Επιτέλους ορθή πορεία για τον Ερμή στον Τοξότη από τις 02/01/2024. Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Επιτέλους ορθή πορεία για τον Ερμή στον Τοξότη από τις 02/01/2024. Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Επιτέλους ορθή πορεία για τον Ερμή στον Τοξότη από τις 02/01/2024. Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας στον Αιγόκερω από τις 13/12/2023 μέχρι τις 22/12/2023, και κατόπιν στον Τοξότη, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία το πρωί της Τρίτης 02/01/2024 και σιγά σιγά θα βάλει τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού, στα απρόοπτα, στις δυσκολίες στις μετακινήσεις και στις σχέσεις και τις παρεξηγήσεις. Το να είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο της γης αρχικά, στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που η οργάνωση, η πρακτικότητα και τα επαγγελματικά θέματα είναι το πεδίο της διακυβέρνησης του, δεν ήταν εύκολη υπόθεση μέσα στον Δεκέμβριο. Όμως και στον Τοξότη στη συνέχεια δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα  προβλήματα κυρίως στις μετακινήσεις μας, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν πολύ τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στον Τοξότη σχημάτιζε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που έκανε τα πράγματα ακόμη πιο ασαφή, μπερδεμένα και χαοτικά στην κυκλοφορία μας στους δρόμους. Όμως η έξοδος από το τούνελ δεν γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση και να κάνετε νέα ξεκινήματα περιμένετε να ξεπεράσει το τελικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 09/01/2024 και μη βιάζεστε τώρα. Σκεφτείτε να θέσετε τους στόχους για τη νέα χρονιά και να περάσετε σε δράση μετά τις 11/01/2024 που θα σχηματιστεί η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που θα φέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλους. Στο ενδιάμεσο φυσικά μπορείτε να σκεφτείτε αυτά που θέλετε και να τα οργανώσετε στο μυαλό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες, ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση και δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με το τι θα κάνετε στο μέλλον, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού από την Τρίτη 02/01 επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες όντας ανάδρομος πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας ή τα θέματα των σπουδών. Σιγά σιγά, και πολύ περισσότερο όταν ο Ερμής βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του, θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στη δουλειά και στην επίτευξη γενικότερα των στόχων σας θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω αρχικά και κατόπιν στον Τοξότη. Όμως ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από την Τρίτη 02/01 και θα γίνει πιο βοηθητικός προς το ζώδιο σας. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη, αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, δοσοληψίες με δημόσιο, επαφές με ξένους ή εξωτερικό, αλλά και τα οικονομικά, θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο ομαλά κι ακόμη καλύτερα βέβαια μετά τις 14/01 που ο Ερμής θα προχωρήσει στον φιλικό σας Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στη διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της από την Τρίτη 02/01 που ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή και γυρίζει ορθόδρομος. Βέβαια οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες είναι αυτές που μπορεί να μας δυσκολεύουν περισσότερο με τον Ερμή. Έτσι σταδιακά από τις 02/01 κι έπειτα θα αρχίσετε να βγάζετε άκρη. Θα σταματήσει με κάποιο τρόπο η σύγχυση και το ένστικτο σας θα μπορεί να σας κατευθύνει σε πιο σωστούς δρόμους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές, να ξαναδείτε πιο σοβαρά τα θέματα μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή ακόμη να προχωρήσετε σε κάποιο διακανονισμό, να κάνετε ρυθμίσεις, ή να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, κλπ., θα σας είναι πιο εύκολο στην πορεία κι ακόμη περισσότερο μετά τις 10/01 αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεπεράσει και το τελευταίο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής και των συνεργασιών από τη μια και της καθημερινότητας της δουλειάς και της φυσικής σας κατάστασης από την άλλη. Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις όπως και στις επαγγελματικές και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας. Σταδιακά θα αποκατασταθούν προβλήματα που μπορεί να είχατε σε μια δουλειά ή αν υπήρχαν κωλύματα στο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτά θα υποχωρήσουν. Ακόμη κι οι φιλικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν πιο θετικά στο επόμενο διάστημα και θα τονωθεί και η ερωτική σας ζωή. Θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από τον Δεκέμβριο μπορεί να επιλυθούν ικανοποιητικά στην πορεία του Ιανουαρίου. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη θα επαναφέρει την αισιοδοξία σας και θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τις καλές συνήθειες διατροφής και άσκησης και την πειθαρχία που χάθηκε στην περίοδο των εορτών.

