Βαθιές συνειδητοποιήσεις και κρίσιμες αποφάσεις με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03/2024 για 4 ζώδια

Βαθιές συνειδητοποιήσεις και κρίσιμες αποφάσεις με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03/2024 για 4 ζώδια

Βαθιές συνειδητοποιήσεις και κρίσιμες αποφάσεις με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03/2024 για 4 ζώδια

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίζεται η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον Ήλιο στον Κριό και συγκεκριμένα τις 5 μοίρες και 7 λεπτά αυτών των ζωδίων. Η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης είναι η στιγμή της κορύφωσης των συναισθημάτων μας, αλλά και η στιγμή των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, αφού ο άξονας Κριού-Ζυγού αντιπροσωπεύει το «εγώ» και το «εμείς».

Αυτή είναι η τρίτη έκλειψη που πραγματοποιείται σε αυτόν τον άξονα, σε ένα σύνολο έξι εκλείψεων που ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 29 Μαρτίου 2025, και όλο αυτό το διάστημα καλούμαστε από τη μία να εστιάσουμε στην οικοδόμηση της ανεξαρτησίας μας και από την άλλη να κατανοήσουμε αν οι σχέσεις που δημιουργούμε βασίζονται σε υγιείς βάσεις ή αν εγκλωβιζόμαστε σε εξαρτητικές σχέσεις που δεν μας οδηγούν πουθενά. Οι εκλείψεις μεγεθυνθούν τα συναισθήματα δυσαρέσκειας στις σχέσεις, αλλά μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να επιλύσουμε θέματα, να πάρουμε ένα μάθημα και να προχωρήσουμε. Εξάλλου το ζώδιο του Ζυγού που λαμβάνει χώρα η έκλειψη επιζητά την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις.

Η αντίθεση και η ισορροπία

Ο άξονας Κριού-Ζυγού στον οποίο πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη αφορά στο «εγώ» και στο «εμείς», στις ανάγκες, τις ελλείψεις και τις επιθυμίες μας σχετικά με το πώς δεσμευόμαστε και δινόμαστε στους άλλους. Η αντίθεση μεταξύ του φλογερού και συγκρουσιακού Κριού και του λογικού και διπλωματικού Ζυγού έρχεται σε μια κορύφωση. Η Σελήνη στον Ζυγό θέλει συμβιβασμό, διαπραγμάτευση, ευγένεια και ισορροπία, και ο Ήλιος στον Κριό προτιμά να ηγείται, να διεκδικεί και να πολεμά. Όμως αυτή η έκλειψη φωτίζει αυτή τη σύγκρουση και μας προτρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της ικανοποίησης των προσωπικών μας αναγκών και της φροντίδας των αναγκών ενός σημαντικού άλλου προσώπου στη ζωή μας, και μεταξύ της ανεξαρτησίας ή της αυτονομίας και της εξάρτησης ή της συντροφικότητας. Οι σχέσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, να διαλυθούν ή να ενισχυθούν με αυτή την έκλειψη. Οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και ίσως δραματικές, αλλά θα είναι παράλληλα και λυτρωτικές, αφού θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Οι όψεις που σχηματίζει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Ζυγό σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε και οι οποίες θα μεταμορφώσουν και θα βελτιώσουν τη ζωή μας. Βέβαια, αυτή η όψη μπορεί φέρει στο φως μυστικά και αποκαλύψεις γεγονότων που αγνοούσαμε και τα οποία μπορεί να γίνουν η αφορμή για να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Επίσης, μπορεί να γίνουμε υπέρμετρα φιλόδοξοι και χειριστικοί ή μπορεί να νιώθουμε την επιθυμία να ζήσουμε περιπέτειες, να φτάσουμε στα άκρα, αλλά και να κάνουμε ταξίδια για να ανακαλύψουμε νέες τοποθεσίες και εμπειρίες. Ακόμη, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Η Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει αντίθεση εκτός ζωδίου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει ονειροπόλους, γεμάτους φαντασία, αλλά και λίγο… ανισόρροπους και επιρρεπείς στα ψέματα και στην απάτη. Θα είμαστε υπερευαίσθητοι, νευρικοί και ασυνεπείς στις υποσχέσεις μας και, επειδή θα επικρατεί η σύγχυση και το χάος στο μυαλό μας, ίσως δεν θα μπορούμε να λάβουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αμφιταλαντευόμαστε συνεχώς δημιουργώντας περισσότερα διλήμματα στον εαυτό μας, ενώ παράλληλα δεν θα θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Ακόμη μπορεί να πέσουμε θύματα επιτήδειων, οι οποίοι μπορεί να μας γεμίζουν με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα έχουν μόνο το πώς θα εκμεταλλευτούν την καρδιά ή το πορτοφόλι μας.

Ο κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού και της έκλειψης είναι η Αφροδίτη και ο πλανήτης των σχέσεων, του έρωτα, της ομορφιάς, των απολαύσεων και του χρήματος θα σταθεί αρωγός στα σχέδια μας και θα μας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσουμε. Βέβαια είναι μια Αφροδίτη εγκλωβισμένη ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ευεργέτη Δία μπορεί να κάνει ένα μικρό θαύμα… τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά μας, αρκεί να μην κάνουμε σχέδια ουτοπικά.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από την 1η έως την 9η μοίρα του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03/2024

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις συνεχίζονται και φέτος στον δικό σας άξονα και όπως καταλαβαίνετε οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι ουσιαστικές. Αυτή είναι η τρίτη έκλειψη που σας επηρεάζει και απομένουν άλλες τρεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2025, και όλο αυτό το διάστημα θα έχετε αναταράξεις, αποκαλύψεις και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωή σας. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου σχηματίζεται στον Ζυγό, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, και θα βάλει στο στόχαστρο τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου κι εσείς καλείστε να βάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι και τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Το τρίγωνο της Σεληνιακή έκλειψης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε αυτές τις συνειδητοποιήσεις και τις αλλαγές και μάλιστα μπορεί να δεχτείτε και βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον. Όμως επειδή παραμονεύει η αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, προσέξτε να μη χαθείτε σε διλήμματα και με αυτόν τον τρόπο να διαιωνίζετε τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Αυτή η έκλειψη θέλει αλλαγές και δυναμικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μη χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό. Τι νόημα έχει να βρίσκεστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί μόνο και μόνο από συνήθεια ή να έχετε έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και εσείς συνεχώς να τον δικαιολογείτε. Όσο και να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε και η έκλειψη θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Είναι σημαντικό όμως να μάθετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην απαντάτε με το θυμικό σας. Εάν τα γενέθλιά σας είναι κοντά στις 25 Μαρτίου μπορεί η έκλειψη να σας επηρεάσει πιο έντονα και βέβαια προετοιμαστείτε ψυχολογικά διότι πλησιάζει και η ολική έκλειψη Ήλιου που θα σχηματιστεί στο δικό σας ζώδιο στις 08/04 η οποία φέρνει πολλά απρόοπτα…

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

Για να μάθετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος και οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης, αφού είναι ο κυβερνήτης σας, πάντα επηρεάζεστε με όλες τις φάσεις του φεγγαριού, πόσο περισσότερο όταν έχουμε και Σεληνιακή έκλειψη η οποία επηρεάζει τον δικό σας οίκο, δηλαδή τον τομέα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια, δηλαδή το είναι σας, και εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της καριέρας. Με τη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στις 25 Μαρτίου θα νιώθετε εσωτερική σύγκρουση και ότι σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, από τη μία η οικογένεια και το σπίτι και από την άλλη η δουλειά. Όλη αυτή η πίεση θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος, αλλά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία για να μην… τρελαθείτε. Ο στόχος είναι η σωστή διαχείριση τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά κι εσείς. Η έκλειψη σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε και τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε να πάρετε απόσταση από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή ματιά τις προοπτικές σας, αλλά και ποιοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό σας. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές για να ξαναβρείτε τον στόχο σας και αυτό που θα κάνει εσάς ευτυχισμένους, αλλά αν δεν έχετε τα σωστά δεδομένα ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις. Με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε τα όρια σας, τόσο στη δουλεία όσο και στην οικογένεια. Δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνεστε όλα εσείς. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες, τον σύντροφό σας και τα άτομα της οικογένειάς σας. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος και τώρα θα κληθείτε να βρείτε λύσεις και να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν και να ανακαλείτε στη μνήμη σας γεγονότα που σας πλήγωσαν, να σκέφτεστε το πώς σας συμπεριφέρθηκαν οι γονείς σας, οι συγγενείς σας και να γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Μπορεί τώρα να θέλετε να βάλετε τα όρια σας και να σταματήσουν να ανακατεύονται και να έχουν άποψη για τη ζωή σας, να θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο, να μετακομίσετε. Αν μένετε στο πατρικό σας ίσως πάρετε και την απόφαση να φύγετε και να μείνετε μόνοι σας. Ό,τι και αν συμβαίνει, ό,τι και αν σας απασχολεί, επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει τις συνθήκες και ένα περιβάλλον που να μπορεί να εκφράζεται με ηρεμία και μην τα κρατάτε μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας. Πάντως, η περίοδος της έκλειψης ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Απομακρύνετε λοιπόν από το σπίτι και από τη ζωή σας ό,τι και όποιον δεν σας ευχαριστεί πλέον.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

