μας, να μην γινόμαστε έρμαια των παθών μας και να επαναστατούμε ενάντια στις παραδοσιακές προσεγγίσεις που μπορεί να είναι ξεπερασμένες και μας κρατούν πίσω. Ακόμη, είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ομαδική εργασία, τη συναδελφικότητα, τη συλλογικότητα, τον ανθρωπισμό και τη φιλία, οπότε μπορείτε να εμπλακείτε σε ομάδες που έχετε τους ίδιους στόχους και να κινηθείτε με βάση το κοινό καλό. Εν κατακλείδι, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις πιο αντισυμβατικές ιδέες μας, εφαρμόζοντας πρακτικά βήματα για την επίτευξή τους. Μπορούμε λοιπόν να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο, να πειραματιστούμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας, τον κοινωνικό μας κύκλο, να αναζωογονηθούμε μέσα από διαφορετικές εμπειρίες και να ξεχωρίσουμε.

Οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής, του σοκ και των ξαφνικών εξελίξεων και μας ωθεί να ζήσουμε πιο ελεύθερα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Όμως μπορεί να φέρει και απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια μας, ή και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Επειδή όμως μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας -είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά- για να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία, και θα αισθανόμαστε έτοιμοι να πάμε τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα. Και επειδή αυτό συμβαίνει μετά την περίοδο του ανάδρομου Άρη και Ερμή κατά την οποία όλα καθυστερούσαν, τώρα θα βιαζόμαστε να κάνουμε τα σχέδια μας πραγματικότητα. Η όψη αυτή ευνοεί τις αλλαγές, την πρόοδο και φέρνει επαγγελματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες με οικονομικό όφελος. Επίσης είναι θετική όψη για να συναντηθούμε με τους φίλους μας, με την οικογένεια και να μοιραστούμε όμορφες και χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευνοούνται οι αγοροπωλησίες, τα ταξίδια και η διασκέδαση. Όμως πρέπει να προσέξουμε τις υπέρμετρες σπατάλες, αλλά και τα ουτοπικά σχέδια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους δίνει μεγάλη δύναμη, θάρρος, πρακτική δράση, επινοητικότητα και θα είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς σε ό,τι λέμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν. Αυτή η όψη προσφέρεται για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα σε πρότζεκτ που είναι πρωτοποριακά και απαιτείται ομαδική δράση. Είναι η ιδανική όψη για να ξεκινήσουμε κάτι που περιλαμβάνει σωματική άσκηση, όπως γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες και ό,τι άλλο θα μας επιτρέψει να εκτονωθούμε από την περίσσεια ενέργεια που μπορεί να νιώθουμε.

Το μόνο «αγκαθάκι» των όψεων που σχηματίζει η Νέα Σελήνη είναι η σύνοδος εκτός ζωδίου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως μας χαλάσει λίγο τη διάθεση και μας πιάσει θλίψη για κάποιες καταστάσεις ή να έχουμε εμμονές. Επίσης μπορεί να μας κάνει πιο κτητικούς και απαιτητικούς από τους άλλους και αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε να βγει στην επιφάνεια ο κακός μας εαυτός ή αρνητικά συναισθήματα, ζήλια και χειριστικές συμπεριφορές. Επίσης αυτή η όψη μπορεί να δείχνει κορύφωση της πανδημίας, αύξηση των κρουσμάτων, οπότε πάρτε τα μέτρα σας και προστατεύστε τον εαυτό σας. Ακόμη, πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τη 0η έως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας, φωτίζεται από την αισιόδοξη Νέα Σελήνη στις 21/01 και αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά, ή να έχετε κάποια επαγγελματική ή χωροταξική αλλαγή. Η Νέα Σελήνη έχει κυβερνήτη της τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και των απρόσμενων εξελίξεων που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και αυτό αρχικά να σας αγχώσει. Όμως, παρότι δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, ίσως τώρα θα είστε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά, αφού θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη σάς προσφέρει την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί λοιπόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας δώσουν το κίνητρο θα ξεχωρίσετε και να εξελιχθείτε. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλεστε περισσότερο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 21/01 πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Κριό θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να παντρευτείτε. Η Νέα Σελήνη φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Άρα, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα πάρετε αποφάσεις και για τις συνεργασίες σας και θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες σας θα δεθείτε περισσότερο, αλλιώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βρείτε άλλα άτομα για να προχωρήσετε παρέα προς την επιτυχία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας, αλλά και τα επαγγελματικά, φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/01 και μπορείτε να την αξιοποιήσετε δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, στους γονείς, στα παιδιά και την οικογένεια σας. Ίσως αυτό το φεγγάρι σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με όσους αγαπάτε και αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια» και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις και οικογενειακά προβλήματα, τώρα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να τα αφήσετε πίσω σας. Τουλάχιστον εσείς αυτή την πρόθεση θα έχετε, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον δρόμο της συγχώρεσης, τότε όλες οι πληγές του παρελθόντος θα θεραπευτούν και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα όρια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οπότε μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής ή να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να αναδιαμορφώσετε ριζικά τον χώρο, ή ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια, να προκύψει ένας απόγονος και να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους συγγενείς σας. Μπορεί όμως να προκύψουν ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθει μια πρόταση που να σας ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της πιο ευοίωνης και τυχερής Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 21/01 και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Άρη σάς δίνει όχι μόνο ώθηση, αλλά και όλα τα φόντα για να ανθίσει η δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε από την εμφάνιση σας μέχρι και ολόκληρη τη ζωή σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η διαίσθησή σας θα εκτοξευθεί και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να το προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη. Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς ονειρεύεστε τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να βάλετε τον θεμέλιο λίθο των μελλοντικών σχεδίων και να τα πετύχετε, είτε είναι τα προσωπικά σας ζητήματα, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας (και κυβερνήτης της Νέας Σελήνης) ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, αγαπάει τις αλλαγές και τις καινοτομίες. Οπότε τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.