Τι άντρας σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο της Σελήνης σας (αποκλειστικά για κορίτσια)

Τι άντρας σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο της Σελήνης σας (αποκλειστικά για κορίτσια)

Τι άντρας σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο της Σελήνης σας (αποκλειστικά για κορίτσια)

Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιο μας. Η θέση των πλανητών καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πώς εκφραζόμαστε, το πώς διεκδικούμε και τι είναι αυτό που μας ταιριάζει, μας ελκύει και μας εξελίσσει. Ο κάθε πλανήτης έχει τη δική του δυναμική και τα δικά του ζητούμενα. Για παράδειγμα, ο Έρμης δείχνει το πώς εκφραζόμαστε, ο Άρης το πώς μαχόμαστε, ο Ήλιος το πώς φαινόμαστε και ούτω καθεξής. Το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας δείχνει τον συναισθηματικό μας κόσμο και τι ζητάμε από τον σύντροφό μας για να είμαστε ευτυχισμένοι και πλήρεις. Μπορεί, για παράδειγμα, κάποιος να εκπροσωπεί ένα δυναμικό ζώδιο, αλλά η Σελήνη του να έχει ανάγκη από ένα ταίρι που να του προσφέρει ηρεμία και τρυφερότητα και όχι περιπέτειες και πάθη, ή και το αντίστροφο, κάποιος να θέλει ανεξαρτησία στις σχέσεις του, ενώ το ζώδιο του έχει άλλα χαρακτηριστικά. Έκαστος στο είδος του λοιπόν και η Σελήνη στις σχέσεις…

Ποιος, πού, πώς και γιατί σας ταιριάζει; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ζώδιο της Σελήνης σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βρείτε πατώντας εδώ.

Σελήνη στον Κριό

Σας χρειάζεται το… alter ego σας

Γιατί; Απλά, διότι παρόλο που είστε μια πολύ ανεξάρτητη και αυτάρκης γυναίκα, ταυτόχρονα είστε πολύ ανήσυχη φύση και σας ταιριάζει κάποιος που σκέφτεται σαν εσάς και που μπορεί να ανάψει τη φωτιά που καίει μέσα σας! Αν δεν σας φοβίζει η περίπτωση να ζήσετε μια αισθησιακή περιπέτεια, μόλις βρείτε το alter ego σας μείνετε καιρό μαζί του. Θα περάσετε καλά.

Ποιος; Σας ταιριάζει ένας άντρας που ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς. Ένας Κριός που μπορεί να σβήσει τη φλόγα σας, ένας Λέων ο οποίος θα τη συντηρήσει, ή ένας Τοξότης που θα την υποδαυλίσει και θα δώσει νέα ώθηση στην… ερωτική μηχανή σας. Ένας σύντροφος από τα ζώδια του Αέρα θα σας κάνει να λάμψετε και αυτό θα είναι αμοιβαίο: ο Δίδυμος θα σας διασκεδάσει, ο Παρθένος θα σας ιντριγκάρει και ο Ζυγός θα σας ηρεμήσει.

Πού; Θα τον συναντήσετε σε κάποιο γυμναστήριο, στην παραλία, στα μαθήματα του σκι. Γενικά, σε ένα χώρο που σφύζει από ζωή και ένταση.

Πώς; Ο αυθορμητισμός, η ζωντάνια και η φρεσκάδα σας κάνουν τη διαφορά, και χάρη σε αυτά θα τον κατακτήσετε. Θα τον γοητεύσει το επαναστατικό πνεύμα σας, η αδάμαστη ψυχή, το πάθος και η εκρηκτικότητα του χαρακτήρα σας. Αλλά και οι αδυναμίες σας, φυσικά…

Σελήνη στον Ταύρο

Σας χρειάζεται ένας άντρας προσγειωμένος

Γιατί; Επειδή πατάτε καλά τα πόδια σας στο έδαφος, ριζωμένη σαν το δέντρο στη γη, δεν μπορείτε να ζήσετε μόνη, χωρίς να μοιράζεστε με κάποιον τα συναισθήματά σας. Είστε γοητευτική, κτητική, προσκολλημένη σε εκείνους που αγαπάτε, σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια νέα αρχή από το μηδέν και δεν ξεχνάτε ποτέ τα καλά ή τα κακά που σας έχουν κάνει.

