Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο από τις 23/10/2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023;

Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο από τις 23/10/2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023;

Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο από τις 23/10/2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023;

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών, των ορίων, των δομών, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, αλλά και των δυσκολιών και των προκλήσεων και στις 23/10/2022 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, έπειτα από περίπου 4,5 μήνες που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Ο Κρόνος βρίσκεται από τις 17/12/2020 στο ζώδιο του Υδροχόου, που θεωρείται παραδοσιακά το σπίτι του και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 07/03/2023. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν πριν 30 χρόνια και όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να ανατρέξετε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και να σκεφτείτε πώς πήγαν τα πράγματα τότε. Βέβαια, διαφοροποιούνται πολλά άλλα, αφού οι υπόλοιποι πλανήτες είναι σε διαφορετικές θέσεις, οπότε η εμπειρία δεν θα είναι ακριβώς η ίδια, αλλά μια γεύση θα την πάρετε.

Ο συμβολισμός του Κρόνου στον Υδροχόο

Ο Κρόνος στον Υδροχόο ήρθε αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα, να γράψει νέους κανόνες, να θέσει όρια και να φέρει σπουδαίες αλλαγές σε όλον τον κόσμο. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος Δάσκαλος που «τιμωρεί» όποιον αδιαφορεί, όποιον κακοδιαχειρίζεται και αδικεί και επιβραβεύει όσους προσπαθούν και εργάζονται σωστά μέσα στα πλαίσια των κοινωνικών κανόνων και των ορίων. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που νοιάζεται για τον πλανήτη, την αδικία και όλα τα άλλα δεινά που έχουμε προκαλέσει είτε στο περιβάλλον είτε σε άλλους ανθρώπους και θέλει να τα επιλύσουμε όλα συλλογικά. Απεχθάνεται όσους κοιτούν μόνο την πάρτη τους, όσους κρίνουν τους άλλους με βάση το φύλο ή τη φυλή και θέλει ισότητα, αλλά και πειθαρχεία.

Τους μήνες που ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον Υδροχόο, δηλαδή από 4/06/2022 έως τις 22/10/2022 κληθήκαμε να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να διαπιστώσουμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις, ενώ η αβεβαιότητα κορυφώθηκε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ήταν ένα διάστημα απρόβλεπτο, γεμάτο με φανατισμό, αντίσταση, περιορισμούς και εμπόδια που καθυστερούσαν την πρόοδο μας, αλλά υπήρξαν και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που είχαν παίζει καρμικό ρόλο στη ζωή μας. Τώρα όμως που ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από το ζώδιο του Υδροχόου και την είσοδο του στους Ιχθύς που θα γίνει στις 07/03/23 η ενέργεια αλλάζει και φέρνει εξελίξεις σε όλα τα ζώδια.

Διαβάστε το δικό σας ζώδιο, αλλά και ωροσκόπο, για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από τον ορθόδρομο Κρόνο στον Υδροχόο.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να τα βρείτε με ακρίβεια πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος είχε φρενάρει λίγο τα σχέδια σας και την παρορμητική φύση σας και σας έβαλε στη διαδικασία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα πλάνα σας και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές. Τώρα όμως που επιστρέφει σε ορθή πορεία θα είστε σαν να ξυπνάτε από τον λήθαργο και θα βρείτε την όρεξη και το θάρρος να κάνετε επανεκκίνηση, ώστε να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα όνειρα σας. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε ότι ο Κρόνος δεν θέλει βιασύνες, θέλει υπομονή, μέθοδο και ρεαλισμό. Αν λοιπόν έχετε βάλει ως στόχο κάτι που δεν σας ταιριάζει ή που δεν είναι συμβατό προς τα ταλέντα, τις δυνατότητες και τις γνώσεις σας, τότε θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια και θα βρεθείτε σε αδιέξοδα. Θα πρέπει να βάλετε πιο ρεαλιστικούς στόχους και με σκληρή δουλειά θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και να φτάσετε στην επιτυχία. Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει πολύ και τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες και το διάστημα που ήταν ανάδρομος ίσως αναθεωρήσατε κάποιους δεσμούς με άτομα που θεωρούσατε ότι ήταν κοντά σας. Τώρα όμως θα γίνουν τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Οι αλήθειες θα φανούν και θα μείνουν δίπλα σας μόνο όσοι αξίζουν. Οποιαδήποτε επιφανειακή σχέση, που βασίζεται στη συνήθεια, στην ανασφάλεια ή στο συμφέρον, θα σβήσει και θα επιλέξετε μόνο τις σχέσεις ουσίας. Άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας μέχρι τον Μάρτιο του 2023 μπορεί να δημιουργήσουν καρμικές σχέσεις μαζί σας, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε έναν «μέντορα» που θα σας εμπνεύσει. Ακόμη, μπορεί να επανασυνδεθείτε με παλιούς καλούς φίλους ή συνεργάτες ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα ή να ξαναθυμηθείτε κάποιο σπορ που κάνατε στο παρελθόν και να βρείτε τους παλιούς συμπαίκτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης και την περίοδο που ήταν ανάδρομος έμοιαζε ότι πάγωσε ο χρόνος. Όλα κινούνταν με πιο αργούς ρυθμούς και η στασιμότητα σας απογοήτευε. Τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία όλα θα μπουν στον δρόμο τους και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά βήματα προόδου. Όμως, δεν θα σας χαριστεί τίποτα. Ό,τι πετύχετε θα είναι αποτέλεσμα πειθαρχίας και θυσιών, αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες στη δουλειά και ίσως να πιεστείτε καθώς θα στερηθείτε τις απολαύσεις της προσωπική σας ζωή. Όσο πιο πολύ εργάζεστε και όσο πιο συνεπείς είστε, τόσο πιο πολύ θα αμείβεστε και θα αναγνωρίζεστε. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να θεμελιώσετε πιο γερές βάσεις στον τομέα της καριέρας σας, καθώς οι επιλογές που κάνετε τώρα θα σας συντροφεύουν και στο μέλλον. Ακόμη, η οικογένεια μπορεί να χρειάζεται τον χρόνο και τη φροντίδα σας, ειδικά αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα και θα πιέζεστε. Δεσμεύσεις δεν θα αναλάβετε μόνο στην καριέρα σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ένας γάμος, η απόκτηση ενός παιδιού ή μια σημαντική νέα σχέση είναι τα επικρατέστερα σενάρια. Επίσης, μέχρι τον Μάρτιο του 2023, που ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο, θα πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση του Κρόνου στον Υδροχόο δεν σας δυσκολεύει πολύ και γενικότερα λειτουργεί σταθεροποιητικά και υποστηρικτικά προς το δικό σας ζώδιο. Το διάστημα που ήταν ανάδρομος έδειξε το καρμικό του πρόσωπο και είτε σας έδωσε κάποια «μαθήματα» για πράξεις και παραλείψεις του παρελθόντος, είτε πήρατε την ανταμοιβή σας για τις προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος στις σπουδές, τη δουλειά, αλλά και ακόμη και στις σχέσεις. Τώρα που επιστρέφει στην ορθή πορεία του θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, τη μετεκπαίδευση, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις. Θα επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και θα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον, είτε στην καριέρα σας είτε στις σπουδές σας. Ίσως αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στα θρανία για να αποκτήσετε γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο και να ενισχύσετε έτσι το βιογραφικό σας. Πολλοί μπορεί να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για δουλειά ή για μια συνεργασία με ξένους ή για τις σπουδές σας. Μπορεί