Πως φαίνεται ότι νοιάζεται για σας …μόνο από το ζώδιό του-ης!

Πως φαίνεται ότι νοιάζεται για σας …μόνο από το ζώδιό του-ης!

Πως φαίνεται ότι νοιάζεται για σας …μόνο από το ζώδιό του-ης!

ΚΡΙΟΣ

Με έναν Κριό δεν χρειάζεται ποτέ να αναρωτηθείτε αν ενδιαφέρεται, είναι συνήθως πολύ ξεκάθαρος και το δείχνει χωρίς ενδοιασμούς. Θα ορμήσει μπροστά σαν ιππότης και θα παλέψει με τις αντιξοότητες, δημιουργώντας έναν τοίχο προστασίας για εσάς, ακόμη και αν δεν του το ζητήσετε ή δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Θα σκοτώσει τους… δράκους, θα γίνει κυματοθραύστης, θα γίνει εμπροσθοφυλακή και οπισθοφυλακή μαζί. Έπειτα θα σας αγκαλιάσει συναισθηματικά και θα σας βάλει στο δικό του κόσμο, εκεί που δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει, εκεί που θα νιώθετε ελεύθεροι. Είναι ένας κόσμος γεμάτος αθωότητα και ενθουσιασμό, χωρίς άμυνες και επιθέσεις, χωρίς επικρίσεις, είναι εκεί που μπορεί να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας και αυτό που σας δίνει χαρά. Με το να σας δεχτεί στο παράλληλο σύμπαν του, αυτό που λειτουργεί όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις, σε αυτή τη «χώρα του ποτέ», ο Κριός αποδέχεται το παιδί που κρύβετε καλά μέσα σας, δείχνοντας έτσι ότι αγαπά και αποδέχεται τον αληθινό σας εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος καταλάβει τι είναι αυτό που σας αρέσει (μιλάμε πρωτίστως για υλικά αγαθά), θα προσπαθήσει να σας το προσφέρει χωρίς όρια. Του αρέσει πολύ να δίνει, αλλά και να δέχεται δώρα και είναι για εκείνον ένας τρόπος για να δείξει το ενδιαφέρον του. Ένας άλλος τρόπος είναι ότι επιθυμεί να μαθαίνει οτιδήποτε σας συμβαίνει και ό,τι αισθάνεστε ανά πάσα στιγμή, με την παραμικρότερη λεπτομέρεια. Αυτό το σταθερό ζώδιο, είτε πρόκειται για οικογένεια, είτε για σύντροφο, είτε για φίλο, δείχνει ότι νοιάζεται με το να είναι εκεί, βρέξει-χιονίσει. Θα καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται όταν σας υποστηρίζει ψυχικά, συναισθηματικά, με τον δικό του τρόπο που είναι πιο πρακτικός, με το να σας χαϊδέψει, να σας πάρει αγκαλιά και να προσφερθεί να βοηθήσει. Θα κάνει και τις υπερβάσεις του! Αν, ας πούμε, το μαγείρεμα δεν είναι το φόρτε του, θα το κάνει μία στο τόσο για να αποδείξει τις αγαθές του προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν συζητάει μαζί σας ώρες ατελείωτες, με κάθε μέσο που προσφέρει η τεχνολογία, προσπαθεί να σας διασκεδάσει, ενώ ταυτόχρονα σας πειράζει διαρκώς, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για εσάς. Όταν ένας Δίδυμος νοιάζεται, προσπαθεί να ακούει περισσότερο απ’ όσο μιλάει (μολονότι δεν του είναι και πάντα εύκολο). Θα χρησιμοποιήσει τις πιο αστείες ατάκες που διαθέτει για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα, θα ανακαλύψει τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφτείτε και θα μιλήσει μόνο με σας για πιο «βαθιά» θέματα, από όσο συνήθως μιλάει με τους άλλους. Θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει, να σας περιποιηθεί, να προσφέρει τον χρόνο του και θα οργανώσει συναρπαστικές εκδρομές για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Πάνω από όλα, θα προσπαθήσει να σας κάνει να δείτε με έναν άλλο, πιο ανάλαφρο