Πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 24/12/2021;

Πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού στις 24/12/2021;

Πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 24/12/2021;

Η τελική μάχη

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού είναι μια πολυσυζητημένη όψη η οποία έχει κορυφωθεί ήδη δύο φορές φέτος και έφερε αναταραχές, συγκρούσεις και έντονες καταστάσεις. Η πρώτη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών πραγματοποιήθηκε στις 17/02/2021 και η δεύτερη συνάντηση στις 15/0 6/2021 με τους πλανήτες να κινούνται σε ανάδρομη πορεία. Τώρα η τελική μάχη μεταξύ των δύο αυτών πλανητών, σε ορθή πλέον πορεία, θα γίνει παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή στις 24/12/2021 στην 11η μοίρα Υδροχόου – Ταύρου. Από το τετράγωνο αυτό θα επηρεαστούν κυρίως τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ 9ης και 13ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι από αυτά τα τετράγωνα επηρεαζόμαστε μόνο τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες. Αντιθέτως, μπορεί αυτή η όψη να «χρωματίσει» ολόκληρη τη χρονιά και μάλιστα θα συνεχίσει να επηρεάζει ακόμα και μέσα στο 2022.

Αν θέλετε να μάθετε τις θέσεις και τις μοίρες που έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Οι συγκρούσεις και οι τελικές αποφάσεις

Τα τετράγωνα στην αστρολογία συμβολίζουν εσωτερικές συγκρούσεις και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστούμε, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με αυτούς τους δύο πλανήτες. Από τη μία ο Κρόνος είναι ένας κοινωνικός πλανήτης και μάλιστα πρόκειται για τον πιο απομακρυσμένο πλανήτη που είναι ορατός από τη Γη και γι’ αυτό συμβολίζει τα όρια, την πειθαρχία, το κατεστημένο και τον συντηρητισμό. Από την άλλη, ο Ουρανός συμβολίζει την ανατροπή, την εξέγερση, την επανάσταση και τις ριζικές αλλαγές. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο αυτών πλανητών το έχουμε δει τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μέσα στο κρίσιμο αυτό έτος, ήρθαμε αντιμέτωποι με αλλαγές οι οποίες άλλαξαν τις ζωές μας από τη μια στιγμή στην άλλη, περιορίστηκαν οι ελευθερίες μας και μας επιβλήθηκαν νέοι κανόνες. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις, αμφισβήτηση της εξουσίας και αντίσταση σε κάθε είδους αλλαγή και περιορισμό. Και οι δύο αυτοί πλανήτες έχουν έναν ανυποχώρητο χαρακτήρα, πόσο μάλλον όταν βρίσκονται σε δύο σταθερά ζώδια τα οποία πολύ δύσκολα θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα συμβιβαστούν. Από τη μία λοιπόν, οι καταστάσεις απαιτούν διάλυση των συνηθειών και των δεδομένων που ίσχυαν έως τώρα, όμως αυτές οι αλλαγές μας πιάνουν απροετοίμαστους με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να τις αποδεχτούμε εύκολα. Πρόκειται λοιπόν για μια μάχη ανάμεσα στο παλιό και στο νέο, μία μάχη η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες και τώρα επαναφέρει για άλλη τελευταία μια φορά τα ίδια ζητήματα προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο συμβολισμός και το ζητούμενο

Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος, ο γέροντας εκείνος ο οποίος κουβαλάει όλη τη γνώση από τα βιώματα και τις εμπειρίες του, ο οποίος μας καλεί να φερθούμε με ωριμότητα και σύνεση και κυρίως να αναλάβουμε την ευθύνη των προσωπικών επιλογών μας και να βάλουμε όρια. Στο ζώδιο του καινοτόμου Υδροχόου, ο Κρόνος θα σπάσει τους  κανόνες για να φτιάξει νέους με απώτερο σκοπό την πρόοδο και θα μας υπενθυμίσει τη δύναμη που έχει η ανθρωπότητα στα χέρια της. Το αίτημα του Ουρανού είναι η απελευθέρωση από δεσμά και η απομάκρυνση από οτιδήποτε είναι παλιό και έχει φθαρεί ή δεν μας βοηθάει πλέον να εξελιχθούμε. Μας βγάζει έξω από τη ζώνη ασφαλείας και μας ωθεί να εξερευνήσουμε νέες εναλλακτικές και να δοκιμάσουμε μονοπάτια που δεν είχαμε ακολουθήσει ξανά στο παρελθόν. Η παρουσία του στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει την ανάγκη να απλοποιήσουμε τη ζωή μας, να έρθουμε πιο κοντά στο φυσικό μας περιβάλλον και γενικώς να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας. Μάλιστα, αυτή η τάση θα είναι ακόμα πιο έντονη όταν ο Βόρειος Δεσμός θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου τον Ιανουάριο του 2022. Επιπλέον, αυτή η όψη θα κλονίσει για ακόμα μια φορά την οικονομία, θα φέρει απώλειες και δυσκολίες και θα δούμε στην πορεία ότι θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε το χρήμα. Με λίγα λόγια ο Ουρανός στον Ταύρο θέλει αλλαγές, αρκεί αυτές να είναι προσεκτικά μελετημένες.

