Προοδευμένος ωροσκόπος στα ζώδια

Προοδευμένος ωροσκόπος στα ζώδια

Προοδευμένος ωροσκόπος στα ζώδια

Ο ωροσκόπος στον γενέθλιο χάρτη συμβολίζει την «περσόνα» μας, δηλαδή την εικόνα που προβάλλουμε προς τα έξω και τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία εκφράζουμε πιο άμεσα στο περιβάλλον μας και στην καθημερινότητα μας. Επιπλέον, ανάλογα με το ζώδιο του ωροσκόπου μπορούμε να αντλήσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας και τις προσδοκίες που έχουμε από αυτά. Στο προοδευμένο ωροσκόπιο, ο ωροσκόπος μετακινείται 1-2 μοίρες τον χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει ζώδιο κάθε 16 με 20 χρόνια. Μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε ότι κατά στη διάρκεια της ζωή μας ο προοδευμένος ωροσκόπος θα αλλάξει 2 με 3 ζώδια. Όταν ολοκληρώνεται η πορεία του στο ένα ζώδιο και περνάει στο επόμενο, βιώνουμε κομβικές αλλαγές στη ζωή μας, οι οποίες αφορούν τόσο την εξωτερική μας εμφάνιση και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε τον εαυτό μας, όσο και το μονοπάτι που επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι ένας ακόμη  τομέας που επηρεάζεται από αυτή τη μετάβαση, αφού ανάλογα με το ζώδιο του προοδευμένου ωροσκόπου προσελκύουμε διαφορετικά είδη ανθρώπων και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες κάθε είδους.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο προοδευμένος ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι σημαίνει ο προοδευμένος ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Κριό

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού θα γίνετε πιο ενεργητικοί, θα αντιμετωπίζετε τη ζωή με θάρρος και αποφασιστικότητα. Τα προηγούμενα χρόνια με τον ωροσκόπο σας να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να υπήρξατε πιο παθητικοί και να διστάζατε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Τώρα αναζητάτε στόχους και προκλήσεις στην καθημερινότητα σας και επιπλέον θα βρείτε τη δύναμη να απεξαρτητοποιηθείτε από βλαβερές συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Θα πάψετε να ονειροπολείτε και θα υιοθετήσετε μια πιο άμεση στάση απέναντι στις καταστάσεις γύρω σας. Μέσα στις σχέσεις σας θα αρχίσετε να προσελκύετε άτομα τα οποία θα είναι όμορφα και γοητευτικά, με ευγένεια και καλούς τρόπους. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό το ταίρι σας να κάνει πιο πολλούς συμβιβασμούς από εσάς και να θέλει να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, ενώ εσείς να έχετε περισσότερη ανάγκη για ελευθερία και αυτονομία. Από την άλλη πλευρά, θα είστε εσείς το άτομο που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα παίρνει αποφάσεις μέσα στη σχέση. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση και το σώμα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο δραστήριοι και να βάλετε τον αθλητισμό στη ζωή σας, προκειμένου να διοχετεύσετε κάπου την εσωτερική ενέργεια. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια πιο ακραία αλλαγή στα μαλλιά σας και να φοράτε πιο έντονα χρώματα και πιο συγκεκριμένα το κόκκινο.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Ταύρο

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Ταύρου προσεγγίζετε τη ζωή με έναν πιο προσεκτικό και σταθερό τρόπο. Έχετε σχέδιο και δομή σε ό,τι κάνετε και εργάζεστε συστηματικά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ίσως βέβαια η έντονη ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα να σας κάνει να μένετε σε μια κατάσταση παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εκπέμπετε ηρεμία και πραότητα στους γύρω σας και λειτουργείτε με άνεση και χάρη στην υλική σφαίρα της ζωής. Οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και πρακτικοί και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα προσελκύετε ανθρώπους οι οποίοι έχουν βάθος και μυστήριο και έντονη σεξουαλικότητα. Γενικώς, σας ελκύει οτιδήποτε είναι κρυφό ή θεωρείται απαγορευμένο και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρεθείτε μέσα σε πολύπλοκες καταστάσεις οι οποίες εμπεριέχουν ίντριγκα. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας και στις σχέσεις σας και να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές από τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες και με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξουν ριζικά. Είναι πιθανό να αρχίσετε να ασχολείστε με την τέχνη, τη φύση και οποιαδήποτε δραστηριότητα σας βοηθάει να χαλαρώσετε.

