Πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο τις σχέσεις μας από τις 23/03/2023 έως τον Ιανουάριο του 2044

Πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο τις σχέσεις μας από τις 23/03/2023 έως τον Ιανουάριο του 2044

Πώς θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο τις σχέσεις μας από τις 23/03/2023 έως τον Ιανουάριο του 2044

Ο Πλούτωνας μπορεί να προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στις σχέσεις μας, φέρνοντας τα πιο βαθιά συναισθήματα και ασύγκριτο πάθος. Μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε παλιές αγάπες με ουσιαστική ανανέωση, καθώς μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει, οδηγώντας το να ξαναγεννηθεί από τις ίδιες του τις στάχτες. Ο Πλούτωνας κατέχει τη δύναμη της ζωής και του θανάτου. Έτσι, οι αρνητικές πτυχές αυτού του πανίσχυρου πλανήτη συχνά οδηγούν σε εμμονές, ίντριγκες, προδοσίες, θυματοποίηση, κυριαρχία, αγώνες δύναμης και εξουσίας, τυραννικό έλεγχο, βάναυσες συμπεριφορές, πληγές που αφήνουν σημάδια στις καρδιές και οδυνηρό τέλος.

Στις 23 Μαρτίου 2023 ο Πλούτωνας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2023 όταν θα ξαναγυρίσει για μια τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Τον Ιανουάριο του 2024 θα εισέλθει οριστικά πλέον στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2044. Για τις δύο επόμενες δεκαετίες ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο, σε ένα σταθερό ζώδιο του αέρα που αυξάνει την επιθυμία για νοητικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να μας είναι πιο δύσκολο να εγκαταλείψουμε τις παλιές πεποιθήσεις, αλλά και τις προσωπικές μας απόψεις ώστε να αλλάξουμε, να μεταμορφωθούμε, για να έρθουμε πιο κοντά. Ανάλογα με το ζώδιο μας, κάποιες σχέσεις μας θα βρεθούν κάτω από την επιρροή του και θα αλλάξουν μαζί με εμάς, για να γίνουν πιο αληθινές και πιο ουσιαστικές, περνώντας όμως κάποιες φορές από τις πύρινες, σκοτεινές πύλες του Πλούτωνα που δοκιμάζει έτσι τις αντοχές τους, αλλά και τις δικές μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας τα επόμενα είκοσι χρόνια θα επηρεάζει τον τομέα των στόχων ζωής και της φιλίας φέρνοντας σας κάποιες ριζικές αλλαγές και αναθεωρήσεις. Θα βιώσετε βαθιές και έντονες αλλαγές, ιδιαίτερα στην κοινωνική σας ζωή, καθώς οι ανάγκες και οι προσδοκίες στις φιλικές σχέσεις διαφοροποιούνται. Μέχρι τώρα ίσως δεν είχατε δεύτερες σκέψεις ως ένα βιαστικό και παρορμητικό ζώδιο που είστε, όμως οι επιλογές που θα κάνετε από δω και πέρα θα χρειαστούν μια πιο ουσιαστική ματιά. Είναι η ιδανική συγκυρία για να απαλλαγείτε από όλα όσα έχουν κάνει τη ζωή σας δύσκολη, δυσκίνητη ή πληκτική, είτε πρόκειται για σχέσεις, εξαρτήσεις, συναισθηματικές προσκολλήσεις, ιδέες ή ακόμη καταστάσεις που δεν θέλετε να βιώσετε ξανά. Ό,τι δεν σας ικανοποιεί θα ξεθωριάσει και θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν, καθώς έρχονται ισχυρές, ακόμη και συγκλονιστικές νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Μπορεί να χάσετε κάποιους φίλους, αλλά θα αντικατασταθούν από νέους, ιδιαίτερα σημαντικούς ανθρώπους που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Είναι πιθανό να βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα με φήμη, πλούτο και επιρροή, που θα σας συμπαρασταθούν και θα δώσουν άλλη πνοή στην καθημερινότητά σας. Θα δείτε επίσης ότι οι στόχοι, οι ελπίδες και οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν σταδιακά να δίνουν τη θέση τους σε νέα σχέδια και προοπτικές, βοηθώντας σας έτσι να ξαναγεννηθείτε. Ενώ είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, θα έχετε περισσότερη ανάγκη την υποστήριξη άλλων, καθώς θα βρεθείτε ίσως αντιμέτωποι με κάποιους εσωτερικούς σας φόβους και ανασφάλειες. Θα έρθετε έτσι πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας. Το βάθος των σκέψεων και η απλότητα σας θα γοητεύσει πολλούς στο κοντινό περιβάλλον σας και μπορεί έτσι μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα. Μπορεί μαζί με τους κοντινούς σας φίλους ή ακόμη και τους διαδικτυακούς να συμμετέχετε περισσότερο στα κοινά, σε ανθρωπιστική βοήθεια ή στην εκπλήρωση κάποιων κοινών επιθυμιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή του Πλούτωνα θα φέρει ουσιαστική μεταμόρφωση στις επαγγελματικές σας σχέσεις για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Από τη μία πλευρά μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις υπάρχουσες συνεργασίες αφήνοντας στο παρελθόν κάποιες από αυτές, ή μπορεί να τις δείτε να απογειώνονται καθώς είστε έτοιμοι να ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της αναγνώρισης και της επιτυχίας. Εάν έχετε σταθερούς συνεργάτες εδώ και χρόνια, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και να βρείτε κάποιους άλλους που να σας βοηθήσουν περισσότερο. Ίσως τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα να αλλάξουν εντελώς και μαζί με αυτά να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Ο Πλούτωνας ασκεί μια ασυνείδητη επιρροή που σας ωθεί να ζήσετε έντονα και με πάθος και έτσι θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα που δεν έχετε τολμήσει στο παρελθόν. Μπορεί όμως και να βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια ή παιχνίδια εξουσίας από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που εμπιστευόσασταν, τα οποία να θελήσουν να φρενάρουν τα σχέδια σας. Και επειδή συνήθως όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα σάς καταβάλουν, σας προκαλούν μια αίσθηση αποτυχίας και συχνά μπορεί να υποφέρετε μέσα σας και αφήνεστε στη μοίρα σας, με τον Πλούτωνα δεν είναι σοφό να υποκύψετε στη μοιρολατρία. Σε περιόδους κρίσης απλά πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια. Πρέπει επίσης να διορθώσετε ό,τι χρειαστεί για να έχετε επιτυχία. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να επηρεαστεί με την εμφάνιση τέτοιου είδους παλιών ψυχολογικών τραυμάτων. Θα είστε όμως πιο συνειδητοί με την εικόνα που προβάλλετε στους άλλους και η καριέρα σας ή η επιτυχία θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς και σημαντικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σάς προτρέπει να υιοθετήσετε νέες ιδέες και οράματα και να αλλάξετε πεποιθήσεις που έχουν φθαρεί και ανήκουν στο παρελθόν. Οι προσδοκίες σας για τις σχέσεις μεταμορφώνονται. Η ένταση και το πάθος είναι αυτό που ψάχνετε τώρα διακαώς. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν εσωτερικά και θα ταρακουνήσουν τον κόσμο σας. Ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση υπόσχεται μια βαθιά μεταμόρφωση που θα φέρει στην επιφάνεια τον αληθινό εαυτό σας. Θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που σας κρατούν μακριά από το μονοπάτι της πληρότητας. Οι ικανότητες σας θα φανούν και θα θελήσετε να τις εκφράσετε γοητεύοντας έτσι εκείνους που θα τις δουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια τους. Η αντίληψη σας οξύνεται και θα σας επιτρέψει να κάνετε σωστότερες επιλογές, αλλά και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει. Μπορεί επίσης να έχετε πιο έντονη διαίσθηση, να λειτουργεί το υποσυνείδητό σας και να βρείτε έμπνευση, αλλά και απαντήσεις σε παλιά προβλήματα που επηρεάζουν μέχρι σήμερα τις σχέσεις σας. Τα επόμενα είκοσι χρόνια σας φέρνουν πολύ γρήγορους ρυθμούς επέκτασης. Σε αυτή την περίοδο μπορεί να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να σχετιστείτε με άτομα από το εκπαιδευτικό σας περιβάλλον. Η επιθυμία σας για επιτεύγματα αλλά και ταξίδια θα είναι ακόρεστη. Θα μπορούσατε να επισκεφθείτε πολλές νέες χώρες τις επόμενες δύο δεκαετίες και να κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί αυτό να γίνει αφορμή να αποφασίσετε ξαφνικά να αλλάξετε τόπο διαμονής ή να ταξιδεύετε πολύ συχνότερα για να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία σας για βαθιές και ουσιαστικές προσωπικές σχέσεις θα αυξηθεί τις επόμενες δεκαετίες. Από τη μία πλευρά, μπορεί να βιώσετε έντονες αλλαγές στη ζωή σας και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μαζί με αυτές και φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί ακόμη και να προσελκύσετε άτομα και καταστάσεις που τις πυροδοτούν, αλλά αυτό είναι μια διαδικασία που θα σας βοηθήσει τελικά να ρίξετε φως στο σκοτάδι, για να λυτρωθείτε. Το ασυνείδητο μπορεί έτσι να γίνει συνειδητό και τότε η λύση είναι κοντά. Ομοίως μπορεί να σας ενδιαφέρουν περισσότερο θέματα που έχουν να κάνουν με τα μυστήρια, τον πνευματικό και τον αθέατο κόσμο, ή να έρθει κάποιος στη ζωή σας που θα μοιράζεται τα ενδιαφέροντα σας αυτά. Τα επιφανειακά πρόσωπα και πράγματα θα σας ενδιαφέρουν όλο και λιγότερο και θα είσαι πιο απαιτητικοί, γιατί θα επιθυμείτε περισσότερη αυθεντικότητα. Θα χάσετε το ενδιαφέρον σας για επιδερμικές σχέσεις και θα επιθυμείτε κάποιον που θα σας καταλαβαίνει και θα γίνει ο άνθρωπος σας. Μπορεί να έχετε ήδη ένα ταίρι και να αποφασίσετε να μείνετε μαζί. Έτσι, μπορεί να μοιράζεστε τα έξοδα και να έχετε περισσότερα χρήματα στη διάθεσή σας και στο κοινό ταμείο τα επόμενα χρόνια. Βέβαια είναι πιθανό να συμβεί και το αντίστροφο σενάριο και να αντιμετωπίσετε ελλείμματα στον οικογενειακό προγραμματισμό, ίσως λόγω μείωσης εσόδων ή λόγω δανείων και οφειλών. Σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μια πιο υγιή σχέση με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας και τα οικονομικά σας. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση μπορεί να πιστεύετε και ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να θέσετε κάποια όρια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στον εαυτό σας, για αποφύγετε περίπλοκες καταστάσεις, κρυφές σχέσεις, ίντριγκες και μυστικά. Ό,τι κάνετε θα γίνει σε ένα βαθύτερο επίπεδο και είναι το καταλληλότερο διάστημα για να κοιτάξετε τις ανάγκες της ψυχής σας.

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της έντασης, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών και του παρασκηνίου, θα βρεθεί απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, όπου τα πάντα θα αλλάξουν. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο βαθιές και ουσιαστικές ή μπορεί να μετατραπούν σε παιχνίδια δύναμης. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και όσοι ήταν ελεύθεροι μπορεί να μπουν σύντομα σε μια σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν πολλές αλλαγές με τον σύντροφό τους. Ίσως βαθιές αλλαγές, που μερικές φορές μπορεί να είναι απότομες, ακόμη και οδυνηρές. Αυτή η διέλευση επηρεάζει δεσμευμένους και αδέσμευτους, καθώς ο Πλούτωνας θα αναλάβει να μεταμορφώσει τις σχέσεις σας. Πολλοί Λέοντες θα παντρευτούν, κάποιοι άλλοι θα τερματίσουν τον γάμο τους ή θα αλλάξουν στιλ δέσμευσης επιλέγοντας πιο ανοιχτές σχέσεις τα επόμενα χρόνια, ενώ αρκετοί θα έχουν καινούριες συνεργασίες που θα αλλάξουν τη ζωή ή την καριέρα τους. Πριν δεσμευτείτε όμως με οποιοδήποτε τρόπο, κυρίως με συμβόλαια, φροντίσετε να είστε πολύ προσεκτικοί με τους όρους και τις παραμέτρους, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε συμφωνίες που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ακόμη, μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά συχνότερα, επειδή θα αξιολογείτε συνεχώς τον τρόπο που συνδέεστε με τους γύρω σας. Στα χρόνια που έρχονται πρέπει να βρείτε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε, για να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την ηρεμία σε όλους αυτούς τους τομείς. Διαφορετικά μπορεί να προσελκύσετε καταστάσεις και άτομα που θα έρθουν για να σας διδάξουν καρμικά μαθήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι δύσκολα, αλλά σημαίνει ότι μετά το πέρασμα του Πλούτωνα δεν θα αντιμετωπίζετε πια τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες με τον ίδιο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου που η σχέση με τον εαυτό σας και τις ρουτίνες σας θα μεταμορφωθεί, αλλάζοντας έτσι και τη σχέση σας με τους ανθρώπους σας. Τα επόμενα χρόνια θα πρέπει επανεξετάσετε την καθημερινότητα σας, για να διασφαλίσετε ότι αυτά που αποτελούν τη ζωή σας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Σίγουρα θα πρέπει να προσέχετε να μη καταπονείτε τον εαυτό σας δουλεύοντας πολύ σκληρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα μάθετε για νέους τρόπους διαχείρισης των υποχρεώσεων σας που μπορεί να σας διευκολύνουν, ώστε να μη νιώθετε τόση πίεση. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες και να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις, που θα σας κάνουν πιο αποδοτικούς στη δουλειά με λιγότερη προσπάθεια. Αν όμως η εργασία ή οι συνεργάτες σας δημιουργούν υπερβολικό άγχος, δεν θα διστάσετε να διακόψετε και να βρείτε κάτι άλλο που να σας ταιριάζει περισσότερο. Η καθημερινότητά σας αλλάζει με την παρουσία του Πλούτωνα σε κάθε επίπεδο. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις και συνήθειες. Θα θελήσετε πιο υγιείς συναναστροφές και δεν θα αφήσετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά εκείνοι που δεν εκτιμούν όσα προσφέρετε ή που δεν σας αγαπούν. Άλλωστε έτσι επηρεάζεται η αυτοπεποίθηση σας με αρνητικό τρόπο και μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σας. Παράλληλα θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τη σχέση με το σώμα σας. Κάποιοι θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή σας ή να κόψετε κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα. Αν μάθετε πώς να κάνετε τον εαυτό και την υγεία σας προτεραιότητα, θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα και στις σχέσεις σας. Να είστε υπομονετικοί όταν πρόκειται για αυτές τις αλλαγές, ώστε να είναι πιο βιώσιμες οι νέες συνήθειες. Θα χρειαστεί να πάρετε και να δώσετε καλή ενέργεια εστιάζοντας στα χόμπι, την άθληση, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε περισσότερη εσωτερική δύναμη κάνοντας ευχάριστη τη ζωή σας και θα αρέσετε περισσότερο στον ίδιο σας τον εαυτό και κατ’ επέκταση και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε μια ριζική μεταμόρφωση σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, την αγάπη, τις επιθυμίες σας, τα χόμπι και τα παιδιά. Το πάθος σας θα αναζητά μια διέξοδο και μπορεί να αποκτήσετε όνειρα και επιθυμίες που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα είχατε μέχρι τώρα. Έτσι, θα έχετε να προσφέρετε πολλά στον βωμό του έρωτα, στην ανατροφή των παιδιών σας ή στην τέχνη σας. Ό,τι και αν είναι αυτό που θα δώσετε την προσοχή σας να δημιουργήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα είναι πολύ σημαντικό και θα σας κάνει να αισθανθείτε πληρότητα και πολύ καλά με τον εαυτό σας. Ο έρωτας που επιθυμείτε να ζήσετε τώρα θέλετε να είναι έντονος, παθιασμένος και ολοκληρωτικός. Μπορεί να βιώσετε όμως αυτές τις ενέργειες του Πλούτωνα μέσω των συντρόφων σας και έτσι να προσελκύσετε έντονες και παθιασμένες προσωπικότητες. Ίσως να νιώσετε κάποιες φορές ένταση ή μοναξιά μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή μια δημιουργική διέξοδο. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να αλλάξετε πολύ και να μη θυμίζετε τον παλιό εαυτό σας. Ανάλογα με την περίπτωση, αυτή η ενέργεια του Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε ένα βαθύ και μεγάλο έρωτα, σε ένα σημαντικό έργο, την απόκτηση ενός παιδιού ή την εξερεύνηση αισθησιακών απολαύσεων. Μπορεί όμως και να χρειαστεί στην πορεία να απαλλαγείτε από άτομα ή καταστάσεις που δεν σας ωφελούν μακροπρόθεσμα. Είναι μια διέλευση ανανέωσης και αναγέννησης που αν και θα απαιτήσει τη σχετική ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καλύτερα την ερωτική και δημιουργική σας φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα επηρεάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και το σπίτι σας. Στα επόμενα είκοσι χρόνια μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην κατοικία, παράλληλα με πολλές αλλαγές με τα μέλη της οικογένειας σας. Θα μπορούσαν να προστεθούν νέα μέλη λόγω γάμου ή να αποκτήσετε παιδιά αυτήν την περίοδο. Μπορεί επίσης να ξαναρθείτε κοντά με ορισμένα μέλη της οικογένειας με τα οποία είχατε ψυχρανθεί και είχαν διακοπεί οι σχέσεις σας. Κάποιες παλιές κόντρες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο για να αντιμετωπιστούν. Αποφύγετε να εστιάσετε στα αδιέξοδα και προσπαθήστε να λύσετε τα θέματα φτάνοντας ως τη ρίζα τους. Αν όμως οι καταστάσεις είναι αδιέξοδες και δεν υπάρχει χώρος για αμοιβαίο συμβιβασμό, αφήστε τις να πάρουν τον δρόμο τους. Το σύστημα αξιών και οι πεποιθήσεις σας μπορεί να αλλάξουν ριζικά. Θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τραύματα του παρελθόντος και καταστάσεις που σας στοίχειωσαν, ή να περάσετε δια πυρός και σιδήρου με κάποιους δικούς σας ανθρώπους, που τελικά θα σας μετατρέψουν σε ένα διαφορετικό άτομο, πιο ώριμο και ίσως πιο στωικό. Αυτό που πρέπει όμως να αποφύγετε είναι να κρατήσετε μέσα σας παγιδευμένο θυμό ή ενοχές, διότι μπορεί να μετατραπούν σε εμμονές. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε τη ζωή σας όσο πιο σταθερή και όσο πιο ασφαλή μπορείτε. Ακόμη θα μπορούσατε να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, ίσως και σε διαφορετικό τόπο. Αν δεν μετακινηθείτε, τότε σίγουρα θα δείτε πολλές αλλαγές να συμβαίνουν στην κατοικία σας, μπορεί να υπάρξουν νέοι συγκάτοικοι, να γίνουν διάφορες επισκευές ή κάποιες νέες προσθήκες. Αυτό το διάστημα η αντίληψή σας και η πραγματικότητα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια θα αρχίσουν να μεταμορφώνονται, κάτι που θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε από πού ξεκινήσατε και τα θεμέλια που προσπαθείτε να χτίσετε τώρα στη ζωή σας, για να σας στηρίξουν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα αναθερμάνει σημαντικά τις σχέσεις σας με όσους αισθάνεστε κοντά σας, όπως αδέρφια, συναδέλφους ή συμφοιτητές, καθώς μαζί τους θα δοκιμάσετε πολλά καινούρια πράγματα, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές και θα νιώθετε πιο ανάλαφροι τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να δείξετε τις μοναδικές πλευρές του χαρακτήρα σας και να επωφεληθείτε από την αύξηση της γοητεία σας που θα φέρει αυτή η διέλευση. Θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και πιο συντονισμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας και με τους άλλους. Θα είστε αποφασισμένοι να επανεφεύρετε τον εαυτό σας και να ζήσετε πιο χαλαρά τη ζωή σας, ώστε να αποδεχτείτε τις δυσκολίες και τις ανατροπές που δεν θα λείψουν, διατηρώντας όμως αυτή την ανάλαφρη ατμόσφαιρα γύρω σας. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι περιστάσεις, κάποιες ευτυχείς συγκυρίες και οι… μοιραίες συναντήσεις ανθρώπων που θα σας επηρεάσουν και θα σας δείξουν τον δρόμο. Το στιλ επικοινωνίας σας θα βελτιωθεί σημαντικά ή θα αλλάξει εντελώς και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ίσως πάρετε μέρος σε κάποιο σεμινάριο ή μπορεί να μάθετε μια νέα γλώσσα ή ακόμη μπορεί να έχετε επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί συγγραφείς, δημόσιους ομιλητές ή όσους κάνουν κοινωνική εργασία. Εάν ασχολείστε με αυτά ή με τον χώρο της επικοινωνίας, μπορεί να έχετε μεγάλες εξελίξεις στην καριέρα σας. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο μπορεί να σας φέρει μια ουρανοκατέβατη επιτυχία, γι’ αυτό προσπαθήστε η ζωή και το περιβάλλον σας να είναι πιο αρμονικά με τους προσωπικούς σας στόχους. Θα έχετε κάποιες εξαιρετικές ιδέες που θα αρέσουν σε πολλούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την επιρροή του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα αλλάξει ο τρόπος που καθορίζετε την προσωπική σας αξία, καθώς και το ποιους και τι εκτιμάτε στη ζωή σας, αλλά και γιατί το εκτιμάτε. Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τις σχέσεις σας, αλλά και τα υπάρχοντά σας, με το να σας κάνει περισσότερο ή λιγότερο εξαρτημένους από αυτά. Ταυτόχρονα θα επανεκτιμήσετε και την αίσθηση της προσωπικής ασφάλειας. Οι επόμενες δεκαετίες θα μπορούσαν να σας ωθήσουν να εργαστείτε πιο σκληρά για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, επιδιώκοντας ό,τι είναι σημαντικό για εσάς, ή μπορεί να θελήσετε να απελευθερωθείτε από όλες τις σταθερές στη ζωή σας ώστε να αισθανθείτε ελεύθεροι. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί είτε συσσωρεύοντας χρήματα και πλούτο, είτε δοκιμάζοντας να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή αφήνοντας τη δουλειά σας ή προσπαθώντας να ξεφορτωθείτε πολλές από τις υποχρεώσεις και κάποια υπάρχοντά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακραίες τάσεις και στις προσωπικές σχέσεις σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικό γάμο ή σε απότομο χωρισμό, που θα οφείλονται σε παρορμήσεις. Ίσως χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα ελέγχου και κτητικότητας και να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα αυτές τις τάσεις. Οι προσδοκίες σας στον έρωτα και το χρήμα αλλάζουν. Η ένταση και το πάθος είναι κάτι που έχετε ανάγκη περισσότερο τώρα στον συναισθηματικό τομέα και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε. Μπορεί να βιώσετε κάποια γεγονότα ή να υπάρξει μια μορφή απώλειας που θα σας διδάξει ότι η δύναμη, η αξία και ο πλούτος είναι περισσότερο εσωτερικές υποθέσεις, καθώς πηγάζουν από μέσα μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας θα φέρει βαθιές αλλαγές και θα ασκήσει τη δύναμη του για να σας κάνει πιο συνειδητοποιημένους. Όμως στο μεταξύ θα φέρει στο φως κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες για να σας αναγκάσει να τις