ακόμη να αποφασίσετε να μείνετε μόνιμα στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με πολυεθνικές εταιρείες που έχουν την έδρα τους εκτός συνόρων. Αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα στο δημόσιο, τότε μπορεί αυτός ο στόχος σας να επιτευχθεί πιο εύκολα. Θα προωθήσετε σημαντικούς σας στόχους και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα οικονομικής φύσης ή νομικά ζητήματα. Όμως, για να τα πετύχετε όλα αυτά μπορεί να αναγκαστείτε να θυσιάσετε κάποια ευχαρίστησή σας. Ακόμη, θα γίνετε πιο ρεαλιστές, θα γειωθείτε και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε, ίσως και κάποιες ιδεολογικές σας τοποθετήσεις σας και θα προσπαθείτε να αναλύετε τα πράγματα σε βάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας δίνει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης, πειθαρχίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Τους 4,5 μήνες που ήταν ανάδρομος σας βοήθησε να εξελιχτείτε προσωπικά, να μεταμορφωθείτε σε αυτό που ονειρεύεστε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Βέβαια, αυτή η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, καθώς όταν εμείς αλλάζουμε οι άλλοι γύρω μας αντιστέκονται και ίσως αρνούνται να δεχτούν αυτές τις αλλαγές. Οπότε ίσως αναγκαστήκατε να αφήσετε πίσω σας, εκτός από τον παλιό σας εαυτό και σχέσεις με ανθρώπους που λειτουργούσαν βλαπτικά σε εσάς και σας έβαζαν εμπόδια. Ίσως εμφανίστηκαν μπροστά σας «αμαρτίες» του παρελθόντος και κληθήκατε να κλείσετε «τρύπες» που βασάνιζαν τον προϋπολογισμό σας. Τώρα που ο Κρόνος γύρισε σε ορθή πορεία σας καλεί να μην αφήσετε καμία σκιά στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές και γενικότερα χρήματα τρίτων που πιθανώς να διαχειρίζεστε. Αυτά τα θέματα θα αποτελούν την πηγή έντονου στρες, αλλά ευτυχώς ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας βοηθάει να βρίσκετε λύσεις, ενώ θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε σε διακανονισμούς, ρυθμίσεις ή να επωφεληθείτε από κάποιες χρηματοδοτήσεις. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ίσως να έχετε μονίμως την αίσθηση του ανικανοποίητου σε ό,τι αφορά το χρήμα και τον έρωτα στη ζωή σας. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή θα είναι υπό εξέταση και μέχρι τον Μάρτιο του 2023, που ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο, θα μάθετε πολλά για το πώς χειρίζεστε θέματα εξουσίας, τη σεξουαλικότητα σας, τις βαθιές εμμονές ή ακόμη και τις εξαρτήσεις σας από ανθρώπους ή καταστάσεις. Το μεγαλύτερο μάθημα που θα πάρετε είναι να μάθετε ποια είναι τα όρια σας και τι μπορείτε να ελέγξετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι σας από τον Δεκέμβριο του 2020 και «χτυπά» έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, αυτόν των σχέσεων σας με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του ίσως ανακαλύψατε κάποια πράγματα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση ή μπορεί κάποιες διαφορές που είχατε με τον σύντροφο σας ή έναν συνέταιρο να βγήκαν στην επιφάνεια πιο έντονα και όλο αυτό να προκάλεσε περισσότερες εντάσεις στις σχέσεις σας. Τώρα που ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία οι σχέσεις σας -ερωτικές και φιλικές- ο γάμος, οι επαγγελματικές συνεργασίες, θα μπουν στο μικροσκόπιο και ανάλογα με τα ευρήματα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά ή αρνητικά. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν. Όσες σχέσεις αντέξουν την πίεση του Κρόνου, τότε θα προχωρήσουν και θα μακροημερεύσουν και ίσως προχωρήσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις, όπως συγκατοίκηση ή γάμο. Όμως οι επιφανειακές σχέσεις θα διαλυθούν, είτε πρόκειται για ερωτικούς δεσμούς, είτε για φιλίες ή συνεργασίες. Ο Κρόνος δεν έρχεται ως τιμωρός, διασώζει και προστατεύει μόνο τα ουσιαστικά. Σας κάνει πιο ρεαλιστές και σταματάει τις δικαιολογίες. Κάποιες φορές, η αντίθεση του Κρόνου, δηλαδή το ότι βρίσκεται απέναντί σας, συνδέεται και με προβλήματα του συντρόφου που επιβαρύνουν εμάς. Όμως μέχρι το 2023 μπορεί να φέρει και μοιραίες σχέσεις στη ζωή σας. Επαγγελματικά θα είστε σε ανοδική τροχιά και πολλές φορές η αντίθεση του Κρόνου δείχνει ότι μπορεί να αγγίξουμε ένα κορυφαίο σημείο στην καριέρα μας. Θέλει όμως σκληρή δουλειά και πειθαρχεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα σας, μεγαλύτερες ευθύνες και όγκο εργασίας και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του  σας εξουθένωσε. Ίσως κληθήκατε να αναλάβατε βάρη και υποχρεώσεις άλλων και να πέσατε θύματα εκμετάλλευσης της προθυμίας σας να βοηθήσετε. Αυτό, εκτός από πίεση ψυχολογική, έφερε και έντονη σωματική κούραση και φτάσατε στα όρια σας. Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και τώρα που ο Κρόνος επέστρεψε στην ορθή του πορεία, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, που καλείστε να αποδείξετε για ακόμη μια φορά την αξία σας… Κάποιοι θα επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες ή μπορεί να κάνετε και δεύτερη ή τρίτη δουλειά προκειμένου να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να κερδίσετε και τις εντυπώσεις σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Όμως, πρέπει να βρείτε και τρόπους να ξεκουράζεστε, διότι θα είστε πιο ευάλωτοι κι οι άμυνες σας πιο ανίσχυρες απέναντι στην υπερκόπωση. Εννοείται ότι θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι σε ό,τι αφορά τις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνετε, τη διατροφή και την άσκηση. Ο Κρόνος θέλει υπομονή και πειθαρχία, οπότε φτιάξτε πρόγραμμα, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και βρείτε πώς θα είστε πιο παραγωγικοί σε λιγότερο χρόνο, για να μπορείτε να φροντίζετε και τα θέματα της υγείας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο λειτουργεί υποστηρικτικά για εσάς και σας δίνει τις προδιαγραφές να φτάσετε ψηλά και να καταξιωθείτε, αρκεί να έχετε πρόγραμμα και σωστούς στόχους. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του ενδεχομένως να σας κόπηκαν λίγο τα φτερά, να χάσατε έμπνευση σας και να μην καταφέρατε να εκφραστείτε δημιουργικά όπως θα θέλατε. Όμως, σας δόθηκε η ευκαιρία να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στα σχέδια σας και σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Τώρα, που επιστρέφει στην ορθή του πορεία, θα είστε πιο επιλεκτικοί στους ερωτικούς σας συντρόφους, στους τρόπους που βρίσκετε ευχαρίστηση και ψυχαγωγία και θα αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά κι υπεύθυνα το θέμα «παιδί». Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθετε ότι δεν βρίσκετε κάτι που να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα στη ζωή σας, να έχετε μια ερωτική απογοήτευση ή συναισθήματα έλλειψης αγάπης και απόρριψης. Όμως όλα θα βρουν τον δρόμο τους, διότι και εσείς θα ωριμάσετε και θα ξέρετε πλέον τι θέλετε. Ίσως μπείτε σε μια πιο σοβαρή μακροχρόνια σχέση, αφού η επιλογή συντρόφου θα γίνει με πιο «ρεαλιστικά» κριτήρια. Το θέμα «παιδί» θα γίνει υψίστης σημασίας στη ζωή σας και άλλοι θα μπείτε σε διαδικασία να αποκτήσετε έναν απόγονο ή θα επιφορτιστείτε με περισσότερες υποχρεώσεις, προκειμένου να δώσετε λύσεις σε κάποια προβλήματα των παιδιών. Το ίδιο ισχύει και για ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό σας σχέδιο. Καιρός να δουλέψετε σκληρά για να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και το βασικότερο να μάθετε να αγαπάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους προηγούμενους 4,5 μήνες, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σας παίδεψε λίγο και ίσως σας έβαλε στη διαδικασία να εξετάσετε σοβαρά τις οικογενειακές σας σχέσεις και τις «πληγές» της παιδικής σας ηλικίας. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία στον ίδιο τομέα, της οικογένειας και του σπιτιού, καλώντας σας να δώσετε οριστικές λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, που θα παραμείνει ο Κρόνος στον Υδροχόο, όλα αυτά θα έρχονται στο προσκήνιο και όσο καθυστερείτε να τα ξεκαθαρίσετε τόσο θα σέρνονται στο μυαλό σας και θα σας απασχολούν. Όμως, η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να κάνετε και ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα. Κάποιοι ίσως θα αποφασίσετε να χτίσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ακόμη να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον. Επίσης, κάποιοι θα αποφασίσετε να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια ή αν είστε νεότεροι σε ηλικία μπορεί να φύγετε από το πατρικό σας και να αναλάβετε, λόγω σπουδών ή εργασίας, τις ευθύνες του εαυτού σας. Άλλωστε, ο Κρόνος σε όποια φάση κι αν είστε, έρχεται για να σας κάνει πιο ώριμους. Θα αναδιοργανώσετε τη ζωή σας ξεκινώντας από το σπίτι και καταλήγοντας σε σας τους ίδιους. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα μεγάλης ηλικίας. Προσοχή σε θέματα καριέρας, ιδιαίτερα αν δουλεύετε σε οικογενειακή επιχείρηση, αλλά και στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο ο Κρόνος στον Υδροχόο βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ίσως αντιμετωπίσατε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και μπορεί να προέκυψαν αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις με άτομα στο περιβάλλον σας, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μπορεί να αναθεωρήσατε θέματα σπουδών, διαδικτύου, μάρκετινγκ, πωλήσεων ή να παρουσιάστηκαν εμπόδια σε θέματα ταξιδιών. Όμως τώρα ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία (23/10) και οι λύσεις είναι μπροστά σας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρετε και μια ανάσα στα οικονομικά σας. Ακόμη, μπορεί κάποιοι να θελήσετε να εξειδικευτείτε στο αντικείμενο της δουλειάς σας και να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια ή να ξανακαθίσετε στο θρανίο για να σπουδάσετε και κάτι ακόμη ή να κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό. Μπορεί να ταξιδέψετε λόγω δουλειάς ή ίσως πάρετε αποφάσεις να αλλάξετε ακόμη και αντικείμενο δουλειάς μετά από χρόνια. Οι επιστήμονες και όσοι ασχολείστε με πνευματική εργασία, εκπαίδευση, επικοινωνία, διαδίκτυο και ΜΜΕ μπορεί να θριαμβεύσετε στους τομείς σας. Αλλά, για να έρθει η αναγνώριση πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και ωριμότητα. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, που θα παραμείνει ο Κρόνος στον Υδροχόο, θα χρειαστεί να υπερφορτώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, να πιεστείτε να παράγετε ιδέες και να τις υλοποιήσετε. Επίσης, θα νιώθετε έντονα την επιθυμία να μην χάνετε τον χρόνο σας σε επιφανειακές συζητήσεις και σχέσεις, θα αναζητάτε το βάθος και την ουσία. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, διότι θα μπουν στο μικροσκόπιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος βρίσκεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με το χρήμα, την περιουσία σας, αλλά και τις αξίες σας στη ζωή. Και μολονότι είστε άτομα με ευθύνη και διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας, κατά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ίσως αντιμετωπίσατε ξαφνικά έξοδα ή ίσως χάσατε κάποια πηγή εσόδων. Όμως τώρα ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία και θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για τα χρήματα σας. Να θυμάστε ότι μέχρι το 2023, που ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο, τα οικονομικά θα είναι θέμα υψίστης σημασίας στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να τα αναδιοργανώσετε, να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και φυσικά να τα προσέξετε περισσότερο. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και να είστε δύσπιστοι σε όποια πρόταση φαίνεται πολύ καλή για είναι αληθινή, διότι μπορεί να κρύβει παγίδες. Καλύτερα λιγότερα και σίγουρα παρά πολλά και αμφίβολα! Σύνεση και συντήρηση θα βοηθήσουν να μην χαλάσει η οικονομική σας ισορροπία. Ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει το εισόδημά σας, αν δουλεύετε σκληρά. Το πιο σημαντικό όμως από την επιρροή του είναι η συνειδητοποίηση των σημαντικών αξιών στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Δεκέμβριο του 2020 επισκέφθηκε ο Κρόνος το ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για να σας ωριμάσει και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτούς σας και των υποχρεώσεων σας. Την περίοδο που ήταν ανάδρομος στο ζώδιο σας σάς έφερε αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες και αναγκαστήκατε να προχωρήσετε σε συνειδητοποιήσεις. Μπορεί να αφορούσαν στον τρόπο που δουλεύετε, που σχετίζεστε, που εκφράζεστε. Δεν έχει σημασία ο τομέας, το θέμα είναι να αναλάβετε την ευθύνη για τα πεπραγμένα σας και τώρα που επέστρεψε στην ορθή του πορεία να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητες σας και να σκεφτείτε προς τα πού θέλετε να πάει η ζωή σας γενικότερα. Ο Κρόνος θέλει να γίνετε πιο σοφοί και αυτό εξαρτάται από εσάς. Αν κατηγορείτε τους άλλους για ό,τι συμβαίνει, θα βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας προκλήσεις και εμπόδια και θα ανακυκλώνετε το λάθος. Αν όμως εργαστείτε με συνέπεια και σωστούς και οργανωμένους στόχους, τότε θα σας ανταμείψει για τις προσπάθειες σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν νέα και σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα, περισσότερες ευθύνες, πιο σκληρή δουλειά, λιγότερος ελεύθερος χρόνος, αλλά μέχρι την άνοιξη του 2023 θα βάλετε τις βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σας. Φροντίστε να είναι σταθερές. Τα θέματα της αυτοπεποίθησης, η στάση σας απέναντι στους άλλους και τη ζωή, αλλά και η κατάσταση της υγείας σας, επηρεάζονται από τον Κρόνο στο ζώδιο σας και θα πρέπει να τα δείτε με σοβαρότητα. Αυταπάτες για τον εαυτό σας, το σώμα και τις ικανότητες σας με το πέρασμα του Κρόνου δεν επιτρέπονται. Ακόμη, μπορεί να κλονιστούν σχέσεις και συνεργασίες, αλλά δεν είναι για κακό. Όσες είναι ισχυρές όχι μόνο θα αντέξουν, αλλά θα θεμελιωθούν σε ακόμη πιο γερές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει από τον Δεκέμβριο του 2020 τον πιο σκοτεινό, μυστικό και βαθιά ψυχολογικό τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο και η περίοδος της ανάδρομη πορεία του μπορεί να σας έκλεισε περισσότερο στον εαυτό σας. Ίσως νιώθατε τους περασμένους 4,5 μήνες  ότι θέλατε να τρέξετε μακριά από ό,τι σας καταπιέζει και από τις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας. Η κούραση που νιώθατε ήταν εξαντλητική και ίσως σωματοποιούσατε το άγχος σας. Τώρα όμως που ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία έρχεται και το διάστημα της εξυγίανσης σε ένα βαθύτερο επίπεδο, εκεί που κατοικούν ανασφάλειες, φοβίες, αγωνίες και φαντάσματα. Καιρός να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω, κακές συνήθειες, ανθρώπους που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση πρέπει να γίνουν προτεραιότητα και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιφρουρήσετε την καλή κατάσταση του σώματος, αλλά και της ψυχής σας. Να ξεκουράζεστε, να γυμνάζεστε, να κοιμάστε αρκετές ώρες, να μάθετε να χαλαρώνετε. Μην αυτομαστιγώνεστε και μην κρίνετε τον εαυτό σας τόσο αυστηρά, διότι θα καταρρεύσετε ψυχολογικά. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε πολύ το παρασκήνιο στα επαγγελματικά.