Τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Είναι αλήθεια ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές σε πολλούς τομείς στη ζωή μας, αλλά και για τον τομέα των σχέσεων μας. Με ανάδρομη Αφροδίτη, ανάδρομο Ερμή και δύσκολες όψεις, οι ερωτικές σχέσεις εύκολα μεταβλήθηκαν σε «χαοτικές» σχέσεις. Ευτυχώς οι ανάδρομες πορείες των πλανητών είναι πλέον πίσω μας και για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου συγχρονίζεται κάπως και με τις αστρολογικές παραμέτρους και αναμένεται να μας συμπεριφερθεί πιο τρυφερά και γλυκά. Αν υπάρχει μια λέξη, που να ταιριάζει στο αστρολογικό σκηνικό έτσι όπως διαμορφώνεται, αυτή είναι πάθος. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά.

Πλανητικοί συσχετισμοί τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Η Σελήνη, ο δορυφόρος μας που επηρεάζει τα συναισθήματα και τη διάθεση μας στην καθημερινότητα, θα βρίσκεται στον Λέοντα στις 14/02/2022 και θα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο δυο μέρες μετά στις 16/02/2022. Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με την καρδιά και τις επιθυμίες της και όχι με το μυαλό και τη λογική. Άρα φέτος αυτό που πρέπει να ακολουθήσουμε και να ευχαριστήσουμε είναι η καρδιά μας με κάθε τρόπο. Από την άλλη, είναι το ζώδιο του «φαίνεσθαι», της διασκέδασης, αλλά και της θεατρικότητας. Αν μη τι άλλο, μετά από δυο χρόνια εγκλεισμών κατά μεγάλες περιόδους και χωρίς πολλές διεξόδους διασκέδασης, φέτος αξίζει να το ρίξουμε λίγο έξω. Αλλά κι αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι ακόμη να ανοιχτείτε με εξόδους, υπάρχει πάντα η προοπτική να στήσετε ένα όμορφο σκηνικό στον χώρο του σπιτιού, να ασχοληθείτε εσείς οι ίδιοι για να παρασκευάσετε ένα ωραίο δείπνο και να το απολαύσετε με τον σύντροφό σας. Με τον Δία στους Ιχθύς αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, εκφράστε τα συναισθήματα σας όχι απαραίτητα με λόγια, αλλά με ένα τραγούδι, με έναν στίχο, ένα ποίημα, με κάτι που θα γράψετε εσείς οι ίδιοι, με μια εικόνα.

Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Αιγόκερω για να δώσουν και το απαραίτητο πάθος και την ερωτική και σεξουαλική διάθεση όχι μόνο στις 14/02/2022, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο του μήνα. Αν νιώθετε έτοιμοι να φλερτάρετε, να συζητήσετε για το κοινό μέλλον στη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, όλο το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου προσφέρεται. Αυτή η τόσο δυνατή συνέργεια των δυο πλανητών του έρωτα και του πάθους μπορεί να φέρει στη ζωή μας ενδιαφέρονται και πολύ γοητευτικά άτομα ή να μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας. Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε σχέση ή δεν υπάρχει κάτι που να σας ενδιαφέρει, φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει και τη φιλία. Ο Ερμής στις 14/02/2022 προχωρά στον Υδροχόο κι έτσι μπορείτε να περάσετε φανταστικά και με την παρέα σας ή να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω φίλων.

Ας δούμε όμως ποιοι θα είναι πιο τυχεροί με τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο

ΚΡΙΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, σίγουρα είστε από τους υποψηφίους για να περάσετε καλά αν είστε σε σχέση ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για τα καλά αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι όμως προσέξτε λίγο περισσότερο να συγχρονίζεται και το ταίρι σας στα πλάνα που έχετε, για να μην απογοητευθείτε. Επειδή ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και συναντά την Αφροδίτη μπορεί να γίνετε λίγο πιο επιθετικοί και πιεστικοί απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που επηρεάζει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λαμβάνει χώρα στον Λέοντα, άρα στον τομέα του σπιτιού για το δικό σας ζώδιο. Αν μη τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο σκηνικό για να γιορτάσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και με πιο θερμό και εκδηλωτικό τρόπο τη γιορτή με το ταίρι σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε όρεξη να μαγειρεύετε, μπορείτε να έχετε κανονίσει ένα ωραίο γλυκό κι ένα ξεχωριστό μπουκάλι κρασί για να γιορτάσετε οι δυο σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορείτε να οργανωθείτε με τους φίλους σας και να μαζευτείτε στο σπίτι κάποιου ή στο δικό σας. Όσο για την όψη Αφροδίτης-Άρη, στην περίπτωσή σας ευνοεί τα διαδικτυακά φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια Πανσέληνο στον Λέοντα σε ένα οίκο εξωστρέφειας, επικοινωνίας και μετακινήσεων, η καλύτερη περίπτωση γιορτής για το ζώδιο σας θα ήταν να οργανώσετε ένα ταξιδάκι, ακόμη κι αν το πραγματοποιήσετε νωρίτερα ή αργότερα ή μια έξοδο που μπορείτε να μοιραστείτε και με τους φίλους σας. Δεν είναι απαραίτητο να βγείτε μόνο με τον σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Μπορείτε να κανονίσετε μια έξοδο αρχικά με άλλους φίλους και να καταλήξετε στο τέλος τα δυο σας. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο, αν είστε μόνοι-ες θα έχετε κέφι για πειράγματα, για γνωριμίες, για φλερτ, ακόμη κι αν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι δια ζώσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το αιώνιο μυθολογικό ζεύγος των εραστών, της Αφροδίτης και του Άρη, να συναντιούνται στον τομέα των σχέσεων και με τη συγκυρία μιας Πανσελήνου να επηρεάζει από τις 14/2, αν μη τι άλλο ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος μπορεί να έχει περισσότερη σημασία για σας. Είτε θέλετε να περάσετε ρομαντικά σε ένα δείπνο για δυο εκτός σπιτιού, είτε στο σπίτι και να έχετε φτιάξει ατμόσφαιρα εσείς οι ίδιοι, δεν θα έχετε πρόβλημα να αφεθείτε στον έρωτα. Αν είστε μόνοι-ες, με λίγη προσπάθεια και εξωστρέφεια από την πλευρά σας, θα μπορούσατε σε μια έξοδο να γνωρίσετε κάποια-ον που να σας ενδιαφέρει και να σας κάνει ερωτικά κλικ. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 6/3 Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται στον τομέα των σχέσεων. Για κάποιους από σας αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να φέρει και μια πρόταση γάμου αν είστε σε μια καλή σχέση.

