Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04/11/2021 έρχεται με άγριες διαθέσεις γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04/11/2021 έρχεται με άγριες διαθέσεις γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04/11/2021 έρχεται με άγριες διαθέσεις γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου έρχεται με φόρα και έχει «άγριες» διαθέσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης, της ανατροπής και του ξαφνικού και η σύνοδος με τον πολεμοχαρή Άρη, που διεκδικεί την πρωτιά, δίνει ατελείωτες μάχες, αλλά είναι παρορμητικός και θερμοκέφαλος, δεν δημιουργούν τις πιο εύκολες συνθήκες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών, των ορίων, των δομών, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, αλλά και των δυσκολιών και των προκλήσεων. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα ζήσουμε… μεγάλες στιγμές, αφού θα βγουν στην επιφάνεια οι φόβοι, τα απωθημένα και όλα τα αρνητικά συναισθήματα και θα είμαστε πιο οξύθυμοι, βίαιοι, εκδικητικοί, εγωιστές, παθιασμένοι και θα τραβάμε το σχοινί μέχρι να σπάσει, αφού η Σκορπίσια ενέργεια θα βασιλεύει.

Η επιρροή στον αστρολογικό χάρτη της χώρας μας

Εκτός από την επιρροή που θα έχουμε όλοι μας σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αυτή η Νέα Σελήνη σημαδευτεί από γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο, αφού οι όψεις που σχηματίζει επηρεάζουν και τις εξελίξεις στη χώρα μας. Ανάλογες όψεις είχαμε και στη Νέα Σελήνη του Αυγούστου και θυμόμαστε όλοι την καταστροφή που είχαμε στην Ελλάδα από τις ατέλειωτες φωτιές. Μπορεί λοιπόν να απασχολήσουν την επικαιρότητα δύσκολα γεγονότα που να αφορούν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα, πράξεις βίας και φανατισμού, πολεμικές ενέργειες επίδειξης δύναμης, τρομοκρατικά χτυπήματα και καταστάσεις που ίσως πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις.

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή νέων καταστάσεων. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως που σχηματίζει «επικίνδυνες» όψεις, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενες εξελίξεις, χαοτικές καταστάσεις και δεν θα μας δώσει τον χρόνο να προσαρμοστούμε. Η μόνη μας ελπίδα είναι η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον απλανή αστέρα Alphecca, που ίσως υποτάξει λίγο την ακανόνιστη και παρορμητική ενέργεια του Ουρανού. Ένα χαμόγελο αισιοδοξίας μπορεί να φέρει το εξάγωνο Αφροδίτης-Ερμή και ίσως η διπλωματία από κάποιους να σώσει την παρτίδα.

