Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 22/03/2024 φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σε 4 ζώδια

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 22/03/2024 φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σε 4 ζώδια

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 22/03/2024 φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σε 4 ζώδια

Η Αφροδίτη στις 22/03/2024 θα βρεθεί στην ίδια μοίρα με τον Κρόνο στο ευαίσθητο και ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα φέρει προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα οικονομικά κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 10η έως τη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δε γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο σας και τους γενέθλιους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια

O Κρόνος, ο αυστηρός δάσκαλος και κριτής, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων για να της διδάξει ότι τίποτα δε χαρίζεται απλόχερα και πως όλα όσα αξίζουν σε αυτή τη ζωή πρέπει να κατακτηθούν με κόπο και πολλή προσπάθεια. Η Αφροδίτη όμως είναι ένας πλανήτης που θέλει να απολαμβάνει και όχι να κοπιάζει για όσα θεωρεί ότι της αξίζουν. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, κάτω από την επίδραση αυτής της όψης, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να κερδίσετε την αποδοχή του άλλου, ενώ κάποιοι μπορεί να βιώσετε μια απόρριψη που θα σας ρίξει την αυτοπεποίθηση και θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε ότι καταπιέζεστε μέσα στις σχέσεις σας ή ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε συναισθηματικά με τους άλλους. Επικρατεί λοιπόν ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή συμπεριφορά ή ακόμα και επικριτική διάθεση από το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι αν θέλετε να αποδείξετε την αγάπη σας στους άλλους θα πρέπει να το κάνετε με ουσιαστικές πράξεις και όχι με λόγια ή με κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν πάλι θέλετε να προσεγγίσετε ένα καινούριο πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να το κάνετε με τακτ και προσεκτικές κινήσεις και να μη παρασυρθείτε σε υπερβολές από την έξαψη της στιγμής.

Υπάρχουν όρια και κανόνες στην αγάπη;

Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στους Ιχθύς βρίσκεται σε θέση έξαρσης και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει έντονη η επιθυμία αυτό το διάστημα να αγαπήσουμε βαθιά, να συναισθανθούμε τους άλλους και να προσφέρουμε χωρίς ανταλλάγματα. Το ζώδιο των Ιχθύων έχει την τάση να δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στη ζωή και στους ανθρώπους και αφήνεται στη ροή των γεγονότων. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο μάς υπενθυμίζει ότι κάποιες φορές πρέπει να αξιολογούμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να σκεφτούμε τι είναι τελικά ωφέλιμο για εμάς. Ακόμα κι αν έχουμε βαθιά συναισθήματα για ένα πρόσωπο, είναι η στιγμή να βάλουμε τα όρια μας γιατί μόνο έτσι θα μας εκτιμήσουν και θα μπορέσουμε να πάμε τις σχέσεις μας ένα βήμα παρακάτω.

Αυτοκριτική και απομόνωση

Το κλίμα θα είναι κάπως βαρύ σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ειδικά προς το τέλος της μπορεί να νιώσουμε ότι δυσκολευόμαστε να κοινωνικοποιηθούμε ή να χαλαρώσουμε. Η όψη αυτή μας στερεί τον αυθορμητισμό και μας υπενθυμίζει διαρκώς τους κανόνες, τα πρέπει, τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις των γύρω μας. Το αίσθημα της μοναξιάς μπορεί να είναι πολύ πιο έντονο για κάποιους και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε την ανάγκη να αποσυρθούμε και να μείνουμε για λίγο με τον εαυτό μας προκειμένου να κάνουμε ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Δεν αποκλείεται λοιπόν να απορρίψουμε προτάσεις για εξόδους ή να κρατήσουμε απόσταση από άτομα που προσπαθούν να μας προσεγγίσουν και να μας γνωρίσουν καλύτερα.

Οικονομικές προκλήσεις

Η Αφροδίτη, εκτός από τις διαπροσωπικές σχέσεις, μάς μιλά και για το χρήμα, τις απολαύσεις, τις αγορές και τη διασκέδαση. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που συμβολίζει τους περιορισμούς και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να φερόμαστε με σύνεση, υπευθυνότητα και εγκράτεια. Από την άλλη πλευρά, το ζώδιο των Ιχθύων δεν γνωρίζει όρια, πορεύεται με βάση το συναίσθημα και δυσκολεύεται να συμμορφωθεί με αυστηρούς κανόνες. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσουμε κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή να προκύψουν έξοδα που θα μας αποθαρρύνουν. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε τις κινήσεις μας και να μην παρασυρθούμε σε παρορμητικές αγορές. Είναι ίσως μια ευκαιρία να ξεκινήσετε αποταμίευση ή να φτιάξετε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς απέναντι στις οφειλές σας και γενικώς βάλτε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας. Τα ρίσκα και οι τολμηρές κινήσεις δεν θα ευνοηθούν τώρα, επομένως προτιμήστε να μείνετε συνεπείς σε δοκιμασμένες οδούς που ξέρετε ότι θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε.

