Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023 θα φέρει νέα πνοή στη ζωή 4 ζωδίων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023 θα φέρει νέα πνοή στη ζωή 4 ζωδίων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023 θα φέρει νέα πνοή στη ζωή 4 ζωδίων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται πολύ σημαντική για τα επόμενα βήματα μας και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει, και να κάνουμε βήματα μπροστά που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και σταθερό μέλλον. Ωστόσο, επειδή οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μία τελεία, να κλείσουμε κάποια κεφάλαια στη ζωή μας, πριν ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι.

Νέα όνειρα σε σωστές βάσεις

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μία καινούρια αρχή και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, και η συγκεκριμένη, που έχει ως κύρια όψη της τη σύνοδο εκτός ζωδίου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχει όλα τα φόντα για να θέσουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τα βαθύτερα αιτήματα μας, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να κάνουμε κινήσεις που θα μας οδηγήσουν σε στέρεο έδαφος. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές ενέργειες του ζωδίου. Δηλαδή να έχουμε πίστη, εμπιστοσύνη και ελπίδα, να αποδεχθούμε τις ατέλειες στον εαυτό μας και στους άλλους, να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας να «οργιάσει», να βρούμε την παιδική και αθώα ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, αλλά και τις ευαισθησίες μας. Επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο πιο ονειρικό, ρομαντικό και «μπερδεμένο» και πολλές φορές θέτει ανέφικτους στόχους, η σύνοδος εκτός ζωδίου που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μας προσγειώσει και θα θέσει τις ρεαλιστικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μην ονειροβατούμε χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Θα έχουμε λοιπόν την αίσθηση της ευθύνης και θα λειτουργούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Εξάλλου λίγες ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023, ο δάσκαλος Κρόνος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και ίσως αυτή η Νέα Σελήνη να είναι ένα «δείγμα» για το τι μας περιμένει τα επόμενα 2-3 χρόνια περίπου. Επίσης, λίγα λεπτά με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων και θα μπει στον Κριό, υποδηλώνοντας ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τους φόβους μας και να βρούμε τη δύναμη και το θάρρος για τα νέα μας ξεκινήματα. Ωστόσο, επειδή η τάση γενικά θα είναι να είμαστε πιο «αγνοί» και ιδεαλιστές, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσουμε θύματα επιτήδειων που μπορεί να δουν την καλοσύνη μας ως αδυναμία και να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας και αν κάποιος σας τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα να είστε επιφυλακτικοί και όχι αφελείς. Ακόμη, οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη και κυρίως οι ακριβώς πριν μπορεί να πυροδοτήσουν έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης και το τέλος ενός κύκλου

Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τη φαντασία, τις τέχνες, την έμπνευση και ίσως με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχουμε δημιουργικό οίστρο. Επίσης αυτό το ζώδιο έχει έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη ευκολία την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά και το τι προσπαθούν να κρύψουν στις σκιές. Οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν διαισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προχωρήσετε είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά ευτυχώς η όψη με τον Κρόνο θα φέρει την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και λογικής. Ο Κρόνος έχει να κάνει με την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά, που σημαίνει ότι ναι μεν η τάση μας θα είναι λόγω των Ιχθύων να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, αλλά ο Κρόνος θα μας κάνει παράλληλα να αμφισβητούμε την αισιοδοξία μας και να προτάσσουμε την πρακτικότητα, τη σταθερότητα και τον ρεαλισμό. Επίσης, η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι υπάρχουν κάποια λάθη του παρελθόντος που μας κρατούν εγκλωβισμένους, κάποια προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να προοδεύσουμε και θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την επίλυση τους, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας χωρίς βαρίδια και περιορισμούς. Αν λοιπόν μέχρι τώρα προτιμούσατε να κρύβετε κάποια θέματα κάτω από το χαλάκι και αυτά έχουν συσσωρευτεί και έχουν γίνει βουνό, με αυτό το φεγγάρι καλείστε να τα αντιμετωπίσετε και να «πληρώσετε» τον λογαριασμό. Και αν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Άρα, είτε θα πρέπει να δώσετε λύσεις είτε να αποχωρίσετε από τοξικές καταστάσεις που σας εμποδίζουν και σας ταλαιπωρούν. Ίσως ήρθε ο καιρός λοιπόν να πάψετε απλώς να ονειρεύεστε και να ελπίζετε να γίνει ένα θαύμα για να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά να πιστέψετε σε εσάς, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, να κάνετε εφικτά σχέδια, να σπάσετε τις αλυσίδες και να πατήσετε στα πόδια σας. Ό,τι και αν κάνετε όμως να θυμάστε ότι πρέπει εσείς να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεων σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 22 λεπτά των Ιχθύων επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες. Δευτερευόντως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπο σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023 θα φέρει νέα πνοή στη ζωή 4 ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα; Διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν θεωρείτε ότι το προηγούμενο διάστημα δώσατε πολλά στην εργασία σας και δεν ανταμειφθήκατε αναλόγως, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μαζί με τις ευκαιρίες να έρθουν και κάποια προβλήματα, αφού οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν πιέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και να στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει και μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, τον γάμο και στις συνεργασίες σας. Μάλιστα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και με προοπτικές μακροημέρευσης. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ένα νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να γίνει και σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, αφού η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο απαιτεί να έχετε όρια, να δείξετε πειθαρχεία και να παραμείνετε γειωμένοι.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Και επειδή με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού, είναι ευκαιρία να καθαρίσετε τους χώρους, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και να εκφράσετε με σαφήνεια το τι αισθάνεστε. Μπορείτε λοιπόν να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει και πιο εσωστρεφείς και ευαίσθητους, και ίσως να νοσταλγείτε ή να αναπολείτε άτομα και στιγμές του παρελθόντος και να γίνετε πιο συναισθηματικοί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σας δίνει η Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο σας και υπόσχεται τα καλύτερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τα όρια που θέτετε, τις σπουδές σας, τις συμφωνίες που έχετε κάνει; Σκεφτείτε σοβαρά και πάρτε τις αποφάσεις σας, διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά και ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές και μπορεί να μην όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.