Ποιος; Οι άντρες της Γης, δηλαδή ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως σας προσφέρουν σταθερότητα και ηρεμία, ενώ διατηρούν άσβεστη την αισθησιακή φλόγα σας. Οι άντρες του Νερού, δηλαδή ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες σάς δροσίζουν με τα λόγια τους, σας πλημμυρίζουν με αισθήματα και καλλιεργούν το χώμα, από το οποίο είστε φτιαγμένη.

Πού; Θα τον συναντήσετε στην ύπαιθρο, στη θάλασσα, στα ψώνια, σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Θα είναι ένας άντρας που ξέρει να χαίρεται τη ζωή και να εκτιμά τα καλά εστιατόρια, τις βόλτες και τους ήρεμους χώρους, πάντα με καλή παρέα.

Πώς; Αρκετά εύκολα, κι αυτό χάρη στη γοητεία σας, το χαμόγελό σας, τη γλύκα των ματιών σας και τη λαμπερή παρουσία σας. Εκείνος θα εκτιμήσει την προσγειωμένη προσωπικότητά σας. Εσείς θα αφήσετε στην άκρη τα προσχήματα και θα βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο σέξι εαυτό σας.

Σελήνη στους Διδύμους

Σας χρειάζεται ένας άντρας διασκεδαστικός

Γιατί; Διότι είστε μια πεταλούδα που πετάει από καρδιά σε καρδιά, μια αιώνια έφηβη η οποία δεν σταματάει σε έναν άντρα ή σε μια μόνιμη σχέση. Η καρδιά σας είναι χωρισμένη στα δύο, το ίδιο και η αισθηματική ζωή σας και προτιμάτε να κρατάτε πάντα ανοιχτή μια πόρτα εξόδου, παρά να επενδύετε σε έναν δεσμό με βάθος. Η ψυχή σας είναι νεανική και έχετε μια ροπή στις νέες περιπέτειες.

Ποιος; Αυτός που καταλαβαίνει την ανάγκη σας για ανανέωση, δηλαδή ένας άντρας του Αέρα. Με τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Ζυγούς θα διασκεδάσετε πολύ, αφού είναι γεννημένοι γλεντζέδες. Οι άντρες της Φωτιάς, δηλαδή οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Κριοί θα φωτίσουν τη ζωή σας και θα σας γνωρίσουν το πάθος.

Πού; Σε ένα πάρτι, ένα κλαμπ, ένα καινούριο χαρούμενο και σικάτο μπαρ, ένα ταξίδι, στο τρένο, το αεροπλάνο, το πάρκο, τη γωνιά ενός δρόμου, την πλαζ ενώ παίζετε βόλεϊ…

Πώς; Με τον πιο απλό τρόπο, πρόσωπο με πρόσωπο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με e-mail, πάντως όχι με μεσάζοντα. Η περιέργειά σας, η καλή επικοινωνία και το χιούμορ σας είναι τα μεγάλα ατού σας.

Σελήνη στον Καρκίνο

Σας χρειάζεται ένας συναισθηματικός άντρας

Γιατί; Διότι έχετε ανάγκη από σχέσεις, φιλίες, τρυφερότητα και πολλή αγάπη. Είστε γυναίκα-παιδί, πολύ γλυκιά και ονειροπόλα, λαχταράτε να βρείτε τον πρίγκιπα της καρδιάς σας και δεν θα ικανοποιηθείτε με τίποτα λιγότερο.

Ποιος; Ένας άντρας της Γης, δηλαδή Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, θα σας αγκαλιάσει με στοργή, θα σας ενθαρρύνει και θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά. Οι άντρες του Νερού θα καλύψουν τη συναισθηματική δίψα σας: οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες είναι αισθησιακοί, παθιασμένοι και με μεγάλη φαντασία.