Προοδευμένος ωροσκόπος στους Διδύμους

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο των Διδύμων θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι και ενεργητικοί, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Θα νιώθετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να βάλετε νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, να μάθετε μια ξένη γλώσσα και γενικώς να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Όταν πρόκειται να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, σκέφτεστε λογικά και αντικειμενικά και δεν παρασύρεστε από το συναίσθημα, τα πάθη ή τα ένστικτα σας. Σας χαρακτηρίζει η νεανικότητα, τόσο στην όψη όσο και στη συμπεριφορά σας και δεν αντέχετε να αισθάνεστε περιορισμένοι ή στάσιμοι. Θέλετε να υπάρχει ποικιλία και εγρήγορση στη ζωή σας και γι’ αυτό επιδιώκετε να βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση. Θα αρχίσετε να προσελκύετε πιο αισιόδοξους και θετικούς ανθρώπους και δεν αποκλείεται να κάνετε σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή με άτομα τα οποία έχουν σκοπό να σας διδάξουν πράγματα και να διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο που θα είναι ελεύθερο πνεύμα και ανοιχτόμυαλος και να μπορέσετε μαζί να εξερευνήσετε τον κόσμο και να ζήσετε νέες περιπέτειες.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Καρκίνο

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Καρκίνου αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με περισσότερη ευαισθησία και το βασικότερο σας αίτημα είναι η ασφάλεια και η αυτοπροστασία. Προσεγγίζετε τη ζωή με έναν πιο έμμεσο και πλάγιο τρόπο και δεν καταφεύγετε εύκολα στη σύγκρουση. Γι’ αυτό τον λόγο θα προχωρήσετε με προσεκτικά βήματα και δεν θα κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Σας χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία και οι έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και έχετε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στις αλλαγές που συμβαίνουν. Είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στον εσωτερικό κόσμο και στα συναισθήματα σας και λιγότερο στα ψυχρά δεδομένα ή σε γεγονότα στα οποία δεν έχετε καμία συναισθηματική εμπλοκή. Έχετε έντονη διαίσθηση και όταν βρίσκεστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει το ένστικτο σας. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε την τάση να αγκιστρώνεστε στο συναίσθημα και δεν προχωράτε μέχρι να εμφανιστεί ένα άλλο συναίσθημα το οποίο θα σας παρασύρει. Δίνετε μεγάλη έμφαση στην οικογένεια και θέλετε να έχετε κοντά σας ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε οικειότητα και μπορούν να σας κατανοήσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να κάνετε σχέσεις εξάρτησης και να αγκιστρώνεστε στους άλλους χάνοντας την ανεξαρτησία και τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας προσελκύουν τα άτομα που είναι ώριμα και υπεύθυνα και γι’ αυτό δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Λέοντα

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεστε σε μια φάση ζωής κατά την οποία έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θέλετε να αισθάνεστε εσείς ο/η πρωταγωνιστής/ρια της ζωής σας. Θα επιδιώξετε λοιπόν να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να έχετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν αποκλείεται να αναλάβετε ρόλους οι οποίοι θα σας δώσουν εξουσία ή κάποια θέση ηγεσίας. Μέσα στις σχέσεις σας θα είστε αρκετά γενναιόδωροι, θερμοί και δοτικοί με τους άλλους. Προσελκύετε ανθρώπους αντισυμβατικούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινό όραμα και ενδιαφέροντα. Θέλετε η σχέση σας να θυμίζει μια όμορφη φιλία, η οποία στηρίζεται πάνω από όλα στον αλληλοσεβασμό, την ισότητα και την κατανόηση. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να φέρεστε εγωιστικά και οι αντιδράσεις σας να είναι δραματικές, ιδιαίτερα εάν ο άλλος δεν σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί. Το φλερτ, ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς και θέλετε να νιώσετε επιθυμητοί και να λάβετε την επιβεβαίωση και την αποδοχή που ζητάτε. Έχετε την ανάγκη να κεντρίσετε την προσοχή των γύρω σας και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνετε εκκεντρικές εμφανίσεις φορώντας έντονα και φωτεινά χρώματα.

Προοδευμένος ωροσκόπος στην Παρθένο

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο της Παρθένου αντιμετωπίζετε τη ζωή με έναν τρόπο οργανωτικό και αναλυτικό. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βάλετε σε τάξη το χάος και όλα γύρω σας να λειτουργούν άψογα. Δίνετε πολύ σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που οι άλλοι παραβλέπουν και σας ενοχλούν οι ατέλειες και τα ελαττώματα. Αυτή η ανάγκη σας για τελειομανία θα σας κάνει να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά και να εξειδικευτείτε σε αυτό. Σε μια πρώτη επαφή με κάποιον εκπέμπετε σεμνότητα και δείχνετε ότι είστε ένα άτομο χαμηλών τόνων, που δεν έχει ανάγκη την αποδοχή ή την αναγνώριση των γύρω του. Γι’ αυτό και η εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι πιο απλή και κλασική και δεν έχετε ανάγκη να τραβήξετε την προσοχή του περίγυρου. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προσελκύετε ανθρώπους οι οποίοι είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί και είναι πρόθυμοι να συγχωρήσουν ή να κάνουν υποχωρήσεις εάν χρειαστεί. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι καλλιτέχνες, θεραπευτές ή απλώς να είναι σε επαφή με την πιο πνευματική τους πλευρά. Τα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα έχουν την τάση να υιοθετούν μια πιο παθητική στάση απέναντι στα γεγονότα και να αφήνονται στο συναίσθημα τους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη λογική τους πλευρά. Δεν αποκλείεται όμως να εμπλακείτε μέσα σε καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν σύγχυση και ασάφεια, αφού το άλλο άτομο μπορεί να σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα και να μην είναι ξεκάθαρο. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε σχέσεις οι οποίες θα είναι άκρως ρομαντικές και θα σας κάνουν να νιώθετε ότι ζείτε ένα παραμύθι.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Ζυγό

