Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας

Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας

Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας

Η εμπιστοσύνη είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι ποτέ δεδομένη. Κερδίζεται μέρα με την ημέρα και είναι το βασικό συστατικό για μια καλή και υγιή σχέση. Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να πυροδοτήσει ζητήματα εμπιστοσύνης σε ένα ζευγάρι, ανάλογα με το ζώδιο που εκπροσωπούν;

ΚΡΙΟΣ

Στους Κριούς τα ζητήματα εμπιστοσύνης ενεργοποιούνται όταν τα πράγματα στη σχέση σοβαρέψουν. Όσο είναι σε χαλαρή διαδικασία και σε ελεύθερες σχέσεις δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Αν όμως ερωτευτούν βαθιά ή αποφασίσουν να πάνε τη σχέση σε πιο σοβαρό επίπεδο, τότε τα θέλουν όλα ή τίποτα και αν αισθανθούν ότι δεν μπορείτε να τους τα προσφέρετε όλα -σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική τους ασφάλεια- τότε θα λυσσάξουν από τη ζήλια τους, αλλά θα κοιτάξουν προς την έξοδο κινδύνου. Θα φύγουν πρώτοι και δεν θα σας δώσουν την ευκαιρία να πείτε εσείς το αντίο. Στην αρχή θα σταματήσουν να απαντάνε άμεσα στα μηνύματα και στις κλήσεις σας, θα έχουν πιο επιθετική συμπεριφορά και θα σας απομακρύνουν από τη ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ζητήματα εμπιστοσύνης για τους Ταύρους ενεργοποιούνται όταν υπάρξει κάποια αλλαγή. Αν ο σύντροφος τους ξεκινήσει μια νέα δουλειά ή έρθει κάποιος καινούριος συνάδελφος στο γραφείο του, τότε αρχίζει η ανασφάλεια και προσπαθούν να τσεκάρουν τον-η σύντροφό τους. Συνεχώς θα σκέφτονται αν στην καινούρια δουλειά υπάρχει κάποιος ποιο ελκυστικός και έξυπνος από αυτούς και θα βασανίζονται από τις σκέψεις τους. Ή αν ξαφνικά το ταίρι τους αποφασίσει να ξεκινήσει γυμναστήριο ή να διαφοροποιήσει την καθημερινή του ρουτίνα με νέες δραστηριότητες και ασχολίες, οι Ταύροι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και βλέπουν παντού φαντάσματα και αντίζηλους. Οποιαδήποτε αλλαγή, έστω και μικρή, τραβάει την προσοχή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εμπιστοσύνη των Διδύμων αρχίζει να κλονίζεται στη σχέση όταν ο-η σύντροφός τους θαυμάσει κάποιον-α άλλον-η. Αν, για παράδειγμα, βρίσκονται σε ένα μπαρ ή σε μια παραλία και περάσει κάποιο ελκυστικό άτομο και το ταίρι τους το κοιτάξει, οι ανασφάλειες τους κάνουν πάρτι. Παρότι το δικό τους μάτι παίζει συνεχώς, δεν επιτρέπουν στον σύντροφό τους να έχει μάτια για άλλον-η. Αν δε ακούσουν από το ταίρι τους να θαυμάζει κάποιον για τα πνευματικά του χαρίσματα ή το χιούμορ του, τους πιάνει τεράστιος ανταγωνισμός και γίνονται ντετέκτιβ. Θα ψάξουν κινητά, σταθερά και υπολογιστές για να μάθουν τι συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι αρχίζουν να αμφιβάλλουν για τη σχέση τους και να τους τρώει το σαράκι της αμφιβολίας όταν υπάρξει καβγάς με το ταίρι τους. Αν δε οι τσακωμοί γίνονται συχνοί και αλλεπάλληλοι, τότε παγώνει το αίμα τους και θεωρούν ότι το τέλος πλησιάζει. Πιστεύουν ότι τα προβλήματα στις σχέσεις πρέπει να λύνονται με διάλογο και όταν ακουστούν βαριές κουβέντες η εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού πάει περίπατο. Τότε αρχίζουν οι μαύρες σκέψεις και αναρωτιούνται συνεχώς αν το ταίρι τους θέλει να τους εγκαταλείψει και γίνονται πιο πιεστικοί, με αποτέλεσμα να προκαλούν μεγαλύτερους καβγάδες.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν πυροδοτεί τα ζητήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις των Λεόντων. Οι αναμνήσεις τους στοιχειώνουν τη ζωή τους και σε περίπτωση που έχουν πληγωθεί, απορριφθεί ή ταπεινωθεί από κάποια προηγούμενη σχέση τους φοβούνται ότι θα τους ξανασυμβεί και τους πιάνει τρέλα και μόνο στην ιδέα. Έτσι, οτιδήποτε κάνει ο-η σύντροφός τους που τους δυσαρεστεί, ανοίγουν οι πληγές τους και η εμπιστοσύνη τους πάει περίπατο. Αρχίζουν τις δεύτερες σκέψεις και να φαντάζονται «αν», «εφόσον» και «στην περίπτωση που» και τελικά καταλήγουν σαν το ανέκδοτο «…εσύ και ο γρύλος σου». Πολλές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι η κάθε σχέση είναι μοναδική και ότι δεν φταίει ο νυν για τα λάθη του πρώην.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων… βλάπτει σοβαρά την εμπιστοσύνη των Παρθένων. Εάν ο σύντροφός τους εργάζεται αργά ή είναι κουρασμένος ή θέλει να βγει με τους φίλους-ες του-ης ή χαμογελάει με ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό, σημαίνει ότι έχει έρθει η καταστροφή του κόσμου. Οι Παρθένοι, που εκείνη την ώρα δεν θα πουν τίποτα, θα υποφέρουν και θα αναρωτιούνται πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα και αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Αντί να κάνουν μια ερώτηση και να το συζητήσουν, θα αφήσουν τη φαντασία τους να οργιάσει και θα πλάσουν χίλια σενάρια.