Πού; Όπου αισθάνεστε άνετα, σε έναν χώρο ζεστό και συμπαθητικό, χωρίς πολυκοσμία και φασαρία. Θα τον γνωρίσετε μέσω κάποιου συγγενή ή φίλου, στην παραλία ή ακόμα και μέσα στη θάλασσα, μια νύχτα με φεγγαράδα…

Πώς; Χάρη στη γλύκα, τη δροσιά και την καλοσύνη του χαρακτήρα σας, την τρυφερή, μυστηριώδη και σχεδόν παιδική πλευρά της προσωπικότητάς σας, η οποία αναζητά προστασία και στοργή. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα τον κερδίσετε με την έμφυτη γοητεία σας, χωρίς να χρειαστεί να το «παίξετε».

Σελήνη στον Λέοντα

Σας χρειάζεται ένας άντρας γεμάτος πάθος

Γιατί; Διότι σας πιάνει έξαψη και μόνο όταν μιλάτε για την αγάπη που προσμένετε να ζήσετε: γεμάτη πάθος, ρομαντισμό και τρέλα. Δεν είστε κτητική, ούτε υποταγμένη, και μέσα στη σχέση σας εσείς είστε που χαράζετε τον δρόμο.

Ποιος; Ένας άντρας του Αέρα σας ταιριάζει περίφημα. Σίγουροι για τον εαυτό τους, γεμάτοι πρωτοβουλίες και ερωτιάρηδες, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί δεν θα διστάσουν να μοιραστούν μαζί σας τα όνειρά τους. Είναι πιθανό, όμως, να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και έναν άντρα της Φωτιάς: έναν Κριό που θα σας γοητέψει, έναν Λέοντα ο οποίος θα σας συνεπάρει με το πάθος του, ή έναν Τοξότη που δεν θα ησυχάσει αν δεν ενώσετε τις καρδιές και τα κορμιά σας.

Πού; Σε ένα χώρο που συνδυάζει χάρη, κομψότητα, πλούτο και λίγο σνομπισμό, κάπου που συχνάζει η ελίτ: ένα πάρτι, ένα κοσμικό νησί, μια συναυλία, σε ένα κλαμπ, την παραλία και, μάλιστα, πίσω από μαύρα γυαλιά ηλίου…

Πώς; Αρκετά εύκολα, γιατί εσείς θα πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και θα προχωρήσετε. Διαθέτετε μεγάλη ακτινοβολία και τόλμη, είστε δημοφιλής και επιθυμητή, άρα θα πετύχετε όποιο στόχο βάλετε.

Σελήνη στην Παρθένο

Σας χρειάζεται ένας άντρας ονειροπόλος

Γιατί; Διότι έχετε ανάγκη να ζήσετε μια μεγάλη αγάπη, αλλά είστε πάρα πολύ απαιτητική. Είστε υπεύθυνη και πιστή και μερικές φορές σας φαίνεται δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Σεμνή και συγκρατημένη, η Παρθένος δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της και δεν μιλάει για τους έρωτές της, ακόμα και στο πιο κοντινό περιβάλλον της. Αυτά, σε φυσιολογικές καταστάσεις. Όταν όμως η Παρθένος… τρελαθεί, είναι μια άλλη ιστορία.

Ποιος; Σας ταιριάζει ένας άντρας της Γης, δηλαδή Παρθένος, Αιγόκερως ή Ταύρος, που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, είναι ψύχραιμος και ήρεμος. Οι άντρες του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί θα σας κάνουν να ονειρευτείτε και να πετάξετε στον έβδομο ουρανό.

Πού; Κάπου ήσυχα και διακριτικά, για να μπορέσετε να μιλήσετε χωρίς φωνές και δυνατή μουσική. Ίσως γνωριστείτε μέσω κοινών φίλων ή συναδέλφων, σε μια βιβλιοθήκη, σε κάποιο μαγαζί ή γραφείο…

Πώς; Έχετε μεγάλη γοητεία, αλλά προτιμάτε να μην τη χρησιμοποιείτε, λες και την κρατάτε για ρεζέρβα! Χαλαρώστε, απαλλαγείτε από την αυστηρότητά σας, ανοίξτε την ψυχή και το ερωτικό πεδίο σας και ετοιμαστείτε για καινούριες εμπειρίες.

