Η Πανσέληνος της φράουλας στον Αιγόκερω στις 22/06/2024 αυξάνει τις φιλοδοξίες μας. Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος της φράουλας στον Αιγόκερω στις 22/06/2024 αυξάνει τις φιλοδοξίες μας. Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος της φράουλας στον Αιγόκερω στις 22/06/2024 αυξάνει τις φιλοδοξίες μας. Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε δύο Πανσελήνους στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2024 στην 1η μοίρα του ζωδίου και η δεύτερη στις 21 Ιουλίου 2024 στην τελευταία μοίρα. Παρότι οι δύο Πανσέληνοι πραγματοποιούνται στο ίδιο ζώδιο, οι όψεις που σχηματίζονται είναι διαφορετικές, άρα και οι ενέργειες που ελκύονται.

Το φεγγάρι της φράουλας, όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου, πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή, φέρνοντας εξελίξεις για τους εκπροσώπους του ζωδιακού και ιδιαίτερα για όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 0η έως την 3η μοίρα στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Ο Αιγόκερως είναι το υψηλότερο σημείο του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με τον 10ο οίκο που αφορά στους στόχους, στην πρόοδο, στην επιτυχία, στην καριέρα και στο στάτους μας. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο και η Πανσέληνος επικεντρώνεται σε όλους αυτούς τους τομείς που σχετίζονται με τον 10ο οίκο και φέρνει εξελίξεις στην επαγγελματική μας ζωή. Δεν είναι ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό φεγγάρι, καθώς ναι μεν από τη μια θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και μια έκρηξη ενέργειας που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, αλλά από την άλλη θα υπάρχει και αρκετή σύγχυση και αβεβαιότητα για τις επιλογές μας. Οπότε θα πρέπει να είμαστε γειωμένοι, πειθαρχημένοι, να μην παίρνουμε άσκοπα ρίσκα και να μην παρασυρόμαστε από τα έντονα συναισθήματα που πάντα συνοδεύουν την Πανσέληνο. Εξάλλου ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Κρόνος, θα μας υπενθυμίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορούμε να αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας και ότι πρέπει να ενεργούμε ώριμα και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αυτό σημαίνει ότι για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να αλλάξουμε πορεία. Εάν λοιπόν δεν έχουμε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο ή για τους σωστούς λόγους, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να βιώσουμε αναποδιές, καθυστερήσεις και αποτυχίες, όμως όλα αυτά δεν πρέπει να σας απογοητεύσουν αλλά να μας οδηγήσουν στο να διαχειριστούμε τις ευθύνες μας σωστά και να βρούμε μια νέα προσέγγιση, να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε ή να κάνουμε διαφορετικά ή να αλλάξουμε εντελώς τον στόχο μας.

Δίδυμα φεγγάρια

Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους στον Αιγόκερω και όταν έχουμε δύο διαδοχικά ολόγιομα φεγγάρια στο ίδιο ζώδιο συνήθως «δένουν» μεταξύ τους, και οι πρωτοβουλίες που ξεκινούν με την πρώτη, τελειώνουν ή κορυφώνονται με τη δεύτερη Πανσέληνο. Αυτό σημαίνει πως ό,τι προκύψει με αυτήν την Πανσέληνο μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούλιο, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν κοντά στις 21 Ιουλίου 2024, καθώς η επόμενη Πανσέληνος πραγματοποιείται στην αναιρετική 29η μοίρα του Αιγόκερου και οι εξελίξεις θα είναι καρμικές. Επίσης, μεταξύ των δύο Πανσελήνων και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου 2024, ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο Κρόνος, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και αυτό μπορεί να κάνει την επίτευξη των στόχων μας πιο δύσκολη. Βέβαια η περίοδος του ανάδρομου Κρόνου είναι ιδανική για να αναλογιστούμε τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, να βάλουμε τα όρια μας και να απελευθερωθούμε από τυχόν συναισθηματικές αποσκευές που επιβραδύνουν την πρόοδό μας.

