Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Ζυγός με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Ζυγός με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Ζυγός με τα 12 ζώδια

«Ποτέ μην αγαπήσεις κάποιον, που σου φέρεται σαν να είσαι συνηθισμένος». –  Oscar Wilde

Ζυγός και Κριός

Εάν επιθυμείτε κάποιον που θα είναι ειλικρινής και παθιασμένος, ο Κριός είναι ο άνθρωπος σας. Μπορεί βέβαια να σας προβληματίσει η βιασύνη και η κάπως πρωτόγονη συμπεριφορά του, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσετε την ευθύτητα του στη σχέση. Όταν αγαπά τα δίνει όλα και ξέρετε πάντα πού είστε μαζί του, είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι. Βέβαια, καμιά φορά προτιμάτε ένα κομψό ψέμα από τις ωμές αλήθειες του. Ως αντίθετα ζώδια, έχετε μαθήματα να πάρετε ο ένας από τον άλλον. Εσείς να μην κρατάτε μέσα σας ότι σας προβληματίζει και εκείνοι να είναι πιο στρογγυλεμένοι και διπλωματικοί.

Ζυγός και Ταύρος

Οι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη γήινη πλευρά του πλανήτη σας, της Αφροδίτης. Εκτιμάτε τα ίδια πράγματα, απλά εκείνοι είναι πιο υλιστές από εσάς. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι δεν έχουν τη δική σας λεπτότητα και πάνε κατευθείαν στο ψητό. Επιπλέον, είναι και απόλυτοι, κάτι που στα δικά σας διαλλακτικά μάτια φαντάζει παράλογο και ενοχλητικό. Αν και δεν είναι δύσκολο να έρθετε κοντά, πρέπει να δουλέψετε τις αδυναμίες της σχέσης, όπως την αναποφασιστικότητα και να βασιστείτε στο παιχνίδι των αισθήσεων που και οι δύο ξέρετε να παίζετε, είτε στη φιλία είτε στον έρωτα.

Ζυγός και Δίδυμοι

Είναι ένα από τα καλύτερα ταιριάσματα, καθώς είστε και οι δύο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Σε αυτό το κομμάτι μπορούν να σας καλύψουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Αυτό που μπορεί να σας χαλάει, είναι ότι μερικές φορές οι Δίδυμοι χώνουν τη μύτη τους παντού και ότι ο λόγος τους δεν είναι συμβόλαιο, όπως συμβαίνει με εσάς. Εάν πρόκειται για σχέση, μπορεί να μην είναι και τόσο υπέρμαχοι της αποκλειστικότητας. Όμως σίγουρα είστε από τους λίγους που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή τους στον χρόνο και να εμποδίσετε την πλήξη να εισχωρήσει ανάμεσά σας.

Ζυγός και Καρκίνος

Τα κοινά σημεία είναι ότι και οι δύο προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Εάν πρόκειται για σχέση, υπάρχει έντονη ερωτική έλξη. Όμως, άλλη μία ομοιότητα που καθιστά πάραυτα δύσκολη την επικοινωνία, είναι ότι εσείς αποφεύγετε να πείτε άμεσα τι σας ενοχλεί ή τι θέλετε και εκείνοι όταν νιώθουν περίεργα χώνονται στο καβούκι τους χωρίς καμία εξήγηση. Έτσι τα προβλήματα μπορεί να αιωρούνται άλυτα. Οι διαφορές σας έχουν να κάνουν με το ότι εσείς είστε πιο εξωστρεφείς και κοσμοπολίτες, ενώ εκείνοι πιο κλειστοί και άγονται και φέρονται από τα συναισθήματα τους. Το μάθημα που θα πάρετε είναι ότι εκείνοι ζητούν κάποια στιγμή αυτό που έχουν ανάγκη, είτε με γκρίνια, είτε με γλυκύτητα, είτε με νεύρα. Γιατί όχι και εσείς;