Σελήνη στον Ζυγό

Σας χρειάζεται ένας άντρας με χιούμορ

Γιατί; Διότι είστε φτιαγμένη για να περνάτε καλά με έναν άντρα, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Σίγουρα, δεν είστε από τους τύπους που ορκίζονται αιώνια πίστη, ούτε από εκείνους που κάνουν μακρόχρονους δεσμούς. Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στην εμπιστοσύνη και την αμφιβολία, στο εμπρός και στο πίσω. Δεν είστε επαναστάτρια φεμινίστρια και σας αρέσει να υπολογίζετε τον σύντροφό σας και να του το δείχνετε. Αλλά και αυτός με τη σειρά του θα πρέπει να σέβεται την προσωπικότητά σας.

Ποιος; Σίγουρα δεν θα κάνετε λάθος αν διαλέξετε έναν άντρα του Αέρα, όπως τον τρελούτσικο Υδροχόο, τον διασκεδαστικό Δίδυμο ή τον Ζυγό που ξέρει τι κάνει. Ένας άντρας της Φωτιάς, δηλαδή ένας παρορμητικός Κριός, ένας λαμπερός Λέων ή ένας σίφουνας Τοξότης θα σας ταίριαζε επίσης.

Πού; Όπου εσείς θέλετε. Σε μια γιορτή ανάμεσα σε φίλους, σε ένα κλαμπ ή ένα συμπαθητικό μπαράκι. Ο χώρος θα είναι οπωσδήποτε κομψός, με υψηλή αισθητική και πολύ καλό κόσμο, σε μια ήρεμη, φιλική ατμόσφαιρα…

Πώς; Εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερα γοητευτική και ελκυστική προσωπικότητά σας για να έλξετε τον ιδανικό σύντροφο, αλλά μη συμβιβάζεστε και μη γίνεστε ανεκτικοί προκειμένου να έχετε μια σχέση.

Σελήνη στον Σκορπιό

Σας χρειάζεται ένας άντρας τολμηρός

Γιατί; Διότι στην αγάπη τα θέλετε ή όλα ή τίποτα! Δίνεστε ολόψυχα και σε αντάλλαγμα ζητάτε και από εκείνον ακριβώς το ίδιο. Είστε ερωτική γυναίκα και οι σχέσεις σας είναι πάντα έντονες, αποκλειστικές και παθιασμένες. Είστε κυριαρχική και θέλετε να σας ανήκει ο σύντροφός σας, αλλά όχι και το αντίθετο! Κανένας άντρας δεν βγαίνει αλώβητος από μια σχέση μαζί σας.

Ποιος; Ένας άντρας του Νερού, όπως ο φευγάτος Ιχθύς, ο ακαταμάχητος Σκορπιός ή ο προστατευτικός Καρκίνος. Οι άντρες της Γης σάς ταιριάζουν επίσης πολύ. Με έναν Ταύρο θα ζήσετε έναν παράφορο έρωτα. Με έναν Αιγόκερω, έναν πόλεμο που θα καταλήγει πάντα στο κρεβάτι. Και με έναν Παρθένο που σας καταλαβαίνει, θα μοιράζεστε αμοιβαία αισθήματα.

Πού; Σε ένα μέρος ζεστό και εξωτικό, μια ατμόσφαιρα γεμάτη κόσμο, όπως ένα πριβέ κλαμπ, ένα καφέ της μόδας, κάτω από μια ομπρέλα στην παραλία, στο καζίνο, τη νύχτα κάτω από το φεγγάρι, στη θάλασσα πίσω από έναν βράχο…

Πώς; Χωρίς να το σκεφτείτε καθόλου, ενστικτωδώς και με πολύ πάθος. Ο μαγνητισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο και το σεξ θα είναι συγκλονιστικό! Θα νιώσετε το ηφαίστειο μέσα σας να εκρήγνυται και δεν θα διστάσετε να τα δοκιμάσετε όλα.

