H Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 07/01/2023 φέρνει μπερδέματα, ασυνεννοησία, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε 4 ζώδια

H Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 07/01/2023 φέρνει μπερδέματα, ασυνεννοησία, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε 4 ζώδια

H Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 07/01/2023 φέρνει μπερδέματα, ασυνεννοησία, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε 4 ζώδια

Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16° 21΄ και θα φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα.

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, έχει ισχυρή επιρροή, καθώς σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από τη Σελήνη, και όπως καταλαβαίνετε θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας. Επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στον αυστηρό και λογικό Αιγόκερω και το φεγγάρι στον συναισθηματικό και κυκλοθυμικό Καρκίνο, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που υπαγορεύει η καρδιά και αυτών που επιβάλει το μυαλό και η λογική μας. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι υποκειμενική, θα τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και θα πληγωνόμαστε πιο εύκολα. Θα είμαστε απίστευτα ευσυγκίνητοι και οι αντιδράσεις μας σε ό,τι και όποιον μας πονάει, μας απορρίπτει και μας προσβάλει θα είναι απρόβλεπτες και βασισμένες στο θυμικό μας. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε γαλήνη είναι να βρισκόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο με άτομα που μας προκαλούν ασφάλεια, λειτουργούν υποστηρικτικά και μας αποδέχονται όπως είμαστε, χωρίς να μας κρίνουν για τις υπερβολές μας.

Πίσω στο σπίτι

Πάντα η Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και μας δίνει το έναυσμα να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας βαραίνει και να πάμε παρακάτω. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μας καλεί να επικεντρωθούμε σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν προβλήματα. Η ενέργεια του Καρκίνου μας βοηθά να στραφούμε προς τα μέσα μας, να τιμήσουμε τα συναισθήματα μας και να έρθουμε πιο κοντά με όσους αγαπάμε. Όμως επειδή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, ίσως βγουν στην επιφάνεια παλιές πληγές και τελικά να έχουμε συναισθηματικές συγκρούσεις και αντιδράσεις. Επίσης αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει νοσταλγία, επιθυμία να δούμε συγγενείς ή να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, ή μπορεί να αναπολούμε τις στιγμές που περάσαμε τις γιορτές με αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ μας βοηθά να εστιαστούμε στην οικογένεια και τις αξίες της, στο σπίτι, στη γονική στοργή και στα θέματα προσωπικής ασφάλειας. Η κυκλοθυμία θα βασιλεύει, η μελαγχολία θα κυριεύει το μυαλό και την καρδιά μας και η διαίσθησή μας θα είναι πιο ισχυρή, θα δίνουμε σημασία στις συναισθηματικές μας ανάγκες και σε όσους τις καλύπτουν και ίσως νιώσουμε και την ανάγκη να προστατευθούμε από τυχόν κινδύνους και να απομονωθούμε. Επίσης, σημαντικά γυναικεία πρόσωπα στη ζωή μας, όπως η μητέρα μας, θα μας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο, όπως και θέματα που αφορούν στη μητρότητα ή τη θηλυκή μας πλευρά. Ακόμη, μπορεί να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, στη φροντίδα του εαυτού μας και στην ξεκούραση και την περιποίηση του εαυτού μας και του χώρου μας.

Συναισθηματικό τσουνάμι

Το ζώδιο του Καρκίνου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ένα ζώδιο του νερού και σίγουρα θα επηρεαστούν πολύ οι μετεωρολογικές συνθήκες και ίσως έχουμε και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, παλιρροϊκά κύματα, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως θα υπάρξουν και συναισθηματικά κύματα που θα μας πνίξουν, όπως και ξεσπάσματα δακρύων, γέλιου και θυμού. Όλα τα συναισθήματα είναι πιθανά και όλα θα είναι στο αποκορύφωμά τους και δεν θα μπορούμε να τα κρύψουμε όσο και να θέλουμε. Θα δείξουμε την αγάπη μας με την ψυχή μας, θα βγουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα με εκρηκτικό τρόπο, θα ειπωθούν αλήθειες και θα αποκαλυφθούν μυστικά που ίσως λειτουργήσουν ως τσουνάμι… Από την άλλη, δεν είναι κακό να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στην αρχή της νέας χρονιάς, ώστε να διανύσουμε το 2023 με άτομα και σχέσεις που όντως θέλουμε δίπλα μας.

