Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές ευκαιρίες για να φτάσουν πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύονται

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές ευκαιρίες για να φτάσουν πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύονται

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές ευκαιρίες για να φτάσουν πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύονται

Η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2024 έρχεται στις 11 Ιανουαρίου και πραγματοποιείται στο πειθαρχημένο και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω και συγκεκριμένα στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του ζωδίου. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι σε «αδυναμία», καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή τον Καρκίνο, και όταν το φεγγάρι είναι σε αδυναμία η τάση είναι να νιώθουμε κούραση και δίχως ενέργεια. Θα θέλουμε να απομονωθούμε, να ησυχάσουμε και να ηρεμήσουμε από τη βαβούρα που μας αποπροσανατολίζει για να μπορέσουμε να εστιάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Η αρχή και το τέλος

Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κι επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που κυβερνά τους στόχους, τα όρια και την κατεύθυνση της ζωής μας, είναι η τέλεια Νέα Σελήνη για να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας, τις αποφάσεις μας και να κάνουμε τα σωστά βήματα από την αρχή του νέου έτους! Είναι μία φιλόδοξη Νέα Σελήνη και θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να εργαστούμε σκληρά, έξυπνα και με πρόγραμμα για να σημειώσουμε πρόοδο. Οι εύκολες λύσεις και τα σχέδια που δεν βασίζονται σε υγιείς βάσεις δεν ευνοούνται από τον συντηρητικό και πρακτικό Αιγόκερω. Οπότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε είναι φθαρμένο και ξεπερασμένο, να θέσουμε νέα δεδομένα και να κάνουμε μια καινούρια αρχή μαζί με τη νέα χρονιά που μόλις καλωσορίσαμε. Καιρός λοιπόν να εκμεταλλευτούμε μερικά από τα εποικοδομητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου που είναι επίμονος, πολυμήχανος, πειθαρχημένος, σοφός, φιλόδοξος, συνετός, σταθερός και να σκεφτούμε πώς θα τα ενσωματώσουμε για να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας και να κάνουμε μια νέα αρχή. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορούμε να επικεντρωθούμε σε πρακτικούς και εφικτούς μακροπρόθεσμους στόχους, να εργαστούμε για την ανάπτυξη ωριμότητας και κοινής λογικής, να προετοιμαστούμε για το μέλλον, να αναλάβουμε δεσμεύσεις και να αναγνωρίσουμε ευθύνες και να καλλιεργήσουμε τα όνειρά μας με ρεαλιστικό τρόπο.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Ένα από τα «μαθήματα» του Αιγόκερω είναι ότι τα όρια και οι κανόνες στην πραγματικότητα μας προσφέρουν ελευθερία και μας κρατούν μακριά από το χάος, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η ισχυρή ενέργεια αυτού του αυστηρού ζωδίου θα μας δώσει την ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις για να νέα σχέδια μας αλλά και να λάβουμε τις ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάστε ότι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω και της Νέας Σελήνης σε αυτό το ζώδιο είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της τάξης, της πειθαρχίας και των ορίων και σιχαίνεται τις παρορμητικές κινήσεις και τα ανεδαφικά σχέδια που βασίζονται σε ευσεβείς πόθους και όχι σε οργανωμένο σχεδιασμό. Επίσης απεχθάνεται τις κορώνες και τις μεγαλοστομίες και ό,τι και όποιον ξεφεύγει από τα δεδομένα. Γι’ αυτό με τη Νέα Σελήνη στο συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω τείνουμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, λίγο πιο σοβαροί και λίγο πιο προσγειωμένοι από ό,τι συνήθως. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που σημαίνει δουλειά και πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της επιρροής της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να σχεδιάσετε τα βήματα σας ώστε να αναρριχηθείτε στην ιεραρχία της εργασίας σας. Δεν θα κοιτάτε το άμεσο όφελος αλλά θα επικεντρωθείτε στη μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των στόχων σας. Εξάλλου ο Αιγόκερως μας εξοπλίζει με αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε στην κορυφή.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Την ημέρα της Νέας Σελήνης θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα ουράνια σώματα στον Αιγόκερω: ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Άρης που θα μας γεμίζουν με δύναμη να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 14/01/2024 θα περάσει και ο Ερμής στον Αιγόκερω που θα μας διευκολύνει να επικοινωνήσουμε τα θέλω μας πιο εύκολα.

Η κύρια όψη της Νέας Σελήνης είναι το υποστηρικτικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο, τον πλανήτη του ξαφνικού, της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας και θα φέρει μια νέα, πιο προοδευτική, πνοή σε όλους μας. Είναι μια όψη που θα μας κάνει λίγο πιο αυθόρμητους, πρωτότυπους και φιλόδοξους και θα θέλουμε να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο και θα αναζητούμε νέες μεθόδους. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι, πρόθυμοι να ταξιδέψουμε και θα έχουμε περισσότερη όρεξη να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Θα μας βοηθήσει να νιώσουμε έτοιμοι να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα μας, να αφήσουμε πίσω μας τη ζώνη ασφαλείας μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις και τον κοινωνικό μας κύκλο, να γνωρίσουμε, να επικοινωνήσουμε και να σχετιστούμε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικό πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο από το δικό μας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Επιπρόσθετα, αυτή η αρμονική όψη με τον Ουρανό ενισχύει πολύ τη διαίσθησή μας και μας κάνει πιο ικανούς να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να είμαστε διορατικοί. Η αυτογνωσία, σε συνδυασμό με την αυξημένη αυτοπεποίθηση, μας επιτρέπουν να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα θέλω μας και να κάνουμε τις κινήσεις που θα οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις.