Σελήνη στον Τοξότη

Σας χρειάζεται ένας άντρας διανοούμενος

Γιατί; Διότι έχετε ανάγκη να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας τα ίδια ιδανικά, τις φιλοδοξίες και τις αντιλήψεις σας. Προσοχή, όμως, αυτός ο άντρας δεν πρέπει να σας περιορίζει, γιατί η καταπίεση σας πνίγει. Δεν ανήκετε σε κανέναν, και προτιμάτε να χωρίσετε παρά να υποφέρετε εσείς ή ο άλλος. Αισθάνεστε ίση με το ταίρι σας και αναζητάτε κάποιον με τον οποίο θα συμφωνείτε πνευματικά και όχι μόνο σεξουαλικά.

Ποιος; Ένας άντρας του Αέρα: ο Δίδυμος θα σας διασκεδάσει, ο Ζυγός θα σας χαρίσει άπειρα χάδια, ο Υδροχόος θα σας κάνει να παραληρείτε! Οι άντρες της Φωτιάς σάς ταιριάζουν επίσης. Με τον Κριό ζείτε ένα τρελό πάθος, με τον Λέοντα μια πιο ήρεμη σχέση και με τον Τοξότη θα κάνετε τον γύρο του κόσμου!

Πού; Όχι σε κάποιο σπίτι, αλλά σε έναν τόπο άγνωστο, ίσως σε μια άλλη χώρα! Θα τον συναντήσετε στο τρένο, το αεροπλάνο, σε ένα ταξίδι, πάνω σε μια καμήλα στην έρημο ή στη σανίδα του σερφ…

Πώς; Μιλώντας για τα ίδια ενδιαφέροντα, εκφράζοντας τις ίδιες ιδέες, χρησιμοποιώντας τις ίδιες εκφράσεις. Θα ανακαλύψετε αμέσως τα κοινά σημεία ανάμεσά σας και θα ανταλλάξετε γνώμες για τη φιλοσοφία, το σινεμά, τα ταξίδια. Μην περιμένετε να ψάξει να σας βρει. Μόλις συνειδητοποιήσετε πως είναι ο κατάλληλος, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και οδηγήστε τη συζήτηση εκεί που πρέπει.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Σας χρειάζεται ένας άντρας μικρότερος από εσάς

Γιατί; Διότι για εσάς η αγάπη είναι χρέος. Πιστή και ειλικρινής, αντιστέκεστε σε όλους τους πειρασμούς, και όταν δεσμευτείτε, αγαπάτε για μια ζωή. Αν το «σ’ αγαπώ» δεν βγαίνει εύκολα από τα χείλη σας, αυτό σημαίνει ότι είστε διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία και τον φόβο να αγαπήσετε. Με άλλα λόγια, η φλογερή καρδιά σας έρχεται σε αντίθεση με την ψυχρή λογική σας. Εσείς θα διαλέξετε τον σύντροφό σας, τον οποίο θα πλάσετε όπως θέλετε. Επειδή είστε κτητικός τύπος, θα προτιμήσετε κάποιον νεότερό σας ή ένα χαρακτήρα που του αρέσει να εξαρτάται από εσάς.

Ποιος; Οι άντρες του Νερού είναι οι ιδανικοί. Τον Καρκίνο θα τον κανακέψετε, με τον Σκορπιό θα ζήσετε συγκλονιστικές απολαύσεις, ενώ ο Ιχθύς θα σας γοητέψει με το πάθος του. Οι άντρες της Γης είναι πιο ρεαλιστές: με τον Ταύρο ταιριάζετε σεξουαλικά, ο Παρθένος θα σας προσφέρει ασφάλεια, ενώ ο  Αιγόκερως θα σας ικανοποιήσει ερωτικά.

Πού; Εκεί όπου μπορείτε να μείνετε μόνοι, μακριά από όλους και από όλα: στην κορυφή ενός βουνού, την καρδιά ενός δάσους, τα ανοιχτά της θάλασσας, κοντά σε μια λίμνη…

Πώς; Ακολουθώντας ένα διαφορετικό δρομολόγιο, μια καινούρια διαδρομή, και ξαναβρίσκοντας την ανεξαρτησία σας. Νιώθετε ξαλαφρωμένη και πιο αισιόδοξη από ποτέ. Να θυμάστε ότι αλλάζοντας μυαλά, θα αλλάξετε και τη ζωή σας.