και χαρούμενο τρόπο τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δείχνει πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Συνήθως κάνει κατάθεση ψυχής για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Βγάζει ένα μητρικό στοιχείο, ανεξάρτητα από το αν είναι άντρας ή γυναίκα. Η φροντίδα είναι κάτι που βγαίνει φυσικά, χωρίς προσπάθεια, σε αυτό το ζώδιο. Όταν νοιάζεται, συμπεριφέρεται σαν να είστε μέλος της οικογένειας του. Θα σας ταΐσει, θα σας ποτίσει, θα σας φέρνει γλυκά, πατατάκια και αναψυκτικά, διότι είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που θέλει να προσφέρει στοργή στους κοντινούς του ανθρώπους. Θα ακούσει τα προβλήματά σας και θα σας δανείσει την αγκαλιά του για να κρυφτείτε μέσα. Πολλές φορές χρησιμοποιεί χάδια ή χαμόγελα για να σας παρηγορήσει και για να δείξει τη συμπαράσταση του. Θα προσπαθήσει με τις συμβουλές του να σας προστατέψει από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο και απειλή. Θα προσπαθήσει να βρει και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να καταφέρετε να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε. Μην περιμένετε όμως μόνο γλύκες. Θα τα ακούσετε αν θέλει να σας συνετίσει ή αν βάλετε τα πόδια σας στο τραπεζάκι του σαλονιού. Είπαμε… μαμά! Έτσι όμως δείχνει ότι νοιάζεται πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας θα σας τυλίξει με τη φιλικότητα και τη γενναιοδωρία του, διότι αισθάνεται ότι η φιλία είναι ο σημαντικότερος δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων. Θα προσπαθήσει να σας δείξει με κάθε τρόπο ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοι, σημαντικοί και καλοδεχούμενοι. Θα σας αγοράσει ένα βραχιολάκι BFF (καλύτεροι φίλοι για πάντα) ή θα τυπώσει ένα μπλουζάκι με το αγαπημένο σας συγκρότημα για να το φοράτε μαζί όταν πάτε σε μία συναυλία. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της αξίας της φιλοφρόνησης, θα σας κάνει ένα καλά στοχευμένο κομπλιμέντο, για το πόσο ωραία μιλάτε, για την εμφάνισή σας ή για τη δουλειά σας. Εάν κάποιος σας απειλήσει, θα υποστεί το βρυχηθμό και την οργή του. Επειδή ο Λέοντας έχει την ψυχαγωγία στο αίμα του, θα προσπαθήσει να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με το θεατρικό του χιούμορ ή να σας διασκεδάσει βγάζοντας σας έξω, διαλέγοντας μία ταινία για να δείτε μαζί ή χαρίζοντάς σας κάποιο δώρο, όπως ένα CD που ξέρει ότι θα σας αρέσει. Γενικά, θα αξιοποιήσει όποιο ταλέντο έχει για να δείξει ότι ενδιαφέρεται, από το να σας τραγουδήσει ή να χορέψει μαζί σας, μέχρι να ζωγραφίζει Emoji με καρδούλες στα μάτια πάνω στο σημείωμα που σας άφησε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα δείξει το ενδιαφέρον του αναλαμβάνοντας να κάνει για εσάς την κουραστική δουλειά. Σίγουρα δεν είναι στον χαρακτήρα του να σας κρατάει το χέρι και να κλαίτε παρέα όταν έχετε τις μαύρες σας. Θα σας φέρει όμως σοκολάτες, θα σας μαγειρέψει, θα πάει να πληρώσει τους λογαριασμούς για να μην έχετε και αυτή την έννοια στο μυαλό σας. Αν αποκοιμηθείτε στον καναπέ, θα σας σκεπάσει με την κουβερτούλα και μετά θα σπάσει το κεφάλι του να βρει την κατάλληλη λύση για αυτό που σας απασχολεί. Σκέφτεται πολύ λογικά και είναι πρακτικό μυαλό, για αυτό έχει πάντα κάτι έξυπνο να προτείνει. Δεν θα ξεχνάει ποτέ να σας πάρει τηλέφωνο στη γιορτή σας ή να τηλεφωνεί συχνά να μαθαίνει τα νέα σας, ακόμη και αν δεν έχετε καθημερινή επαφή. Ο Παρθένος δείχνει με πράξεις τα συναισθήματά του και τον απασχολεί σοβαρά το να είστε καλά, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε φυσικό επίπεδο. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει, διότι έτσι δείχνει την αφοσίωση του.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταλάβετε τις προθέσεις του, διότι πολύ απλά ένας Ζυγός που νοιάζεται, είναι ένας Ζυγός που μοιράζεται. Μάλιστα μοιράζεται τόσο εύκολα, άνετα και αδιαπραγμάτευτα, που μπορεί σύντομα να αλλάξουν οι κτητικές αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε. Δηλαδή, το αμάξι του να γίνει αμάξι μας, η παρέα του παρέα μας, κλπ. Το ίδιο θα συμβεί και με τα προβλήματά σας, τα οποία -εάν σας νιώθει κοντά του- είναι και δικά του προβλήματα. Επίσης, θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε επιθυμητοί και ξεχωριστοί, με τον μοναδικό τρόπο που έχει να κολακεύει και να κακομαθαίνει όσους αγαπά. Θα σκορπάει απλόχερα κομπλιμέντα και θα προσπαθεί να ρίξει χρυσόσκονη πάνω στην πεσμένη σας διάθεση, μέχρι να διαλυθεί και η τελευταία στεναχώρια σας. Θα αξιοποιήσει τη χαρά που προσφέρει η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας στον κάθε άνθρωπο, κάνοντας σας δώρα που ανεβάζουν την αισθητική σας αξία. Ακόμη, θα χτυπήσει τις κατάλληλες πόρτες για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Πόσες άλλες αποδείξεις να δώσει πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πάρα πολύ προστατευτικός με τα άτομα που θεωρεί «δικά του». Συχνά δείχνει το ενδιαφέρον του με ζήλια και κτητικότητα. Θα ξέρετε ότι ενδιαφέρεται όταν σας υπερασπίζεται και όταν δίνει μάχες για εσάς. Θα κάνει τα λόγια του πράξεις, δίνοντας έτσι αποδείξεις για τα συναισθήματά του. Θα σας φροντίσει και θα βάλει τις ανάγκες σας πάνω από τις δικές του. Για όσο καιρό σας κρατάει στο στρατόπεδο του (διότι είναι επιφυλακτικός και τους περιμένει όλους στη γωνία), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αποδέχεται τα καλά και τα άσχημα σας. Άλλωστε, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι όλοι έχουμε τη σκοτεινή πλευρά μας. Αν κάποιος σας πειράξει είναι και δικός του εχθρός, μπορεί μάλιστα να σας βοηθήσει να πάρετε το αίμα σας πίσω. Όσο νιώθει ασφαλής μαζί σας, μπορεί να σας εκμυστηρευτεί πράγματα. Εάν τηρήσετε τον νόμο της σιωπής, θα σας εκτιμήσει ακόμα περισσότερο και θα έχετε κάτι που δεν προσφέρει εύκολα, παρά μόνο στους εκλεκτούς, την εμπιστοσύνη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το ζώδιο δείχνει το ενδιαφέρον του προσπαθώντας να σας ανεβάσει τα επίπεδα σεροτονίνης και να βεβαιωθεί ότι παραμένετε αισιόδοξοι. Είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει την άκρη του ουράνιου τόξου, τη θετική πλευρά, ακόμη και αν έχετε υποστεί τη χειρότερη ήττα όλων των εποχών. Καταλαβαίνει ότι όλη η ανθρώπινη δύναμη βρίσκεται στα ψυχικά αποθέματα και αυτά θα προσπαθήσει να φορτίσει πρωτίστως, ακόμη και αν χρειαστεί να εξαντλήσει τα δικά του ή να κάνει τον γελωτοποιό για να το καταφέρει. Ο Τοξότης έχει φευγάτη