Το δίπολο Καρκίνου-Αιγόκερου

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και οι ενέργειες των δύο ζωδίων συγκρούονται προκειμένου να βρεθεί η ισορροπία. Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξο ζώδιο και αφορά στη δημόσια ζωή, την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες, τα όρια, την κυριαρχία μας στον κόσμο που δραστηριοποιόμαστε. Ο Καρκίνος από την άλλη έχει ανάγκη από αγάπη άνευ όρων, συναισθηματική ασφάλεια και στοργικές οικογενειακές σχέσεις και το ζητούμενο της Πανσελήνου αφορά στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής-οικογενειακής ζωής και της καριέρας. Ενώ ο Καρκίνος απολαμβάνει περισσότερο την επαφή με το σπίτι και την οικογένεια, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες προς τον έξω κόσμο και η επιρροή της Πανσελήνου θα φωτίσει όσα μπορεί να παραμελούσαμε ή να αναβάλλαμε και δεν έχουμε βρει την προσωπική μας ισορροπία. Είναι λοιπόν η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ποια μοτίβα στη συμπεριφορά μας μάς εμποδίζουν από την προσωπική ολοκλήρωση, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν επίκεντρο το σπίτι ή την οικογένεια ή που περιστρέφονται γύρω από την ισορροπία εργασίας-οικογένειας και τη στάση μας απέναντι στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουμε. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα πώς θα απαλλαχτούμε μια και καλή από οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τις δικές μας απαιτήσεις και μας κρατά μακριά από τα όνειρα μας. Οι πιο ευαίσθητες ψυχές θα έχουν ανάγκη από στοργή και αγκαλιές με αυτό το φεγγάρι και όσοι είναι σε δύσκολη φάση της ζωής τους θα νιώσουν μεγαλύτερο συναισθηματικό κενό.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού και του απροσδόκητου, και μπορεί να φέρει εξελίξεις, απρόσμενες καταστάσεις, παρορμητικότητα, επαναστατικότητα, αλλά και αποκαλύψεις που μπορεί να λειτουργήσουν καθοριστικά για το μέλλον μας. Θα έχουμε την επιθυμία για αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας, στην εργασία, στις σχέσεις, στα οικονομικά και ίσως θα γίνουμε και επιρρεπείς στο να πάρουμε ρίσκα για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και να βρούμε την πρόοδο. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε οικονομικά ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις, διότι ο κίνδυνος της καταστροφής παραμένει πάντα στο τραπέζι, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Παράλληλα όμως αυτό το εξάγωνο κάνει τη σκέψη μας δημιουργική και μπορεί να βρούμε απίθανες λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν, πρωτότυπες ιδέες για να εξελίξουμε τη δουλειά μας ή να υιοθετήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση για να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας. Επίσης, είναι μια ωραία όψη για να αλλάξουμε τα πράγματα στο σπίτι, να αναδιακοσμήσουμε τον χώρο μας με πρωτότυπες ιδέες, αλλά και να τον κάνουμε πιο «έξυπνο» μέσω της τεχνολογίας. Όμως όπως είπαμε ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί τις αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού, οπότε κάντε τώρα την έρευνα σας που θα έχετε έξυπνες ιδέες και προχωρήστε στην αγορά τους μετά τις 18/01/2023 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και η σύγχυση θα βασιλεύει. Τα λόγια θα παρεξηγούνται και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες και θα υπάρχει χάσμα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Επειδή η κρίση μας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα μας, καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να εμπλακούμε σε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θα υπάρχει η τάση να κολλάμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες ή να μας βγαίνουν προκαταλήψεις και εμμονές. Μπορεί να σκεφτόμαστε το παρελθόν και τις καταστάσεις που μας στεναχώρησαν ή να έχουμε επιστροφές και τυχαίες συναντήσεις με άτομα που στο παρελθόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας -προσωπικά και επαγγελματικά. Ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε αν πρέπει να τους ξαναδώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στο παρόν μας, διότι δεν θα έχουμε ξεκάθαρη σκέψη. Ακόμη χρειάζεται προσοχή στο μεταφορικό μας μέσο, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η υπομονή και η καλή οργάνωση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία ενός ταξιδιού.