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεστε σε μια φάση ζωής κατά την οποία σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των άλλων και γι’ αυτό δίνετε μεγάλη σημασία στην εικόνα σας και τον τρόπο που παρουσιάζεστε προς τα έξω και θέλετε να είστε προσεγμένοι. Η ταυτότητα σας διαμορφώνεται μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας και γι’ αυτό οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία σας. Γενικώς βρίσκεστε σε μια αρκετά κοινωνική φάση ζωής, επομένως, ακόμα κι αν είστε γενικά εσωστρεφείς και κλειστοί σαν άνθρωποι, τώρα θα είστε πιο φιλικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε στιγμές με τους γύρω σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να εξαρτάστε από τους άλλους και να χάνετε τον εαυτό σας μέσα στη σχέση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Προσελκύετε ανθρώπους οι οποίοι είναι δυναμικοί και δε διστάζουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να πάρουν τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια τους. Γενικώς, έχετε την ανάγκη από έναν σύντροφο ο οποίος θα σας παρακινεί και θα σας σπρώχνει σε δράση. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να ασχολείστε με την τέχνη, την αισθητική, την ομορφιά και τη μόδα.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Σκορπιό

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Σκορπιού εμπλέκεστε στη ζωή με ακραίες συμπεριφορές και αναλόγως την περίπτωση μπορεί να φερθείτε εντελώς αποστασιοποιημένα ή με απίστευτο δυναμισμό. Δε γνωρίζετε λοιπόν τι θα πει μετριοπάθεια και ισορροπία και σας έλκουν οι ίντριγκες και οι σκοτεινές και έντονες καταστάσεις. Βρίσκεστε σε μια φάση ζωής κατά την οποία παρουσιάζεστε πιο εσωστρεφείς και δεν μπορείτε να ανοιχτείτε εύκολα και να εμπιστευτείτε τους άλλους εάν δεν σας αποδείξουν έμπρακτα ότι το αξίζουν. Μέχρι τότε θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί και θα προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας. Προτιμάτε να παρατηρείτε τους γύρω σας και να τους αναλύετε, ώστε να ανακαλύψετε ποια είναι τα κρυμμένα τους κίνητρα, αλλά εσείς δεν θα αποκαλύψετε πολλά για τον εαυτό σας. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί οι γύρω σας να αισθάνονται ότι τους περνάτε από ένα είδος δοκιμασίας. Επιπλέον, εκπέμπετε έντονο ερωτισμό και σεξουαλικότητα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσετε, αφού οι εκφράσεις, και κυρίως το βλέμμα σας, τα λένε όλα. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο και δεν θα διστάσετε να χειραγωγήσετε τους άλλους και να επιβληθείτε με υπόγειους τρόπους. Προσελκύετε άτομα τα οποία είναι σταθερά και έχουν καλή σχέση με το χρήμα και τον υλικό κόσμο. Θέλετε ο σύντροφος σας να είναι αισθησιακός και να σας προσφέρει ασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Τοξότη

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη προσεγγίζετε τη ζωή με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και κυρίως με την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Βιώνετε τα πάντα γύρω σας ως εμπειρίες οι οποίες έχουν σκοπό να σας διδάξουν κάτι βαθύτερο και προσπαθείτε να βρείτε ένα νόημα πίσω από καθετί που συμβαίνει. Δεν είστε πολύ πιστοί και συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι που ακολουθείτε στη ζωή, αφού ξεκινάτε για αλλού και στην πορεία μπορεί να αλλάξετε διαδρομή. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας έλκει η περιπέτεια και η δράση και θα αποφύγετε με κάθε κόστος μια βαρετή καθημερινότητα. Επιθυμείτε να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς και γενικώς να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Τα σχέδια σας για το μέλλον είναι μεγαλόπνοα και τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την πίστη στο όραμα σας. Έχετε μια επεκτατική και ανήσυχη τάση και προτιμάτε να εστιάζετε στη μεγάλη εικόνα και να παραβλέπετε ανούσιες λεπτομέρειες. Μέσα στις σχέσεις σας θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων και να μην καταπιέζεστε. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο ο οποίος θα έχει όρεξη για ζωή και πειραματισμό και θα είναι ευφυής. Θέλετε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τον άλλον και να ανταλλάσσετε απόψεις επάνω σε πολλά και διαφορετικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε σχέση με μικρότερους συντρόφους ή με άτομα τα οποία σας κρατάνε σε εγρήγορση και δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε εύκολα.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Αιγόκερω

