Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2021 φέρνει χαοτικές αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2021 φέρνει χαοτικές αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2021 φέρνει χαοτικές αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16° 14′ στο ζώδιο του Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, απρόσμενες και με μεγάλο βαθμό δύσκολες, διότι θα αντιστεκόμαστε στο νέο και στο άγνωστο, αλλά στο τέλος θα καταλάβουμε ότι έπρεπε να γίνουν. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων: Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 16 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως τη Νέα Σελήνη της 6ης Σεπτεμβρίου και η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι από τις 8 έως 22 Αυγούστου. Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέα ξεκινήματα και για να αφήσετε οτιδήποτε φθαρμένο πίσω σας.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Όμως -πάντα υπάρχει ένα όμως- οι όψεις που σχηματίζει και ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δείχνουν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές, απροσδόκητες αλλαγές, παρορμητικότητα και επαναστατικότητα.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω περιορισμούς, θλίψη και μελαγχολία. Θα μας κάνει να αισθανόμαστε μόνοι, εγκαταλελειμμένοι, με κακή διάθεση και έντονη εσωστρέφεια που ίσως μετατραπεί σε ζήλια και σκληρότητα προς τους άλλους. Αυτά τα συναισθήματα ίσως φέρουν αποξένωση σε σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί να οδηγήσουν σε ένα τέλος.

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την κυρίαρχη όψη της χρονιάς, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που συνδέεται με πολιτική και κοινωνική αστάθεια, αναταραχή και περισσότερη βία είτε σε οικογενειακό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Η πρόοδος και το καινούριο έρχεται σε ρήξη με το παλιό, αλλά δυστυχώς μπορεί πολλές φορές να κερδίσει ο θυμός, η στοχοποίηση, τα χειριστικά παιχνίδια και η πόλωση. Ακόμη, μπορεί να δούμε εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς σε όλο τον πλανήτη και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό επίπεδο.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και πού μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, έστω και μέσα από δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Λέοντα σάς υπόσχεται νέα ξεκινήματα και θετικές εξελίξεις στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας. Θα σας δοθούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα είστε πιο δραστήριοι, πιο δημιουργικοί και με μεγάλη έμπνευση. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας να βρείτε την ευτυχία και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πονάει. Αν είστε μόνοι μπορεί να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση και να ζήσετε στιγμές πάθους. Αν είστε σε σχέση θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα αισθήματα σας και θα διεκδικήσετε την ευτυχία σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Απλώς να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και ίσως αρχικά να σας σοκάρουν, αλλά με πείσμα και γενναιότητα θα φτάσετε εκεί που θέλετε, οπότε να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και αυτογνωσία. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα θέματα των οικονομικών σας, διότι ο Ουρανός κρύβει πολλές εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και μάλιστα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον χαρισματικό Λέοντα θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και ισορροπία. Δεν μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε δημόσια και να περιμένετε ότι δεν θα έχετε αντιδράσεις, ούτε να έχετε την προσδοκία ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν το χιούμορ σας αν δεν συνάδει με την αισθητική τους. Πρέπει να επικοινωνείτε με σαφήνεια και πάνω από όλα να μην μεταφέρετε κουτσομπολιά και ψευδείς ειδήσεις και μην δημιουργείτε έριδες, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά αυτές τις ημέρες και να σας πάρει και εσάς η μπάλα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα στον τρόπο που επικοινωνείτε και θα σας ανοίξει δρόμους να ενισχύσετε τη δουλειά σας και την επιρροή που ασκείτε μέσω νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Ίσως επιστρέψετε και στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό ή μπορεί να ετοιμάζετε και ένα ταξίδι είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε για να δείτε συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα των οικονομικών σας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε τα έσοδα και έξοδα σας, να φροντίσετε τα φορολογικά σας και να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το χρήμα. Το χρησιμοποιείτε για τη δική σας ανάπτυξη και ευημερία ή κάποιοι άλλοι επωφελούνται από χρήματα που κερδίζετε εσείς; Να θυμάστε ότι αυτό το φεγγάρι ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τους διακανονισμούς, την αξιοποίηση ακινήτων, αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Είναι η ευκαιρία σας να αναπτυχθείτε, να κάνετε τα σχέδια σας ή και να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας προκειμένου να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Όμως, όλα αυτά αναφέρονται στα δικά σας οικονομικά και όχι σε χρήματα που έχετε κοινά με άλλους, είτε με τον σύντροφό σας είτε με συνεργάτες. Διότι σε αυτή την περίπτωση τα πράγμα αλλάζει, καθώς ίσως υπάρξουν εντάσεις και διενέξεις και ίσως κλονιστούν οι σχέσεις με άτομα που συνεταιρίζεστε και έχετε κοινά συμφέροντα. Γι’ αυτό αν είναι να κάνετε κάποια νέα αρχή, φροντίστε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, αλλά και απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα! Φυσική κατάσταση, εμφάνιση, νέες σχέσεις, αναθέρμανση σχέσεων, νέα επιχειρηματικά πλάνα, συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, όλα είναι πιθανά. Θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη ίσως σας οδηγήσει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και θα είστε πιο εσωστρεφείς. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να απομονωθεί και να συνέλθει από τη βαβούρα της καθημερινότητας και των εξαντλητικών υποχρεώσεων. Τρέχετε συνεχώς και δεν προλαβαίνετε να αισθανθείτε τι θέλετε και τι έχετε ανάγκη και η Νέα Σελήνη σας καλεί να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Σκέψεις που αποφεύγατε και προβλήματα που θάβατε κάτω από το χαλάκι θα ξεπηδήσουν ξαφνικά ή θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα τα φέρουν στην επιφάνεια και θα μπείτε σε διαδικασία κάθαρσης. Ακούστε το ένστικτό σας και βγάλτε από τη ζωή σας όλες τις σχέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν. Αν μόνο από φόβο και ανασφάλεια μένετε κάπου δεν πρόκειται να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε το καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις προοπτικές σας. Εύκολο; Όχι. Αλλά θα είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχολογία σας και την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε των κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Βρείτε τους ανθρώπους που έχετε κοινά όνειρα και στόχους και συνεργαστείτε ως ομάδα για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, θα πρέπει να κάνετε και σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση στα άτομα που επιλέγετε και όχι να ενθουσιάζεστε και να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Σκεφτείτε τι ελπίζετε να κερδίσετε δίνοντας τον χρόνο και τον κόπο σας με τα συγκεκριμένα άτομα και σε τι αποσκοπούν αυτοί και αν τελικά σάς γεμίζουν οι επιλογές σας ή απλά περνάτε την ώρα σας δίχως ουσιαστικό σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα και το σπίτι. Οι αλλαγές θα έρθουν μαζί με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και εκεί που είστε στεναχωρημένοι να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Οι δυσκολίες και αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σε θετική όψη με το ζώδιο σας δίνει εύνοια σε σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις. Είναι ευκαιρία να ανοίξετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες, γι’ αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό, είτε στην Ελλάδα είτε σε μια ξένη χώρα. Ίσως σκέφτεστε τις διακοπές σας ή ετοιμάζετε ένα ταξίδι σε άλλη γη σε άλλα μέρη, όπου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολιτισμούς. Αν πάλι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου. Θέλει όμως προσοχή ο τρόπος που εκφράζεστε, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, όταν μιλάτε θα πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους. Τέλος, δώστε σημασία στη διατροφή και στις καθημερινές σας ρουτίνες. Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα που να μην είναι τόσο εξαντλητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη χιαστή προς το ζώδιο σας και ίσως σας κάνει να νιώσετε λίγο ανασφαλείς, ανήσυχοι και αναποφάσιστοι σε ό,τι αφορά στα οικονομικά, στις χρηματοδοτήσεις, στα δάνεια, στις επενδύσεις σας. Ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών που σχετίζονται με άλλους (σύζυγο, σύντροφο, συνέταιρους) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συμφωνίες και παραχωρήσεις. Πρέπει όλα να είναι ξεκάθαρα και αν στο παρελθόν δεν ήταν, τώρα ίσως προκύψουν κάποια αγκάθια που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε να συνεχίσετε με κέρδος. Αλλιώς ίσως χρειαστεί να γίνει μια νέα αρχή σε παλιές σχέσεις και συμφωνίες με πιο ασφαλή όρια. Το ίδιο ισχύει και για τραπεζικούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως έχετε κοινά είτε με τον σύντροφο, είτε με τα αδέλφια ή τους γονείς σας και ξαφνικά μπορεί να προκύπτουν θέματα εξουσίας και ιδιοκτησίας. Εκτός από τα οικονομικά όμως, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιέσεις που ίσως εξελιχθούν σε εντάσεις και καβγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις, καινούριοι έρωτες, όλα έρχονται μαζί με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως αλλάξει ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο ή αν είστε σε σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στα νέα σχέδια σας, δεν χρειάζεται να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτησή και η προσήλωση στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καμπανάκι σας χτυπά η Νέα Σελήνη από τον Λέοντα που σχηματίζει όψη χιαστή με το ζώδιο σας και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σας, στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινότερες συνήθειες, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Μέσα στην ημέρα πρέπει να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί η νέα Σελήνη να φέρει μια νέα δουλειά.