Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02/01/2022: Φιλόδοξες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα για τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02/01/2022: Φιλόδοξες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα για  τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02/01/2022: Φιλόδοξες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα για  τα 12 ζώδια

Η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2022 έρχεται τη 2η μέρα του νέου έτους και πραγματοποιείται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω και συγκεκριμένα στη 12η μοίρα του ζωδίου αυτού. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι σε «αδυναμία», καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή τον Καρκίνο, και όταν το φεγγάρι είναι σε αδυναμία η τάση είναι να νιώθουμε κούραση και δίχως ενέργεια. Θα θέλουμε να απομονωθούμε, να ησυχάσουμε και να ηρεμίσουμε από τη βαβούρα που μας αποπροσανατολίζει.

Ο Αιγόκερως κυβερνά τους στόχους, τα όρια και την κατεύθυνση της ζωής μας, επομένως είναι μια τέλεια Νέα Σελήνη για να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας, τις αποφάσεις μας και να κάνουμε τα σωστά βήματα από την αρχή του νέου έτους! Είναι μία φιλόδοξη Νέα Σελήνη και θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να εργαστούμε σκληρά, έξυπνα και με πρόγραμμα για να σημειώσουμε πρόοδο. Οι εύκολες λύσεις και τα σχέδια που δεν βασίζονται σε υγιείς βάσεις δεν ευνοούνται από τον συντηρητικό και πρακτικό Αιγόκερω.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Σε αυτό συνηγορούν και οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, όπως και ο κυβερνήτης της Κρόνος στον Υδροχόο που θέλει αυτοέλεγχο, πειθαρχία, εξοικονόμηση πόρων και δυνάμεων και βέβαια σωστή στρατηγική.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω: ο Ήλιος, η Σελήνη, η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, δημιουργώντας πιο αυστηρές συνθήκες και όρια, τόσο στις σχέσεις όσο και σε θέματα που αφορούν στην πανδημία.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη (με μεγάλη απόκλιση) μπορεί να βγάλει μια πιο τρυφερή διάθεση ή να φέρει στην επιφάνεια κάποια καλλιτεχνικά ταλέντα, όμως η σύνοδος με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη ή βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων και να επηρεαστούν οι σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρηγοριά θα βρούμε στο υποστηρικτικό τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, μία όψη που θα μας κάνει λίγο πιο αυθόρμητους, πρωτότυπους και φιλόδοξους. Θα θέλουμε να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο και θα αναζητούμε νέες μεθόδους. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι, πρόθυμοι να ταξιδέψουμε και θα έχουμε περισσότερη όρεξη να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Ίσως έρθουν νέοι έρωτες στο προσκήνιο ή μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά άτομα από το ερωτικό παρελθόν.

Πνευματική εγρήγορση, φαντασία, ευαισθησία και ενσυναίσθηση θα φέρει και το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα αναδείξει τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και θα μας κάνει ονειροπόλους και ενθουσιώδεις. Βέβαια αυτή η όψη κρύβει και μια παγίδα: να εξιδανικεύσουμε άτομα και να πιστέψουμε σε παραμύθια…

Ποιοι και πώς επηρεάζονται

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στις 12Ο 20΄ του Αιγόκερω και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Αιγόκερου, του Καρκίνου, του Κριού και του Ζυγού από τις 10 έως τις 14 μοίρες.