Ζυγός και Λέων

Σε αυτό τον συνδυασμό είτε υπάρχει συμπάθεια με την πρώτη ματιά είτε αντιπάθεια και αυτό γιατί είναι μία σχέση πάθους. Είστε και οι δύο χαρισματικοί, και λειτουργείτε κολακευτικά ο ένας για τον άλλον. Γνωρίζετε ότι είστε ελκυστικοί, κομψοί και δεν διστάζετε να εκφράσετε τον αμοιβαίο θαυμασμό σας, χωρίς κρατήματα. Οι Λέοντες θα φτάσουν πολύ μακριά για να συνεχίσουν να γεύονται τον πρώτο ενθουσιασμό σας. Θα είναι πρόθυμοι να σας δώσουν γη και ύδωρ, τουλάχιστον αρχικά. Αν κάποιος από τους δύο δεν το παρακάνει με την αυταρέσκεια και αν δεν πάρετε τη σχέση ή τη φιλία σας ως δεδομένη, θα έχετε πολλά να κερδίσετε, πολλά να συζητήσετε και πολλά να μάθετε μαζί.

Ζυγός και Παρθένος

Και οι δύο θα εξετάζετε εξονυχιστικά ο ένας τον άλλον στην αρχή της γνωριμίας, με εσάς να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς στην ευχή θα βάλετε στην άκρη τις άμυνες τους, ενώ εκείνοι θα αναρωτιούνται πώς συνδυάσατε όλα τα κομμάτια που φοράτε, ώστε να δείχνετε τόσο όμορφοι. Το να κερδίσεις τέτοιου είδους προσοχή από τους αναλυτικούς Παρθένους είναι κομπλιμέντο για το γούστο σας. Μην περιμένετε όμως να σας κυνηγήσουν ή να σας επικροτήσουν στα ίσια, το παιχνίδι τους συνήθως είναι πιο παθητικό – επιθετικό. Αν δημιουργήσετε όμως οποιαδήποτε σχέση μαζί τους, θα διαπιστώσετε ότι νοιάζονται και ότι πάντα θα σας φροντίζουν. Πρέπει όμως να καταλάβετε και εσείς ότι δεν σας επικρίνουν όταν λένε κάτι, απλά θεωρούν ότι υπάρχει πάντα χώρος για βελτιώσεις.

Ζυγός και Ζυγός

Πάντα η συναναστροφή με αρμονικούς, γοητευτικούς, καλότροπους ανθρώπους, γεμίζει την ψυχή σας και ας μην ξεχνάμε την άριστη σχέση που έχετε με τον καθρέφτη σας. Πώς λοιπόν να αντισταθείτε στο ίδιο σας το ζώδιο, που σας καταλαβαίνει τόσο καλά! Αυτό που πάνω από όλα επιθυμείτε οι Ζυγοί, είναι ένα ήρεμο σπιτικό, με έναν σταθερό σύντροφο, υποστηρικτικούς και γοητευτικούς φίλους. Μεταξύ σας μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ καλά, αν και η αναποφασιστικότητα ίσως να σας ταλαιπωρήσει. Καλή θέληση όμως να υπάρχει και όλα γίνονται!

Ζυγός και Σκορπιός

Αν και μπορεί να υπάρξει μία ακαριαία έλξη, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι Σκορπιοί (και ενίοτε κάπου το προκαλούν), τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν και τόσο ομαλά. Οι Σκορπιοί είναι γεμάτοι ένταση, μυστήριο και πάθος. Οι Ζυγοί είναι ανάλαφροι, λογικοί και ήρεμοι άνθρωποι. Αποζητούν την ισότητα και τη δικαιοσύνη. Οι Σκορπιοί κινούνται συχνά κάτω από το ραντάρ και όταν στραβώνουν με κάτι μπορεί να περιμένουν χρόνια για να πάρουν εκδίκηση. Χρειάζεται προσπάθεια και αρκετή δουλειά για να γεφυρωθούν οι διαφορές. Σίγουρα πάντως θα σας μάθουν πώς να είστε πιο τολμηροί.