Το δίπολο Αιγόκερου-Καρκίνου

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και σε αυτή την περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη στον Αιγόκερω. Και τα δύο ζώδια αναζητούν την ασφάλεια, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Ο Αιγόκερως θέλει εξουσία και δύναμη για να αισθανθεί ασφαλής, ενώ ο Καρκίνος αναζητά την άνεση και την ασφάλεια μέσω των συναισθημάτων. Έτσι αυτή η Πανσέληνος θέλει να βρούμε τη χρυσή τομή και να μάθουμε πώς να είμαστε σκληροί ή τρυφεροί ανάλογα με τις περιστάσεις και να μην ξεπερνάμε τα όρια, ούτε τα δικά μας ούτε των άλλων. Για να κατανοήσουμε αυτήν την Πανσέληνο πρέπει να σκεφτούμε ότι η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερου αφορά στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και οικογενειακής ζωής έναντι της δημόσιας ζωής, της καριέρας και της φήμης. Είναι σαν να παλεύει η αγάπη με τα πρέπει και τα θέλω με το φαίνεσθε. Είναι η ισορροπία μεταξύ της αγάπης άνευ όρων (Καρκίνος) και της αγάπης υπό όρους (Αιγόκερως). Ο Καρκίνος μας ενθαρρύνει να εκτιμούμε τη βάση, την οικογένεια και τις ρίζες μας, ενώ ο Αιγόκερως έχει ως προτεραιότητα το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης. Ενώ ο Καρκίνος είναι ικανοποιημένος με την εξάρτηση, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να είμαστε ώριμοι και υπεύθυνοι. Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και ο Αιγόκερως τον στόχο. Στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο ενεργειών και αυτό είναι που μας καλεί να κάνουμε η Πανσέληνος, που έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της δέσμευσής μας στην καριέρα και την οικογένεια μας, να έχουμε επίγνωση τόσο των στόχων μας όσο και της καρδιάς μας και να τα ενσωματώσουμε και τα δύο στη ζωή μας.

Η επιρροή των αστέρων σε κοινωνικό επίπεδο

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σχετίζεται και με δύο αστέρες, τον Facies και τον Spiculum, οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη αφού υποδηλώνουν σκληρές και αδίστακτες επιρροές. Είναι αστέρες που έχουν σχετιστεί με τον φασισμό, με αμφιλεγόμενες προσωπικότητες και με ακραίες ενέργειες ακόμη και δολοφονίες. Είναι δύο αστέρες που συνήθως δείχνουν γεγονότα που σοκάρουν κι ενέργειες ατόμων που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, ενδοιασμό ή φόβο και έχουν ως μόνο κίνητρο τις άκρατες φιλοδοξίες τους και την ανέλιξη τους. Μπορεί λοιπόν να απασχολήσουν την επικαιρότητα γεγονότα που να σχετίζονται με άσπλαχνες ενέργειες και τα οποία θα φέρουν ανεξέλεγκτες επιπτώσεις, ή πολιτικά παιγνίδια και άνοδο ατόμων με σκληρό και άκαμπτο προφίλ.

Ας μην ξεχνάμε ότι στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται η Πανσέληνος βρίσκεται και ο αστεροειδής Δήμητρα που είναι σε ανάδρομη πορεία και σχετίζεται με την τροφή και τα θέματα υποστήριξης και πόρων των κοινωνιών. Οπότε με τις Πανσελήνους στον Αιγόκερω μπορεί να προκύψουν ζητήματα πόρων, καταστροφές τροφοδοτικών περιοχών ή μέσων, οικονομικά προβλήματα ή επισιτιστική κρίση. Και επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τις κυβερνήσεις, την πολιτική και τις μεγάλες και ισχυρές εταιρείες, είναι πιθανό να υπάρξουν τεράστια προβλήματα και δοκιμασίες.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τα συναισθήματα μας διογκώνονται και γινόμαστε ευερέθιστοι αν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτή η αντίθεση αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη και στοργή, αλλά αν αυτά δεν καλύπτονται οι εντάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Τα πάντα θα μας ενοχλούν και θα έχουμε μια εσωτερική ανισορροπία. Μπορεί να υπάρχουν και καβγάδες για οικονομικούς λόγους ή για θέματα αυτοπεποίθησης ή φιλοδοξιών. Τα διλήμματα «οικογένεια ή καριέρα» θα δίνουν και θα παίρνουν και ζητήματα εγωισμού, υπερβολής και απληστίας θα βασιλεύουν. Η απάντηση σε όλο αυτό είναι η συζήτηση και η αντιμετώπιση ανεπίλυτων θεμάτων στις σχέσεις, αλλά με ψυχραιμία και όρια.

Επίσης, η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στον Καρκίνο και μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, να τα παίρνουμε όλα προσωπικά, να υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και τελικά να χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Η όψη αυτή μπορεί να δυσκολέψει την εστίαση μας, να μπερδευτούμε και να μην επικοινωνούμε με σαφήνεια. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον ή να πέσουμε θύματα ψευδών ειδήσεων και έλλειψης πληροφοριών. Η αντίθεση της Σελήνη με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να μην αντέχουμε την αλήθεια και να λειτουργούμε συναισθηματικά, επιφανειακά ή πολύ βιαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουμε ή πριν πάρουμε αποφάσεις.