ΛΕΩΝ

Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε στην προσωπική σας υπήρχε λόγος. Κι ο λόγος είναι φυσικά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή αρχικά στον Αιγόκερω  που ήταν κυρίαρχη η επιρροή της από τις 13/12 μέχρι τις 22/12 και κατόπιν στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι τις 02/01/24. Ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία το πρωί της Τρίτης και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη. Πολύ σημαντικό ότι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών σας δεδομένων, ώστε να προχωρήσετε στις αποφάσεις που θέλετε παρακάτω. Κάποιοι από σας μπορεί να είχατε και προβλήματα με διαγνώσεις σε θέματα υγείας ή ψευδή αποτελέσματα που σας δημιούργησαν σύγχυση. Μια επανεξέταση ίσως τον Ιανουάριο να σας δώσει μια πιο οριστική διάγνωση. Αν είχατε προβλήματα σε μια ερωτική σχέση ή σύγχυση για το μέλλον της θα έχετε εξελίξεις σύντομα, καθώς θα ξεδιαλύνουν οι όποιες αμφιβολίες. Βέβαια πριν ολοκληρώσει και το τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ο Ερμής, κάτι που θα γίνει στις 09/01, πιθανώς να μην ξέρετε ακριβώς που βαδίζετε σε θέματα ερωτικών σχέσεων, θέματα παιδιών και δημιουργίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή θα δώσει σιγά σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την οικογένεια, είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας ταλαιπώρησε με προβλήματα στην επικοινωνία, με τα μέσα τεχνολογίας, δυσκολίες σε ραντεβού, ταξίδια, κλπ. Σιγά σιγά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή την Τρίτη ανάβει το πράσινο φως και σε τυχόν αγορές, υπογραφές και συμφωνίες. Αλλά μην βιαστείτε πριν την άλλη εβδομάδα που θα σχηματίσει το τελευταίο του τετράγωνο ο Ερμής με τον Ποσειδώνα αν πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία. Πάρτε τον χρόνο σας και προτιμήστε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα είναι πιο φιλικός από τον Αιγόκερω προς το ζώδιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας, με σύγχυση είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά, βγαίνετε σιγά σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ή ακόμη να είχατε θέματα με ένα ακίνητο ή να περιμένατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που όμως συνέχεια αναβαλλόταν. Όμως σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την ορθή πορεία του Ερμή μετά την Τρίτη 02/01 θα μπορείτε να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ευκρίνεια το μέλλον σας χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Καιρός να βάλετε μια τάξη πρώτα στο μυαλό και μετά στο σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικό νέο της Τρίτης 02/01 είναι ότι ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη μετά από τρεις εβδομάδες χάους. Αυτό και μόνο θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Αν λοιπόν είχατε μείνει πίσω σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ή μπορεί να ξανασκεφτήκατε με άλλο τρόπο τις ήδη υπάρχουσες, από δω κι έπειτα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πρόοδο σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Ακόμη και σε θέματα σπουδών, οικονομικής διαχείρισης, η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική. Όμως αν πρέπει να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία και να δεσμευτείτε σε κάτι επαγγελματικό περιμένετε να ολοκληρώσει και το τρίτο και τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 09/01 και προχωράτε μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη ψυχολογικά ή οικονομικά περίοδος που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά. Βλέπετε ο Ερμής,  ήδη από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του από τον Δεκέμβριο μπορεί να σας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς τόσο σε θέματα των σχέσεων σας όσο και αγωνίες για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν αυξημένα έξοδα για έκτακτα συμβάντα, άλλοι μπορεί να νιώσατε κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται και άλλοι να αντιμετωπίσατε και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από δω και κάτω όμως πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και να βάλετε τάξη σε έσοδα – έξοδα. Από την άλλη, θα είναι πιο βοηθητικό αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική εκκίνηση σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Όμως δεν πρέπει να βιαστείτε αγαπητοί μου Τοξότες καθώς πρώτα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στις 09/01 και μετά να περάσετε στην όποια δράση και εκκίνησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας από τις 13/12 μέχρι τις 22/12 και κατόπιν στον Τοξότη μέσα σε ένα ψυχολογικό και παρασκηνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας μπορεί να παλεύατε με διάφορα πράγματα που σας δημιουργούσαν σύγχυση, ή που σας έκαναν να νιώθετε λίγο χαμένοι στο διάστημα, χωρίς να μπορείτε να εστιαστείτε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Ακόμη κι αν θέλατε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις που δεν σας άφηναν τελικά να αναλάβετε δράση. Ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία από την Τρίτη 02/01, θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στη δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέρμα οι ασάφειες, η σύγχυση σε σχέση με το τι φταίει και δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Τουλάχιστον από δω και κάτω, και κυρίως από τις 14/01 που θα ξαναπεράσει ο Ερμής στο ζώδιο σας θα βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας και των στόχων σας σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Βλέπετε ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής αρχικά σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας όσο ήταν στον Αιγόκερω και κατόπιν στον τομέα των στόχων και των φίλων και συνεργατών μπορεί να δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορούσατε να το μοιραστείτε με αυτούς που θα θέλατε. Έτσι το ζήσατε μόνοι σας για να μην επιβαρύνετε τα δικά σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας. Από δω και κάτω όμως ανοίγει ο δρόμος για να κάνετε αλλαγές, διορθώσεις και φυσικά να αναλάβετε περισσότερη δράση μετά τις 02/01 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 10/01 που ο Ερμής θα έχει ξεπεράσει και το τελευταίο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας και θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της καριέρας σας. Η στήριξη που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι επιτέλους πιο εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών που σας κρατούσε πίσω σιγά σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας, ενώ θα σημειώσετε και μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά. Βέβαια όλα αυτά θα είναι πιο ορατά μετά το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας δηλαδή μετά τις 09/01. Μέχρι τότε μάλλον θα επικρατεί ακόμη αρκετή σύγχυση ειδικά σε επαγγελματικά ζητήματα.