ΛΕΩΝ

Νωρίς μέσα στη μέρα στις 14/2 η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, προετοιμάζοντας έτσι την Πανσέληνο στις 16/2, κάνοντας σας ίσως από τους πιο τυχερούς της φετινής γιορτής, ειδικά αν είστε αδέσμευτες-οι. Βάλτε λοιπόν το πιο όμορφο σας χαμόγελο και αξιοποιήστε τη γοητεία σας για να έλξετε τον έρωτα, διότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Από Δευτέρα 14/2 μέχρι και τις 16/2 κανονίστε μια έξοδο με φίλους, βγείτε λίγο από το καβούκι σας και ανταποκριθείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις σε ένα φλερτ. Αν είστε δεσμευμένοι δεν χρειάζεται να βάζετε τον σύντροφό σας να μαντεύει τι είναι αυτό που θα επιθυμούσατε περισσότερο. Μπορείτε απλά να το πείτε. Με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο στις 14/2 όσο πιο ευθείς είστε και ειλικρινείς στις προθέσεις σας, τόσο καλύτερα θα περάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω στον τομέα του έρωτα, φέτος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε όρεξη να κυνηγήσετε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, να κάνετε τις βόλτες σας, να θυμηθείτε πώς φλερτάρουν διά ζώσης και με τον Δία στον τομέα των σχέσεων μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σύντροφος ζωής. Και οι δεσμευμένοι όμως Παρθένοι μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας γεμάτες τρυφερότητα, αλλά και να αναθερμάνετε τη σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων περισσότερο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι αν έχετε σχέση μπορεί να κανονίσετε με άλλα ζευγάρια φίλους σας να βγείτε, να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο ή σε μια μουσική σκηνή και να απολαύσετε τη βραδιά. Όμως και οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα με φίλους αυτές τις μέρες. Καθώς ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο στις 14/2, θα έχετε περισσότερη επιτυχία να φλερτάρετε είτε σε μια έξοδο με φίλους είτε ακόμη και σε εφαρμογές κοινωνικών δικτύων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος σας βρίσκει έτοιμους να ανέβετε σε ένα ρόλερ κόστερ και να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος όποια κι αν είναι η κατάληξη στη σχέση σας. Με τόσο έντονη ενέργεια που σας δίνει ο κυβερνήτης σας Άρης στη σύνοδό του με την Αφροδίτη, αλλά και μια εξωστρεφής Πανσέληνος, θα θέλετε να το ζήσετε με κάθε τρόπο. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε ένα ταξιδάκι με το ταίρι σας ή ένα νέο ενδιαφέρον, άλλοι απλά θα προσπαθήσετε να κάνετε λίγο πιο πικάντικη την καθημερινότητα σας και άλλοι να φτιάξετε το τέλειο ρομαντικό σκηνικό, ακόμη κι αν το περάσετε στο σπίτι. Μην ξεχνάτε την παρουσία του Δία στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, μια επιρροή που θα είναι έντονη μέχρι τις 10/5.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να ετοιμάζεται να σχηματίσει Πανσέληνο δυο μέρες μετά τον Άγιο Βαλεντίνο στις 16/2, θα θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι για ένα βράδυ θα πάτε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο ή θα πάτε σε ένα spa με τον σύντροφό σας για να σας περιποιηθούν και να ρηλαξάρετε, είτε κάνετε μια ευφάνταστη έκπληξη στο ταίρι σας. Σημασία έχει να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σπάσει τη ρουτίνα και δεν θα το αντιμετωπίσετε σαν μια κοινή μέρα. Όχι γιατί πρέπει απαραίτητα να κάνετε κάτι επειδή υπάρχει αυτή η γιορτή. Αλλά γιατί χρειάζεται, μετά από τόση προσγείωση σε πρακτικά θέματα χρόνια τώρα, να κάνετε κάτι διαφορετικό και να το χαρείτε με τη ψυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τύποι με διαφορετικό background από το δικό σας, με άλλες πολιτιστικές καταβολές μπορεί να σας ελκύουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν συναντιούνται συχνά και για τόσο μεγάλο διάστημα οι μυθικοί εραστές η Αφροδίτη κι ο Άρης στο ζώδιο σας, γι’ αυτό ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να έχει μια πιο περιπετειώδη και παθιασμένη διάσταση για το ζώδιο σας. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνες-οι ή δεσμευμένοι. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε ρομάντζο, ένταση, πάθος. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε πιο πικάντικη τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα είστε πιο πρόθυμοι να σπάσετε τη βιτρίνα του καθωσπρεπισμού και να ενδώσετε σε ένα παθιασμένο φλερτ. Με τον Άρη στο ζώδιο σας μην περιμένετε να έρθουν οι άλλοι σε σας. Πρέπει να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος σας βρίσκει να ψάχνετε περισσότερο αισθησιασμό και τρυφερότητα στη ζωή σας πίσω από κλειστές πόρτες. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Αιγόκερω, μέσα στον πιο εσωστρεφή και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να μεταφραστεί σε ποικίλα σενάρια που όμως ο κοινός παρονομαστής τους είναι η ιδιωτικότητα. Είτε δεν θέλετε να μοιραστείτε τον έρωτα σας με τους άλλους γιατί είναι μπερδεμένη η κατάσταση, είτε έχετε αφεθεί σε έναν πλατωνικό έρωτα και σας έχει απορροφήσει, είτε υπάρχει κάτι «παράνομο» στη σχέση και δεν γίνεται να προχωρήσετε σε αποκαλύψεις, σημασία έχει ότι δεν υπάρχει η εξωστρέφεια που ίσως ταιριάζει σε μια τέτοια κατάσταση. Κάποιοι βέβαια απλώς μπορεί να έχετε άλλα πιο σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσετε και δεν ασχολείστε σε αυτή τη φάση με τις σχέσεις. Βέβαια οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μπορεί να εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στον τομέα των σχέσεων από τις 14/2 μέχρι τις 16/2 για να κυκλοφορήσετε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία να κάνει τουρ στο ζώδιο σας, μπορεί ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος να είναι ο πιο τυχερός των τελευταίων χρόνων είτε γιορτάζετε μέσα στη σχέση σας είτε είστε στη διαδικασία ανεύρεσης σχέσης. Δεν έχει σημασία σε ποια φάση είστε σε ερωτικό επίπεδο, αφού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες, που θα κρατήσουν και για καιρό μέχρι τον Μάιο, για να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευτυχία στην προσωπική σας ζωή. Ένα ταξιδάκι έκπληξη, μια έξοδος με το ταίρι σας για να πάτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που συνήθως πηγαίνετε, θα δώσει φτερά στη διάθεση σας και θα αναζωπυρώσει το πάθος σας. Αν είστε μόνες-οι τολμήστε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση αν υπάρχει κάποιος-α που σας ενδιαφέρει ή έστω ανάψτε ένα πράσινο φως για να γίνει η προσέγγιση.