Το τετράγωνο εκτός ζωδίου της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δείχνει σύγχυση, αβεβαιότητα, άγχος και δεν είναι σε καμία περίπτωση βοηθητική όψη για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από μεγάλα λόγια ή μεγάλες προσδοκίες και πάνω από όλα δεν πρέπει να παίρνουμε ρίσκα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει και ξαφνικές μεταβολές στις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη στον Ταύρο θα μας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τη ζωή μας, αλλά μπορεί να μας παρασύρει σε άσκοπα ρίσκα ή να μας κάνει ιδιαίτερα εγωιστές, ξεροκέφαλους, επαναστάτες χωρίς αιτία και να βγάλει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης μπορεί να γίνουμε σπάταλοι ή να προκύψουν διαφωνίες λόγω οικονομικών θεμάτων.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας και ίσως σας προβληματίζει το πού ακριβώς βαδίζετε επαγγελματικά. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, και αυτό σημαίνει ότι τα θέματα καριέρας κι επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, η φήμη, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας θα γίνουν η προτεραιότητα σας και θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή στο επάγγελμά σας, να αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει η δουλειά σας, ότι δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ότι οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι δυσανάλογες με τις απολαβές σας και να βάλετε πλώρη για άλλα επαγγελματικά σχέδια. Ή μπορεί να είναι η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των κόπων σας. Ή και τα δύο μαζί, δηλαδή να πάρετε απόφαση να μετακινηθείτε αλλού με περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον κυβερνήτη σας Άρη θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς κι ετοιμοπόλεμους, αλλά ίσως και πιο άπληστους… Έχετε ένα διάστημα δύο εβδομάδων μπροστά σας, περίπου μέχρι τη Νέα Σελήνη, που μπορεί να προκύψει κάποια πρόταση ή μια διαπραγμάτευση ή να ξεκινήσετε συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξετε στη δουλειά σας. Όχι, δεν θα είναι περίπατος και δεν θα σας στρώσουν κόκκινα χαλιά. Θα υπάρξει και πίεση και σύγχυση και ίσως κάποιες εντάσεις, όμως χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και μην απαιτείτε πράγματα που δεν είναι εφικτά, γιατί υπάρχει και ένας Ποσειδώνας στη γωνία που περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί σύγχυση, οπότε δεν πρέπει να είστε παρορμητικοί, όπως συνηθίζετε και να αξιολογήσετε με ψυχραιμία εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε και ένα ακόμη μέτωπο στο σπίτι, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και ξεσπάσματα μεταξύ συγγενών και θα πρέπει να κάνετε τον διαιτητή και να είστε η φωνή της λογικής. Μπορεί όμως να πιεστείτε, διότι θα πρέπει να φροντίζετε ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας σας. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού, να αποφασίσετε μια μετακόμιση, κάποιες επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 9ο Ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, της πνευματικότητας, των προσωπικών αξιών και των ταξιδιών και το μυαλό σας θα είναι συνεχώς καρφωμένο στα μελλοντικά σχέδια και πώς θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας πιέζουν. Ωστόσο, φαίνεται ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτά τα θέματα με πιο αισιόδοξο τρόπο και να έχετε θετική έκβαση αν ασχολείστε με ΜΜΕ, ξένους, εξωτερικό, ταξίδια, νομικές υποθέσεις και σπουδές. Θα έχετε και φίλους που θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας και μάλιστα μπορεί να σας δοθούν και ευκαιρίες να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες και να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις. Ίσως το φεγγάρι ξυπνήσει μέσα σας τον… ταξιδιώτη και ξεσηκωθείτε για να κάνετε εκδρομές, είτε μακρινές είτε κοντινές, μόνο και μόνο για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρεία, ή μπορεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να φύγετε για σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Είναι η ευκαιρία σας για την πνευματική σας επέκταση, οπότε ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να προκύψει και ένα νέο φλερτ, μια νέα γνωριμία ή να σας γοητεύσει ένα άτομο με το οποίο έχετε διαφορετική κουλτούρα ή άλλη εθνικότητα. Βέβαια, με την Πανσέληνο να ενεργοποιεί τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε, αλλά και τον τρόπο που το εκφράζετε, διότι τόσο η Αφροδίτη που