Πώς θα λάμψει κάθε ζώδιο την εορταστική περίοδο

Πώς θα λάμψει κάθε ζώδιο την εορταστική περίοδο

Πώς θα λάμψει κάθε ζώδιο την εορταστική περίοδο

Η εορταστική περίοδος αποκαλύπτει και ενισχύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χαρίσματα του κάθε ζωδίου, δείχνοντας πώς το πνεύμα των Χριστουγέννων βελτιώνει τις σχέσεις μας και εμπλουτίζει με συναισθήματα τις γιορτές μας. Στο αέναο ταξίδι του χρόνου και των άστρων μπορείτε να ανακαλύψετε πώς αυτή η εποχή φέρνει λάμψη και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό του κάθε ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Θα λάμψετε αυτές τις γιορτές γιατί η δυναμική της ατμόσφαιρας ενθουσιάζει με τις προοπτικές που ανοίγει και βασίζεται στις επιθυμίες σας και στη δική σας δύναμη για να περάσετε καλά. Αντί να επαναπαυθείτε και να αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς, δεν χάνετε τον χρόνο σας και θα επιλέξετε να κάνετε αυτό που σας συναρπάζει περισσότερο χωρίς ενδοιασμούς. Δεν θα βασιστείτε σε κανέναν άλλον, θα φτιάξετε το δικό σας τέλειο πλάνο και οι άλλοι απλά θα ακολουθήσουν. Η εορταστική περίοδος τροφοδοτεί και πυροδοτεί τις ηγετικές ικανότητες σας.

Οι Κριοί είναι τα άτομα που μπορούν να κινητοποιήσουν τους άλλους άμεσα και γρήγορα, καθώς είναι ένα από τα χαρίσματα που διαθέτουν. Συχνά αναλαμβάνουν την προετοιμασία και την οργάνωση πάρτι, συγκεντρώσεων, εξόδων, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, παρακινώντας με τον πηγαίο ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα τους. Η πρωτοβουλίες και η ανεμελιά τους δίνει ενέργεια στις γιορτινές συγκεντρώσεις. Με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους θα είναι οι πιο θορυβώδεις και αεικίνητοι της ημέρας ή της βραδιάς, αλλά και περήφανοι με τον εαυτό τους που δίνουν με αυτό τον τρόπο τη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αφθονία και η ζεστασιά των ημερών θα τροφοδοτήσει την ψυχή σας, ακόμη κι αν το προηγούμενο διάστημα δεν ήσασταν στο φόρτε των δυνατοτήτων σας. Θα λάμψετε στις γιορτές, γιατί θα παρατηρήσετε την αλλαγή στο σκηνικό της ζωής σας που σας υπενθυμίζει πως διαθέτετε αρκετή τσαχπινιά, δύναμη και πίστη ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για τον εαυτό σας και εκείνους που αγαπάτε. Όλα ξεκινούν από μέσα μας, γι’ αυτό το να αισθανθείτε αρκετή ευγνωμοσύνη για τον εαυτό σας, για εκείνα και εκείνους που έχετε στη ζωή σας, θα φέρει τα θαύματα μπροστά στην πόρτα σας.

Οι Ταύροι βρίσκουν την ομορφιά μέσα τους, στις παραδόσεις και στις απολαύσεις της εποχής των γιορτών. Απολαμβάνουν όσο τίποτα να ετοιμάζουν μεγάλα οικογενειακά τραπέζια που χωρούν τους πάντες. Απολαμβάνουν επίσης να είναι οι άψογοι οικοδεσπότες που προσκαλούν κόσμο, συζητούν, πίνουν καλό κρασί, χορεύουν και διασκεδάζουν στα τέλεια διακοσμημένα τα σπίτια τους, δημιουργώντας μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα που φέρνει σε πρώτο πλάνο την αγάπη, τη συντροφικότητα και την ομορφιά που όλοι θέλουν να μοιράζονται αυτές τις ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού πάντοτε γεμάτοι με το πνεύμα της ανακάλυψης, καθώς έχετε αυτή την ασίγαστη έμφυτη περιέργεια για τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αρκετές εμπειρίες και γνωστούς στο ενεργητικό σας, αλλά σημαίνει επίσης ότι καταλήγετε να τα αφήνετε εύκολα στο «stand by» καθώς διαρκώς είστε σε κίνηση και στο ψάξιμο. Αυτές τις γιορτές θα λάμψετε, γιατί οι διακοπές είναι μια περίοδος κοινωνικοποίησης, νέων γνωριμιών και ευκαιριών να βρεθείτε με παλιούς φίλους και να πείτε τα νέα σας. Η επικοινωνιακή σας φύση αγαλλιάζει καθώς σκέφτεστε ότι θα έχετε τους πάντες γύρω σας, σκορπίζοντας το κέφι μέσα από ζωηρές συζητήσεις και ανταλλαγές των προσωπικών σας ιστοριών.