Καρμικές σχέσεις και ουσιαστική δέσμευση

Η θετική πλευρά αυτής της συνόδου μας μιλάει για σταθερότητα, αφοσίωση και σοβαρότητα. Μπορεί να είμαστε πιο συγκρατημένοι μέσα στις σχέσεις, όμως θα μας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και θα μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εξέλιξη μας. Αντί να κυνηγάμε το ανέφικτο, θα εκτιμήσουμε περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε, και θα αναζητήσουμε τρόπους να τα διασφαλίσουμε. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά το θέμα της δέσμευσης και να κρίνουμε αντικειμενικά σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσουμε και ποια άτομα θα πρέπει να κρατήσουμε έξω από τη ζωή μας. Σχέσεις που ξεκινάνε τώρα μπορεί να μη θυμίζουν παράφορο έρωτα, όμως θα έχουν πολύ γερές βάσεις και θα αντέξουν στον χρόνο. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει καρμικές γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας εξέλιξη και στο μονοπάτι μας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να κάνετε σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή να σχετιστείτε με κάποιο πρόσωπο εξουσίας. Μπορεί λοιπόν αυτή η όψη να μην μας υπόσχεται έρωτες, πυροτεχνήματα και κέρδη, όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εργαστούμε σκληρά, να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας και να αποδείξουμε πόσο αποφασισμένοι είμαστε να κρατήσουμε κοντά μας ό,τι αγαπάμε.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφροδίτη και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες μέσα στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι αυξημένες και θα νιώσετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλο αυτό θα σας πιέσει και μπορεί να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική από τους ανωτέρους σας, κάτι που μπορεί να σας αποθαρρύνει και να σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Από την άλλη πλευρά όμως, θέλετε πάση θυσία να αποδείξετε την αξία σας στους άλλους και είστε αποφασισμένοι να φτάσετε ψηλά και να μην τα παρατήσετε. Ίσως αυτές τις ημέρες να χρειαστεί να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο σας δυσκολεύει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα και σοβαρότητα και να μην αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις. Στα θετικά αυτής της όψης, είναι πιθανό να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες που θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες ή να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα ισχύος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο απέναντι ζώδιο των Ιχθύων θα έχει ως επίκεντρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι δεν βρίσκετε ανταπόκριση στο συναίσθημα σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι αυτές τις ημέρες και μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους. Για να διαπιστώσετε εάν το άλλο άτομο ενδιαφέρεται για εσάς, είναι προτιμότερο να εστιάσετε στις πράξεις και όχι στα λόγια ή στις υποσχέσεις του αέρα. Αυτές οι ημέρες λοιπόν μπορεί να μην εμπεριέχουν πάθη κι ερωτικές εξομολογήσεις, όμως προσφέρονται για να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή για να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να βγείτε ραντεβού ή να γνωρίσετε καινούρια άτομα. Ίσως μάλιστα να προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και να αποφύγετε ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Γενικώς, θα είστε αρκετά αμυντικοί και επιφυλακτικοί και δεν θα παρασυρθείτε από το συναίσθημα ή την παρόρμηση της στιγμής. Αν όμως ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να μην σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό, όμως να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που ζητάτε. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, καλείστε αυτές τις ημέρες να είστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αποφύγετε ρίσκα και επιπόλαιες κινήσεις και προσπαθήστε να δείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά ποιες συνεργασίες σας ωφελούν και ποιες όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ενεργοποιεί έναν πιο συναισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι λοιπόν πιθανό αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από τον σύντροφο και τους κοντινούς σας ανθρώπους, γεγονός που θα σας πληγώσει και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Το αίσθημα της μοναξιάς θα είναι έντονο και μπορεί να νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν και δεν συμμερίζονται αυτά που νιώθετε. Όλο αυτό το κλίμα μπορεί να σας κάνει πιο συγκρατημένους απέναντι στους άλλους και θα σας ωθήσει να βάλετε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Θα δυσκολευτείτε λοιπόν να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας κάτω από αυτή την όψη και θα προτιμήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια μνήμες από το παρελθόν από καταστάσεις και ανθρώπους που σας απογοήτευσαν. Προσπαθήστε όμως να μη βυθιστείτε στις αρνητικές σκέψεις και εστιάσετε στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Μπορεί λοιπόν αυτές οι ημέρες να μην εμπεριέχουν ρομαντισμό και έντονα συναισθήματα, όμως σας καλούν να αξιολογήσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό και αντικειμενικό πρίσμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι εσείς θα βιώσετε πολύ έντονα αυτή την επιρροή. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς, αισθάνεται πολύ άνετα στο ζώδιο σας, αλλά από την άλλη πλευρά ο Κρόνος σας περιορίζει και σας αναγκάζει να βάλετε στην άκρη το συναίσθημα και να κινηθείτε πιο ρεαλιστικά. Η όψη αυτή θα φέρει προκλήσεις και δυσκολίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή και θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Ο Κρόνος θα σας ανταμείψει μόνο εάν είστε εγκρατείς και συνειδητοποιημένοι, επομένως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να λειτουργήσετε με σοβαρότητα και ωριμότητα. Αποφύγετε τα ρίσκα, τις επιπολαιότητες και τις παρορμητικές κινήσεις και σχεδιάστε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας. Η όψη αυτή αποτελεί μια δοκιμασία για τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εάν λοιπόν μια σχέση δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας, τώρα μπορεί να κλονιστεί και να πάρετε χωριστούς δρόμους με αυτό το πρόσωπο. Αντιθέτως, αν μια σχέση στηρίζεται σε γερές βάσεις θα βγει ακόμα πιο δυνατή μετά από αυτή τη δοκιμασία. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία που θα είναι ωφέλιμη για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε αυτές τις ημέρες να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ακόμα κι αν αναγκαστείτε να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας, να θέσετε καινούριους, ρεαλιστικούς στόχους και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας.