Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο  όπως και η Πανσέληνος του Ιουλίου δηλαδή στον Υδροχόο. Η διαφορά τους είναι ότι η Πανσέληνος που προηγήθηκε στις 24/07/2021 ήταν στην 1η μοίρα του Υδροχόου και αυτή που έρχεται πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου. Βέβαια, σχηματίζουν άλλες όψεις και κατά συνέπεια η ενέργεια τους είναι διαφορετική.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Θα επηρεάσει και τους μεταβλητούς: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τις πρώτες τρεις μέρες των ζωδίων τους. Φυσικά, με μια σταθερή Πανσέληνο επηρεάζονται και οι μετεωρολογικές ή οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη.

Το ζητούμενο της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Όταν μια Πανσέληνος πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου, τότε μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων ή έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τις ανακοινώσουμε. Το γεγονός ότι έχει προηγηθεί μια Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου 2021 στις πρώτες μοίρες του ίδιου ζωδίου, σημαίνει ότι αν συνέβη κάτι εκείνες τις ημέρες, τώρα μπορεί να επανέρχεται στο προσκήνιο και να κορυφώνεται. Οπότε αν προέκυψε κάτι την Πανσέληνο του Ιουλίου και το κρύψατε κάτω από το χαλάκι, τώρα θα κληθείτε να το αντιμετωπίσετε. Πολλές φορές η Πανσέληνος φέρνει σε αποκορύφωμα και κλείνει κεφάλαια που άνοιξαν στην προηγούμενη νέα Σελήνη. Κι επειδή αυτή η νέα Σελήνη στον Λέοντα ήταν δυσβάσταχτη για τη χώρα μας ελπίζω απλά να κλείσει με ένα θετικότερο τρόπο.

Πάντα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά και πιο κυκλοθυμικοί. Είναι μια περίοδος πιο ευαίσθητη, πιο ρομαντική και πιο σημαντική για την πορεία των σχέσεων μας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον ευεργέτη πλανήτη της αστρολογίας, τον Δία και δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Έτσι, ακόμη κι αν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας άλλος θα ανοίξει για να πάτε παρακάτω και να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο. Το ζητούμενο με αυτό το φεγγάρι είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Και αυτό δεν σημαίνει να τα καταστρέψουμε όλα για να είμαστε ελεύθεροι και να εγκαταλείψουμε τις σχέσεις μας, αλλά να τις κάνουμε πιο ουσιαστικές και ελεύθερες από εξαρτήσεις και τοξικές συμπεριφορές.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος αφορά κυρίως το φιλικό σας περιβάλλον και η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί κάποιος φίλος σας να κάνει κάτι που να σας απογοητεύσει και να στεναχωρηθείτε ή μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σ’ ένα φιλικό σας πρόσωπο που περνά μια δυσκολία. Όπως και να έχει δεν επηρεάζεστε τόσο δυσαρμονικά, οπότε τα θέματα που θα δημιουργηθούν δεν θα προκαλέσουν αξεπέραστες συνέπειες. Επίσης, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει τον έρωτα μέσω του φιλικού σας κύκλου. Ίσως λοιπόν σε κάποια έξοδο με φίλους να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που να σας κάνει κλικ ερωτικά. Μπορεί όμως αυτό το φεγγάρι να καταλύσει τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα και σε αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, διότι στο τέλος μπορεί να χάσετε και τον έρωτα και τον φίλο. Στα θετικά της αέρινης αυτής Πανσελήνου είναι η θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, ακριβώς απέναντί σας, που θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων. Έτσι, το επόμενο διάστημα οι άλλοι (ο σύντροφος, οι φίλοι) θα σας απασχολήσουν περισσότερο, φέρνοντας περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον άξονα καριέρας-οικογένειας φωτίζει και αυτή η Πανσέληνος για σας τους Ταύρους και σίγουρα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 20 Μαΐου ή έχετε ωροσκόπο Ταύρο θα επηρεαστείτε πιο πολύ από τους υπόλοιπους. Τα σενάρια είναι πολλά και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα οικογενειακά που ζητούν άμεση επίλυση, ιδιαίτερα αν είχαν προκύψει από το τέλος Ιουλίου και κάνατε ότι δεν τα βλέπετε. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι, είτε γιατί προέκυψε κάποιο πρόβλημα είτε γιατί βρήκατε κάτι καλύτερο που να σας βολεύει. Ίσως ξεκινήσετε και κάποιες εργασίες επιδιόρθωσης στο δικό σας ακίνητο. Ακόμη, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στον χώρο εργασίας, οι οποίες να προκύψουν μετά από κάποια αναχώρηση ή άφιξη ενός προσώπου που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη δική σας επαγγελματική πορεία και ίσως να σας γίνει κάποια αλλαγή πόστου ή θέσης. Δεν είναι αρνητικά όλα τα σενάρια, καθώς μπορεί να λάβετε προαγωγή, να μεγαλώσει η φήμη σας, αλλά και η οικογένεια σας με την απόκτηση ενός απογόνου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα επηρεαστείτε έντονα όσοι Δίδυμοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 22/5, αλλά και στις 20/6. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Θα έχετε εύνοια όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή βιβλίων, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τις ανώτατες σπουδές ή νομικά θέματα. Η Πανσέληνος όμως υπόσχεται και πολλά φλερτ και ερωτικές στιγμές, αφού ταυτόχρονα μέσα στον τομέα του έρωτα στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ζυγό. Έτσι μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες ή να σας γοητεύσει ένα άτομο, με το οποίο έχετε διαφορετική κουλτούρα ή άλλη εθνικότητα. Πείτε ναι στη διαφορετικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δεύτερη Πανσέληνος του φετινού καλοκαιριού που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου και ιδιαίτερα κοντά στις 21/7. Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει (όλους τους Καρκίνους) είναι τα οικονομικά. Μπορεί να οδηγηθείτε σε τελικές συζητήσεις, συμφωνίες, για κάποιο οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να έχετε νέα για θέματα που αφορούν σε ασφάλειες, δάνεια, εφορία, κληρονομικά. Φυσικά, εκτός από τα φλέγοντα οικονομικά, υπάρχει και μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση με αυτό το φεγγάρι και ίσως όλο αυτό αφορά την αισθηματική σας ζωή. Ίσως η Πανσέληνος αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας κι αν δεν είστε σε σχέση μπορεί να σκέφτεστε έντονα κάποιον πρώην σύντροφο και να νοσταλγείτε τις στιγμές του παρελθόντος. Μπορεί όμως, από την άλλη, να συμπεριφέρεστε κάπως παρορμητικά και πιεστικά σε νέες γνωριμίες. Ζήστε το πάθος, αλλά μην παθαίνετε εξάρτηση και μην πνίγετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Αν τα γενέθλια σας είναι κοντά στην ημερομηνία που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, δηλαδή από τις 18/8 μέχρι τις 22/8, η επιρροή της θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Η Πανσέληνος αφορά τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και εκεί θα στραφεί όλο το ενδιαφέρον σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια νέα που να αφορούν σε έναν στενό συνεργάτη σας ή και στον-η σύντροφό σας και να πυροδοτήσουν εξελίξεις. Από την άλλη μπορεί εσείς να αποφασίζετε να κάνετε μια νέα συνεργασία ή να πάτε μια σχέση στο επόμενο στάδιο και να την επισημοποιήσετε. Ίσως θελήσετε να συμβιώσετε ή γιατί όχι να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Οι αδέσμευτοι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να γνωρίσουν τον έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή τους και να νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Το μόνο αγκάθι που υπάρχει σε αυτό το φεγγάρι αφορά τους δεσμευμένους, οι οποίοι δεν πρέπει να θεωρούν ότι η σχέση τους είναι δεδομένη και να λοξοκοιτάνε από δω και κει, διότι δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 22/8 επηρεάζει κυρίως τον τομέα της υγείας και φυσικής κατάστασης και θα έλεγα μάλιστα ότι είναι ίσως η πιο «περίεργη» περίοδος ολόκληρης της χρονιάς, που οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί-ες σ’ αυτά τα θέματα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν υπάρχει κάποια ένδειξη προβλήματος, να μην την αμελήσετε και μην κάνετε μόνοι σας τους γιατρούς. Πάντα η περίοδος πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια μας είναι μια πιο ευαίσθητη περίοδος που πρέπει να προφυλάσσουμε τον οργανισμό μας. Φυσικά, η Πανσέληνος είναι βοηθητική για να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο σώμα σας, να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα και να κόψετε κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, πρόχειρο φαγητό). Η Πανσέληνος θα παίξει σημαντικό ρόλο και στα θέματα δουλειάς, καθώς μπορεί τώρα να έχετε μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση ή μια προαγωγή, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τέλος του ζωδίου. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 24/8 όμως, μπορεί για σας να έχει και ερωτικό ενδιαφέρον αυτό το φεγγάρι, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, η επιρροή της δεύτερης Πανσελήνου στον Υδροχόο είναι αρκετά πιο έντονη σε σχέση με τους υπόλοιπους Ζυγούς. Το ζώδιο του Υδροχόου, που φιλοξενεί την Πανσέληνο, συμβολίζει για σας τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών. Έτσι, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τα παραπάνω θέματα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Για κάποιους μπορεί να είναι η κορύφωση σε μια ερωτική ιστορία, μια νέα γνωριμία που μπαίνει στη ζωή σας για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Για άλλους η αναθέρμανση μιας σχέσης ή του γάμου τους ή μια πρόταση γάμου, ενώ για τις γυναίκες μπορεί να προκύψει μια εγκυμοσύνη ή ο ερχομός ενός παιδιού! Αν είστε καλλιτέχνες η Πανσέληνος μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση και να βάλετε μπροστά ένα δημιουργικό έργο. Ακόμη, επειδή φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η Πανσέληνος κάνει αυτή την περίοδο ακόμη πιο ερωτική για εσάς. Είναι ευκαιρία λοιπόν να δημιουργήσετε το πιο ρομαντικό σκηνικό και να απολαύσετε το ολόγιομο φεγγάρι σε μια νύχτα φτιαγμένη για δυο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέτος το καλοκαίρι επηρεάζει τον άξονα οικογένειας-καριέρας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Μπορεί να προκύψει μια αλλαγή σπιτιού, μια μετακόμιση σ’ έναν χώρο που θα σας αρέσει περισσότερο ή μπορεί να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια με την απόκτηση ενός απογόνου. Από την άλλη ίσως έχετε αλλαγές και στην εργασία και αυτό σημαίνει αλλαγή στο πόστο δουλειάς, προαγωγή και περισσότερες ευθύνες. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να φέρουν και μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση σε σας και η ψυχολογία να είναι εύθραυστη. Σε ερωτικό επίπεδο αυτή η Πανσέληνος, που βρίσκει την Αφροδίτη στον Ζυγό, μπορεί να αναφέρεται σε μυστικές ερωτικές συναντήσεις, σε σχέσεις που για κάποιο λόγο ίσως δεν πρέπει να γίνουν γνωστές ή μπορεί απλά να θέλετε να ζήσετε έντονες στιγμές μόνο με τον-η σύντροφο σας απαλλαγμένοι από αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το φεγγάρι στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ένα ταξίδι που μπορεί να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Επίσης, μπορεί να προκύψει αυτή την περίοδο μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που να σας ενθουσιάσει. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε τώρα νέα για κάποιο πρόσωπο από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν δραστηριοποιείστε στον χώρο των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ μπορεί να έχετε μια εξαιρετική επιτυχία και να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ερωτικά μπερδέματα που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα στις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις. Πιθανώς τα όρια να μην είναι πολύ ευδιάκριτα με αυτό το φεγγάρι και για ένα βράδυ πάθους να καταστρέψετε μια καλή φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη μια Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον οικονομικό τομέα στο ηλιακό ωροσκόπιο σας πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου κι έτσι μπορεί να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την επιρροή της. Αν τον προηγούμενο μήνα και ιδιαιτέρα κοντά στην Πανσέληνο του Ιουλίου (24/7), είχατε ξεκινήσει κάποιες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενδεχομένως τώρα να κλείσει ο κύκλος αυτός με μια οικονομική συμφωνία, η οποία να είναι συμφέρουσα για εσάς. Ακόμη, μπορεί να οριστικοποιείται μια κατάσταση σε ένα οικονομικό ζήτημα, όπως για παράδειγμα αν είχατε ζητήσει μια αύξηση, αν περιμένατε κάποια χρήματα, τώρα ίσως πάρετε μια απάντηση. Συνήθως οι Πανσέληνοι δείχνουν το τέλος ή την κορύφωση μιας κατάστασης και στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι θα τελειώσουν τα θέματα που σας ταλαιπωρούσαν στον οικονομικό τομέα και θα σταθεροποιηθείτε. Βέβαια, για κάποιους αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να αφορά σε θέματα σχέσεων. Αν είχατε κάνει μια γνωριμία και δεν ήσασταν σίγουροι για την εξέλιξή της, τώρα μπορεί να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και για τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και για της άλλης πλευράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, για να μη σας πω του καλοκαιριού, αφού δύο από τις τρεις Πανσελήνους των θερινών μηνών πραγματοποιήθηκαν στο ζώδιο σας. Όμως αυτή τη φορά η Πανσέληνος κάνει μια σύνοδο με τον τυχερό Δία στο ζώδιο σας και σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να σχεδιάσετε ένα καλύτερο μέλλον με αισιοδοξία. Τα μόνο θέματα που πρέπει να προσέξετε είναι δύο. Το ένα αφορά την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, που επηρεάζεται ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι κοντά στις 18,19/2 και αν είστε επιμελείς μπορεί να βρείτε την ιδανική θεραπεία αν σας απασχολεί κάτι ή τον ιδανικό τρόπο να γυμνάζεστε και να διατρέφεστε. Το δεύτερο είναι οι σημαντικές σας σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Μια διαφοροποίηση στη δική σας στάση ή στη στάση του άλλου απέναντι σας μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση πάει στο επόμενο επίπεδο. Επειδή οι Πανσέληνοι συνήθως φέρνουν την κορύφωση μιας κατάστασης μπορεί να πάρετε αποφάσεις επισημοποίησης μιας σχέσης, ενός γάμου. Όσο για τους αδέσμευτους, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που για κάποιους να είναι και ο έρωτας της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 22/8, μολονότι δεν πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο δυσαρμονικό προς το δικό σας, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς διακυβεύονται τα μυστικά σας. Αν κάποιο προσωπικό σας θέμα πρέπει να κρατηθεί κρυφό, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι ίσως υπάρξουν διαρροές στα μυστικά σας και μπορεί να εκτεθείτε. Ο τομέας που θα δεχτεί την ευεργετική επιρροή της Πανσελήνου, που είναι σε σύνοδο με τον Δία, είναι αυτός της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό σας οίκο σας βοηθά να απεμπλακείτε από τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, πολυφαγία κλπ.) που καταστρέφουν τον οργανισμό σας. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να έχει θετική επιρροή και σε θέματα εργασίας, καθώς ο Δίας είναι κυβερνήτης του τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας. Έτσι ενδέχεται να έχετε μια νέα πρόταση, μια προαγωγή ή να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση που θα σας εκφράζει περισσότερο. Ίσως να μην είναι το πιο δυνατό φεγγάρι για την ερωτική σας ζωή, παρόλα αυτά οι δεσμευμένοι μπορείτε να δημιουργήσετε τις ρομαντικές συνθήκες για να την απολαύσετε περισσότερο.