Πιο θετική θα είναι η επιρροή της για όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου, του Σκορπιού και των Ιχθύων από τις 10 έως τις 14 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τη θέση και τις μοίρες των πλανητών και του ωροσκόπου στον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους πραγματοποιείται στον φιλόδοξο 10ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά στην καριέρα, τα επαγγελματικά, τη δημόσια εικόνα και τη φήμη σας. Θέστε τους στόχους σας και επικεντρωθείτε στην εξέλιξη σας και πώς θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιες είναι οι προθέσεις σας, για να μπορέσετε να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βασιστείτε στην εργατική σας φύση και φτιάξτε το πλάνο σας. Το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Ουρανό, σας ευνοεί να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση, να διαπραγματευτείτε τα οικονομικά σας και τους όρους σταθεροποίησης σε μακροχρόνιο πλάνο, με την προϋπόθεση όμως ότι το προηγούμενο διάστημα έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα πρέπει να ανταμειφθείτε γι’ αυτό. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος, βρίσκεται στον 11ο οίκο σας, όπως και ο Ερμής που την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη θα μπει στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι ίσως λάβετε κάποια βοήθεια από φίλους ή άτομα που συνεργάζεστε. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι το μότο σας, αφού η ομαδική εργασία ευνοείται, οπότε ψάξτε τις καλύτερες συμμαχίες που μπορείτε να επιτύχετε. Ευνοούνται και οι γνωριμίες μέσω φίλων, ομάδων ή διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους πραγματοποιείται στον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη γνώση, τα ταξίδια και την προσωπική σας ανάπτυξη. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε τις προοπτικές σας και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την προσωπική σας εξέλιξη και να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο, να ξεκινήσετε ένα επιπλέον πρόγραμμα σπουδών ή να εξερευνήσετε νέες κουλτούρες είτε μέσω διαβάσματος και μελέτης είτε μέσω γεύσεων ή ταξιδιών, εξάλλου ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία με κάποιον τρόπο να ανοίξετε το πνεύμα σας, το μυαλό σας και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αν ασχολείστε με την έρευνα ή την εκπαίδευση, μπορεί να κάνετε κάποια δημοσίευση που να έχει μεγάλη επιτυχία και να βοηθήσει και άλλους να αποκτήσουν γνώσεις. Γενικότερα, ίσως αλλάξετε την προσωπική σας φιλοσοφία ή τις πεποιθήσεις σας για πολλά πράγματα, αφού θα είστε σε θέση να κατανοείτε τη μεγάλη εικόνα των καταστάσεων και να μην εγκλωβίζεστε σε κοντόφθαλμες και ξεπερασμένες ιδέες. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος, βρίσκεται στον 10ο οίκο σας, υποδεικνύοντας ότι η δημόσια εικόνα σας, η φήμη σας και οι ευθύνες σας έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σας και την επέκταση σας και θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για πετύχετε όσα θέλετε. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με Ήλιο, Σελήνη και Πλούτωνα ίσως σας φέρει δεύτερες σκέψεις για κάποια άτομα που σχετίζεστε και μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσπαθήστε να δείτε όλα τα κομμάτια του πάζλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους για εσάς αφορά τις δεσμεύσεις, τους σοβαρούς δεσμούς σας, τη σεξουαλικότητα σας και ό,τι σχετίζεται με επενδύσεις, κληρονομιές και οικονομικά τρίτων. Θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστείτε αν δίνεστε ή αν μοιράζεστε και αυτό αφορά και τις σχέσεις σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Πώς δεσμεύεστε (προσωπικά και επαγγελματικά); Ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας και αφιερώνετε τον χρόνο, την ενέργεια, τα χρήματα και τους πόρους σας για εσάς ή τρέχετε για τους άλλους; Έχετε αμοιβαίο όφελος από τις κινήσεις σας; Μήπως δημιουργείτε μεγάλες προσδοκίες και στο τέλος εσείς νιώθετε άδειοι και κενοί; Όλα αυτά θα πρέπει να αναλογιστείτε και να θέσετε νέες βάσεις, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στη σχέση σας με το χρήμα. Είναι η κατάλληλη περίοδος να δείτε τα κοινά οικονομικά που έχετε με τρίτους, τα δανεικά και τα δάνεια, τις ασφάλειες, τα κληρονομικά και να βάλετε μια τάξη. Φτιάξτε σχέδια πληρωμών και αποπληρωμών και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας ώστε να ξέρετε από πού κερδίζετε, από πού χάνετε και να επενδύσετε ανάλογα. Είναι η ιδανική στιγμή να οραματιστείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εμβαθύνετε τις συμμαχίες σας με τους άλλους και να ξεκαθαρίσετε συμφέροντα και ευθύνες. Όμως είναι και η κατάλληλη περίοδος να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξελιχθεί και να επιμορφωθεί, διότι ο Κρόνος που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης ευνοεί την εκπαίδευση και την πνευματική σας ανάπτυξη. Αν θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο, να ξεκινήσετε κάποια ξένη γλώσσα ή ένα μεταπτυχιακό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας φωτίζει η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 και σας ζητά να αδράξετε την ευκαιρία και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για να έχετε αρμονία, ισορροπία και ενότητα. Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους. Δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθείτε για το κοινό καλό και οι άλλοι να αδιαφορούν. Θέλετε δίπλα σας μόνο όσους εμπιστεύεστε και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και όχι αυτούς που απομυζούν την ενέργεια και την αγάπη σας. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σάς κάνουν να αναζητάτε το βάθος στις σχέσεις σας και να επιδιώκετε μακροπρόθεσμες αλλαγές στη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η σαγήνη σας δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους άλλους και ίσως έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση και όλα πηγαίνουν καλά θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας, αλλιώς ίσως πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