Οι Δίδυμοι αγαπούν την ευκαιρία για αποδράσεις που θα τους δώσουν τη χαρά να ανακαλύψουν νέα πρόσωπα και πράγματα. Μπορεί να συναντήσουν στις γιορτές κάποιον με τον οποίο θα δημιουργήσουν αναμνήσεις και να νιώσουν την καρδιά τους να χτυπάει πιο δυνατά. Τα καταφέρνουν πάντα να αντεπεξέρχονται καλά με όλα και είναι παντός καιρού γιατί είναι προσαρμόσιμοι και ευέλικτοι. Ακόμη κι αν νιώθουν αβέβαιοι δεν το δείχνουν και θα κάνουν την καλύτερη εντύπωση, καθώς θα ζεστάνουν με το μπρίο τους και το πιο χιονισμένο σκηνικό, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες εμφανίσεις που θα συναρπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να είσαι συμπονετικοί και ζεστοί και να σας αγαπούν όσο τους αγαπάτε. Επιθυμείτε οι άνθρωποι να αισθάνονται αρκετά ασφαλείς γύρω σας ώστε να νιώθουν άνετα να μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα λάμψετε, γιατί οι γιορτές έχουν να κάνουν με την υπερβολή και δημιουργούν τη δική τους «φούσκα», εν τω μέσω της όχι και τόσο αβρής πάντα πραγματικότητας. Δεν θα ανησυχείτε έστω και για λίγο για τους λογαριασμούς, την ακρίβεια ή για να προλάβετε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερος χρόνος βρίσκεται για φίλους και οικογένεια. Οι γονείς, τα αδέλφια ή οι φίλοι είναι αυτοί που αγαπάτε πιο πολύ, και οι εορταστικές περιστάσεις δίνουν την ευκαιρία και είναι συνήθως οι στιγμές που θα βρεθείτε και πάλι όλοι μαζί κάτω απ’ την ίδια στέγη.

Οι Καρκίνοι εκτός από την έμφυτη ηπιότητα και καλαισθησία που διαθέτουν είναι δεμένοι με την οικογένεια και το σπίτι και τα ενδιαφέροντά τους συνήθως συμβαδίζουν με αυτά. Ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική και η κηπουρική είναι γνωστά μεταξύ των ατόμων αυτού του ζωδίου. Αυτή η εποχή ταιριάζει γάντι με τη φυσική κλίση του Καρκίνου. Γίνονται τα πιο τρυφερά μέλη της οικογένειας και εκπληκτικοί οικοδεσπότες, διασφαλίζοντας ότι όλοι νιώθουν ότι έχουν αγάπη, φαγητό, και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των δώρων τους. Είναι ευγενικοί και άνθρωποι με χιούμορ που ξέρουν πώς να κάνουν οποιονδήποτε να χαμογελάσει. Τα σπίτια τους γίνονται καταφύγια ζεστασιάς, γεμάτα με στολισμούς που ξυπνούν πολλές αναμνήσεις και μυρωδιές φαγητών και γλυκών που έχουν παραδοθεί σαν επτασφράγιστο μυστικό από γενιά σε γενιά.

ΛΕΩΝ

Έχετε την επιθυμία να ζήσετε μια ευτυχισμένη, γεμάτη ζωή και το να γιορτάζετε ολόψυχα τις στιγμές της με αγαπημένα πρόσωπα σάς επιτρέπει να είστε πάντα ενθουσιώδεις και δημιουργικοί σε κάθε ευκαιρία. Μπορείτε να βλέπετε την καλή πλευρά οποιασδήποτε κατάστασης, καθώς αντλείτε χαρά από μικρά και μεγάλα πράγματα, είτε πρόκειται για οικογενειακό ταξίδι είτε να μοιράσετε μοναδικά δώρα, είτε να συναντηθείτε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε. Η ικανότητα σας να ηγείστε θα σας κάνει να λάμψετε και πάλι, γιατί είστε το άτομο που θα απευθύνονται οι πάντες για οδηγίες στολισμών, συμβουλές στο μενού και για να τους καθοδηγήσετε στα πιο διασκεδαστικά εορταστικά μονοπάτια. Επίσης μπορείτε να περιμένετε κάποια χριστουγεννιάτικα θαύματα που θα ευνοήσουν τα οικονομικά και την κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε περισσότερα στη διάθεσή σας για να είστε όσο ανοιχτοχέρηδες επιθυμείτε.