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια των Ζυγών είναι η αχίλλειος πτέρνα τους και η οποία πυροδοτεί όλα τα ζητήματα εμπιστοσύνης που προκαλούνται στη σχέση τους. Εάν ο-η σύντροφός τους μιλήσει με κάποιον ή κοιτάξει κάποιον-α που είναι και λίγο εμφανίσιμος-η, τότε θα τους ζώσουν τα φίδια. Θα σκέφτονται ότι το ταίρι τους τούς πλησίασε επειδή είναι πιο όμορφοι, πιο θελκτικοί και ουσιαστικά καλύτεροι από εκείνους και θα νιώθουν ότι είναι κατώτεροι και ότι υστερούν. Όλοι αυτή η ανασφάλεια θα τους κάνει να μην έχουν εμπιστοσύνη όχι στον σύντροφό τους, ούτε στη σκιά τους και θα γίνουν απίστευτα κουραστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί δεν χρειάζονται κάποιο γεγονός για να κλονίσει την εμπιστοσύνη τους, αφού είναι καχύποπτοι από την κοιλιά της μητέρας τους. Επειδή παρατηρούν τα πάντα στον κοινωνικό τους περίγυρο και βλέπουν άτομα που βρίσκονται σε σχέσεις να ψεύδονται, να εξαπατούν και να κοροϊδεύουν τους συντρόφους τους, θεωρούν ότι είναι και αυτοί εν δυνάμει θύματα και έχουν πάντα τις κεραίες τους ανεβασμένες, ακόμη και όταν όλα στη σχέση τους δουλεύουν ρολόι. Δεν χρειάζονται αφορμή για να χάσουν την εμπιστοσύνη τους, διότι δεν την είχαν «προσφέρει» ποτέ και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να πιάσουν τη λάθος κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες αρχίζουν και αναλύουν πολύ τα πράγματα όταν πρέπει να κάνουν ένα βήμα στη σχέση τους και να δεσμευτούν σε ένα στενότερο επίπεδο. Ψάχνονται περισσότερο και αναρωτιούνται αν ο άνθρωπος που έχουν επιλέξει είναι όντως έμπιστος και αν μπορούν να προχωρήσουν μαζί του. Θα προσπαθήσουν να τον τσεκάρουν αν όντως αξίζει να εγκαταλείψουν την πολυπόθητη ελευθερία τους και να χαράξουν μια κοινή πορεία. Ωστόσο, θα το κάνουν παίζοντας με ανοιχτά χαρτιά και θέτοντας τους όρους τους, οι οποίοι αν παραβιαστούν θα υπάρξουν και οι… ρήτρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ζητήματα εμπιστοσύνης των Αιγόκερων ξεκινούν από τις δικές τους αμφιβολίες και τις υψηλές τους προσδοκίες. Για παράδειγμα, αν επιστρέψουν στο σπίτι μετά από μια σκληρή μέρα στη δουλειά και ο σύντροφός τους δεν ασχοληθεί μαζί τους όπως εκείνοι επιθυμούν ή όπως συνηθίζει, τότε το ζιζάνιο της αμφιβολίας θα θεριέψει. Θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τι συμβαίνει, αλλά ουσιαστικά καμία δικαιολογία δεν θα είναι αρκετή για να τους καθησυχάσει. Θα πιστεύουν πάντα ότι αυτά που προσφέρουν εκείνοι είναι σημαντικότερα και ότι ο σύντροφός τους θα μπορούσε να συμπεριφέρεται… καλύτερα και ίσως παγώσει η καρδιά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν φταις εσύ η φαντασία τους τα φταίει… Οι Υδροχόοι μπορεί να δουν κάτι, να το παρεξηγήσουν και μετά να το διογκώσουν τόσο πολύ στο μυαλό τους και να πλάσουν τέτοια σενάρια, που να ξεχάσουν από πού ξεκίνησε το ταξίδι στο παράλογο, το οποίο είναι και χωρίς γυρισμό. Μπορεί να έχουν μια σχέση χρόνια, φιλική ή ερωτική και φτάνει ένα λεπτό για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους. Δύσκολα ξεχνάνε το γεγονός, το οποίο δηλητηριάζει το μυαλό τους και μπορεί να κάνουν ότι δεν τους πλήγωσε, αλλά σπάνια το ξεχνούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες μπορεί να βρίσκονται σε μια σχέση και να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά αν βρεθεί κάποιος φίλος τους και τους βάλει φιτιλιά για το ταίρι τους, ίσως να μην μπουν στη διαδικασία να τη φιλτράρουν και να κλονιστεί αμέσως η εμπιστοσύνη τους. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος φίλος τους να τους πει «είδα τον-η σύντροφό σου να μιλάει με τον-ην τάδε και νομίζω ότι κάτι τρέχει» και θα το πάρουν ως δεδομένο. Θα οργιάσει και η φαντασία τους και θα πέσουν στα πατώματα…