ΛΕΩΝ

«Ποιότητα ζωής», αυτός θα είναι ο στόχος σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τον 6ο οίκο της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της ευημερίας, της ρουτίνας και της εργασίας. Θα πρέπει να δώσετε σημασία στις ανάγκες σας, στον εαυτό σας και κάνετε μια νέα αρχή και ένα πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητα σας με τέτοιο τρόπο που να έχετε ισορροπία. Εξετάστε με προσοχή τις καθημερινές σας ρουτίνες και βρείτε τι λειτουργεί για εσάς. Μήπως δίνετε πολύτιμο χρόνο και σημασία σε δραστηριότητες που δεν σας δίνουν τίποτα πίσω; Μήπως έχετε αναλάβει ευθύνες που δεν σας αναλογούν; Μήπως εργάζεστε πάρα πολλές ώρες και έχετε αφήσει πίσω βασικούς τομείς, όπως την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση; Οι επιλογές σας σάς γεμίζουν και συμβαδίζουν με την καθημερινή ευτυχία σας; Όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας που θα σας οδηγήσουν στην ποιότητα ζωής που θέλετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε την εργασιακή σας ρουτίνα και να εξοικονομείτε περισσότερο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, τη γυμναστική και την ευεξία που τόσο χρειάζεστε, κόβοντας κακές συνήθειες που αποδυναμώνουν την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς φωτίζει τον 5ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τον έρωτα, την αγάπη, ό,τι σας παθιάζει και σας ευχαριστεί. Στον ίδιο τομέα της χαράς, της προσωπικής ικανοποίησης, της σεξουαλικότητας, της διασκέδασης, της δημιουργικότητας βρίσκεται και η ανάδρομη Αφροδίτη και όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά τα θέματα με κάποιον τρόπο ευνοούνται. Οπότε είναι η ιδανική στιγμή να ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας, να κάνετε γνωριμίες αν είστε αδέσμευτοι ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές πάθους. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τρόπους να προβάλλετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν. Θα βρείτε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία, θα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο ερωτικοί και θα σημειώσετε πρόοδο. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα και κλείστε υποχρεώσεις που παραμένουν ανοιχτές, πριν τα μέσα του μήνα που θα γυρίσει ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει τον 4ο οίκο που αφορά την οικογένεια, το σπίτι, το παρελθόν, τις ρίζες και τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας. Στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, και λειτουργεί βοηθητικά για να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, να θυμηθείτε τα παλιά και να κλείσετε τυχόν πληγές από το παρελθόν. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και ίσως φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις από τα περασμένα… αλλά η Νέα Σελήνη σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα πραγματοποιείστε το βήμα που θα σας φέρει αγαλλίαση στην ψυχή σας. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ακόμη, ευνοούνται ανακαινίσεις στον χώρο του σπιτιού και ρυθμίσεις οικογενειακών και οικονομικών υποχρεώσεων. Επειδή ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος, βρίσκεται στον 5ο οίκο σας που είναι ο τομέας της ευχαρίστησης, της ικανοποίησης, των χόμπι και της χαράς, σας δίνει την ευκαιρία να είστε πιο δημιουργικοί και να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε και ιδιαίτερα με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 φωτίζει τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες και άτομα που συναντάτε καθημερινά. Είναι μια υποστηρικτική Νέα Σελήνη και ευνοεί θέματα που αφορούν σε συμφωνίες και συμβόλαια, αγοροπωλησίες, εγκαινιάζοντας μια περίοδο νέων, πολλά υποσχόμενων συνεργασιών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας ή να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο αν είστε αδέσμευτοι. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και θα ισχυροποιηθεί η επιρροή σας μέσω του γραπτού και του προφορικού λόγου. Πλέον ό,τι λέτε θα έχει δύναμη και πειθώ και η επίσκεψη του Ερμή στον καινοτόμο Υδροχόο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε έξω από το «κουτί» και να κάνετε προτάσεις πρωτοποριακές. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος, ακουμπά τον 4ο οίκο σας και ίσως προκύψουν θέματα οικογενειακά ή κάποιο πρόβλημα με το σπίτι ως χώρο και να χρειαστεί να δώσετε μέρος του χρόνου σας για να δώσετε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χρώμα του χρήματος έχει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για εσάς, αφού επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τα αποκτήματα σας, τα περιουσιακά σας, τα έσοδα, τα έξοδα και τον τομέα της αυτοεκτίμησης. Και αν αναρωτιέστε τι θέλει αυτό το φεγγάρι από εσάς, η απάντηση είναι απλή: πρόγραμμα και ρεαλιστικό οικονομικό πλάνο. Ως Τοξότες είστε πολυμήχανοι και ιδιαίτερα δημιουργικοί, οι ιδέες σας και το όραμα σας είναι μοναδικό, όμως υστερείτε σε ό,τι αφορά τα πρακτικά θέματα κι εκεί κρύβεται