Οι Λέοντες απολαμβάνουν τη χαρά και τις γιορτές και γίνονται περιζήτητοι με την πληθωρική και την αισθητικά απαράμιλλη παρουσία τους. Το γενναιόδωρο πνεύμα τους είναι ταγμένο στο να ανεβάζει τα πνεύματα και τα ντεσιμπέλ, καθώς γεμίζουν τον χώρο με το κέφι τους, τα αστεία τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με δώρα και μεγαλειώδεις χειρονομίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πρακτικοί και προσέχετε πάντα τη λεπτομέρεια, ιδιαίτερα όταν θέλετε να προσφέρετε ό,τι καλύτερο στους ανθρώπους που αισθάνεστε ότι αποτελούν τον συνεκτικό ιστό της ζωής σας. Αφιερώστε αυτές τις γιορτές περισσότερο χρόνο για να γευτείτε πραγματικά όλες τις γλυκές στιγμές που μοιράζεστε μαζί τους. Οι γιορτές, σε γενικές γραμμές, μπορεί και να σας αγχώνουν λίγο, αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον λόγω των προσδοκιών σας. Έχετε για τον εαυτό σας και τους άλλους τόσο υψηλά στάνταρ, που όταν το παραμικρό ξεφύγει από τον αρχικό σχεδιασμό σας θεωρείτε ότι ήρθε η συντέλεια. Αυτές τις γιορτές όμως θα λάμψετε γιατί έχετε την πρόθεση να διασκεδάσετε περισσότερο και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Επίσης θα λάμψετε από περηφάνια από τα θετικά σχόλια που θα εισπράξετε, τα οποία θα ανεβάσουν το ηθικό και θα κατευνάσουν τους φόβους σας. Μάλλον έχετε ήδη επιλέξει το κομψό ένδυμα που θα φορέσετε, έχετε ήδη συγκεντρώσει τα δώρα για τους περισσότερους και έχετε προγραμματίσει το μενού. Ίσως έχετε προνοήσει ακόμη και τα ποιοτικά κεριά που αρωματίζουν την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή που μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις στα μαγαζιά για οτιδήποτε.

Οι Παρθένοι βρίσκουν ικανοποίηση και χαρά στην άψογη οργάνωση και τον προγραμματισμό των εορταστικών συγκεντρώσεων και αυτό δεν αλλάζει. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και η αγάπη που κρύβεται πίσω από τον κόπο που καταβάλλουν διασφαλίζουν ότι κάθε πτυχή της γιορτής θα είναι προσεγμένη τόσο στη σύλληψη όσο και την εκτέλεση, από την επιλογή της μουσικής, το άψογα στρωμένο τραπέζι, μέχρι το απαράμιλλα γευστικό και εκλεκτό μενού.

ΖΥΓΟΣ

Θα λάμψετε σαν το άστρο στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αυτές τις γιορτές, γιατί ξέρετε πώς να διατηρήσετε τη θετικότερη στάση. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλατε, μπορείτε να δείτε την καλή πλευρά και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα πολύτιμα μαθήματα από τις εμπειρίες σας θετικές και αρνητικές. Αν και δεν έχετε ανοσία σε νευρικά ξεσπάσματα εδώ κι εκεί, ξέρετε πώς να κρατάτε τη θέση σας και πώς να διατηρείτε μία αξιοπρεπή στάση κάνοντας τους άλλους να σας θαυμάζουν για τη θετικότητα του χαρακτήρα σας και όχι μόνο.