σας κυβερνά, όσο και ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν δύσκολες όψεις με αυτό το φεγγάρι και μπορεί να ξεφύγετε λίγο στις συζητήσεις. Όπως καταλαβαίνετε ο άκομψος τρόπος και οι βαριές κουβέντες δεν θα σας βοηθήσουν ούτε να συνενωθείτε ούτε να πετύχετε τον σκοπό σας κι εκεί που μπορεί να έχετε χίλια δίκια με το μέρος σας στο τέλος θα πρέπει να απολογηθείτε κιόλας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φωτίζει τον 8ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά το σεξ, τις πηγές κοινών εσόδων, τα περιουσιακά σας στοιχεία, τις δεσμεύσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, αλλά και όσα κρύβετε στην ψυχή σας και σας καλεί να επανεξετάσετε τα όρια που έχετε βάλει, αν τα έχετε βάλει. Ίσως λοιπόν κάνετε μία εσωτερική βουτιά, προκειμένου να ανακαλύψετε αν τα συναισθήματα που λαμβάνετε από τον σύντροφό σας σάς αρκούν και αν είναι ανάλογα με αυτά που εσείς προσφέρετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ανοίξει κάποιες πληγές, αλλά θα σας ανοίξει και τα μάτια. Η Πανσέληνος θα σας βάλει σε φάση εξέλιξης και θα αναζητάτε αυτό που σας αξίζει, ενώ θα σας οπλίσει με θάρρος για να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Παράλληλα θα νιώθετε πιο γειωμένοι, ώστε να ρυθμίσετε πρακτικά τα έξοδα και τα έσοδα, ειδικά αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον-τη σύντροφό σας. Ενώ μπορεί να καταφέρετε να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία, να λάβετε δάνειο ή μια οικονομική βοήθεια, να βρείτε μια νέα δουλειά, να πάρετε αύξηση, να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος που σας βασάνιζε ή να επενδύσετε σωστά την ακίνητη περιουσία σας. Μετά από αυτή την Πανσέληνο θα νιώθετε ότι είστε πιο ώριμοι και ότι βάλατε επιτέλους τα όρια που έπρεπε. Οπότε κάντε μια αξιολόγηση των σχέσεων και βάλτε όρια και μια τάξη τόσο στα οικονομικά όσο και στην καρδιά σας. Όμως μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και μην είστε επιθετικοί στον λόγο σας, καθώς οι πλανητικές όψεις φέρνουν σύγχυση και αμφιβολίες. Και αυτό γιατί από τη μία ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί τα λόγια σας να μην βρίσκουν ευήκοα ώτα και από την άλλη ο Ποσειδώνας που είναι σε τετράγωνο και με την Πανσέληνο και με το ζώδιο σας κάνει τη σκέψη σας χαοτική και τα δεδομένα επισφαλή.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Αιγόκερω και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο σας και σχηματίζουν αντίθεση με την Πανσέληνο σας κάνουν πιο συναισθηματικούς τόσο στον λόγο σας όσο και στις πράξεις και θα αναζητάτε την αγάπη των άλλων πιεστικά. Όμως οι ανασφάλειες σας δεν θα σας αφήνουν να ησυχάζετε και συνεχώς θα ψάχνεστε για καβγά, αφού δεν θα ικανοποιείστε με τίποτα. Ουσιαστικά αυτό το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε μια αξιολόγηση στις σχέσεις σας, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε αν εξακολουθούν να σας εξυπηρετούν, αν έχετε κάνει λάθος επιλογές ή αν πρέπει να κάνετε μια επανεκκίνηση. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο αυστηρός Κρόνος, που μία εβδομάδα μετά την Πανσέληνο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σας καλεί να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία τάξη, να ξαναθυμηθείτε γεγονότα και καταστάσεις -αλλά στην πραγματική τους διάσταση και όχι σε αυτή που σας βολεύει- και να βρείτε πού χάλασε το γλυκό στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Επειδή όμως η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει πολλά και ποικίλα συναισθήματα, ενώ παράλληλα θα αναμοχλεύσει πολλές αλήθειες και προβλήματα, αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Παράλληλα, θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Βέβαια, επειδή τόσο ο Ερμής όσο και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν δύσκολες όψεις με την Πανσέληνο, μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε σωστά και κατανοητά στους άλλους και αυτό να σας δημιουργεί έντονη εσωτερική πίεση. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους με ενσυναίσθηση, να καταλάβετε πώς βιώνουν αυτοί την επαφή και τη συνεργασία μαζί σας και φέρτε πιο κοντά στην καρδιά σας όσους σας κάνουν να νιώθετε πιο ήρεμοι. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας για να δημιουργήσετε τον χώρο για νέες ευκαιρίες και συνεργασίες που μπορούν να ενισχύσουν την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σας. Και βέβαια αν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το ρομαντικό φεγγάρι για να κάνετε μια πρόταση γάμου και να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης κι εργασίας φέρνει η Πανσέληνος στο προσκήνιο και απαιτεί να αναλάβετε δράση! Είναι η περίοδος που θα κάνετε μεγαλύτερη ενδοσκόπηση και θα ψάξετε να βρείτε ποιες σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και καταστάσεις σας εκφράζουν και σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Γενικά, θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση, ανησυχία και ίσως αισθάνεστε εξάντληση και κούραση. Το φεγγάρι αυτό θα σας κάνει να εξετάζετε τα πάντα σε βάθος και να θέλετε να ξεσκεπάσετε άτομα και καταστάσεις ή θα κινείστε σε ένα πιο παρασκηνιακό επίπεδο. Εάν στο παρελθόν είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας με κάποιους συνεργάτες σας, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και να βρείτε αν υπάρχει κάποιο άτομο που σαμποτάρει την καριέρα σας. Ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να εργάζεστε κρυφά σε κάποια σχέδια, καθώς θέλετε να διασφαλίσετε την επιτυχία των στόχων σας ή να κάνετε πραγματικότητα τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας. Εκτός όμως από τα θέματα των εργασιακών σας, η Πανσέληνος φωτίζει ακόμη ένα κεφάλαιο, αυτό της υγείας και της φυσικής κατάστασης και είναι ευκαιρία για εσάς να σκεφτείτε αν η καθημερινότητα και οι ρουτίνες σας είναι σωστές ή θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να έχετε ποιότητα. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να κατανοήσετε εάν οι καθημερινοί ρυθμοί σας και οι επιλογές σας έχουν κάποιο ουσιαστικό νόημα και αποτελέσματα ή τελικά είστε περισσότερο αντιπαραγωγικοί παρά παραγωγικοί. Οπότε οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές επαγγελματικές σας προτεραιότητες και δώστε λίγη σημασία στις πραγματικές σας ανάγκες. Ανταμείψτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που έχει καταφέρει και να μην πιέζεστε με εξαντλητικά ωράρια. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τα επίπεδα της υγείας σας και μην αφήνετε μικροενοχλήσεις χωρίς να τις εξετάσετε διεξοδικά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, τις φιλικές σχέσεις και τις προσδοκίες σας και αυξάνει την αγωνία σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είτε στα προσωπικά σας είτε στις σχέσεις με φίλους και συγγενείς. Το ζώδιο που σχηματίζεται η Πανσέληνος δεν είναι αρνητικό για εσάς, αλλά η αντίθεση της με την Αφροδίτη σας κάνει πιο συναισθηματικούς, υπό την έννοια ότι θα κάνει πιο έντονη την ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποδοχή και ίσως αν δεν έχετε ανταπόκριση να αισθανθείτε πιο ευάλωτοι. Αν όμως το ταίρι σας ανταποκριθεί, τότε θα είστε πιο ερωτικοί και εκδηλωτικοί. Επειδή ενεργοποιείται και ο τομέας των παιδιών μπορεί αν σας ενδιαφέρει να βάλετε μπροστά την απόκτηση ενός απογόνου. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να περάσετε καλά, να προβάλλετε τη δημιουργική σας πλευρά και να έρθετε κοντά με τους φίλους σας και όσους σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανένα να σας φορτώσει με τα προβλήματα του και να σας χαλάσει τη διάθεση με ανούσιες εντάσεις και κόντρες, διότι σε αυτή την περίπτωση θα δουν το «κακό» σας πρόσωπο. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και να απομακρύνετε από κοντά σας ό,τι και όποιον σας στερεί το χαμόγελο από χείλη σας και σας τρώει ανώφελα την ενέργεια σας. Εξάλλου, ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Κρόνος, θέλει από εσάς να είναι όλα ξεκάθαρα και οριοθετημένα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας για να ξέρετε πού και με ποιους βαδίζετε στη ζωή σας. Επίσης, επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς στις… απολαύσεις, προσέξτε με αυτό το φεγγάρι τις παρασπονδίες σας, ιδιαίτερα σε ερωτικό επίπεδο, γιατί μπορεί να βγουν όλα στο φως.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κοντράρεται με την Πανσέληνο και θα σας πιέσει να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ηρεμία, φροντίδα και γαλήνη μέσα στο σπίτι, στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά. Λαμβάνετε την αγάπη που χρειάζεστε γι’ αυτό που πραγματικά είστε ή είστε αρεστοί μόνο επειδή υποχωρείτε συνεχώς και λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν; Μήπως την ευγένεια και τη φροντίδα που δίνετε στους άλλους πρέπει να την προσφέρετε και στον εαυτό σας; Μήπως έχετε βάλει τα δικά σας όνειρα και τους στόχους στην αναμονή για να είναι οι άλλοι βολεμένοι; Αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολούν και ίσως θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας, για να ξεκαθαρίσετε το πώς θα κινηθείτε από δω και πέρα. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές και αναθεωρήσεις και σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο, την καριέρα και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Επίσης, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ποια άτομα και ποιες καταστάσεις στη ζωή σας υποδαυλίζουν τις ανασφάλειες σας και να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας και μην απαντήσετε με θυμό απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Είτε φωνάξετε είτε όχι δεν θα καταφέρετε κάτι, μόνο τον χρόνο και τη διάθεση σας θα χαλάσετε. Εσείς χαράξτε τη δική σας πορεία και με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, έχετε έναν σπουδαίο σύμμαχο για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μάλιστα μπορεί να έχετε μπροστά και μια πρόταση για μια νέα καριέρα, προαγωγή, μεταγραφή ή το άνοιγμα μιας δικής σας επιχείρησης. Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί όλο αυτό να αφορά μια επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και άτσαλες κινήσεις, αλλά και τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, διότι ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και το τετράγωνο του Ποσειδώνα θολώνει τα νερά. Με ψυχραιμία και λογική όλα θα τα αντιμετωπίσετε. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δηλαδή θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στους μελλοντικούς σας στόχους, στις σχέσεις με στενούς συγγενείς και άτομα που έρχεστε σε επαφή καθημερινά, αλλά και στις σχέσεις με τους φίλους σας και θέλει από εσάς να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε με συγγενείς, συνεργάτες και όποιον βρεθεί μπροστά σας αυτές τις ημέρες. Αυτό το φεγγάρι δεν είναι αρνητικό, τουλάχιστον από πλευράς ζωδίου που πραγματοποιείται, αλλά επειδή σχηματίζει αντίθεση τόσο με τον Ερμή, τον πλανήτη που κυβερνά τον 3ο οίκο, όσο και με την Αφροδίτη που αφορά στις σχέσεις, θέλει ιδιαίτερη διπλωματία για να μην ξεφύγει μια κουβέντα που μπορεί να ξεκίνησε από άλλου και να καταλήξει σε απωθημένα και παράπονα. Εσείς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας, να μην μιλάτε με υπονοούμενα, διότι μπορεί να παρεξηγηθεί το καθετί και βέβαια να ακούτε υπομονετικά τι έχουν και οι άλλοι να σας πουν. Με ειλικρίνεια και καλή διάθεση θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά και μάλιστα μπορεί να βρείτε και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια κατάσταση, στην οποία υπήρχαν σκιές. Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε είναι τι γράφετε και τι απαντάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την οδηγική σας συμπεριφορά. Παράλληλα, μπορεί να σας προβληματίσει κάποιο με τα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια ή θέματα σπουδών, αλλά επειδή η σύγχυση θα είναι διάχυτη, λόγω της ανάμειξης του Ποσειδώνα, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί σε ό,τι αποφασίζετε να κάνετε. Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, γράφετε, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε, διότι οι παρεξηγήσεις θα παίρνουν και θα δίνουν ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς, αλλά είναι στο χέρι σας αν θα αποφασίσετε να εξελιχτείτε μέσω της συζήτησης ή αν θα εμπλακείτε σε εντάσεις ή καβγάδες. Η Πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να λάβετε νέες γνώσεις και ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε καινούρια οπτική, αξίες και πεποιθήσεις που θα πάνε τη σκέψη και την αντίληψή σας παρακάτω. Αν δραστηριοποιείστε στον χώρο των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ μπορεί να έχετε μια εξαιρετική επιτυχία και να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Μπορεί να προκύψει και μια νέα συμφωνία ή να έχετε μια σοβαρή διαπραγμάτευση, αλλά μην πάρετε ρίσκο και μην υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Επίσης, προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σας μέσο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά βασανίζουν συνεχώς το μυαλό σας και με αυτή την Πανσέληνο θα σκέφτεστε συνέχεια τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε ισορροπία και σταθερότητα κι έχετε μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρετε, καθώς μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες και να κάνετε επικερδής συμφωνίες. Καταρχάς για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα σας