Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;

Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;

Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου 2021, είναι ιδιαίτερα δυνατή για νέα ξεκινήματα, καθώς σχηματίζει μια θετική όψη ακριβείας με τον Ουρανό, που φέρνει γρήγορες αλλαγές και μάλιστα ιδιαίτερα θετικές. Θα θέλουμε να δοκιμάσουμε και να πειραματιστούμε με νέα πράγματα, καταστάσεις, σχέσεις, ιδέες και πρόσωπα. Μια νέα ανακάλυψη ή μια νέα περιπέτεια μπορεί να μας εμπνεύσει ιδιαίτερα με αυτό το φεγγάρι. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη αν θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να απαλλαχτούμε από κακές συνήθειες, περιοριστικές αντιλήψεις και να ψάξουμε νέους τρόπους και μεθόδους για να προοδεύσουμε στους δυο βασικούς τομείς που κυβερνά η Παρθένος: την υγεία και την εργασία. Ευνοεί τις νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που προέρχονται από ένα διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό μας ή έχουμε διαφορετικές κοσμοθεωρίες, αντιλήψεις, κουλτούρα ή και εθνικότητα. Όμως, πέραν τούτου, το τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοεί τις εμπνεύσεις και τις επινοήσεις. Είναι πιθανόν να έχουμε κάποια νέα σε σχέση με επιστημονική πρόοδο σε ό,τι αφορά την πανδημία, τα εμβόλια, τα φάρμακα. Είναι μια καλή στιγμή επίσης να προωθήσουμε ανθρωπιστικές δράσεις και να συμπαρασταθούμε σε ανθρώπους που βρίσκονται σε φάση αδυναμίας. Η Νέα Σελήνη πάντα συμβολίζει το ξεκίνημα ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Τη στιγμή που συμβαίνει ο ουρανός είναι σκοτεινός και δε φαίνεται καθόλου το φεγγάρι. Αυτό εντελώς λανθασμένα μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν επηρεαζόμαστε, αντίθετα με αυτό που πιστεύουμε όταν βλέπουμε την Πανσέληνο. Όμως στην πραγματικότητα η δύναμη της Νέας Σελήνης είναι πανίσχυρη κι ας είναι αόρατη. Αυτό το σκοτάδι, με την απουσία της Σελήνης από τον ουρανό, μας βυθίζει από τη μια στην αγωνία για το άγνωστο κι από την άλλη μας δημιουργεί έντονη απαντοχή κι ελπίδες για το καινούριο που έρχεται.

Ποια ζώδια και ποιες μοίρες επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη μας επηρεάζει όλους ανεξαρτήτως ζωδίου. Όσο πιο κοντά όμως σε μοίρες είναι ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος μας με τη μοίρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα της κι επειδή μιλάμε για αλλαγές και νέα ξεκινήματα, τόσο πιο βέβαια τα νέα ξεκινήματα για όσους επηρεάζει ιδιαίτερα.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 14η μοίρα της Παρθένου κι επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες.

Αν εκπροσωπείτε κάποιο από αυτά τα ζώδια και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 έως τις 16 μοίρες αυτών των ζωδίων, τότε η αλλαγή και το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Το ίδιο ισχύει αν έχετε ωροσκόπο από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες Παρθένου, Ιχθύων, Διδύμων και Τοξότη.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Το ακριβείας τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας (ειδικά σε όσους επηρεάζεστε περισσότερο) την επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, να ξεκινάτε κάποια νέα δραστηριότητα τώρα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, μπορεί να αποφασίζετε μια μετακόμιση ή αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Από την άλλη, μπορεί να σας δημιουργεί μια αίσθηση αναστάτωσης και ίσως και ένα ανεξήγητο άγχος για τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας. Επειδή ο Ουρανός βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δεν είναι απίθανο η Νέα Σελήνη να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής, την ανάγκη να περάσετε κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα ή ακόμη μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες των Διδύμων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 7/9 τα ξημερώματα, και μάλιστα πάνω στα γενέθλια σας, έχει επιρροή όχι μόνο σε αυτές τις ημέρες, αλλά για όσους έχετε γενέθλια από τις 4/9 έως τις 9/9 σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Είναι μια ιδιαίτερα υποστηρικτική Νέα Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη. Μάλιστα, οι αλλαγές που μπορεί να επιφέρει, λόγω και του ακριβείας τριγώνου με τον Ουρανό, μπορεί να είναι άμεσες και να έχουν το στοιχείο του καινούριου, του προοδευτικού και του εντελώς φρέσκου. Είστε οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης αυτής και θα βοηθηθείτε να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό και τις σημαντικές σας επιθυμίες. Είναι μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο. Θέματα που αφορούν τα νομικά, το δημόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό, μπορεί να πάνε εξαιρετικά.

Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες της Παρθένου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται στις 7/9, δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επαγγελματικών. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπορούσε να προκύψει και ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Τοξότη.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντι σας, αγαπητοί μου Ιχθύες, στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου και αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Το ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό δείχνει -ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο- ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αν αναζητάτε εργασία ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Ακόμη, μπορεί τώρα να παγιώνεται και μια ερωτική σχέση ή να αποφασίζετε κάτι πιο σταθερό ή επίσημο με τον σύντροφο σας για το επόμενο διάστημα. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι με εμπνεύσεις, ιδιαίτερα δημιουργικοί και συνήθως τα καταφέρνετε μόνοι σας να φέρνετε εις πέρας το όραμα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη, όμως, είναι η στιγμή να ενώσετε ιδέες και δυνάμεις με κάποιο ακόμη πρόσωπο, ώστε η επιτυχία να είναι δεδομένη. Η ικανότητα σας να επικοινωνείτε, να δουλεύετε ομαδικά και να μαθαίνετε, ευνοείται από το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, που είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες των Ιχθύων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.