Τα 5 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες

Τα 5 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες

Τα 5 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες

Όλοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Άλλοι διακρίνονται για την ευφυΐα τους, άλλοι για την διπλωματία τους, κάποιοι για τη δημιουργικότητά και το πάθος τους και μερικοί για την ικανότητα τους να ηγούνται. Είναι από την κούνια τους αρχηγικές προσωπικότητες, δεν αντέχουν να βρίσκονται στο παρασκήνιο, θέλουν να κάνουν κουμάντο και βγαίνουν μπροστά με μεγάλη επιτυχία. Δεν τους νοιάζει να εκτεθούν, να πάρουν αποφάσεις και να τις στηρίξουν μέχρι τέλους. Έχουν όραμα και εμπνέουν εμπιστοσύνη. Είναι τολμηροί και γεννημένοι να διεκδικούν και να ξεχωρίζουν. Μην σας παίρνει από κάτω αν το ζώδιο σας δεν είναι στη λίστα, διότι πίσω από κάθε «ηγέτη» κρύβονται σπουδαία πρόσωπα που μπορούν να τον στηρίζουν και να τον αναδείξουν, κανείς δεν φτάνει στην επιτυχία μόνος του. Εξάλλου δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να βγαίνουν μπροστά, ούτε όλοι το έχουν ανάγκη. Επίσης, δεν είμαστε μόνο το ζώδιο μας, ο προσωπικός σας χάρτης μπορεί να έχει τα ηγετικά στοιχεία, αν για παράδειγμα έχετε Ωροσκόπο ή Άρη στα παρακάτω ζώδια.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε Ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη πατήστε εδώ.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι ηγέτες του ζωδιακού:

ΚΡΙΟΣ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Οι Κριοί δεν είναι μόνο το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, αλλά ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου και θέλουν να είναι πρώτοι και καλύτεροι σε όλα. Είναι πολεμιστές, θαρραλέοι, τολμηροί και πολύ ανταγωνιστικοί. Η δεύτερη θέση δεν τους αρέσει, δεν τους αξίζει και δεν τους εκφράζει. Θέλουν να έχουν τα ηνία, να είναι πρωταγωνιστές και νικητές. Απαντάνε σε όλες τις προκλήσεις με ορμή και τίποτα δεν τους σταματά όταν θέλουν να πετύχουν κάτι. Οι Κριοί γεννιούνται ηγέτες και το δείχνουν από την παιδική τους ηλικία, αφού συμπεριφέρονται ως «πρωτότοκοι» ανεξαρτήτως αν όντως είναι. Δουλεύουν σκληρά, έχουν ιδέες, αλλά δεν μένουν μόνο στη θεωρία, μπορούν και να τις εκτελέσουν και είναι απίστευτα παραγωγικοί. Βέβαια έχουν και τις αρνητικές τους πλευρές, καθώς είναι πιεστικοί και πολλές φορές δεν υπολογίζουν αν οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς τους. Επίσης, από την αγωνία τους να πετύχουν και να κερδίσουν την παρτίδα ξεχνούν να πουν ευχαριστώ και να αναγνωρίσουν στους άλλους τη συνεισφορά τους. Όμως θα πρέπει να τους παραδεχτούμε για το τεράστιο πάθος τους που εμπνέει τους άλλους και για τη δύναμη τους να συνεχίζουν εκεί που οι άλλοι σταματούν.