η μεγαλύτερη παγίδα, αφού μπορεί να ξεκινήσετε με φόρα και πάθος ένα τεράστιο πρότζεκτ, αλλά χωρίς ουσιαστικά να έχετε κάνει έναν σοβαρό προϋπολογισμό και ένα σχέδιο για το παρακάτω. Η έμπνευσή σας είναι η ορμή σας για το μέλλον, αλλά για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα πρέπει να ασχοληθείτε και με αυτά τα «πεζά» ζητήματα που ονομάζονται οικονομικά. Δεν μπορείτε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα βγάζετε ούτε να επενδύετε σε σχέδια ουτοπικά, μόνο και μόνο επειδή σας παθιάζουν. Η Νέα Σελήνη στον αυστηρό και ρεαλιστικό Αιγόκερω θέλει από εσάς να γειωθείτε και να αποκτήσετε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα. Να έχετε το κοντρόλ των οικονομικών σας, να ξέρετε ποια είναι τα έσοδα σας και ποια τα έξοδα σας, κάνοντας ένα μακροχρόνιο πλάνο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, οργάνωση και αναλυτικό πρόγραμμα! Πιθανώς να αναζητήσετε και να βρείτε νέες πηγές εσόδων, όμως μην ξεκινήσετε να ξοδεύετε αλόγιστα, διότι θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις σας. Οι ευκαιρίες να δείξετε την επαγγελματική σας αξία και την επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι πολλές και θα φέρουν και υλικές ανταμοιβές, όμως είπαμε μόνο με πρόγραμμα θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς γράφει το όνομα σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Τώρα θα ανακατέψετε εσείς την τράπουλα και θα θέσετε τους όρους σας. Θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε και σε αυτό θα βοηθήσει η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τον απολογισμό σας και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Να δείτε κατάματα ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στη ζωή σας, ποιοι σας εξελίσσουν και ποιοι σας κρατούν στάσιμους. Είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στο 2022. Ο Κρόνος που κυβερνά τη Νέα Σελήνη είναι και ο δικός σας κυβερνήτης και βρίσκεται στον 2ο οίκο σας, επομένως η συμβολή του θα είναι καθοριστική σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας σχέδια και το πώς αντιμετωπίζετε τα χρήματα και τα κέρδη σας. Με πρόγραμμα, ρεαλιστικά σχέδια και σταδιακές κινήσεις, η επιτυχία είναι μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πυροδοτεί τον πιο προσωπικό και αθέατο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η περίοδος της εσωτερικής προετοιμασίας και της «θεραπείας». Θα θέλετε να ξεφύγετε από τους «θορύβους» και να μείνετε πιο απομονωμένοι από διάφορες επιρροές, να εστιάσετε στις ανάγκες σας, στην ξεκούραση σας, στα όνειρα σας για το μέλλον και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναλογιστείτε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, τις ευθύνες σας για τα πεπραγμένα σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέες γνωριμίες, αλλά για να θέσετε τα νέα σχέδια σας και να απαλλαγείτε από τα βαρίδια της ζωής σας και ό,τι σας φοβίζει και σας βασανίζει. Βέβαια, την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη ο Ερμής θα επισκεφθεί το ζώδιο σας και θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτή την συγκυρία μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να εκφράσετε με σαφήνεια τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας στο ταίρι σας ή σε όσους συνεργάζεστε και να λύσετε τις διαφορές σας. Μπορεί να αποκαλυφθούν και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με ό,τι θέλετε εσείς να μείνει κρυφό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 επηρεάζει τον 11ο οίκο των στόχων, των φίλων και της τεχνολογίας και θέλει από εσάς να θέσετε νέα πλαίσια για το μέλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκαθαρίσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους σας βοηθούν να εξελίσσεστε και όχι τοξικά άτομα που απομυζούν την ενέργεια και την καλοσύνη σας. Επίσης, να αποφασίσετε αν στις ομάδες που είστε μέλη υπάρχει όντως ομαδικό πνεύμα και σύμπνοια ή εξυπηρετούνται συμφέροντα που εσάς δεν σας εκφράζουν. Τώρα θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι και θα αντιληφθείτε ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι απλά σας εκμεταλλεύονται. Μόλις εξυγιάνετε το περιβάλλον σας θα πάρετε μια ανάσα και θα μπορέσετε να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, πλαισιωμένοι από άτομα που έχετε τον ίδιο σκοπό και τρόπο σκέψης. Η ομαδική εργασία ευνοείται, όπως και τυχόν επαγγελματικές κινήσεις που σχετίζονται με τεχνολογία και διαδίκτυο. Ίσως να σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάποια ιστοσελίδα, να κάνετε το κατάστημά σας ηλεκτρονικό ή να έχετε μεγαλύτερη παρουσία και επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος, βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, υποδηλώνοντας ότι θα πρέπει να δώσετε σημασία στην υγεία σας, στις ανάγκες σας και στην ψυχική σας ισορροπία. Μην εμπλέκεστε στα δράματα άλλων, βρείτε χρόνο για εσάς, για να ξεκουραστείτε και να έρχεστε σε επαφή με άτομα που αγαπάτε. Μην καταπιέζετε τα θέλω σας για να εξυπηρετείτε μόνο τους άλλους.