Το Σαββατοκύριακο 12-13/11/2022 είναι το πιο συναρπαστικό του Νοεμβρίου για 3 ζώδια

Το Σαββατοκύριακο 12-13/11/2022 είναι το πιο συναρπαστικό του Νοεμβρίου για 3 ζώδια

Το Σαββατοκύριακο 12-13/11/2022 είναι το πιο συναρπαστικό του Νοεμβρίου για 3 ζώδια

Επιτέλους ένα Σαββατοκύριακο με θετικές όψεις ανάμεσα στους πλανήτες και τη Σελήνη στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, τον Καρκίνο, να μη δέχεται δύσκολες όψεις από κακεργέτες. Το Σάββατο η κύρια όψη της μέρας είναι το  τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους. Η όψη αυτή αποτελεί μια κάπως πιο ευχάριστη επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας, αλλά και τη δημιουργικότητα μας. Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια. Ο Ερμής συνεννοείται καλύτερα με τον Ποσειδώνα με σύμβολα, αφηρημένες έννοιες, εικόνες, μουσική, ποίηση. Ας μιλήσουμε με ένα τραγούδι που μας εκφράζει. Ωραία όψη για οποιαδήποτε καλλιτεχνική ασχολία. Η Κυριακή κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές, αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. Μολονότι η όψη είναι ήπια και θετική, οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο παραπέμπουν σε ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές, αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, μολονότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε κι από κάποιες ρυθμίσεις ή να έρθει μια καλή είδηση σε σχέση με τα οικονομικά. Η Σελήνη θα παίζει τον ρόλο του ειρηνοποιού από τον Καρκίνο και θα βοηθά να μην ανεβαίνουν οι τόνοι.

Οι προβλέψεις ισχύουν και για τους ωροσκόπους σε αυτά τα τρία ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα απλώνεται μπροστά σας, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Το Σάββατο ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει μια υπέροχη όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα κι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να χαλαρώσετε κάπως, να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας, τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρίξτε το λίγο έξω, οργανώστε μια ρομαντική έξοδο για δύο ή με την παρέα των φίλων σας, ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί είτε είναι ένα χόμπι σας, ένα σπορ κάτι που κάνει το μυαλό σας να ξεφεύγει και περάστε λίγες ώρες μακριά από έγνοιες, προβληματισμούς και ό,τι άλλο σας ζορίζει αυτή την περίοδο. Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα έχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον για σας, ακόμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ή μπορεί ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα μπορούσε να σας κάνει κλικ σε ερωτικό επίπεδο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν πρέπει να αποφύγετε κάτι θα ήταν παιχνίδια ελέγχου και σκηνές ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από μια σχεδόν εξαντλητική εβδομάδα, το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το Σάββατο σας καλεί να κάνετε ένα «άλμα πίστης», να προσπαθήσετε δηλαδή για κάτι, ακόμη κι αν όλα φαίνονται ότι συνωμοτούν εναντίον σας. Με πίστη στις ικανότητες, το ταλέντο σας και με αυτοπεποίθηση δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όποιο κι αν είναι το ζητούμενο. Η όψη αυτή προσφέρεται και για να οργανώσετε ένα ταξίδι, για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να κάνετε συναρπαστικές συζητήσεις μαζί τους. Αποστασιοποιηθείτε και ασχοληθείτε με αυτά που ενδιαφέρουν εσάς και την εξέλιξη της δικής σας ζωής. Αφήστε τα δράματα των άλλων για τους άλλους και μην τα κάνετε δικά σας. Η Κυριακή είναι από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας για σας. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είναι εξαιρετική επιρροή και για την ερωτική σας ζωή. Μήπως να κανονίσετε κάτι το βράδυ για να χαρείτε με το ταίρι σας μια ιδιαίτερη βραδιά; Ή μήπως να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει; Η απάντηση και στα δύο είναι «ναι»!

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά από μια απαιτητική εβδομάδα έρχεται το Σάββατο με μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα που σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και να αναπτύσσετε τάσεις φυγής! Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε τι θα κάνετε τις γιορτές, άλλοι μπορεί να ψάχνετε κάτι να σας ενθουσιάσει που να του αφοσιωθείτε μελλοντικά σε επίπεδο δουλειάς ή σπουδών. Αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να σας κλέψει το βλέμμα ένα άτομο ίσως κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από σας. Την Κυριακή μια κουβέντα με ένα φίλο-η ή έναν συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη κι όχι μόνο αυτό. Είναι πιθανόν να σας αποκαλύψει κάτι που θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα μια κατάσταση, ή μπορεί να είναι μια πρόταση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία προέρχεται από κάποιο πρόσωπο του φιλικού ή του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου. Βέβαια θα μπορούσε να παίζει κι ένα σενάριο που να αφορά κάτι ερωτικό, μια γνωριμία μέσω φίλων ή ακόμη και στο διαδίκτυο. Απλά εκεί ξέρετε ότι καλό είναι να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί, τουλάχιστον μέχρι να είστε βέβαιοι για το άτομο το οποίο σας προσέγγισε.