αντιμετωπίσετε. Τα άτομα που συναντάτε, αλλά και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέους τρόπους σκέψης και μπορούν ακόμη και να φέρουν βαθιές αλλαγές στη ζωή και στους στόχους σας. Μπορεί να παίρνετε πιο σοβαρά τις φιλίες σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους τώρα και μπορεί να υπάρξουν έντονα συναισθήματα που να εμπλέκονται στην κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να μην λείψουν ζήλιες ή τσακωμοί, ακόμα και χειριστικές συμπεριφορές στις σχέσεις σας. Ίσως ακόμη και να νιώσετε ότι κάποια πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είχατε καλές σχέσεις δεν φέρονται καλά ή σας ανταγωνίζονται. Οι αλλαγές που έρχονται στον δρόμο σας όμως είναι απαραίτητες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να αναπτυχθείτε και να ωριμάσετε. Στις φιλικές σας σχέσεις μπορεί να γίνουν δραστικές αλλαγές και να χωρίσουν οι δρόμοι σας με κάποιους, ενώ μπορεί να έρθετε κοντά με νέα και πιο ενδιαφέροντα άτομα. Θα μπορούσατε να γίνετε ο επικεφαλής της παρέας σας αυτό το διάστημα ή να αποκτήσετε μια ηγετική θέση. Καθώς θα απελευθερώνεστε από παλιούς τρόπους σκέψης και δράσης για να τους αντικαταστήσετε με πιο ώριμους, μπορείτε να ζήσετε με περισσότερη αυθεντικότητα, δύναμη και ένταση. Αν και αυτή σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη διαδρομή, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μερικές από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωή σας. Όχι μόνο εσείς, αλλά και οι φίλοι και η οικογένειά σας θα αντιληφθούν πόσο έχετε αλλάξει και πως τίποτα δεν πρόκειται να είναι όπως πριν. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε, να αγαπήσετε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα σας ωθήσει εστιάσετε στην πνευματική και ψυχολογική σας ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η διαίσθησή σας θα είναι στο φόρτε της και θα είστε όλο και περισσότερο σε θέση να βοηθάτε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή αγαπημένα πρόσωπα που υποφέρουν. Οι σχέσεις σας ίσως περιοριστούν, γιατί μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο αποκομμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά αναγκάζοντας τον εαυτό σας να βγει και να διασκεδάσει αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερη μοναξιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους για να περάσετε καλά, να μιλήσετε ή να βασιστείτε αν χρειαστεί, αλλά θα βρείτε τον εαυτό σας λιγότερο πρόθυμο να βγαίνει συχνά και θα περνάτε περισσότερο χρόνο στην ηρεμία του σπιτιού σας. Το κλειδί για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διέλευση προς όφελός σας είναι να μην αφήσετε το παρελθόν ή τους φόβους σας να σας στοιχειώσουν, αλλά να τους μετατρέψετε σε πηγή δύναμης. Ανασφάλειες, προβλήματα και μια βαθιά αίσθηση μοναξιάς μπορεί να είναι στο πρόγραμμα μερικές φορές, αλλά τελικά θα μάθετε να τα ξεπερνάτε, να τα αφήνετε πίσω σας και να μηδενίζετε το κοντέρ των άσχημων εμπειριών σας. Ένα κομμάτι σας που δεν έχετε αντιμετωπίσει μπορεί να αναζητά μια διέξοδο ή να θέλει να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας, και αν δεν το αντιληφθείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα. Μπορεί έτσι να σαμποτάρετε τον εαυτό σας ή να γίνετε θύμα κάποιων που θα αναλάβουν να παίξουν αυτό τον ρόλο, για να πάρετε αυτό το μάθημα. Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε κάποιες οδυνηρές εμπειρίες στη ζωή σας και να μην μιλήσετε για αυτές, αλλά αυτή η πίεση που δεν εκτονώνεται θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία σας. Είναι καλό να μοιράζεστε με ανθρώπους που αγαπάτε ό,τι αισθάνεστε για να μην σας βαραίνει. Όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε, απλώς αφήστε το να πάρει τον δρόμο του. Αυτό που μπορείτε να ελέγξετε είναι τον εαυτό σας, γι’ αυτό ακούστε προσεκτικά όλα όσα σας λέει η ψυχή σας και το ένστικτο σας.