Επιβεβλημένες και αναπόφευκτες αλλαγές

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο αυτή η όψη μπορεί να μας έφερε εμπόδια στα σχέδια μας και ανυπέρβλητες δυσκολίες μέσα στις σχέσεις μας. Ίσως να υπήρξαν ξαφνικά γεγονότα τα οποία μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις και μας οδήγησαν να αναζητήσουμε διεξόδους και εναλλακτικές οδούς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ήρθατε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσατε να λήξετε εντελώς μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία σας καταπίεζε και δεν σας επέτρεπε να είστε ο εαυτός σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που ήρθαν δεν ήταν εύκολες και έγιναν μετά από πολλά εμπόδια και εσωτερικές συγκρούσεις. Το θετικό αυτής της όψης είναι ότι, έστω και με αυτό τον σκληρό τρόπο, βγήκαν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των σχέσεων και των συνεργασιών μας, με αποτέλεσμα να ταρακουνηθούμε και να οδηγηθούμε σε δράση. Άλλωστε, πολύ δύσκολα μένεις αδρανής και ατάραχος κάτω από την επιρροή μιας τέτοιας όψης. Το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 24/12 ίσως θα είναι και το πιο δυναμικό από όλα, αφού τώρα θα έχουμε πλέον μπροστά μας την πλήρη εικόνα των καταστάσεων και τα γεγονότα θα πάρουν την τελική τους μορφή και θα εδραιωθούν. Όσο κι αν προσπαθούσαμε να αντισταθούμε στις αλλαγές που μας χτυπούσαν την πόρτα, τώρα δε θα μπορέσουμε πλέον να κλείσουμε τα μάτια και να τις αγνοήσουμε. Οι δυο πλανήτες μολονότι δεν θα ξανασυναντηθούν σε όψη ακριβείας μέσα στην επόμενη χρονιά δεν παύουν να είναι σε όψη έστω και με απόκλιση άρα με κάποιο τρόπο η επιρροή αυτής της όψης δεν εξαντλείται μέσα στο 2021 και συνεχίζει ευτυχώς με κάπως πιο ήπιες εξελίξεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε αυτή την όψη είναι να είστε διαλλακτικοί και προσαρμοστικοί απέναντι στα νέα δεδομένα και να μη διστάσετε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και σας ταλαιπωρεί. Όταν τελικά το καταφέρετε αυτό, θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα έχετε βγει νικητές.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 24/12/2021 το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

KΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες, ανατροπές και σκαμπανεβάσματα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο και να αισθάνεστε ότι οι σταθερές σας γκρεμίζονται και δεν ξέρετε πού να στηριχθείτε. Εάν ένας στόχος, μια ιδέα ή ένα όραμα δεν μπορούσε να υλοποιηθεί και αντιμετωπίζατε εμπόδια, ίσως θα πρέπει να το εγκαταλείψετε και να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση και πληρότητα. Ταυτόχρονα, θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με φίλους, συνεργάτες και άτομα που θεωρούσατε ότι ήταν κοντά σας. Μετά το πέρασμα αυτής της όψης θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα και θα μείνουν δίπλα σας όσοι πραγματικά το αξίζουν και έχουν αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους απέναντι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σας επηρεάζει άμεσα και φέρνει αναταραχές και έντονες καταστάσεις. Θα υπάρξουν ανατροπές και αστάθεια στα επαγγελματικά σας πλάνα και στην καριέρα σας ή ρήξη με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Γενικώς, θα υπάρχει μια αίσθηση ότι πρέπει να καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε, διότι υπάρχουν εμπόδια που σας καθυστερούν και σας αποθαρρύνουν. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αναλάβει πάρα πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, γεγονός που σας πιέζει και σας φτάνει στα όρια σας. Αν και ως Ταύροι φημίζεστε για την αγάπη σας για σταθερότητα, ο Ουρανός στο ζώδιο σας σάς καλεί να αποδεχτείτε το καινούριο και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ωφελεί πλέον. Επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Διεκδικήστε την ελευθερία που έχετε ανάγκη, αλλά χωρίς να οδηγηθείτε σε αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να φέρει ανισορροπία στην ψυχολογία σας και να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό με κάποιο τρόπο να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας ή να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια. Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν ανατροπές και ριζικές αλλαγές οι οποίες αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα σας δημιουργήσουν άγχος, ένταση και ανασφάλεια. Καλείστε να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας μέχρι τώρα και να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας δίνει πληρότητα και νόημα και πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε από εδώ και στο εξής. Εάν αισθάνεστε βαλτωμένοι και στάσιμοι, θα πρέπει να θυμάστε ότι μια πιθανή διέξοδος για κάποιους από εσάς είναι το εξωτερικό και οτιδήποτε σχετίζεται με ξένους, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών ή να συνεχίσετε με κάποιο τρόπο την εκπαίδευση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα σας δημιουργήσει προβλήματα οικονομικής φύσεως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές ή τα χρήματα του συντρόφου σας. Ίσως κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο να στέκεται εμπόδιο στο να προχωρήσει ένα τέτοιο ζήτημα και να μη μπορείτε να βρείτε μαζί του μια συμβιβαστική λύση ή να προχωρήσετε σε έναν διακανονισμό που θα σας διευκολύνει. Σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις θα πάρετε σκληρά και σημαντικά μαθήματα τώρα και οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τη σεξουαλικότητα σας και τον τρόπο που επιλέγετε να δοθείτε στο ταίρι σας. Θα συνειδητοποιήσετε, έστω και με τον δύσκολο τρόπο, ότι πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να είστε πολύ προσεκτικοί πριν εμπιστευτείτε. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας και δεν αποκλείεται να αλλάξετε πορεία και να αρχίσετε να κινείστε σε διαφορετικά μονοπάτια τα οποία θα σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε και να εκφράσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά μέσα στο 2021 και θα συνεχίσει να φέρνει αναταραχές και εμπόδια, τόσο στην καριέρα σας όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία και την επίτευξη των στόχων σας, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες εξελίξεις και αστάθεια, με αποτέλεσμα να μην είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Μπορεί μάλιστα να έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα εξουσίας και να σας κατακλύσει η επιθυμία να επαναστατήσετε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Στα προσωπικά σας, κάποιοι θα νιώσετε εξίσου πιεσμένοι και ίσως φτάσετε σε ένα σημείο να απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κλίμα θα είναι αρκετά τεταμένο και δεν αποκλείεται να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Χρειάζεται ψυχραιμία και διπλωματία και να είστε βέβαιοι πως αν ξεπεράσετε τα εμπόδια, θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

To τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δημιουργεί εντάσεις και πιέσεις στα εργασιακά σας ζητήματα και προβλήματα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες και υποχρεώσεις και να μην ξέρετε πώς να αντεπεξέλθετε σε αυτές, με αποτέλεσμα να αντιδράτε σπασμωδικά και να ξεσπάτε σε συνεργάτες σας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα υγείας, κυρίως ψυχολογικής φύσεως. Θα πρέπει να περιορίσετε το άγχος σας και να φροντίσετε λίγο παραπάνω το σώμα σας και τον εαυτό σας και κυρίως να μην φτάνετε τις αντοχές σας στα άκρα μόνο και μόνο για να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας. Απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες και θα δείτε ότι θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί και θα νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία, είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια διέξοδο στο εξωτερικό ή σε άτομα που βρίσκονται μακριά και μπορούν να σας δώσουν μια άλλη προοπτική και νέες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να φέρει για εσάς μια ξαφνική εξέλιξη στα ερωτικά σας ζητήματα. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, αφού μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ωριμάσει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις πιο συνειδητά. Για κάποιους δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού ή της επισημοποίηση της σχέσης σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις σχετικά με το ταίρι σας ή τη σχέση σας. Ίσως να βιώσετε απόρριψη με κάποιο τρόπο ή να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε την απαραίτητη ευχαρίστηση και αγάπη από τον σύντροφο σας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αποφασίσετε να συγκρουστείτε ή ακόμα και να έρθετε σε ρήξη μαζί του-ης. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα, θα υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές και χρήματα άλλων που μπορεί να διαχειρίζεστε εσείς. Δεν θα πρέπει να απελπιστείτε και να το βάλετε κάτω, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να θυμάστε ότι η αναγνώριση και η επιτυχία θα έρθει, αλλά μέσα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα φέρει αρκετές δυσκολίες σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σας εκρήξεις, καθώς μπορεί οι αντιδράσεις σας να πυροδοτήσουν τους άλλους και να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε τις επιστροφές από το παρελθόν και να μη βιαστείτε να κάνετε επανασύνδεση με ένα άτομο χωρίς να υπάρχει προοπτική και εμπιστοσύνη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να φύγετε από το πατρικό σας, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να βγείτε από μια σχέση η οποία δεν σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα υπάρχει αστάθεια, ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους. Είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε και σας έχουν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν. Μην βιαστείτε όμως να βασιστείτε σε νέες συνεργασίες χωρίς να υπάρχουν εγγυήσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού έρχεται για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με υποχρεώσεις και απαιτήσεις στα εργασιακά ζητήματα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, όμως θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σύνεση και να αποδείξετε στους άλλους ότι μπορούν να βασιστούν σε εσάς. Μπορεί να μην κυλήσουν όλα ομαλά και μάλιστα οι ανατροπές δεν θα λείψουν στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην έχετε αλλοπρόσαλλη και σπασμωδική συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας προκειμένου να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, εάν το τωρινό σας επάγγελμα δεν σας ικανοποιεί πλέον. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας και να μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διότι στο τέλος το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των ικανοτήτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει οικονομικές δυσκολίες για εσάς, αφού μπορεί να έχετε απρόσμενα έξοδα ή απώλειες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε σύνεση και ωριμότητα και να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε ρίσκα ή επενδύσετε σε κάτι με αμφίβολα αποτελέσματα. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε ιδιαίτερα τις συμφωνίες που κλείνετε, καθώς μπορεί να υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με μοιραίο χαρακτήρα ή να έρθει ένας απόγονος χωρίς να το έχετε προγραμματίσει. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να λήξετε μια ερωτική σχέση, ιδιαίτερα εάν αισθανόσασταν καταπιεσμένοι μέσα σε αυτή και δεν σας επέτρεπε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ξανά τετράγωνο με τον Ουρανό και είναι πιθανό να αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι. Καλείστε να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες σας και να δείτε σε ποιον τομέα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν μέσα από κρίση και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το τετράγωνο θα φέρει το οριστικό ξεκαθάρισμα. Θα φανεί λοιπόν ποιες σχέσεις πρέπει να λήξουν και ποιες αντέχουν στον χρόνο και μπορούν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, όπως το να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αυτό θα πρέπει να είναι καλά μελετημένο και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής. Εάν τα βήματα που ακολουθήσετε είναι στοχευμένα, τότε είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού έχει κυρίως ψυχολογική επίπτωση σε εσάς, καθώς μπορεί να αισθάνεστε απογοήτευση και ματαίωση ή απλώς μια ψυχική εξάντληση. Ίσως να νιώσετε ότι δεν έχετε το κουράγιο να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς και θέλετε με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από όλα αυτά. Είναι σημαντικό να ακούσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας και να μην αισθάνεστε ανεπαρκείς μόνο και μόνο επειδή δεν είστε αυτό που θέλουν οι άλλοι να δουν. Θα υπάρξουν ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, όμως δεν θα πρέπει να σας κάνουν να το βάλετε κάτω. Αντιθέτως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Μη διστάσετε να απομακρυνθείτε από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν σας επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και είναι πλέον τοξικές για εσάς.