απασχολήσουν χρέη, οφειλές, ακίνητα, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε, δημιουργώντας στρες και σύγχυση. Μπορεί να εμφανιστούν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν και χρέη που δεν είχατε φροντίσει και να πιεστείτε πολύ. Όλη σας η προσοχή και η σκέψη θα στραφεί στο πορτοφόλι σας και στο τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε με σαφήνεια πού πάνε τα χρήματα σας και να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Επίσης, μπορείτε να εκτιμήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας και ό,τι είναι ζημιογόνο να το ξεφορτωθείτε. Σταματήστε να συνδέετε το ύψος του τραπεζικού σας λογαριασμού με την προσωπική σας αξία, διότι αυτό σας αγχώνει και ευνουχίζει τη δημιουργική και πρωτοποριακή σας σκέψη. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει και μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία, μια προαγωγή που συνοδεύεται από αύξηση αποδοχών αν είχατε κοπιάσει πολύ το προηγούμενο διάστημα, μια καινούρια πηγή εσόδων που θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα. Όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι κι εσείς θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Μην ξεγελαστείτε αν αυξηθούν τα έσοδα σας και αρχίσετε να σκορπάτε σε ανούσιες αγορές, διότι αυτή την περίοδο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Οπότε πρέπει να είστε φειδωλοί με τα έξοδα, να μην ενθουσιάζεστε με γρήγορα κέρδη και προτάσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ζητήστε εχέγγυα, κρατήστε μικρό καλάθι και δείξτε ψυχραιμία. Ένα άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει με αυτό το φεγγάρι είναι τα χειριστικά παιγνίδια από άτομα που έχουν εξουσία και ισχύ στα χέρια τους. Εσείς όμως πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε πάση θυσία και βέβαια να μην απαντήσετε με αυξημένους τόνους σε όποια πρόκληση και αν δεχτείτε είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε όχι μία αλλά δύο Πανσελήνους που πραγματοποιούνται στο ζώδιο σας μέσα σε έναν μήνα, οπότε προσδεθείτε διότι ξεκινά ένα ταξίδι με πολλές αναταράξεις αλλά με ωραίο προορισμό και αυτός δεν είναι άλλος από το να γίνουν τα πράγματα ξεκάθαρα στη ζωή σας και να ξέρετε πού βαδίζετε και με ποιους. Καταρχάς να θυμάστε πώς ότι ξεκινήσει ή πυροδοτηθεί με την πρώτη Πανσέληνο στις 22 Ιουνίου, θα ξεκαθαρίσει ή θα φτάσει σε ένα αποκορύφωμα με τη δεύτερη Πανσέληνο στις 21 Ιουλίου. Όμως ας δούμε τι θα φέρει η Πανσέληνος του Ιουνίου που αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Με αυτή την Πανσέληνο στις 22 Ιουνίου θα κληθείτε να απαντήσετε στο πιο σπουδαίο ερώτημα: τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Και μόλις καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και την αλήθεια σας θα μπορέσετε και να ευθυγραμμιστείτε με τα θέλω σας και να διορθώσετε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας είναι εκτός ισορροπίας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αναλογιστείτε την πραγματική σας ουσία και τους στόχους που ελπίζετε να επιτύχετε το επόμενο εξάμηνο. Μπορεί να έχετε μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης και ώθηση να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, αφού το τρίγωνο με τον Άρη θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα σας δώσει τη δύναμη και την αντοχή να φτάσετε την κορυφή. Όμως προσέξτε να μην εξαντληθείτε και να μην αφήσετε τη φιλοδοξία σας να σας κυριεύσει, καθώς θα υπάρξει άλλη μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας τον επόμενο μήνα όπου θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αυτή είναι μόνο η αρχή και επειδή πολλοί πλανήτες βρίσκονται απέναντί σας, όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη, κάντε κράττει και δώστε σημασία σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να έχετε εξελίξεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Και αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι όσες σχέσεις και συνεργασίες βασίζονται σε γερά θεμέλια θα περάσουν στην επόμενη φάση…, αλλά όσες παραπαίουν θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και εσείς θα ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τα δικά σας όνειρα, τις δικές σας ανάγκες και να είστε αυθεντικοί. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές και χωρίς βάρη. Σαφώς αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε και πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και να μην βιάζεστε σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις, διότι η αντίθεση του Ερμή με την Πανσέληνο μπορεί σας κάνει να λειτουργείτε με το θυμικό και όχι με τη λογική, ή το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση και μπερδέματα. Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας. Με την Πανσέληνο μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει, να δεχτείτε μια πρόταση για μια συνεργασία, να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω ή να σχεδιάσετε και ένα ταξίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στρέφει τα φώτα της σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και σας καλεί να δώσετε σημασία σε εσάς και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να πατήσετε λίγο φρένο, να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε τον οργανισμό σας και να κάνετε ένα διάλειμμα, καθώς το νευρικό σας σύστημα είναι στα κόκκινα. Τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης πρέπει να γίνουν προτεραιότητα και να μην τα παραμελείτε. Το φεγγάρι θέλει από εσάς να αφήσετε πίσω σας τον ξεπερασμένο και «θαμμένο» εαυτό σας, να ανανεωθείτε πρακτικά και ουσιαστικά, να πετάξετε από τη ντουλάπα, τη ζωή και την καρδιά σας ό,τι και όποιον δεν σας πηγαίνει πια και να εναρμονιστείτε με την πραγματικότητα. Φτάνει πια η αυτολύπηση, φτάνουν τα όνειρα και οι προσδοκίες που δεν σας οδήγησαν εκεί που θα θέλατε. Το να αναμασάτε το παρελθόν και να φαντάζεστε ένα μέλλον ουτοπικό δεν θα σας βγάλει πουθενά. Το παρόν ζητάει λύσεις και δράσεις που θα σας οδηγήσουν εκεί που σας αξίζει. Ίσως αυτή την περίοδο να συνειδητοποιήσετε ότι η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς απέχει παρασάγγας από αυτό που νομίζετε εσείς. Μπορεί όμως η εικόνα που δίνετε να είναι λάθος. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό πυροδοτεί τις τάσεις φυγής σας και την ανάγκη σας να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και την εσωτερική σας ισορροπία. Από την άλλη, πιθανώς να υπάρχει μια μυστική ή παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή επαφές που κάνετε εσείς μυστικά. Για κάποιους από σας μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας δραστηριότητας ή μιας συνεργασίας, αλλά μην ανησυχείτε διότι θα είναι για καλό… Συγχωρήστε όποιον σας πλήγωσε, κοιτάξτε μπροστά και απελευθερωθείτε από τυχόν συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε, δημιουργώντας χώρο για νέες δυνατότητες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας και μπορεί να φέρει επιτυχία και σε έναν σημαντικό σας στόχο ή να ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσετε και να υλοποιηθεί πιο εύκολα αυτό που ονειρεύεστε. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπνεύσετε τους άλλους και να κινηθείτε ομαδικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι συμμαχίες σας θα λειτουργήσουν θετικά και προς όφελος σας. Συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αποτελέσουν την «ομάδα κρούσης» και όλοι μαζί θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε όμως να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και να είστε αντικειμενικοί στις επιλογές σας. Γενικότερα θα είστε πιο κοινωνικοί κι εξωστρεφείς και ίσως κανονίσετε μια απόδραση ή μια έξοδο με την παρέα σας. Όμως προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, για να μην γυρνάτε στο σπίτι το τέλος της ημέρας και νιώθετε τελικά άδειοι. Το φεγγάρι ίσως φέρει κάποια αλλαγή, είτε σε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς στόχους και ενδεχομένως να έρθει στο φως μια πληροφορία που αφορά κάποιον φίλο σας και να απογοητευτείτε ή να στεναχωρηθείτε. Βέβαια θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις και να διορθώσετε τα πράγματα ή μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έφτασε ο καιρός να φύγετε μακριά από μη ρεαλιστικούς στόχους και μη υποστηρικτικούς φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους. Με αυτό το φεγγάρι θα θέλετε την ουσία των πραγμάτων και όχι τη βολή σας. Οι αδέσμευτοι ίσως βρουν τον άνθρωπο τους και ζήσουν στιγμές ρομαντισμού και πάθους. Μάλιστα μπορεί το φλερτ να προκύψει μέσω του φιλικού σας κύκλου. Ίσως λοιπόν σε κάποια έξοδο με φίλους να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που να σας κάνει κλικ ερωτικά. Μπορεί όμως αυτό το φεγγάρι να καταλύσει τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα και σε αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, διότι δεν αξίζει να χάσετε έναν φίλο για μια νύχτα πάθους…

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα πατήστε εδώ.