Πώς ταιριάζει ερωτικά η Παρθένος με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά η Παρθένος με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζει ερωτικά η Παρθένος με τα 12 ζώδια

«Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι το να νιώθουμε ότι μας αγαπούν για ό,τι είμαστε. Ή, για να το θέσω καλύτερα, ότι μας αγαπούν παρά το τι είμαστε…».ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ

Παρθένος και Κριός

Πώς γίνεται δύο τόσο αταίριαστες φύσεις να συνυπάρξουν; Όχι εύκολα, αλλά το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι συνήθως δεν μπορείς να βρεις το ένα ζώδιο χωρίς την παρουσία του άλλου κάπου στη ζωή του. Η Παρθένος επιθυμεί τον ενθουσιασμό και τα φλογερά αισθήματα που φέρνει ο Κριός και εκείνος με τη σειρά του θαυμάζει την αναλυτική ευχέρεια και την εργατικότητα του. Εάν δεν τον χαλάσουν οι υπερβολικές γκρίνιες και τα κολλήματα και δεν σας χαλάσει η εγωιστική του συμπεριφορά, καλά θα τα πάτε.

Παρθένος και Ταύρος

Ως γήινα ζώδια υπάρχει μία φυσική ταύτιση και κατανόηση. Προφανώς εκτιμάτε το ίδιο τις εκδρομές, τη φύση και την πρακτικότητα στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα. Η πίστη και η αφοσίωση που προσφέρει ένας Ταύρος σάς δίνει ασφάλεια και σας κάνει να νιώθετε εμπιστοσύνη. Όμως, δεν θα πρέπει να τραβήξετε το σχοινί παραπάνω απ’ όσο αντέχει, ή απ’ όσο είναι πρόθυμος ο Ταύρος, προκειμένου να τον φέρετε εκεί που θέλετε. Είναι καλύτερο να τον δελεάσετε. Εσείς μπορεί να λειτουργείτε με τα «πρέπει», όμως εκείνος λειτουργεί με το «μου αρέσει».

Παρθένος και Δίδυμοι

Με κοινό παρονομαστή τον Ερμή, η επικοινωνία είναι το δυνατό σας σημείο. Το αδύνατο όμως, είναι η αέρινη ελαφρότητα τους ενάντια στη γήινη φύση σας. Εκεί που ο Δίδυμος κάπου το έχει εύκολο με τα λόγια, εσείς θέλετε έργα για να πειστείτε. Αυτή η βασική σύγκρουση, μαζί με τη λίγο συναισθηματικά άστατη συμπεριφορά τους, μπορεί να σας κάνει επικριτικούς και γκρινιάρηδες. Οι Δίδυμοι που δεν θέλουν και πολύ για να σκιαχτούν, μπορεί να στραφούν σε άτακτη φυγή. Για να πετύχετε πρέπει να χτίσετε μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία θα βασίζεται στην αποδοχή και στην κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων σας.

Παρθένος και Καρκίνος

Είναι εύκολο να εγκαταλείψετε τις άμυνες σας με έναν Καρκίνο, διότι και γλυκός είναι και προσιτός, αλλά και γειωμένος. Μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε μία σχέση ζωής, διότι κατευνάζει τα άγχη σας και θυμάται όλες τις λεπτομέρειες που θυμάστε και εσείς, από γενέθλια μέχρι τη σχολική εκδρομή πριν 20 χρόνια. Δεν σας τρομάζουν οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του και δεν τον τρομάζουν οι ημέρες που τα άγχη σκοτεινιάζουν τον καλύτερο εαυτό σας. Είστε και οι δύο ανεξάρτητες φύσεις οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσεις;

Παρθένος και Λέων

Χρειάζεται μία γενναία καρδιά για να δεχτείς το αυταρχικό Λιοντάρι στη ζωή σου. Είναι σκληρή δουλειά να δαμάσεις τον εγωισμό τους, ιδιαίτερα για μία ευαίσθητη και ταπεινή ψυχή, όπως αυτή των Παρθένων. Φυσικά υπάρχουν πολλά ανταλλάγματα. Είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι, οι Λέοντες προσφέρουν ζεστασιά, αγάπη και τη σιγουριά ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους. Δεν σας πειράζει ιδιαίτερα να τους αφήνετε να βγαίνουν μπροστά, καθώς δεν σας αρέσουν καθόλου τα φώτα των προβολέων και εκείνοι μπορούν να κατευνάσουν τους μυριάδες φόβους σας, αν φυσικά δεν κουραστούν στην πορεία.

Παρθένος και Παρθένος

Είναι τόσο ευχάριστο να μην χρειάζεται να ανησυχείς για τα αυτονόητα, όπως να μην σου πατήσουν στα σφουγγαρισμένα ή να μην ακουμπούν τον Freddo τους στο δρύινο τραπεζάκι χωρίς σουβέρ. Και η κουβέντα ρέει τόσο αβίαστα. Έχει τη σωστή δόση ανάλυσης, λεπτομέρειας και οδηγιών, ώστε να είναι ενημερωτική, χρήσιμη και διασκεδαστική. Δύο Παρθένοι ξέρουν τι έχει σημασία στη ζωή τους. Αυτό που τους λείπει είναι να αφήνονται λίγο περισσότερο στο συναίσθημα της στιγμής και να μην μεγεθύνουν τις ανασφάλειες ο ένας του άλλου όταν αρχίσουν να αναλύουν τις φοβίες τους. Μοιραστείτε τα ταλέντα σας με τον κόσμο, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τον σύντροφό σας, ώστε να γίνει και εκείνος πιο αισιόδοξος και εξωστρεφής.