φύση, πάει και έρχεται, δεν κάθεται εύκολα σε ένα μέρος. Εάν βρίσκεται εκεί ή εάν επιστρέφει, αυτό από μόνο του είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται και ότι υπάρχει αρκετός συνδετικός ιστός μεταξύ σας, ακόμη και αν δεν έχετε καθημερινή επαφή. Αυτό που κυρίως κάνει όταν νοιάζεται, είναι να μοιράζεται γνώσεις, ιδέες και ιστορίες, καινούρια πράγματα, ώστε να ανοίγει τις κουρτίνες του μυαλού, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας στις θετικές εμπειρίες που προσφέρει η ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην περιμένετε αγκαλίτσες και φιλάκια ως απόδειξη ενδιαφέροντος από το σοβαρό, αλλά φιλότιμο Αιγόκερω. Είναι πρόθυμος, όμως, να προσφέρει ότι είναι απαραίτητο πρακτικά ή να κάνει όποια εξυπηρέτηση του ζητήσετε και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Θα δείτε ότι στέκεται δίπλα σας με την ίδια όρεξη, την ίδια αντοχή, ακόμη και όταν όλοι οι άλλοι έχουν φύγει. Αυτό συμβαίνει, διότι γνωρίζει από πρώτο χέρι την αξία, αλλά και τον κόπο της ανθεκτικότητας. Ως φιλόδοξος Αιγόκερως έχει περάσει πολλά και τα έχει μάθει όλα με τον δύσκολο τρόπο. Μπορεί να μην έχει τη διάθεση ή να μην θέλει να χασκογελάτε παρέα, αλλά αυτό το απλό του μειδίαμα είναι μέσα από την καρδιά του και δίνει πάντα όλη τη δύναμη που χρειάζεται σε αυτόν που αγαπά και λογαριάζει ως δικό του άνθρωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον Υδροχόο αρέσει να κοιτάει πάντα μπροστά και αυτό θέλει να κάνουν κι εκείνοι για τους οποίους νοιάζεται. Προσπαθεί πάντα να φέρει την ελπίδα σε πρώτο πλάνο, ώστε να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία και να σχεδιάσετε την επόμενη τολμηρή κίνηση σας. Αν υπάρχει κάτι που σας στενοχωρεί, θα κάνει αστειάκια για να πάρει το μυαλό σας από εκεί. Θα προσπαθήσει να σας κάνει να ξορκίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος που σας καταδιώκουν, διότι έχει τη δική του κοσμοθεωρία περί αυτού, που δεν είναι άλλη από το «κυνήγησε τα όνειρά σου και μην κοιτάς πίσω». Δεν πρόκειται να σας επικρίνει, ακόμα και στα λάθη σας, διότι δεν σκέφτεται συμβατικά, είναι αρκετά εκκεντρικός ώστε να αποδεχτεί ακόμη και πράγματα που φαίνονται παράδοξα ή ριψοκίνδυνα σε κάποιους άλλους. Δείχνει το ενδιαφέρον του με το να στηρίζει ενεργά τις αποφάσεις σας και να σας βοηθήσει με τον δικό του τρόπο να τις κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν νιώθουν τον πόνο σας και τη χαρά σας σαν να ήταν στη θέση σας, οι Ιχθύες δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά. Έχουν αυτή την ικανότητα να βιώνουν τα συναισθήματα και να καταλαβαίνουν τον άλλο σε βάθος. Αν νιώθουν ότι είστε από τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους, η ευαισθησία τους πολλαπλασιάζεται. Θα βάλουν τον εαυτό τους σε διαδικασία να σκεφτεί έξω από τα στεγανά, προκειμένου να σας προσφέρουν λύσεις για ό,τι σας απασχολεί και να σας κάνουν ευτυχισμένους. Επίσης, επειδή ως τελευταίο ζώδιο διαθέτει το χάρισμα της ενσυναίσθησης, μπορεί να διαχειρίζεται εσωτερικά τις ενέργειες όλων των προηγούμενων ζωδίων, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον τους να παρουσιάζεται με τον τρόπο οποιουδήποτε αλλού ζωδίου ή και με όλους τους τρόπους μαζί.