Ποια ζώδια κάνουν μεταξύ τους καρμικές σχέσεις

Ποια ζώδια κάνουν μεταξύ τους καρμικές σχέσεις

Ποια ζώδια κάνουν μεταξύ τους καρμικές σχέσεις

Υπάρχουν κάποια ζώδια που θεωρητικά δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους, αλλά μπορεί να οδηγήσουν στις πιο έντονες και μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε, κάθε καρμική σχέση χαρακτηρίζεται από τα εμπόδια που συναντά, αλλά και από την ικανότητα της να τα ξεπερνά και να δημιουργεί προϋποθέσεις εξέλιξης και για τους δυο!

Οι παρακάτω συνδυασμοί αφορούν τα ζώδια μας, ανεξάρτητα από τη θέση πλανητών στο ωροσκόπιο. Η πείρα μου μού έχει δείξει ότι -συνήθως- οι εκπρόσωποι των ζωδίων, που σχηματίζεται μεταξύ τους μια όψη 150 μοιρών όπως είναι οι παρακάτω συνδυασμοί, κάνουν μεταξύ τους μοιραίες σχέσεις.

Φυσικά, μοιραία μπορεί να είναι και μια σχέση που οδηγεί σε ριζικές αλλαγές στις ζωές των δυο μελών της. Εύκολες; Σε καμία περίπτωση. Ιδανικές; Μόνο αν υπάρχουν συμβατότητες στην υπόλοιπη συναστρία. Αξίζουν τον κόπο; Σίγουρα, αν είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι μπαίνουμε σε μια σχέση – μάθημα ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Ο παρορμητικός Κριός βρίσκει τον δάσκαλο του στο πρόσωπο ενός οργανωτικού και πιο συντηρητικού Παρθένου. Μπορεί το γήινο αυτό ζώδιο να καταφέρει να σας εξισορροπήσει και να σας ηρεμήσει τόσο, ώστε να μην μπορείτε να τον αποχωριστείτε. Λατρεύετε το αναλυτικό μυαλό του, το καταλυτικό χιούμορ του και τον μοναδικό του τρόπο να «αποπλανεί» τα εγκεφαλικά σας κύτταρα! Μολονότι επικοινωνείτε με τελείως διαφορετικούς τρόπους, καταφέρνετε, όχι μόνο να συνεννοείστε, αλλά και να δημιουργείτε σχέσεις ζωής.

Αλλά και με το υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, αν ξεπεράσετε τις κόντρες και τις αντιζηλίες, μπορείτε να κάνετε μια απόλυτα ολοκληρωμένη σχέση! Η σεξουαλική χημεία και η ανάγκη σας να έχετε δύναμη, είναι τα κοινά σας σημεία στη σχέση. Και οι δυο έχετε έντονες και μαχητικές προσωπικότητες. Οι διαφορές σας έγκεινται στην εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει εσάς και όχι το ταίρι σας, αλλά και στον τρόπο δράσης. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή στη σχέση είναι η έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης που νιώθει το ταίρι σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ήρεμο πνεύμα του Ταύρου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σπιρτάδα και την αμεσότητα του φλογερού Τοξότη. Ο Ταύρος γοητεύεται τόσο από αυτή τη διαφορετικότητα, που αν δεν καταλήξουν σε πόλεμο, μπορεί μείνουν μαζί για πάντα! Ο ενθουσιώδης σύντροφος σας σάς υπόσχεται γη και ύδωρ και την επόμενη μέρα μπορεί να το έχει απλά ξεχάσει ή να έχει αλλάξει γνώμη. Μόνο η δική σας επιμονή και υπομονή μπορεί να βοηθήσουν να εδραιωθεί η σχέση που είναι από τη φύση της καρμική.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον γοητευτικό Ζυγό, που ξέρει πολύ καλά πώς να ξεσηκώσει έναν Ταύρο και πώς να του γίνει απαραίτητος! Είστε κι οι δυο παιδιά της Αφροδίτης (τα δυο ζώδια που κυβερνά ο πλανήτης του έρωτα) κι αυτό σημαίνει, ισχυρή φυσική έλξη μεταξύ σας, αλλά και την ίδια ροπή στις υλικές απολαύσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με τις υπερβολές στην καλοζωία μπορεί να τινάξετε τον τραπεζιτικό σας λογαριασμό στον αέρα κι αυτό να φέρει γκρίνιες και τσακωμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάλαφρος Δίδυμος σοκάρεται από την οργανωτικότητα και τη σοβαρότητα του γήινου Αιγόκερου. Αν δεν πλήξει θανάσιμα μαζί του, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψει για πάντα! Είναι αλήθεια ότι εύκολα μπορείτε να «ξεβολέψετε» έναν Αιγόκερω και να τον ρίξετε σε άγνωστες ανεξερεύνητες περιοχές. Αλλά και ο Αιγόκερως θα σας κάνει να χάσετε την υπομονή σας με τους συντηρητικούς του τρόπους. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε θα πρέπει να κάνετε αρκετή δουλειά, ώστε να λειάνετε τις διαφορές σας.

