Τα ζώδια που δεν ξεπερνούν εύκολα τους πρώην τους και πώς θα καταλάβετε ότι θέλουν να τα ξαναβρείτε

Τα ζώδια που δεν ξεπερνούν εύκολα τους πρώην τους και πώς θα καταλάβετε ότι θέλουν να τα ξαναβρείτε

Τα ζώδια που δεν ξεπερνούν εύκολα τους πρώην τους και πώς θα καταλάβετε ότι θέλουν να τα ξαναβρείτε

Το να ξεπεράσεις κάποιον που έχεις αγαπήσει είναι οδυνηρό και δύσκολο. Όταν ερωτευόμαστε βαθιά ένα άτομο δεν μπορούμε να διαγράψουμε εύκολα την παρουσία του από τη ζωή μας. Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει διαφορετικά τους χωρισμούς του! Ορισμένα δυσκολεύονται περισσότερο να ξεχάσουν και να προχωρήσουν γιατί έχουν έντονο συναίσθημα, νοσταλγία, δένονται περισσότερο και έτσι μπορεί να μην αφήσουν εύκολα τον-ην πρώην τους να γίνει παρελθόν. Είτε προσπαθούν να επιστρέψουν είτε όχι, μέσα τους καίγονται από την επιθυμία της επανασύνδεσης και συνήθως έχουν συγκεκριμένους τρόπους για να το δείχνουν.

Τα ζώδια που δεν ξεπερνούν εύκολα τους πρώην τους και μπορεί να θελήσουν επανασύνδεση είναι τα εξής:

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σταθερό ζώδιο της γης συνήθως δεν υποχωρεί εύκολα, πόσο μάλλον για να αναθεωρήσει σε μια ιστορία που έχουν ήδη πέσει τίτλοι τέλους. Και παρόλο που η πεισματική νοοτροπία των Ταύρων μοιάζει να προέρχεται από τον εγωισμό τους δεν είναι αυτός ο βασικότερος λόγος. Συνήθως γνωρίζουν πώς να αξιοποιούν την ενέργεια και τον χρόνο τους και δεν θέλουν να τον σκορπούν σε κάτι που δεν θα καρποφορήσει, γιατί σέβονται τον εαυτό τους. Άλλωστε, αυτή η αίσθηση της αυτοεκτίμησής τους είναι μέρος της γοητείας τους. Οι Ταύροι είναι τόσο ακαταμάχητοι όμως και για τη σταθερότητα και την αγάπη που δείχνουν. Δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται τον πρώην τους, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Θα συνεχίσουν να αναπολούν το παρελθόν, γιατί όταν δεσμεύονται σε κάτι εσωτερικά παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους και αφοσιωμένοι σε αυτή. Έτσι, όταν επιθυμούν επανασύνδεση μπορεί να μην το ζητήσουν ανοιχτά, αλλά υπάρχουν τρόποι να καταλάβετε ότι αυτό το σταθερό ζώδιο της γης δεν έχει τελειώσει μαζί σας. Συνήθως θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν όταν χρειάζεστε κάτι, να σας βοηθήσουν ώστε να κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη, ευχάριστη και όμορφη. Το να σας αφιερώνουν τον χρόνο τους είναι μια σοβαρή ένδειξη ότι ακόμη σας θέλουν δίπλα τους. Επίσης, μπορεί να αισθανθείτε τη ζήλια στο βλέμμα και στα σχόλια τους, αλλά και την κτητικότητα τους αν νομίζουν ότι έχετε προχωρήσει παρακάτω. Αυτές είναι συνήθως ενδείξεις ότι τους απασχολεί ο χωρισμός και ότι μετανιώνουν που άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικοί και πάντα επιρρεπείς στη νοσταλγία, όταν οι Καρκίνοι σας ερωτευτούν ένα κομμάτι της καρδιάς τους μάλλον θα σας ανήκει για πάντα. Καθώς δεν μπορούν να αφήσουν εύκολα πίσω τους το παρελθόν τα πάντα τους θυμίζουν τον πρώην τους. Οι αναμνήσεις τους βασανίζουν και τους κάνουν να υποφέρουν πολύ. Σε αντίθεση με τη γλυκιά και ευάλωτη προσωπικότητα τους συνυπάρχει και μια άλλη όψη στον τρόπο που εκφράζουν την αγάπη τους, αλλά αυτό το ζώδιο του νερού κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε κάπου μια σκοτεινή αθέατη πλευρά είναι αναμενόμενη. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μια πράξη ίντριγκας, είτε μέσω επιλογής ενός νέου ρομαντικού συντρόφου είτε μέσω μίας συμπεριφοράς που δείχνει ότι σας έχουν ξεπεράσει, αλλά συνήθως δεν αφήνουν πίσω τους το πρώην ταίρι τους τόσο εύκολα. Επειδή η ενσυναίσθηση είναι μέρος της φύσης τους, γνωρίζουν πώς να απευθυνθούν στα βασικά σας ένστικτα. Έτσι όταν αυτό το ζώδιο του νερού μπορεί να υπερβεί τον εαυτό του για να σας τσιγκλίσει, αυτό προδίδει την ακόμη δυνατή αγάπη που νιώθει μέσα του. Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πείτε ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει είναι αν κρατούν σχέσεις με κοινούς φίλους και το περιβάλλον σας και αν θυμούνται γλυκά που σας αρέσουν και σας τα φέρνουν συχνά.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι αφοσιωμένοι και συναισθηματικοί. Είναι άνθρωποι που αναζητούν πάντα μια σοβαρή και μόνιμη σχέση. Γι’ αυτούς η ιδέα του συντρόφου είναι κάποιος με τον οποίο μπορούν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους, γι’ αυτό εάν και όταν η σχέση τους τελειώσει δεν το ξεπερνούν εύκολα. Η έμφυτη γοητεία και η φύση του Ζυγού αναζητά την αρμονία και σε μια τέτοια περίπτωση θα προσπαθήσουν αποφύγουν κάθε αντιπαράθεση, αλλά και τα ευαίσθητα θέματα αφήνοντας το ταίρι τους με πολλά ερωτηματικά. Οι Ζυγοί αμφιταλαντεύονται μονίμως και το κάνουν πολύ συχνά, οπότε αν αναρωτιέστε αν αυτό ζώδιο τρέφει ακόμα συναισθήματα για εσάς, η απάντηση είναι συνήθως θετική. Όταν είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις και επαφές μαζί σας είναι μια σημαντική ένδειξη ότι ενδιαφέρονται ακόμα. Καλός δείκτης ότι είναι θετικοί στο να τα ξαναβρείτε είναι όταν παίρνουν πρωτοβουλίες για να λειάνουν τις διαφορές, είναι ανοιχτοί σε συμβιβασμούς μαζί σας και αποφεύγουν να κοντραριστούν. Επίσης θετικός παράγοντας είναι όταν μπορείτε ακόμα να τους κάνετε να γελάσουν και να σας αφήνουν να δείτε τη διασκεδαστική πλευρά τους. Κάτι άλλο που σημαίνει πολλά είναι όταν δεν έχουν αντιρρήσεις να βρεθούν στο ίδιο κοινωνικό σκηνικό με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ερωτευτούν κάποιον οραματίζονται μια σχέση ζωής και την απόλυτη ευτυχία. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ήλπιζαν το βρίσκουν πολύ δύσκολο να τα αφήσουν όλα στο παρελθόν. Η έμφυτη τάση των Σκορπιών για έλεγχο πυροδοτείται από τους χωρισμούς, τόσο που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν αυτά τα ευαίσθητα ζώδια του νερού να αναπτύξουν εμμονές με τους πρώην τους. Καυτοί και αινιγματικοί καθώς είναι, η παθιασμένη και Πλουτώνια αγάπη τους είναι αρκετή για να στοιχειώνει αυτούς, αλλά κι εσάς για μια ολόκληρη ζωή. Δεν υπάρχουν ημίμετρα μαζί τους και διατηρούν τα συναισθήματα περισσότερο από όσο θέλουν να παραδεχτούν. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από το πώς τελείωσε η ιστορία, καθώς δεν ξεχνούν τις πληγές και τις προδοσίες του παρελθόντος. Όμως, ένας τρόπος για να καταλάβετε ότι ο Σκορπιός δεν σας έχει ξεπεράσει ακόμη είναι η σποραδική χρήση στοιχείων και άλλων υπόγειων μηνυμάτων που σας έχουν ως αποδέκτη. Είτε πρόκειται για ένα τραγούδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε για μια ιστορία στο Instagram, οι Σκορπιοί είναι ένα «έγκλημα» που πρέπει να ερευνήσετε τα στοιχεία του για να βγάλετε άκρη. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβετε ότι σας θέλουν ακόμα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουν να κεντρίζουν τις αισθήσεις σας. Ίσως είναι ένα βλέμμα με νόημα, ένα τυχαίο άγγιγμα ή το άρωμα που φορούν όταν περνούν από δίπλα σας, είναι συνήθως προμελετημένα ή απολύτως στοχευμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γεννημένοι ονειροπόλοι. Οι ιδεαλιστικές τους προσδοκίες τους παγιδεύουν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσουν μία σχέση. Γι’ αυτούς οι σύντροφοί τους είναι οι αδελφές ψυχές τους. Συνήθως χωρίς να εξετάζουν ιδιαίτερα τις ρεαλιστικές πτυχές μιας σχέσης, αρχίζουν να σχεδιάζουν και να ονειρεύονται ένα μέλλον μαζί, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο για έναν Ιχθύ να ξεπεράσει τον πρώην του. Μαζί με τη σχέση γκρεμίζεται κι ένα όνειρο κι ένα εσωτερικό οικοδόμημα που έχουν φτιάξει με πολλές προσδοκίες. Έτσι είναι λυπημένοι και ατημέλητοι όταν περνούν έναν χωρισμό. Είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να ξεχάσουν αυτόν με τον οποίο ήταν δεμένοι. Συνεχίζουν να κλαίνε, να υποφέρουν και να σκέφτονται διαρκώς τι θα μπορούσαν να κάνουν για να αποτρέψουν αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Η γλώσσα αγάπης αυτού του μεταβλητού ζωδίου είναι ένας συνδυασμός καλοσύνης, κατανόησης και ανιδιοτελών πράξεων, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να καταπιεί την υπερηφάνεια του και να ζητήσει να το αγαπήσουν όπως θα έπρεπε. Αν δυσκολεύεστε να διαβάσετε τη μυστηριώδη συμπεριφορά τους, θα χρειαστεί να προσέξετε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, αν σας μιλάει για προβλήματα υγείας, αισθάνεται πόνο μέσα του γιατί αυτό το ζώδιο σωματοποιεί τη θλίψη του, αν χαίρεται όταν σας βλέπει και επιζητεί τη συντροφιά σας, εξακολουθεί να σας αγαπά. Θα ανακαλύψει μια φόρμουλα για να σας συμπεριλάβει στην καθημερινότητα του, όπως με ένα γρήγορο τηλεφώνημα ή μήνυμα για να μαθαίνει πώς τα πάτε. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβετε ότι σας θέλει ακόμα είναι με το να σας προσφέρει ό,τι μπορεί και να προσπαθεί να σας ευχαριστήσει υπερβαίνοντας τον εαυτό του και τις δυνατότητες του. Ένας Ιχθύς δεν γνωρίζει όρια όταν τρέφει αισθήματα και θα κάνει πολλές υπερβάσεις και θυσίες για να το αποδείξει.