Ραγδαίες αλλαγές και απρόσμενες συναντήσεις

Η αντίθεση Νέας Σελήνης-Ουρανού θα δώσει μια τάση παρόρμησης και ελευθερίας και θα θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς κανόνες, αναζητώντας την ελευθερία. Και αν αυτό ακούγεται πολύ όμορφο και εναλλακτικό, πρακτικά είναι χαοτικό, καθώς αν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, μπορεί η ανεξαρτησία του ενός να γίνει η φυλακή του άλλου. Καβγάδες και χωρισμοί ανάμεσα στα ζευγάρια μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και επειδή κανείς δεν θα έχει την όρεξη να συμβιβαστεί, μπορεί να δοθεί και ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις. Βέβαια, οι ξαφνικές αλλαγές, μπορεί να μας οδηγήσουν και σε συναρπαστικές ευκαιρίες, αν έχουμε την ψυχραιμία να τις διαχειριστούμε σωστά και νηφάλια, αλλά η εμπλοκή του Άρη θα φέρει παρορμητικές αντιδράσεις. Επίσης, η αντίθεση Νέας Σελήνης-Ουρανού και το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να φέρει απροσδόκητες συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ή θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα μας οδηγήσει στη Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, η οποία θα επιτείνει τις δυσάρεστες εξελίξεις. Απαιτείται προσοχή και συνετές αποφάσεις και κινήσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου σχηματίζεται στις 12 μοίρες και 40 λεπτά του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 έως τις 14 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες κρίνονται με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, απέναντί σας, που σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και όσες δεν αντέξουν τις δονήσεις θα διαλυθούν. Το νέο φεγγάρι κλονίζει το σκεπτικό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους. Ίσως κάποια ξαφνικά γεγονότα ταράξουν την εμπιστοσύνη σας και θέσετε επί τάπητος τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως οι πιθανότητες να το κάνετε με πολιτισμένο τρόπο είναι λίγες και μπορεί να ξεσπάσετε τον θυμό σας και σε πρόσωπα που δεν φταίνε. Το φεγγάρι σας κάνει πιο αποφασιστικούς, ανταγωνιστικούς και πεισματάρηδες, θα προσπαθείτε να επιβάλετε τα θέλω σας στους άλλους και θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και θα πιέζεστε. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας ή ότι κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές σε κάποια σχέδια σας και να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που σας πιέζει, θα βρείτε το κουράγιο για αλλαγές και αποφάσεις. Από την άλλη, αν όλα πάνε καλά στις σχέσεις σας, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Ίσως μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει ουρανοκατέβατα ένα ειδύλλιο ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να προχωρήσετε μεν…. με πολύ προσεκτικά βήματα δε. Το στρες και το άγχος μπορεί να μην σας επιτρέπουν να δείτε με καθαρό μάτι τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας. Έτσι, πριν υποσχεθείτε πολλά και πριν οι άλλοι αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις από σας, προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας στον άξονα καριέρας-οικογένειας στρέφει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας, αλλά δεν πρέπει να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα, για να μην έχετε έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες, με τον σύντροφό σας ή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Θα νιώθετε πιο ασταθείς συναισθηματικά και θα σας πιάνει συνεχώς το παράπονο. Θα ανακαλείτε γεγονότα του παρελθόντος και θα σκέφτεστε ότι εσείς πάντα δίνετε πολλά και οι άλλοι τίποτα και θα σας πιάνει θυμός και νεύρα. Ό,τι έχετε κρατήσει μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί τώρα να βγει στην επιφάνεια με μορφή χιονοστιβάδας και να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής. Αν μάλιστα κάποιος σας ζητήσει τα ρέστα για τη συμπεριφορά σας, τότε θα βάλετε σθεναρά όρια και θα κόψετε δεσμούς. Μπορεί να απομακρυνθείτε από το οικογενειακό περιβάλλον, να μετακομίσετε αν μένετε στο πατρικό σας ή να απαιτήσετε να σταματήσουν οι συγγενείς σας να ανακατεύονται στη ζωή σας. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε, να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ζημιά και να πρέπει να ξεκινήσετε εργασίες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει και μια χωροταξική αλλαγή μετά από ξαφνικά γεγονότα και στη δουλειά. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει και μην κρατάτε τα παράπονα μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη μαζί με τον Άρη στο ζώδιο σας, που κάνουν αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή, για να καταλάβετε ότι το σύμπαν σάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σας καλεί να είστε έτοιμοι για απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα! Ήρθε η ώρα για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα για τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, τη φυσική σας κατάσταση, τις σχέσεις σας, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, τις συμφωνίες σας και άλλα πολλά. Όμως το κακό είναι πως ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να είστε παρορμητικοί. Ενώ ο Ουρανός σας κάνει απερίσκεπτους και ανατρεπτικούς. Οπότε, μπορεί να πάρετε αυτές τις αποφάσεις εν θερμώ και μετά άντε να το μαζέψετε το πράγμα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να γκρεμίσετε τις παθογένειες της ζωής σας, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να μεταμορφωθείτε. Όμως, είπαμε, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Μην κάψετε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά! Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι ότι εσείς μπορεί να σχεδιάζετε κάποια πράγματα και οι καταστάσεις να ανατρέπονται ξαφνικά και όλα γύρω σας να αλλάζουν, χωρίς εσείς να μπορείτε να το ελέγξετε. Προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, αφού μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις ή διενέξεις. Αν πάντως ήταν μέσα στα σχέδια σας η αλλαγή χώρου σπιτιού ή καριέρας, το φεγγάρι αυτό λέει ένα μεγάλο «ναι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα και το σπίτι. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να γκρεμίσει ή να χτίσει μέσα σε μια νύχτα την καριέρα σας και τα προσωπικά σας σχέδια. Μπορεί από ένα ξαφνικό τέλος να ξεκινήσει μια καινούρια πορεία, μια νέα ζωή και ίσως η Νέα Σελήνη σας φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και η ανασφάλεια μεγάλη, διότι θα γίνονται όλα ξαφνικά και θα νιώθετε ότι χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα γιγαντώσει την ανάγκη σας να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας ίσως τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.