Ζυγός και Τοξότης

Η παιδική τους αθωότητα θα λιώσει γρήγορα τις αντιστάσεις σας και εκείνοι θα ξετρελαθούν με το γούστο, την εξυπνάδα και τα κοινωνικά σας χαρίσματα. Υπάρχει πολύ χημεία και πάθος στην ερωτική σχέση και φοβερή επικοινωνία στη φιλία. Η δημιουργικότητα και των δύο θα εκτοξευθεί όταν γνωριστείτε καλύτερα. Όσο έχετε ο ένας την αμέριστη προσοχή του άλλου, η σχέση θα είναι σαν παραμύθι. Εάν όμως το ενδιαφέρον σας αρχίζει να ξεφτίζει, ο Ζυγός αγχώνεται και κλείνεται στον εαυτό του, ενώ ο Τοξότης δεν θα αργήσει καθόλου να στρέψει αλλού την προσοχή του. Θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην τραυματίσετε τους ευαίσθητους εγωισμούς σας, αν θέλετε να αντέξει η σχέση ή η φιλία σας.

Ζυγός και Αιγόκερως

Είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός, διότι υπάρχουν πολλές αντίρροπες δυνάμεις μέσα σε αυτόν. Ένας Αιγόκερως είναι πάντα πρόθυμος να κάνει αυτό το παραπάνω βήμα για εσάς ή για τη σχέση. Αν και μερικές φορές είναι κάπως ακατέργαστος και δεν έχει το δικό σας κοινωνικό λούστρο, μαζί σας είναι γλυκομίλητος και πρόθυμος να ακούσει και να μάθει κάτι που σας ικανοποιεί.

Επίσης, αν και είναι σφιχτός με τα χρήματα, χτίζει στάτους με αυτά, κάτι που εκτιμάτε στους ανθρώπους. Όσο για τον έρωτα, ίσως κάπου του βγαίνει λίγο νεάτερνταλ, αλλά το πάθος του για εσάς δεν κρατιέται, οπότε όλα καλά. Το παιχνίδι ανάμεσα στους δυο θα παιχτεί τελικά στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ιδιοσυγκρασίες.

Ζυγός και Υδροχόος

Με έναν Υδροχόο μπορείτε πολύ εύκολα να επικοινωνήσετε σε φιλικό επίπεδο, διότι αρχικά λειτουργείτε και οι δύο με τη λογική, πριν καν μπει στη μέση το όποιο συναίσθημα. Βρίσκετε πάντα πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έχει να σας πει και σας αρέσει η διαφορετική οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα. Αν σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα άμεσο βλέμμα ή ένα φιλί για να πάρει το μήνυμα και την κατάσταση στα χέρια του. Όμως η εκκεντρικότητα με την οποία λειτουργεί, ισχύει και στις σχέσεις του, κάτι που μπορεί να σας προβληματίσει στην πορεία.

Ζυγός και Ιχθύες

Δεν θα δυσκολευτείτε να έρθετε κοντά με αυτές τις ευαίσθητες ψυχές και τα ψαράκια έχουν πάντα κάτι που σας κάνει να θέλετε να τους εμπιστευτείτε. Εάν πρόκειται για ρομαντική σχέση, πραγματικά θα προσπαθήσουν να σας δώσουν τα πάντα, χωρίς κρατήματα και αυτό είναι κάτι που θα σας κόψει την ανάσα. Το θέμα είναι να καταφέρετε να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, διότι αλλιώς σας περιμένουν ενοχικά μπάνια, δάκρυα και πείσματα. Μαζί τους θα πρέπει να επικοινωνείτε πολύ και όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, διότι η φαντασία τους υπερκεράζει καμιά φορά την αντίληψη τους και αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να σας κουράσει.