Παρθένος και Ζυγός

Αν και τα δύο αυτά ζώδια μοιράζονται την ανάγκη για αποδοχή και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ευχαριστούν εκείνους που είναι δίπλα τους, υπάρχουν και βασικές διαφορές που τους εμποδίζουν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον. Οι Ζυγοί προτιμούν να βρίσκονται κοντά σε κόσμο, διότι έτσι εισπράττουν την αποδοχή που τους είναι τόσο απαραίτητη. Από την άλλη πλευρά, οι Παρθένοι νιώθετε άβολα με αυτήν την κοινωνικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές ή καταπιεσμένα συναισθήματα. Έχετε και διαφορετική αντιμετώπιση στη διαχείριση των οικονομικών, διότι έχετε διαφορετικές προτεραιότητες. Παρόλα αυτά και οι δύο είστε υπεύθυνα άτομα και αν βασιστείτε εκεί, μπορείτε ίσως να βρείτε το έδαφος για να πραγματοποιήσετε τους κοινούς σας στόχους.

Παρθένος και Σκορπιός

Το γεγονός ότι και τα δύο ζώδια δυσκολεύονται να εμπιστευτούν, αλλά και να ανοιχτούν σε οποιαδήποτε σχέση, είναι ακριβώς αυτό που τα φέρνει πιο κοντά. Σχεδόν καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον χωρίς πολλά λόγια και έχετε όλη την κατανόηση που χρειάζεται για τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες, που και οι δύο επιδεικνύετε κατά καιρούς. Με την εξυπνάδα σας, συνδυασμένη με την ωμή δύναμη του Σκορπιού, θα βρείτε τον δρόμο προς την επιτυχία χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αρκεί να δείξετε αμφότεροι την απαιτούμενη αγάπη και αφοσίωση, και οι άμυνες θα περάσουν εύκολα στην ιστορία.

Παρθένος και Τοξότης

Όσο ανοιχτόκαρδος είναι ο Τοξότης, άλλο τόσο είναι και μία πρόκληση για εσάς. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τα έντονα πάθη, αλλά και την ανωριμότητα του. Τότε αρχίζουν οι επικρίσεις που θεωρεί αδιανόητες και ενοχλητικές ο Τοξότης, πριν περάσει στην αντεπίθεση. Είναι και εκείνος ιδιαίτερα ομιλητικός και έχει περισσότερα επιχειρήματα από εσάς αν το θελήσει. Ίσως αυτό είναι και το δυνατό σημείο στη σχέση σας, μαζί με το γεγονός ότι είστε και οι δύο ακούραστοι. Πάντως είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε συναισθηματικά, γι’ αυτό ο συνδυασμός σας λειτουργεί καλύτερα στη φιλία, παρά στον έρωτα.

Παρθένος και Αιγόκερως

Ο αξιόπιστος Αιγόκερως είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς για τους Παρθένους. Είστε και οι δύο ψύχραιμοι, λογικοί και σπάνια θα υπάρξουν πυροτεχνήματα μεταξύ σας. Επιπλέον, εάν πρόκειται για σχέση, υπάρχει μία δυνατή χημεία. Ίσως επειδή μοιράζεστε τις ίδιες αξίες, ίσως επειδή δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά, γίνεστε ένα ταιριαστό ζευγάρι που βρίσκει την ευτυχία στην καθημερινότητα και σε όλα αυτά που την απαρτίζουν. Αλλά και ως φίλοι, οι ομοιότητες είναι περισσότερες από τις διαφορές σας. Χαίρεστε να σχεδιάζετε εξόδους, διακοπές και διασκεδάσεις εβδομάδες πριν, διότι είστε και ιδιαίτερα οργανωτικοί.

Παρθένος και Υδροχόος

Κανένας δεν μπορεί να ταράξει τα νερά της ζωής ενός Παρθένου, όσο ένας Υδροχόος. Εκεί που κάθεστε ήσυχα-ήσυχα και τακτοποιείτε τα φλιτζάνια σας με υψομετρική σειρά, έρχεται σαν σίφουνας στη ζωή σας και σας πηγαίνει στην παραλία για νυχτερινό μπάνιο και μάλιστα χωρίς μαγιό. Εσείς τα θέλετε όλα μετρημένα και νοικοκυρεμένα, εκείνοι σας φέρνουν χάος και αναρχία. Και αναρωτιέστε δικαίως, τι έχουν και δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε; Η απάντηση είναι ότι ίσως λαχταράτε λίγο περισσότερο ενθουσιασμό και έξαψη στη ζωή σας, κάτι που οι αντικομφορμιστές Υδροχόοι σας προσφέρουν απλόχερα.

Παρθένος και Ιχθύες

Μεταξύ σας μπορεί να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα μία φιλία. Φυσικά, όπως ισχύει για τους περισσότερους αντίθετους συνδυασμούς, υπάρχουν πολλά υπέρ και κατά στη σχέση. Τα ψαράκια δοκιμάζουν συχνά την υπομονή σας με την αναποφασιστικότητα, αλλά και τη σκόρπια ενέργειά τους. Παρόλα αυτά, είναι πάντα πρόθυμοι να συνδράμουν και δεν θα βρείτε πουθενά καλύτερο βοηθό, αλλά και καλύτερο ακροατή από εκείνους. Μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με την ευάλωτη συναισθηματική σας πλευρά, ενώ εσείς μπορείτε να τους μάθετε πώς να γίνουν πιο πρακτικοί. Στο τέλος μπορεί να ανακαλύψετε ότι τελικά αυτά που επιζητείτε δεν είναι και τόσο διαφορετικά.