Τη σύγχυση και τη θολούρα στη σκέψη μας θα επιτείνει και το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον απατηλό Ποσειδώνα και ίσως εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα διογκώσει τα συναισθήματα μας και θα μας κάνει ευάλωτους, μπορεί να αφεθούμε σε κάποιο άτομο πιστεύοντας ότι άλλαξε ή βλέποντας αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι την πραγματικότητα. Η σκέψη μας θα είναι θολή, δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και θα ενεργούμε βιαστικά στηριζόμενοι σε επιφανειακές εκτιμήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην αφήνεστε σε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αξία και τις προθέσεις τους. Όμως, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για δημιουργία, καθώς δίνει απίστευτη φαντασία και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Δημιουργήστε λοιπόν, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά μην επενδύετε… χρήματα και αισθήματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους από τις 12 έως τις 20 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «Λύκου» τα 4 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο άξονας καριέρας – οικογένειας, το σπίτι ως οίκημα, η ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, αυτοί που συγκατοικούν μαζί σας, δέχονται την επιρροή της Πανσελήνου και σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος, αλλά και κάποια σύγχυση, ειδικά αν υπεισέρχεται κι ένα οικονομικό θέμα που λειτουργεί σαν αγκάθι. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα ή παράπονα που είχατε από την οικογένεια σας και ίσως προκληθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παρορμητικές. Ίσως αυτό το φεγγάρι να φέρει μνήμες από δύσκολες καταστάσεις στα παιδικά σας χρόνια και να αισθάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι σας στέρησαν τη χαρά και να ζητάτε τώρα τα ρέστα. Όμως επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε αντίθεση με το φεγγάρι, αλλά και ο Ποσειδώνας ρίχνει το πέπλο της σύγχυσης, μην μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων, διότι και άκρη δεν θα βρείτε και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, καθώς δεν θα ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι απόρροια της φαντασίας σας. Από την άλλη, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του επισταμένως και να ανατραπεί όλο το πρόγραμμα σας. Αν όμως έχετε υγιείς οικογενειακές σχέσεις, αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε με κάποιον τρόπο πόσο μεγάλη αξία έχουν οι δικοί σας άνθρωποι και πόσο τους έχετε παραμελήσει και θα ψάχνετε τρόπους να τους ανταποδώσετε την αγάπη τους. Θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί με τον σύντροφο, τα παιδιά σας, τους συγγενείς και καλούς φίλους και να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια και γεμάτοι εσωτερικά. Επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τον διάκοσμο στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε, ή να ασχοληθείτε με προβλήματα που είχαν προκύψει στο σπίτι και τα είχατε παραμελήσει. Από την άλλη μπορεί να έχετε πίεση στη δουλειά, αλλά εσείς να θέλετε να κερδίσετε λίγο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας και να αισθάνεστε σαν να σας τραβούν σε δύο κατευθύνσεις, αφού θα είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν, σας κατανοούν και σας «συγχωρούν» για την επιθετική και αντιδραστική συμπεριφορά σας. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια απρόσμενη αλλαγή στην οικογενειακή ζωή, να αλλάξετε σπίτι και περιοχή διαμονής ή να έχετε κάποιο έκτακτο έξοδο που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 07/01 και επειδή είστε τα παιδιά της Σελήνης που από τη φύση σας είστε πιο ευαίσθητα, ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις που θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σας. Καταρχάς, η Πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και να αναρωτηθείτε αν αυτές πληρούνται. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας -προσωπικά και επαγγελματικά. Μπορεί, από την άλλη, να τριγυρίζουν στο μυαλό σας πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, να σας πιάνει νοσταλγία για τις καλές στιγμές ή παράπονα για τις κακές και να χαλάει η διάθεση σας, ενώ παράλληλα να αναρωτιέστε συνεχώς πώς θα ήταν η ζωή σας αν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές. Αυτό το φεγγάρι θα σας βάλει σε ένα εσωτερικό ταξίδι και ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να αναλογιστείτε αν αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας, αν είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε στους άλλους, αν ο τρόπος που σχετίζεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σας ικανοποιεί ή σας καταπιέζει και αν τα όρια σας είναι ελαστικά ή οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται. Σίγουρα θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο και φέρουν δάκρυα. Όμως θα πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματα στην άκρη και να γίνετε λίγο πιο ρεαλιστές απέναντι σε όποιον σας καταπιέζει και δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Αυτή βέβαια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικά για εσάς τους Καρκίνους που σας είναι πολύ δύσκολο να πείτε αντίο, έστω και αν είναι για το καλό σας. Να θυμάστε όμως ότι επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο, δεν χρειάζεται τώρα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ούτε να κάνετε τώρα τα ξεκαθαρίσματα σας, διότι δεν θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σωστά. Κάντε τις προσωπικές σας διαπιστώσεις και μετά τις 18/01/23 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Τις ημέρες πριν και μετά την Πανσέληνο να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και στις δοσοληψίες σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες ή και αποκαλύψεις που να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώσετε μοιρασμένοι στα δυο, ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές. Το φεγγάρι του «Λύκου» είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και ίσως αισθανθείτε απογοήτευση, συναισθηματική φόρτιση, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς και θα πρέπει να οπλιστείτε με όση υπομονή έχετε για να μην ξεσπάσετε. Μπορεί να σας πιέζουν στη δουλειά, να έχουν παράπονα και να δέχεστε επιθέσεις λόγω ασυνεννοησίας και να φτάνετε στα όρια σας. Επιστρατεύστε όσο μπορείτε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει και διατηρήστε την ψυχική σας ισορροπία, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Μην μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, ιδιαίτερα με τους προϊσταμένους σας, διότι θα χάσετε και το όποιο δίκιο έχετε, αφού όλοι θα είναι στην τσίτα και κανείς δεν θα έχει τη διάθεση να ακούσει, παρά μόνο να επιβάλει το δικό του. Ταυτόχρονα και εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε παράπονα και συναισθηματικούς εκβιασμούς για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Από την άλλη, το εξάγωνο του Ουρανού με την Πανσέληνο μπορεί να σας δώσει ξαφνικά μια ευκαιρία και τη δυνατότητα να λάμψετε και να ισχυροποιήσετε τη φήμη σας, υπό την προϋπόθεση όμως ότι μέχρι τώρα έχετε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά. Ή μπορεί να έχετε αλλαγές και ανατροπές και μην πάει το μυαλό σας απαραίτητα στο κακό, αφού μέσα από τις αλλαγές θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Μπορεί μια εξωτερική συνθήκη να σας αναγκάσει να αλλάξετε περιβάλλον, να προκύπτει η ανάγκη μιας μετακόμισης, να ανοίξει κάποια θέση σε άλλη πόλη ή χώρα και να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή μακριά, ή να σκεφτείτε μια πρωτοποριακή ιδέα που να σας εξασφαλίσει μια προαγωγή.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέναντι από το ζώδιο σας πραγματοποιείται η συναισθηματική Πανσέληνος του Ιανουαρίου και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι συνοδεύεται από αρκετή σύγχυση, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και ανατροπές, θα αποδιοργανώσει την ψυχολογία σας και ίσως σας στρεσάρει, αφού θα είστε ή του ύψους ή του βάθους, και οτιδήποτε βιώνετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο ίσως τώρα πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις στο μυαλό σας. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει έντονη συναισθηματική πίεση και αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε, που οι άλλοι δεν πληρούν τα δικά σας στάνταρτ, θα θέσετε τους όρους σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Δυστυχώς αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα και κάνατε ότι τα αγνοούσατε, αλλά πλέον θα νιώθετε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για υποχωρήσεις. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Αν όμως είστε σε σχέσεις ή συνεργασίες που σας γεμίζουν, τότε θα νιώθετε πραγματικά ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι και θα προσπαθήσετε να ανταποδώσετε με λόγια και με πράξεις τον σεβασμό και τη χαρά σας. Ξαφνικοί έρωτες ή και χωρισμοί είναι μέσα στο παιγνίδι και αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω, αλλά επειδή εμπλέκεται και ο απατηλός Ποσειδώνας, μην δώσετε γη και ύδωρ πριν σας αποδείξει την αξία του. Τώρα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, ασυμβίβαστοι και θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας, αλλά και με τους άλλους τι έχει αξία, τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που αρχικά θα σας σοκάρουν, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβετε ότι ήταν για καλό σας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση ή δέσμευση, να προσέχετε τα λόγια σας να μην παρεξηγηθούν, αλλά και την οδήγηση, τα μέσα επικοινωνίας και το μεταφορικό σας μέσο. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.