Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα και θα έχουν αλλαγές με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022;

Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα και θα έχουν αλλαγές με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022;

Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα και θα έχουν αλλαγές με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022;

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, απρόσμενες και με κάποιον βαθμό δυσκολίας αρχικά, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβουμε ότι έπρεπε να γίνουν. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 3 έως τις 7 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου 2022 και η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2022. Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε οτιδήποτε φθαρμένο πίσω σας.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι  ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να τους κυνηγήσουμε με πάθος, να βρούμε την έμπνευση μας, να επικεντρωθούμε σε άτομα και καταστάσεις που μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή, να βγάλουμε προς τα έξω τη δημιουργική μας πλευρά, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, με τα παιδιά, καθώς και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση και την υγιή υπερηφάνεια  για τον εαυτό μας, αλλά και να γίνουμε γενναιόδωροι με τους άλλους. Είναι η Νέα Σελήνη που απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια.

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, για αυτό ας δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους, πιο δοτικοί και θερμοί με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ας δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Ας ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Ας βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Ας σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και ας εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα. Ας κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Ας βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Ας είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Ας κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες. Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω; Μια ματιά στις όψεις που κάνει η Νέα Σελήνη παρέχει τις απαντήσεις.

Οι σημαντικές όψεις

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, ο οποίος όμως την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μας παροτρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να διασκεδάσουμε, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία, να κάνουμε νέες γνωριμίες και να επεκταθούμε, αλλά και να επαναξιολογήσουμε τους στόχους που βάλαμε στο παρελθόν και να αποφασίσουμε αν αξίζουν τον κόπο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και του χάους, τον Ουρανό, και μπορεί να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες αποκαλύψεις ή ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να μας ωθήσουν ή να μας «αναγκάσουν» να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας. Είναι μια όψη που δείχνει απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές, προβλήματα με τεχνικά μέσα ή μέσα επικοινωνίας ή και το διαδίκτυο και προβλήματα σε ταξίδια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην λαμβάνουμε νευρικές και βιαστικές αποφάσεις, και πάνω από όλα να προσέξουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και μας παθιάζει συναισθηματικά. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι μας, καθώς είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει κυκλοθυμικούς και απόλυτους, αλλά και να βγάλει τα καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης επειδή μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, ίσως οι διαφωνίες να προκύψουν λόγω οικονομικών θεμάτων. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ποιοι θα κάνουν νέα ξεκινήματα και θα έχουν αλλαγές

ΤΑΥΡΟΣ

Πίεση, απαιτήσεις και αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στα επαγγελματικά, φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Μάλιστα, επειδή παράλληλα με τη Νέα Σελήνη έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας, μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα ξαφνικά και να ζητούν άμεση επίλυση και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια και τον χαρακτήρα σας. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση, μια ανακαίνιση και να πιεστείτε καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή απλά να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας αποδιοργανώσουν, καθώς οι αποφάσεις των άλλων θα σας πιέσουν και θα πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης θα μπουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις, από τις οποίες θα ζητάτε υποστήριξη και φροντίδα. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Αφήστε πίσω σας λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες και πορευτείτε μόνο με τα άτομα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γιατί σε αυτή τη φάση αυτό έχετε ανάγκη.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα σε όλα τα μέτωπα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον φιλικό σας Κριό ενώ σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Δώστε νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο να θυμάστε ότι οι αλλαγές και μάλιστα οι ξαφνικές φέρνουν στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο έντονους ρυθμούς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Και βέβαια όσο εσείς θα αλλάζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην μπείτε στη διαδικασία να πειραχτείτε και να παρεξηγηθείτε. Δώστε χρόνο και σε αυτούς, αλλά και σε εσάς να συνηθίσετε τη νέα εικόνα σας. Εξάλλου, τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι από τις 3 έως τις 7 μοίρες η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας και μπορεί να έχετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και ίσως κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις και συνθήκες να σας πιέσουν και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά, καθώς τα διλήμματα θα είναι πολλά. Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές «εκπλήξεις» το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τα νευρά σας, αφενός για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και αφετέρου για να μην ξεσπάσετε την πίεση που έχετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Εσείς εξάλλου είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις» οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το τρίγωνο με τον Δία θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Την ίδια ημέρα με τη Νέα Σελήνη, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και τα απρόοπτα δε θα λείψουν από την καθημερινότητα σας. Μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να αλλάξουν τη γνώμη που είχατε για κάποιους ανθρώπους που σχετίζεστε και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στις προσπάθειες σας, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτησή και η στοχοπροσήλωση. Μην αναλώνεστε σε ίντριγκες και κακίες, εσείς κοιτάξτε μόνο τους στόχους σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.