Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05/2024: Η τύχη κλείνει το μάτι σε 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05/2024: Η τύχη κλείνει το μάτι σε 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05/2024: Η τύχη κλείνει το μάτι σε 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08 Μαΐου 2024 έρχεται με θετικές προδιαγραφές και ανοίγει ένα πιο αισιόδοξο κεφάλαιο για το μέλλον. Κάθε Νέα Σελήνη συνοδεύεται με την υπόσχεση μιας νέας αρχής και αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους, να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, να πάρουμε νέες αποφάσεις που θα αφήσουν πίσω παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις οι οποίες καθυστερούν και σαμποτάρουν την πρόοδο μας. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, που είναι σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη και μας βοηθά να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία-Ουρανού, που ήταν ακριβείας στις 21/04/2024, αφού σχηματίζει σύνοδο και με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ανεξαρτησίας, της επανάστασης, των ξαφνικών ευκαιριών και των απρόσμενων καταστάσεων και μπορεί να παρουσιαστούν ουρανοκατέβατες ευκαιρίες ή ανατροπές που θα μας ξεβολέψουν. Βέβαια αυτή η ανατρεπτική όψη μπορεί να φέρει εξελίξεις στις αγορές και στην οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και έντονη γεωφυσική δραστηριότητα και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με το χρήμα, την ύλη, τις αξίες, αλλά και την αυτοεκτίμηση. Έτσι η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο σχετίζεται με θέματα που αφορούν τα οικονομικά, την ιδιοκτησία, τους φυσικούς και υλικούς πόρους, τα προσωπικά υπάρχοντα, την αυτοπεποίθηση μας, την επιθυμία για ασφάλεια, την άνεση, τις απολαύσεις, τις ηδονές και μας καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα σχετικά με όλα αυτά τα θέματα. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του χρήματος και του έρωτα, που βρίσκεται και αυτή στον Ταύρο και αυτό το φεγγάρι θα μας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και τα αισθήματα και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Επίσης, θα μας δώσει την ευκαιρία να εξετάσουμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημά μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη για ακόμη ένα λόγο, η Σελήνη νιώθει άνετα σε αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, καθώς η Αφροδίτη και η Σελήνη είναι συμβατοί πλανήτες, αφού παρομοιάζονται με δύο αδερφές που μοιράζονται μυστικά, ασφάλεια και κατανόηση, και για εμάς αυτό σημαίνει περισσότερη συναισθηματική διαύγεια, απλότητα και αγάπη προς όσους βρίσκονται στη ζωή μας. Επιπρόσθετα, ο Ταύρος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση, επομένως μπορούμε να εστιαστούμε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο σίγουροι γι’ αυτό που είμαστε και να απομακρυνθούμε από ό,τι και όποιον προσπαθεί να ψαλιδίσει τις αξίες και την αυτοεκτίμηση μας και δεν μας βοηθά στο να πηγαίνουμε μπροστά ή μας δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Εξάλλου ο Ταύρος είναι το ζώδιο της σταθερότητας και της ασφάλειας και μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αναζήτηση ευκαιριών για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, να νιώσουμε ότι έχουμε τον έλεγχο στα πράγματα, να κάνουμε κάποια σταθερά και ρεαλιστικά σχέδια και να θέσουμε τις βάσεις προκειμένου να έχουμε τις ανταμοιβές που ποθούμε. Επιπλέον ο Ταύρος είναι το ζώδιο των αισθήσεων και των απολαύσεων και αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε απολαύσεις στον εαυτό μας, από το να γευτούμε ένα καλό και ποιοτικό γεύμα μέχρι να επιλέξουμε δραστηριότητες που μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση και το σώμα μας ή να κάνουμε κούρες ομορφιάς.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική επιτυχία, αλλά και την τάση για απόλαυση και κοινωνικοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουμε έντονα συναισθήματα, καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες και φιλοδοξίες. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, οπότε είναι η ιδανική συγκυρία για να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η σύνοδος που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό χαρίζει αυτοπεποίθηση, πρωτοτυπία σκέψης, πρωτοβουλία, φιλοδοξία και ενδιαφέρον για καινοτόμες κινήσεις. Απορρίπτουμε ό,τι είναι παραδοσιακό και θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε ανεξάρτητοι. Αναζητούμε νέες μεθόδους και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον αυστηρό Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι τα νέα ξεκινήματα μας πρέπει να είναι μεθοδικά και οργανωμένα. Ο Κρόνος θέλει πρόγραμμα και όρια, οπότε δεν πρέπει να βιαζόμαστε ή να ενθουσιαζόμαστε με κάτι και να πέφτουμε με τα μούτρα χωρίς να έχουμε κάνει πρώτα μια έρευνα για το αν θα πετύχει. Ο Κρόνος φέρνει την αναγνώριση μετά από σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και αφοσίωση, οπότε μην περιμένετε ότι θα έχετε τυμπανοκρουσίες από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να αποδείξετε την αξία σας για να λάβετε το χειροκρότημα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 18 μοίρες και 01 λεπτά του Ταύρου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 15η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να βρείτε πού έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα λάβουν τη μεγαλύτερη εύνοια από την τυχερή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08/05/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης Δία και με τον πλανήτη των ξαφνικών ευκαιριών Ουρανό σάς χρίζει πρωταγωνιστές και σας καλεί να ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 08 Μαΐου η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δηλαδή για έναν χρόνο, δίνοντας σας μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και φίλους να σας στηρίξουν, και αν υπάρξουν αντίθετες φωνές στα σχέδια σας κλείστε τα αυτιά σας. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα και νέες προοπτικές. Κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στην εμφάνισή σας. Το φεγγάρι, σε σύνοδο με τον Δία και με τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελός σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πιστέψετε σε εσάς και να μην φοβηθείτε τις αλλαγές. Θα έχετε εξελίξεις στην εργασία, στα προσωπικά και στα οικονομικά και μάλιστα πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις θα είναι απότομες και ραγδαίες και μπορεί να σας τρομάξουν. Όμως, δεν πρέπει να φοβηθείτε το καινούριο, διότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι όλα έγιναν για το καλό σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και επειδή είναι σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία, αλλά και με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ευκαιριών, μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα απρόσμενο δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έτσι, παρότι τον τελευταίο καιρό μπορεί να είχατε χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σας, με το φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να προκύψει ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που ενδεχομένως να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 08/05 ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε ξαφνικά αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε με διαδικασίες εξπρές. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί και με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Το φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες και στις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας και της καριέρας σας και έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αφού η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ουρανό, καθώς θα κληθείτε να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχή σας και σας παιδεύει. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή για να κάνετε ένα καλό ξεδιάλεγμα και να ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο. Μπορεί λοιπόν να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Αν ψάχνατε για μεγάλο διάστημα να αλλάξετε χώρο και δεν βρίσκατε τίποτα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να εντείνετε τις προσπάθειες σας, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε, ή μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να αποφασίσετε να κάνετε μια απόδραση από τη ρουτίνα. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια «τρελή» ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό που ευνοεί τις πρωτοποριακές κινήσεις και σας προκαλεί να αδράξετε την ευκαιρία. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.