Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές

Η Νέα Σελήνη στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και μας δίνει την ενέργεια ώστε να μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες και στόχους, να αρπάζουμε τις ευκαιρίες, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώνουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες ακούγοντας τους άλλους και να μοιραζόμαστε τη γνώση που διαθέτουμε. Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Και όλα αυτά θα ήταν τέλεια και ιδανικά αν ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, δεν ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3 Ιουνίου 2022. Αυτό μπορεί να μας απογοητεύσει λίγο και να καθυστερήσει την υλοποίηση των σχεδίων μας, αλλά και να μας δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και να μην μπορούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια όσα έχουμε στο μυαλό μας. Όμως πάντα η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, να δούμε σε τι αξίζει να επενδύσουμε και σε τι όχι. Έτσι, ας σκεφτούμε τα νέα μας ξεκινήματα, ας τα εξετάσουμε προσεκτικά και από τις 4 Ιουνίου 2022 και μετά τα θέτουμε σε εφαρμογή.

Ο ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους και τώρα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις ίδιες μοίρες που είχε πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης πριν από δύο εβδομάδες και βοηθά να επανεξετάσουμε οτιδήποτε είχε ξεκινήσει ή είχε συμβεί εκείνη την περίοδο. Και με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές στη δράση και στις αποφάσεις μας.