ΛΕΩΝ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Οι Λέοντες και είναι ηγέτες και φαίνονται! Ζουν για το χειροκρότημα και το επιδιώκουν. Είναι από τα ζώδια που κυριαρχούν στο περιβάλλον τους και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Έχουν μεγάλη επιρροή στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους κύκλο και παρά την αλαζονική συμπεριφορά τους, ξέρουν πώς να γίνονται συμπαθείς. Ουσιαστικά αυτό που επιζητούν είναι ο θαυμασμός και η αναγνώριση. Είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι και προβάλουν την αυταρχική τους πλευρά για να κρύψουν τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες τους. Είναι πολύ γενναιόδωροι και θα εκφράσουν χωρίς περιστροφές την εκτίμηση τους σε όσους εργάζονται σκληρά και σε όσους τους σέβονται. Δεν θα αμφισβητήσουν ποτέ κάποιο ταλέντο και θα επικροτήσουν τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα τους και με το μεγαλείο της ψυχή τους εμπνέουν τους άλλους να τους ακολουθούν και να τους στηρίζουν. Είναι από τους ηγέτες που θα πουν πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ, αλλά δεν θα αφήσουν ποτέ τον έλεγχο να φύγει από τα χέρια τους και δεν θα εγκαταλείψουν τη μάχη της πρωτιάς. Όσο πιο πολύ βγαίνουν μπροστά και δέχονται υποστήριξη τόσο πιο δημιουργικοί και χαρισματικοί γίνονται. Βάζουν πλάτη σε όσους τους χρειάζονται και είναι πάντα εκεί για να λύνουν τα προβλήματα που άλλοι δεν μπορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Έχουν όραμα, έχουν ιδέες και την τόλμη να τα κάνουν πράξη. Η δημιουργικότητα τους είναι τεράστια και ο ενθουσιασμός τους αστείρευτος και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους σταματήσει. Βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Μπαίνουν μπροστά και οδηγούν τους άλλους με το φλογερό τους ταπεραμέντο και τη συναισθηματική τους δύναμη. Οι Τοξότες δεν είναι απλά «αφεντικά», είναι ηγέτες που έχουν όνειρα να πραγματοποιήσουν και θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που να πιστεύουν με θέρμη το όραμα τους και να προσπαθούν μαζί για έναν κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία. Επιλέγουν με προσοχή τους συνεργάτες τους, ψάχνοντας άτομα με δημιουργική σκέψη και όρεξη για δουλειά. Δεν κρατούν αποστάσεις και μοιράζονται την επιτυχία, χαρίζοντας απλόχερα και μπράβο, αλλά και υλικές ανταμοιβές. Οι Τοξότες δεν είναι… ακόλουθοι, είναι αρχηγικές προσωπικότητες, ανεξάρτητα άτομα και ελεύθερα πνεύματα, γι’ αυτό και δεν μπορούν να είναι «δεύτεροι». Είναι δουλευταράδες, αλλά δεν μπορούν να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να κάνουν τη λάντζα. Το μυαλό τους δεν μπορεί να παγιδευτεί σε «πρέπει» και κανόνες, ούτε να σταματήσει να προσδοκά το κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό και δεν επαναπαύονται ποτέ, έστω και αν έχουν φτάσει ψηλά. Πάντα κάτι άλλο θα σκεφτούν, κάτι νέο θα οραματιστούν και θα θέλουν να το βάλουν μπροστά και να το πετύχουν. Πολλές φορές μάλιστα πριν καλά καλά ολοκληρώσουν τον προηγούμενο στόχο τους. Μάλιστα, μόλις ξεκινάνε κάτι και μπει το νερό στο αυλάκι, χάνουν τον ενθουσιασμό τους και θέλουν να ξεκινήσουν κάτι φρέσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Έχουν το DNA του αρχηγού, του διοικητή, του προέδρου, του ηγέτη. Μπορεί να μην έχουν τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα άλλων ζωδίων, αλλά έχουν μυαλό, οργάνωση, σχέδιο και ψυχρή λογική που τους οδηγεί στην επίτευξη των στόχων τους. Οι Αιγόκεροι δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι με κάτι λιγότερο από την κορυφή και δεν θα σταματήσουν μέχρι να φτάσουν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ιεραρχίας. Είναι παθιασμένοι με την καριέρα, τη φήμη και την εικόνα τους και θεωρούν ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος. Η σοβαρότητα τους κάνει τους άλλους να τους σέβονται και να τους ακολουθούν με πίστη. Είναι σκληροί, ατρόμητοι, πολλές φορές αδίστακτοι και σκληρά εργαζόμενοι. Δεν υπάρχουν γι’ αυτούς ωράρια και Σαββατοκύριακα, μόνο προσήλωση στους στόχους τους. Μπορεί να είναι από τις πιο σκληρές και ψυχρές ηγετικές φυσιογνωμίες, αλλά θα προσπαθήσει να μην απογοητεύσει κανέναν από τους πιστούς του ακόλουθους και θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του για να επωφεληθούν όσοι πλαισιώνουν την ομάδα του, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις προσδοκίες του. Είναι ώριμοι, υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, έχουν απίστευτο αυτοέλεγχο και η δύναμη της θέλησής τους είναι αστείρευτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι Υδροχόοι είναι άλλου είδους ηγέτες, είναι επαναστάτες! Δεν φοβούνται να κάνουν κάτι διαφορετικό, να ξεφύγουν από την πεπατημένη, να «ανατινάξουν» τα στερεότυπα και γι’ αυτό ξεχωρίζουν. Αυτή η αλλιώτικη σκέψη, η διαφορετική ματιά και ο εκκεντρικός χαρακτήρας τους όχι μόνο εμπνέει τους άλλους, αλλά τους ξεσηκώνει, τους μαγεύει, τους παρασύρει. Οι Υδροχόοι είναι λαοπλάνοι και το απολαμβάνουν. Ενώ άλλες ηγετικές προσωπικότητες προσπαθούν απλά να ξεχωρίσουν και να καθιερωθούν, οι Υδροχόοι με τις ανατρεπτικές κινήσεις τους και τους σχεδιασμούς τους προκαλούν την αλλαγή και ένα δημιουργικό χάος. Ο αντισυμβατικός τρόπος τους πολλές φορές δημιουργεί φόβο και συστολή σε κάποιους, αλλά έτσι είναι οι Υδροχόοι θα κάνουν αυτό που άλλοι δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι μπορεί να συμβεί. Και μόλις φτάσουν στην κορυφή θα ανταμείψουν όσους τόλμησαν μαζί τους και τους στήριξαν και θα βάλουν μπροστά για να δώσουν σάρκα και οστά στο επόμενο άπιαστο όνειρο τους.