Οι Ζυγοί έχουν πηγαία αντίληψη της ομορφιά και της αρμονίας. Κομψή εμφάνιση, κομψή συμπεριφορά και κομψό γούστο είναι αυτά που τους χαρακτηρίζουν. Στις γιορτές θα χρησιμοποιήσουν τα πιο όμορφα αντικείμενα διακόσμησης, στην πιο ενδιαφέρουσα διάταξη, το δέντρο τους μπορεί να είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης και το όμορφα στρωμένο τραπέζι τους θα προκαλέσει την πιο μεγάλη αίσθηση. Οι Ζυγοί αναζητούν την αρμονία και την ισορροπία στις γεύσεις, στα χρώματα, στα αρώματα και ανάμεσα σε ανθρώπους παίζοντας συχνά τον ρόλο των ειρηνοποιών. Η διπλωματική τους φύση βοηθά στη χάραξη ομαλής πορείας και βοηθά στην ειρηνική συνύπαρξη της δυναμικής φίλων και οικογένειας, εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο και ευχάριστο κλίμα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σχεδόν διάσημοι για το βάθος και την ένταση των συναισθημάτων σας και θα λάμψετε και για άλλη μια φορά, γιατί σας αρέσουν πολύ οι γιορτές καθώς έχουν μια οικογενειακή και μια σχεδόν μαγική ατμόσφαιρα. Αγαπάτε την οικογένειά σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και κάποιες φορές ασκείτε τεράστια πίεση στον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι όλοι θα είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Βέβαια, το θέμα είναι ότι όλοι σε κάθε οικογένεια είναι τόσο διαφορετικοί, έχουν ο καθένας τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες και είναι αδύνατο κάποιες φορές να καλύψετε τις ανάγκες όλων ταυτόχρονα. Γι’ αυτό κάντε το καλύτερο και προσπαθήστε να μην το παίρνετε προσωπικά εάν κάποιος γκρινιάζει, κάποιος έχει νεύρα ή δεν έχετε πάντα τόση ενέργεια όσο θα θέλατε για να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί. Δεν έχετε την ικανότητα να ελέγχετε τα συναισθήματα των άλλων και το άγχος σας δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά αντιθέτως δείχνει το πόσο πολύ νοιάζεστε. Έχετε όμως την ικανότητα να τους ακούσετε προσεκτικά και να πείτε αυτή την ίσως μια και μοναδική λέξη εμπλουτισμένη με τη δική σας σοφία που κάνει τη διαφορά, ή να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με το λαμπερό σας χιούμορ.

Οι Σκορπιοί αγαπούν πάντα τις γιορτές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις όπου μπορούν να έχουν ουσιαστικές συζητήσεις που συχνά οδηγούν σε εμπειρίες που αλλάζουν τις ζωές όλων προς το καλύτερο. Η βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους τους λειτουργεί λυτρωτικά και για τους ίδιους αλλά και για τους αγαπημένους τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εκείνα τα παιδιά (στην ψυχή) που κάνετε τους άλλους να χαμογελούν ακόμα κι όταν είναι οι πιο σοβαροί και αυστηροί τύποι. Φέρνετε πάντα μαζί σας μια λάμψη αισιοδοξίας και θετικότητας και είστε ένα μοναδικό κράμα σκέψης, θέλησης και ζωηράδας. Έχετε την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ και βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο πεδίο μάθησης. Έχετε μία μόνιμη λάμψη γύρω σας, στα μάτια, αλλά και στην καρδιά σας που χωράει όλο τον κόσμο. Θα λάμψετε ακόμα περισσότερο αυτές τις γιορτές, γιατί θα έχετε απροσδόκητες ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έρθουν στη ζωή σας. Αυτή ήταν μια χρονιά κατά την οποία εργαστήκατε πολύ σκληρά. Ίσως αρκετές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ταλαντεύτηκε η πίστη σας στον εαυτό σας, στο σύμπαν ή στην ίδια τη ζωή. Φτάσατε εδώ όμως τώρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλη τη χαρά και την εορταστική ατμόσφαιρα γύρω σας. Είστε εδώ για να γιορτάσετε με φίλους και αγαπημένους το πόσο μακριά έχετε φτάσει και να υποδεχθείτε τα θαύματα που περιμένετε. Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας βγαίνοντας μέχρι πρωίας και να είστε ανοιχτοί στο να λάβετε όλες τις αμοιβές που σας αξίζουν.

Το πνεύμα των γιορτών ενισχύει την περιπετειώδη πλευρά του Τοξότη. Είναι πιθανό να αναζητήσουν εμπειρίες και γνώσεις, και να ταξιδέψουν φέρνοντας πίσω ιστορίες για να μοιραστούν με πολλά αγαπημένα πρόσωπα, γιατί όλος ο κόσμος είναι μέρος της μεγάλης οικογένειάς τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λάμψη σας αυτές τις γιορτές αυξάνεται όσο αυξάνεται η τύχη σας, και η τύχη σας αυξάνεται όσο αυξάνεται η προσπάθειά σας. Όσο περισσότερη ενέργεια βάζετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να τα πραγματοποιήσετε. Όσο περισσότερο θα τολμήσετε ερωτικά, όσο πιο πολύ βγείτε και μιλήσετε με κόσμο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε την αγάπη που επιθυμείτε στη ζωή σας. Μόλις αρχίσετε να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, σε αυτόν τον κάπως δύσκολο για σας τομέα, οι πιθανότητες ευτυχίας και επιτυχίας θα εκτοξευθούν στα ύψη και αυτό ακριβώς σας επιφυλάσσουν αυτές τις γιορτές. Είτε πρόκειται για τον ενθουσιασμό του να δείτε την οικογένειά σας για τις διακοπές, είτε επειδή θα έχετε ελεύθερο χρόνο από τη δουλειά, θα αποκτήσετε πολύ καλύτερη διάθεση κι όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