Πνευματική εγρήγορση, φαντασία, ευαισθησία και ενσυναίσθηση θα φέρει και το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα αναδείξει τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και θα μας κάνει ονειροπόλους και ενθουσιώδεις. Βέβαια αυτή η όψη κρύβει και μια παγίδα: να εξιδανικεύσουμε άτομα και να πιστέψουμε σε παραμύθια… Γι’ αυτό μείνετε πιστοί στο δόγμα του Αιγόκερου που θέλει πειθαρχεία και οργάνωση και μην παρασύρεστε από λόγια και μεγάλες υποσχέσεις.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του μέρες σε αυτό το ζώδιο, και αυτή όψη μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη ή βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων και να επηρεαστούν οι σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η σύνοδος από τη μία μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρξουν παιγνίδια δύναμης και εξουσίας τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές μας σχέσεις και κάποιοι να επιλέξουν βρώμικους τρόπους για να καθιερωθούν, να ανελιχθούν και να πετύχουν τον σκοπό τους. Επίσης μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σεισμική δραστηριότητα ή φυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Επίσης η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης (Κάρμα) και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες που θα μας αποδιοργανώσουν ή θα αισθανόμαστε τάση για απομόνωση. Ακόμη, μπορεί να δοκιμαστούν κάποιες σχέσεις και να σημάνει το τέλος κάποιων κύκλων προκειμένου να μπει το καινούριο στη ζωή μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του Αιγόκερου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Αιγόκερου, του Καρκίνου, του Κριού και του Ζυγού από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές ευκαιρίες για να φτάσουν πιο κοντά σε ό,τι ονειρεύονται με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 και μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσάς. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και των απρόσμενων εξελίξεων και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και αυτό αρχικά να σας αγχώσει. Όμως, αφού ξεράσετε το πρώτο σοκ, στη συνέχεια θα είστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά, αφού θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Εξάλλου ο κυβερνήτης σας Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, σας οπλίζει με τη δύναμη, την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τις ιδέες και τα επιτεύγματα σας, να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί λοιπόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά, ή να έχετε κάποια επαγγελματική ή χωροταξική μεταβολή και να αλλάξετε δουλειά ή κι επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας δώσουν το κίνητρο να ξεχωρίσετε και να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλεστε περισσότερο. Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους θέλει από εσάς να θέσετε με ακρίβεια τους στόχους σας για το μέλλον και να επικεντρωθείτε στην εξέλιξη σας και πώς θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιες είναι οι προθέσεις σας, για να μπορέσετε να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βέβαια επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας στη δουλειά. Όμως εσείς προσπαθήστε όσο μπορείτε να απέχετε και να βασιστείτε μόνο στην εργατική σας φύση για να αποδείξετε την αξία σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 11/01 πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, στον Αιγόκερω, κι επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως από το πουθενά να προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να παντρευτείτε. Η Νέα Σελήνη φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Άρα, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα πάρετε αποφάσεις και για τις συνεργασίες σας και θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες σας θα δεθείτε περισσότερο, αλλιώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βρείτε άλλα άτομα για να προχωρήσετε παρέα προς την επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην εμπλακείτε σε χειριστικά παιγνίδια που μπορεί να σας βγάλουν την πιο σκοτεινή πλευρά σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 και μπορείτε να την αξιοποιήσετε δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, στους γονείς, στα παιδιά και την οικογένεια σας. Ίσως αυτό το φεγγάρι σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με όσους αγαπάτε και αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια» και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις και οικογενειακά προβλήματα, τώρα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να τα αφήσετε πίσω σας. Τουλάχιστον εσείς αυτή την πρόθεση θα έχετε, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον δρόμο της συγχώρεσης, τότε όλες οι πληγές του παρελθόντος θα θεραπευτούν και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα όρια. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οπότε μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής ή να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να αναδιαμορφώσετε ριζικά τον χώρο, ή ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια, να ξαφνικά μια εγκυμοσύνη και να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους συγγενείς σας. Μπορεί όμως να προκύψουν ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθει μια πρόταση που να σας ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στις 11/01 γράφει το όνομα σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Τώρα θα ανακατέψετε εσείς την τράπουλα και θα θέσετε τους όρους σας. Θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε! Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας, και ζητά από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί, να σπάσετε τα δεσμά του καθωσπρεπισμού και να γίνετε πιο προοδευτικοί. Το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η διαίσθησή σας θα εκτοξευθεί και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να το προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη. Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς ονειρεύεστε τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να βάλετε τον θεμέλιο λίθο των μελλοντικών σχεδίων και να τα πετύχετε, είτε είναι τα προσωπικά σας ζητήματα, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Εξάλλου κι εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού το τρίγωνο με τον Ουρανό αγαπάει τις αλλαγές και τις καινοτομίες. Οπότε τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.