Σελήνη στον Υδροχόο

Σας χρειάζεται ένας άντρας μυστηριώδης

Γιατί; Διότι εκτός από γυναίκα είστε και άνθρωπος, γιατί νιώθετε ερωτευμένες με όλη την ανθρωπότητα και όχι απλά έναν άνθρωπο. Ο χαρακτήρας σας έχει μια πλευρά έντονα φεμινιστική, πολύ μαχητική και κάποιες φορές εξτρεμιστική, άρα η αγάπη δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη για την κοινωνική ή την πνευματική εξέλιξή σας. Ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα καθώς είστε, δεν σας αξίζει να υποταχτείτε σε μια σχέση, χάνοντας την προσωπικότητά σας.

Ποιος; Ένας άντρας της Φωτιάς που θα σας κάνει να ζήσετε έντονες καταστάσεις. Ο Κριός θα σας γνωρίσει παράφορες συγκινήσεις, ο Λέων θα σας κάνει να νιώσετε θεά και ο Τοξότης θα σας γοητέψει με τον ανέμελο χαρακτήρα του. Οι άντρες του Αέρα σάς ταιριάζουν επίσης: ο διασκεδαστικός Δίδυμος, ο Ζυγός που σέβεται την ανεξαρτησία σας και ο Υδροχόος ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να ταιριάξει τα βήματά του με τα δικά σας.

Πού; Κάπου διαφορετικά και τελείως αναπάντεχα. Σε μια στροφή του δρόμου, σε ένα πάρτι που δεν θέλατε να πάτε, μέσω του γνωστού ενός γνωστού…

Πώς; Αν καλμάρετε λιγάκι το στρες που σας χαρακτηρίζει, θα είστε πιο άνετη και πιο δεκτική σε καινούρια πράγματα. Τότε θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τους άντρες που σας επιθυμούν. Μην είστε ψηλομύτα. Κατεβείτε από το βάθρο σας και θα δείτε τη ζωή σας να καλυτερεύει.

Σελήνη στους Ιχθύς

Σας χρειάζεται ένας άντρας τρυφερός

Γιατί; Διότι είστε ένα άτομο αισθησιακό και παθιασμένο και γιατί ο έρωτας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ζωής σας που κυριεύει όλες τις σκέψεις και τις πράξεις σας, ενώ ο ρομαντισμός και το μυστήριο είναι τα καλύτερα αφροδισιακά σας. Ο ιδανικός άντρας είναι δυνατός, προστατευτικός και υποστηρίζει τις επιλογές σας. Είναι κυνηγός, σας φλερτάρει επίμονα, και μετά σας κατακτά… για πάντα.  Άλλωστε, εσείς πιστεύετε ακράδαντα στις παντοτινές σχέσεις. Συναισθηματικό σμίξιμο, διανοητικό ταίριασμα και πνευματική επικοινωνία: Αυτά χρειάζεστε από μια σχέση.

Ποιος; Ένας άντρας που ανήκει στα ζώδια του Νερού είναι ο ιδανικός για εσάς, χωρίς αμφιβολία. Η σχέση σας με έναν Ιχθύ μοιάζει με συγκοινωνούντα δοχεία. Ο Σκορπιός μπορεί να σας ζορίσει, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο πάθος του. Αντίθετα, ο γλυκός Καρκίνος θα σας κάνει καλύτερο άνθρωπο. Από τα ζώδια της Γης, ο Ταύρος θα σας καθησυχάσει, ο Παρθένος θα σας προσγειώσει, ενώ ο Αιγόκερως θα σας γοητέψει.

Πού; Σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους, σε εξωτικούς προορισμούς ή απομονωμένα νησάκια, μια κρουαζιέρα ή κάποιο φιλικό σπίτι στην εξοχή, όπου θα είναι καλεσμένοι πολλοί γοητευτικοί και άγνωστοι άντρες…

Πώς; Με πάθος και συναίσθημα, τα οποία ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζουν. Είστε άτομα γενναιόδωρα και δίνεστε με όλη σας την ψυχή σε εκείνον που θα αγαπήσετε, γι’ αυτό προσέξτε καλά να μην αναλώνεστε σε σχέσεις οι οποίες σας προκαλούν πόνο.