Για να μάθετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος και οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 25 Μαρτίου και θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Σεπτεμβρίου η επιρροή της θα σας ακολουθεί για μεγάλο διάστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές αλλαγές και αποκαλύψεις. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε την αλήθεια στη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις. Ξέρω είναι πολύ δύσκολο για εσάς τους αναποφάσιστους Ζυγούς να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο, αλλά ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αλήθειες που κρύβετε μέσα σας. Αντί λοιπόν αυτές τις αλήθειες να τις θάβετε και να σας βασανίζουν και να σας καίνε, τώρα θα τις αντιμετωπίσετε και θα τις κάνετε… καύσιμη ύλη για να πάτε μπροστά. Πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσάς, αφού σχηματίζει και ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα σας δώσει τη δύναμη να ωριμάσετε, να πατήσετε στα πόδια σας, να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει, να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, τις προτεραιότητές σας, τους στόχους σας και τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους στη ζωή. Δεν είναι εύκολες αυτές οι απαντήσεις, αλλά θα καταφέρετε να τις λάβετε αν βάλετε μία τελεία σε ό,τι σας κρατά δέσμιους με το παρελθόν. Πήρατε λάθος αποφάσεις, κάνετε λάθος κινήσεις και παρασυρθήκατε σε μονοπάτια που δεν σας εκφράζουν; Δεν είστε καταδικασμένοι, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα αρκεί να το αποφασίσετε και η έκλειψη σας καλεί να το κάνετε κλείνοντας κύκλους στους οποίους νιώθετε παγιδευμένοι. Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας, στον εαυτό σας και να κάνετε τις ριζικές αλλαγές που χρειάζονται για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Θα έχετε έναν εσωτερικό αναβρασμό, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας και θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας. Τι λάθη έχουν κάνει και τι κάνατε εσείς; Μόλις καταλήξετε, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και εσείς τον δρόμο προς το μέλλον που θα χαράξατε. Ναι, οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα για το αύριο είναι πολλές, αλλά και μια ζωή χωρίς αγάπη και ποιότητα δεν σας ταιριάζει. Η Πανσέληνος θα σας ταρακουνήσει και θα «γκρεμίσει» ό,τι δεν είναι σταθερό και πλέον σε νέο έδαφος θα βάλετε τις βάσεις ενός μεταμορφωμένου εαυτού, πιο αισιόδοξου και πιο λαμπερού, έχοντας δίπλα σας αυτούς που θέλετε και οι οποίοι σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Οι παθογένειες του παρελθόντος θα μείνουν πίσω και εσείς θα προχωράτε αδιάσπαστοι μπροστά. Όμως, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς, προσέξτε μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και μην είστε παρορμητικοί. Η φλόγα σας να κάψει τα ξερά, όχι και τα χλωρά… Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας, διότι επικρατεί πολύ σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Το φεγγάρι σας καλεί να προσέξετε και την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δώσουν ποιότητα ζωής. Εξάλλου η Αφροδίτη που σας κυβερνά σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Δία και σας βοηθά να ανανεωθείτε και να κοιτάτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

Για να μάθετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος και οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές και ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού και σας κάνει υπέρμετρα φιλόδοξους. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να χτίσει και γκρεμίσει ταυτόχρονα την καριέρα σας και τα σχέδια σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να είστε χρόνια σε μια δουλειά να έχετε χαράξει μια πορεία και σε μία νύχτα να τα αφήσετε όλα πίσω, διότι ίσως δεχτείτε μια πρόταση που να απογειώνει την επαγγελματική σας πορεία, τη φήμη σας και να έχει και καλύτερες αποδοχές. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε διλήμματα και να μην ξέρετε τι να κάνετε, καθώς θα γίνονται όλα ξαφνικά και εσείς χρειάζεστε σχέδιο και οργάνωση. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Ακόμη, η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας. Γενικότερα με αυτή την έκλειψη θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση, αλλά ίσως το κάνετε με έναν πιο εγωιστικό τρόπο και μπορεί να προκαλέσετε αντιπάθειες. Όσο και να πιστεύετε ότι είστε πολύ καλύτεροι από άλλους δεν χρειάζεται να το δείχνετε απροκάλυπτα, ούτε να πιέζετε τις καταστάσεις να ανεβείτε στην ιεραρχία εδώ και τώρα. Η ανυπομονησία και η παρόρμηση είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί τελικά να σας δημιουργήσουν εμπόδια αντί να σας εκτοξεύσουν όπως θα θέλατε. Μη βιάζεστε και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν έντονες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το παρελθόν και ίσως να σκέφτεστε τι λάθος κινήσεις έχετε κάνει εσείς ή κάποια άτομα που εμπιστευθήκατε και τελικά σας πρόδωσαν ή φρέναραν την εξέλιξή σας. Όμως δεν πρέπει να είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να αυτομαστιγώνεστε. Αν θέλετε να κοιτάξετε πίσω, κάντε το σωστά. Δείτε από πού ξεκινήσατε, πού έχετε φτάσει και τι πρόοδο έχετε κάνει. Μπορεί να μη φτάσατε στην κορυφή, αλλά σίγουρα έχετε καταφέρει πολλά. Αναγνωρίστε την αξία σας, πιστέψτε στον εαυτό σας, επαναξιολογήσετε τις στρατηγικές σας και συνεχίστε τις προσπάθειες για φτάσετε στον στόχο σας, αφήνοντας όμως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους σας πόνεσαν και σας πλήγωσαν. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από την 1η έως την 9η μοίρα.

Για να μάθετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος και οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.