Σαββατοκύριακο με ανατροπές και αστάθεια στις σχέσεις και τα οικονομικά για 4 ζώδια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023

Σαββατοκύριακο με ανατροπές και αστάθεια στις σχέσεις και τα οικονομικά για 4 ζώδια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023

Σαββατοκύριακο με ανατροπές και αστάθεια στις σχέσεις και τα οικονομικά για 4 ζώδια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023

Η εβδομάδα που διανύουμε κλείνει με ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις, αφού στις 15/01/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συγκρουστεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 12η έως τη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια και δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει ως βασικό της αίτημα την ανεξαρτησία. Αν και ο πλανήτης αυτός συμβολίζει το μοίρασμα και τη συντροφικότητα, σε αυτή τη θέση επιθυμεί ελευθερία κινήσεων και θέλει διαρκώς να πειραματίζεται στον έρωτα και στις σχέσεις. Την έλκουν οι εκκεντρικοί σύντροφοι και είναι πιθανό να κάνει σχέσεις οι οποίες έχουν κάτι το αντισυμβατικό και δεν ακολουθούν τις νόρμες και τους κανόνες. Ο Ουρανός, που είναι και ο σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου, συμβολίζει τις ριζικές αλλαγές, το σοκ και την ανατροπή. Ο πλανήτης αυτός έρχεται για να μας ξεβολέψει και να μας υπενθυμίσει ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο.

Επανάσταση χωρίς αιτία

Η συνάντηση λοιπόν αυτών των δύο πλανητών σε δύσκολη όψη τετραγώνου μπορεί να μας φέρει αλλαγές και απρόοπτα που μπορεί να μας σοκάρουν. Ίσως να έρθουμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές και αντιδράσεις που θα δυσκολευτούμε να διαχειριστούμε, αλλά μπορεί και εμείς οι ίδιοι να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε καταστάσεις και να κάνουμε υποχωρήσεις. Μέσα στις σχέσεις κυριαρχεί η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση αυτές τις ημέρες και θα είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ή να βγάλουμε προς τα έξω τις ευαισθησίες των άλλων. Η όψη αυτή λοιπόν δηλώνει μια ακραία αντίδραση και μια επανάσταση η οποία όμως μπορεί να μην έχει ουσιαστική αιτία. Ίσως απλώς να θέλουμε να προκαλέσουμε τους άλλους ή να ταράξουμε τα νερά, ειδικά εάν έχουμε βαλτώσει στη ρουτίνα. Ωστόσο, όλο αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ρήξεις μέσα στις σχέσεις μας ή να μας απομακρύνει από άτομα που είναι σημαντικά για εμάς.

Εφήμερα πάθη και οικονομική αστάθεια

Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής με εσάς, αλλά με κάποιο τρόπο θα σας ενθουσιάσουν, θα σας ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Οι σχέσεις όμως που ξεκινάνε τώρα θα έχουν έναν πιο εφήμερο χαρακτήρα και δύσκολα θα εξελιχθούν σε κάτι μόνιμο και σταθερό. Απολαύστε λοιπόν τη στιγμή, αλλά μην βιαστείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να επενδύσετε σε κάποιον/α που δε γνωρίζετε καλά και δεν σας προσφέρει ασφάλεια. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στα οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε ρίσκα και αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ή να προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Αποφύγετε επίσης τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας γιατί μπορεί να μην έχετε το αποτέλεσμα που έχετε στο μυαλό σας. Γενικώς, προτιμήστε τη δοκιμασμένη οδό και φροντίστε να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο πριν πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις, τα οικονομικά και την κοινωνική σας ζωή.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βιώσουν ανατροπές με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και θα φέρει αναταραχές μέσα στον τομέα της καριέρας. Ίσως να έρθουν νέα δεδομένα τα οποία θα σας αναγκάσουν να εγκαταλείψετε μια θέση ή μια προσπάθεια, αφού αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας ήρθαν τελικά. Μπορεί να έρθει στο προσκήνιο μια νέα ευκαιρία για συνεργασία ή ένα άτομο το οποίο θα σας υποσχεθεί κέρδη και επαγγελματική εξέλιξη. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε σε κάτι νέο, γιατί ό,τι ξεκινάει τώρα δεν θα έχει γερές βάσεις και μπορεί να είναι απλώς ένα πυροτέχνημα που θα σας ωφελήσει για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ίσως από την άλλη πλευρά να νιώσετε εσείς την επιθυμία να κάνετε την επανάσταση σας και να λήξετε μια επαγγελματική συνεργασία, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις χωρίς αντίκρισμα και είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτείτε από καθήκοντα και υποχρεώσεις που σας κρατάνε πίσω. Θέλετε να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι, όμως να θυμάστε ότι οι ακρότητες και οι ριζοσπαστικές κινήσεις μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα και να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει απρόοπτα και αστάθεια μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Η όψη αυτή είναι πιθανό να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και έντονες αντιδράσεις από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Χρειάζεται λοιπόν αρκετή ψυχραιμία από μέρους σας και λεπτοί χειρισμοί, προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας. Ίσως να νιώσετε και εσείς οι ίδιοι την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί και αισθάνεστε ότι σας κρατάει πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία αυτές οι ημέρες με ένα εκκεντρικό άτομο, το οποίο διαφέρει πολύ από τα άτομα που σας έλκουν συνήθως. Το άτομο αυτό μπορεί να σας ανανεώσει και να σας προσφέρει έξαψη, αλλά δεν θα σας προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε. Να θυμάστε λοιπόν ότι όσο πιο εύκολα σας ενθουσιάσει κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι να απογοητεύσει. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα που θα σας αγχώσουν και θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας. Όποια απόφαση κι αν πάρετε αυτές τις ημέρες, το πιο σημαντικό είναι να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει την ψυχολογία σας και θα φέρει αναταραχές μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή με τους οικείους σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι ένα άτομο απομακρύνεται από κοντά σας και δεν σας επιτρέπει να το προσεγγίσετε και να το κατανοήσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να φτάσετε στα άκρα από κάποιες συμπεριφορές και να αποφασίσετε να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή σας κρατάνε δέσμιους. Θα διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις σας και θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά την πόρτα σε ένα πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας γιατί μπορεί να φανείτε σκληροί απέναντι στους άλλους και θα είναι πολύ εύκολο να πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να σας προσεγγίσει ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, το οποίο θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και θα σας ανανεώσει. Οι έρωτες όμως που ξεκινάνε τώρα μπορεί να είναι εφήμεροι και να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο, επομένως μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια και τον χώρο του σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα συγκρουστεί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα είστε αρκετά ανήσυχοι και νευρικοί και είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει. Ίσως λοιπόν να απομακρυνθείτε από κάποιους ανθρώπους ή να αντιδράσετε έντονα εάν κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει ή να σας επιβληθεί. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα ανεξάρτητα και δεν θα δεχτείτε εύκολα να συμβιβαστείτε ή να μείνετε στάσιμοι μέσα σε μια κατάσταση. Τώρα αυτή η ανάγκη σας θα είναι ακόμα πιο έντονη και είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε ξεσπάσματα που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή με κοντινά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ακραίες συμπεριφορές από τους γύρω σας ή να εκλάβετε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από τον σύντροφο σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γεγονός που θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Σχέσεις και γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα μπορεί να σας ενθουσιάσουν και να σας ανεβάσουν απότομα στα ουράνια, αλλά μπορεί να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα εξίσου απότομα. Προσπαθήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις και αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας πριν πάρετε παράτολμα ρίσκα.