Οι Αιγόκεροι διαθέτουν επιμονή και αξίες, κάτι από την παλιά παραμυθένια χροιά της εποχής. Εκτιμούν τις διαχρονικές παραδόσεις και συχνά πρωτοστατούν στη διοργάνωση οικογενειακών εκδηλώσεων, διασφαλίζοντας ότι οι αξίες και η κληρονομιά των εορτών θα διατηρηθούν έτσι ανέπαφες στις καρδιές των ανθρώπων και θα περάσουν στις μελλοντικές γενιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αυτές τις γιορτές θα λάμψετε με την πρωτοτυπία, τη λογική και την επιθυμία σας να φαίνεστε και να είστε αυθεντικοί κυρίως στον εαυτό σας, καθώς και με το όραμα σας όσον αφορά τις νέες προκλήσεις. Παρόλο που είστε ανεξάρτητοι, αυτό δεν συνεπάγεται όμως ότι πρέπει να τις περάσετε και μόνοι σας. Έχετε την ευκαιρία να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που θα σας αγκαλιάσουν και θα σας επηρεάσουν θετικά. Άνθρωποι που θα είναι εκεί για να σας παρηγορήσουν όταν υπάρχει ένα πρόβλημα και να γιορτάσουν μαζί σας σε μέρες σαν κι αυτές. Αυτές τις γιορτές βεβαιωθείτε ότι είστε ανοιχτοί για να γνωρίσετε νέα άτομα ιδιαίτερα αν είστε μόνοι. Αποφύγετε να βάζετε αρνητικά σενάρια στο μυαλό σας. Μην τροφοδοτείτε τη γνωστή σας επωδό ότι δεν χρειάζεστε κανέναν και είστε καλύτερα μόνοι σας.

Οι Υδροχόοι πάντα είναι καλοί σύντροφοι και φίλοι, επικεντρώνονται σε κοινωνικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γιατί νοιάζονται για πολλούς και πολλά. Συχνά συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, γιατί κατέχουν από τα βάθη της καρδιάς τους το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Επίσης λατρεύουν τις ομαδικές εορταστικές εκδηλώσεις, που φέρνουν όλο τον κόσμο κοντά για να διασκεδάσει μαζί στις πλατείες με μουσική, φαγητά, γλυκά και διάφορα δρώμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα λάμψετε περισσότερο αυτές τις γιορτές γιατί είναι η αγαπημένη σας εποχή του χρόνου. Μια εποχή που σας κάνει να νιώθετε ότι όλα τα θαύματα μπορούν να συμβούν. Και όταν πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά, είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε όλα αυτά τα όμορφα όνειρα που έχετε στην καρδιά σας. Επειδή η χαρά των γιορτών σας θα τονώσει τη διάθεση και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας, θα εκπλήξετε ακόμη και τον εαυτό σας με την απήχηση που θα έχετε.

Οι Ιχθύες είναι από τους πιο συμπαθητικούς και γεμάτους καλοσύνη ανθρώπους. Μπορούν να φωτίσουν και την πιο σκοτεινή μέρα εξαιτίας του δοτικού τους χαρακτήρα. Είναι οι πιο αφοσιωμένοι συγγενείς και φίλοι και οι πιο αγαπητοί συνεργάτες από τους οποίους πάντα θα υπάρχει υποστήριξη. Για τους Ιχθύες, η περίοδος των εορτών είναι μια περίοδος δημιουργικότητας και φαντασίας. Απολαμβάνουν τη μαγεία της εποχής, εκφράζοντας συχνά τα συναισθήματά τους μέσα από την αγάπη και την προσφορά τους, προσθέτοντας μια μοναδική και αιθέρια ποιότητα στις γιορτές των αγαπημένων τους προσώπων, αλλά και σε όσους μπορούν να πλησιάσουν.