Οι όψεις που επηρεάζουν

Ο ανάδρομος Ερμής, που είναι κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να θολώσουν το μυαλό μας και θα πρέπει να επιλέξουμε με μεγάλη προσοχή τα λόγια μας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν έριδες και ρήξεις. Ο καλύτερος τρόπος για διοχετεύσουμε όλη αυτήν την ενέργεια είναι η σκληρή δουλειά και να μην επιλέξουμε να ανοίξουμε σοβαρές συζητήσεις με αυτούς που αγαπάμε, γιατί μπορεί να ειπωθούν βαριές κουβέντες που μετά να τις μετανιώσουμε. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να περιορίσει τη σκέψη και τη δράση μας και να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει ντροπαλούς, απόμακρους, μπερδεμένους, αναποφάσιστους και απαισιόδοξους. Μπορεί να δεχτούμε ή να ασκήσουμε έντονη κριτική, να έχουμε στενόμυαλη αντίληψη ή να βασιλεύουν οι κακίες, τα ψέματα και οι συκοφαντίες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις, λογομαχίες και προβλήματα στις σχέσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάζει από τις 29 Μαΐου 2022 έως τις 7 Ιουνίου 2022 και θα έχει καρμική χροιά, αφού ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4 Ιουνίου 2022, την ημέρα που ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να υπάρξει και ένα τίμημα που θα πληρώσουμε για προηγούμενες αποφάσεις, ψέματα και βαριά λόγια που ειπώθηκαν και πλήγωσαν και έβλαψαν άλλους ανθρώπους.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, κάνοντας μας να νιώθουμε άφθονη ενέργεια, δύναμη, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή και θάρρος. Είναι μια όψη ιδανική για την έναρξη νέων σχεδίων και φέρνει επιτυχίες σε ανταγωνιστικούς τομείς, όπως ο αθλητισμός, οι επιχειρήσεις και ο πόλεμος. Ωστόσο, η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η επεκτατική μας τάση μπορεί να μας οδηγήσουν σε προβλήματα, καθώς μπορεί να αισθανόμαστε άτρωτοι, να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις και να επιλέξουμε να δώσουμε λάθος μάχες με ισχυρότερους εχθρούς. Η όψη συνδέεται και με κινήσεις δίχως φραγμούς και ηθικές αναστολές, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναμειχθείτε σε παράνομες σχέσεις, πράξεις και στο τέλος εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προδοσίες, οργισμένο πάθος, βία, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, αλλά και να προκαλέσει φωτιές, ατυχήματα και τραυματισμούς ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Νέα Σελήνη ευθυγραμμίζεται και με έναν από τους πιο σημαντικούς απλανείς αστέρες τον Αλντεμπαράν, ένα από τα 4 βασιλικά άστρα που τα χαρακτηριστικά του σχετίζονται με αυτά του Άρη και συνδέεται με ευφυΐα, θάρρος, αγριότητα, τάση για εξέγερση και απόκτηση δύναμης και πλούτου μέσω άλλων, αλλά τα οφέλη του σπάνια διαρκούν στον χρόνο. Αυτή η ευθυγράμμιση μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, που όμως μπορεί εύκολα να γίνει επιθετική. Ο Αλντεμπαράν έχει συνδεθεί πολύ με τον πόλεμο και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και λέγεται ότι είναι το αστέρι που υποκινεί τη λαϊκή διαφωνία και την επανάσταση και φέρνει εμφύλιους πολέμους. Είναι ο εχθρός της ειρήνης και γεμίζει το μυαλό των ανθρώπων με επιθετικότητα, άγχος και πίεση να βγάλουν χρήματα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 30 Μαΐου 2022 στους Διδύμους διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου 2022. Ο καλύτερος χρόνος για τα νέα ξεκινήματα είναι από τις 4 Ιουνίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία έως την Πανσέληνο της 14ης Ιουνίου 2022 στον Τοξότη.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 9 μοίρες και 3 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 7 έως 11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, την προσωπική σας ζωή ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Επειδή όμως ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι σε φαινομενικά ανάδρομή πορεία, μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη, να υπάρχει σύγχυση και να είστε αναποφάσιστοι. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε. Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι να σημειώνετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας, να τα αξιολογείτε και μόλις επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 4 Ιουνίου και ξεκαθαρίσει η σκέψη και τα δεδομένα σας, τότε θα βάλετε μπροστά όλα σας τα σχέδια. Σίγουρα για να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους, και σε αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που θα σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Χαλαρώστε λοιπόν και προσπαθήστε να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή), όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Όμως, μην γίνεστε επιθετικοί και μην ρίχνετε το βάρος και το ανάθεμα στους άλλους. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι, δικές σας ήταν οι αποφάσεις… και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις αλλάξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή έχετε πάρει λάθος δρόμο που δεν σας οδηγεί στην ευτυχία και στην επιτυχία ούτε προσωπικά ούτε επαγγελματικά; Μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνατε πάντα και φοβάστε να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες. Βέβαια, επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και η σκέψη μπορεί να είναι χαοτική, κάντε μικρά και σταθερά βήματα. Αξιολογήστε τις καταστάσεις, κρίνετε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα και από τις 4 Ιουνίου ξεκινάτε τη δράση σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά, αντικείμενο ή θέση στην εργασία σας ή να πάρετε απόφαση να φύγετε από μια σχέση που σας κουράζει ή να κάνετε έναν πετυχημένο γάμο. Επίσης, μπορεί τώρα να έρχονται στο μυαλό σας προηγούμενες καταστάσεις και τα λάθη του παρελθόντος. Μην αυτομαστιγώνεστε, το παρελθόν δεν αλλάζει, αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει είναι το μέλλον και για να γίνει αυτό αξίζει να προσπαθήσετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βγει στο φως.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στους Διδύμους, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να καταπατάτε εσείς τα δικά τους όρια, να μην δίνετε σημασία στα θέλω και τις ανάγκες τους και οι σχέσεις να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, ώστε να το κερδίσετε. Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Είτε αφορά τον σύντροφό σας είτε τα άτομα που συνεργάζεστε θα πρέπει να μιλήσετε και να βάλετε κάτω τα δεδομένα, ώστε να υπάρχει ενότητα και κοινός στόχος. Αν δεν είστε σε θέση να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό ή από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε για να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας. Βέβαια ο Ερμής που είναι ανάδρομος δεν βοηθά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν χρειάζονται πιέσεις όμως, παρατηρήστε τις σχέσεις σας, καταγράψτε τα παράπονα σας, αλλά και τα λάθη σας, και με ψυχραιμία μετά τις 4 Ιουνίου, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα λάβετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Επειδή ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία στον Κριό και σε έναν οίκο που για εσάς συμβολίζει τη διασκέδαση, τις απολαύσεις και τη δημιουργία, αναζητάτε την ευτυχία στη ζωή σας και ίσως είναι και ευκαιρία σας να τη βρείτε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να περνάτε καλά, και αν δεν μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι με τα άτομα που σχετίζεστε, ίσως να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας σε νέες αγκαλιές και σε καινούριες συνεργασίες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να δώσετε μια ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Επειδή και ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως τριβελίζουν στο μυαλό σας παιδικά τραύματα ή στιγμές του παρελθόντος που σας πλήγωσαν πολύ και δεν σας επέτρεψαν να εξελιχθείτε και να ζητάτε τώρα εξηγήσεις από άτομα της οικογένειας σας. Αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί. Αν έχετε να κάνετε με χειριστικούς ανθρώπους ή με άτομα που σας καταπιέζουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να εκφραστείτε και να είστε ο εαυτός σας, τότε θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μακριά τους. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να το ξαναδιακοσμήσετε, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Κάποιοι πιθανώς να λάβετε και την απόφαση μιας μετακόμισης. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και τη δική σας ψυχική υγεία και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης, εσείς μπορείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.