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είστε πιο υπεύθυνοι και μετρημένοι και θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας με λογική και ωριμότητα. Είστε προσανατολισμένοι στους στόχους σας και έχετε ανάγκη να αποκτήσετε εξουσία ή με κάποιο τρόπο να ανέβετε κοινωνικά και να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Είστε μάλιστα αποφασισμένοι να εργαστείτε πολύ σκληρά για να πετύχετε και δεν θα διστάσετε να θυσιάσετε την καλοπέραση και την άνεση σας για να καταφέρετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Όταν πρόκειται να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, σας χαρακτηρίζει η επιφυλακτικότητα και είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό με τις ανασφάλειες και την απαισιοδοξία σας. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η αξιοπιστία σας και ο σεβασμός που αποπνέετε κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Η εμφάνιση σας βγάζει κάτι πιο αυστηρό και βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία προτιμάτε το πιο συντηρητικό στιλ. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προσελκύετε ανθρώπους οι οποίοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και ενδιαφέρονται για το σπίτι και την οικογένεια. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί το ταίρι σας να είναι προσκολλημένο επάνω σας ή να αισθάνεστε ότι έχετε αναλάβει τον ρόλο του γονέα απέναντι του.

Προοδευμένος ωροσκόπος στον Υδροχόο

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου έχετε μια πιο απρόσωπη και αποστασιοποιημένη αντιμετώπιση απέναντι στις καταστάσεις. Ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια και δυσκολίες, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και να δείτε τα πράγματα με αμεροληψία και αντικειμενικότητα. Βρίσκεστε σε μια φάση ζωής κατά την οποία θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας και να εμπλακείτε μέσα σε ομάδες. Επιδιώκετε λοιπόν να έχετε γύρω σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινό όραμα, ενδιαφέροντα και απόψεις, χωρίς όμως να συνδεθείτε συναισθηματικά μαζί τους. Σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι ιδεολογίες παρά ο υλικός κόσμος και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με την πολιτική, την τεχνολογία, την αστρολογία ή να πάρετε μέρος σε κάποια οργάνωση που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε με κάποιο τρόπο από το πλήθος και να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σοκάρουν τους γύρω σας. Δεν αποκλείεται ακόμα και η εμφάνιση σας να είναι εκκεντρική και να αποφασίσετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά ή στο ντύσιμο σας. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα προσελκύετε άτομα τα οποία εκπέμπουν δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και βρίσκονται στο επίκεντρο και να αναλαμβάνουν εκείνοι τον έλεγχο των καταστάσεων. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η συναισθηματική ασφάλεια, όσο το να περνάτε καλά με το ταίρι σας και κυρίως να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Προοδευμένος ωροσκόπος στους Ιχθύς

Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στο ζώδιο των Ιχθύων προτιμάτε να ονειροπολείτε και να δραπετεύετε στον κόσμο της φαντασίας σας, παρά να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα ή να εμπλέκεστε στον υλικό κόσμο της ζωής. Πολύ συχνά μπορεί να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι και να μην ξέρετε τι στόχους να θέσετε και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Η ενέργεια σας δεν θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε το κίνητρο να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το ένστικτο και η διαίσθηση σας μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Είναι λοιπόν σημαντικό να απομονώνεστε πού και πού και να μένετε με τον εαυτό σας προκειμένου να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Η μουσική, οι ταινίες, ο ύπνος, ο διαλογισμός και κάθε είδος τέχνης μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε και να αποφορτιστείτε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις διαθέτετε ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στους άλλους, κάτι που τους κάνει να ανοίγουν την καρδιά τους σε εσάς και να μοιράζονται μαζί σας τις πιο κρυφές τους σκέψεις. Έχετε την ικανότητα να κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας και θέλετε να είστε δίπλα σε όσους αισθάνονται αδύναμοι και αδικημένοι και να τους συμπαραστέκεστε με όποιο τρόπο μπορείτε. Προσελκύετε συντρόφους οι οποίοι είναι πιο οργανωτικοί και προσγειωμένοι από εσάς και μπορούν να βάλουν σε μια τάξη το χάος σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε την τάση σας να θυματοποιείστε ή να εξιδανικεύετε τον άλλον, αφού μπορεί πολύ εύκολα να απογοητευτείτε.