Παρόμοια χημεία μπορεί να έχετε και με τον Σκορπιό, με τον οποίο ίσως αρχικά να μην βρείτε κανένα κοινό, αλλά στη συνέχεια ενδέχεται να γοητευτείτε από τον παθιασμένο τρόπο και τη διεισδυτική ματιά με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα. Εάν αναρωτιέστε αν η σχέση σας με το μυστηριώδη Σκορπιό σας μπορεί να επιτύχει για πολύ καιρό, η απάντηση είναι «ναι», αλλά υπό όρους! Μην προσπαθήσετε να του κρυφτείτε ή να κρατήσετε μυστικά, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι οι Σκορπιοί έχουν έκτη αίσθηση και διαίσθηση. Προσπαθήστε να ανοίξετε κανάλια επικοινωνίας και κάνετε άφθονο παθιασμένο σεξ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανεξαρτησία και η εκκεντρικότητα του Υδροχόου μπορούν να κάνουν τον συναισθηματικό Καρκίνο να βγει από τα ρούχα του! Αν καταφέρετε οι δυο σας να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ συναισθήματος και λογικής, θα κάνετε μια υπέροχη σχέση! Αν ψάχνετε για περιπέτεια και καυτό σεξ χωρίς δεσμεύσεις, είναι ο άνθρωπος σας! Η φύση του είναι ανεξάρτητη και του αρέσει να ζει την κάθε στιγμή στο έπακρο, χωρίς να τον απασχολεί το αύριο. Αν ψάχνετε κάτι μονιμότερο και εκείνος είναι πρόθυμος, θα πρέπει να ρίξετε πολύ νερό στο κρασί σας για να δουλέψει αυτή η σχέση μακροπρόθεσμα.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και μεταξύ ενός Τοξότη και ενός Καρκίνου. Συνδυασμός φαινομενικά αταίριαστος, που όμως μπορεί να οδηγήσει σε μία ισχυρή φιλία ή σ’ έναν επιτυχημένο γάμο. Μια σχέση καρμική, όλο προκλήσεις, αλλά ικανή να προσφέρει μαθήματα και στους δυο, αν υπάρξει βέβαια δεύτερο ραντεβού! Ο Τοξότης, θα σας διδάξει πόσο μεγάλη περιπέτεια μπορεί να γίνει η ζωή, αν βέβαια βγείτε από το καβούκι σας. Εσείς θα του δείξετε, από την άλλη, ότι η αγάπη δεν είναι φυλακή και το σπίτι δεν είναι ξενοδοχείο!

ΛΕΩΝ

Ο ενθουσιασμός και ο εγωκεντρισμός του Λιονταριού μπορεί να μετριαστεί από την τρυφερότητα και τον ιδεαλισμό των Ιχθύων. Η ζωηρή τους φαντασία εναρμονίζεται αμέσως με το χιούμορ σας, δίνοντας μια θεατρική, παιχνιδιάρικη διάσταση στις συζητήσεις σας. Όταν η χημεία αναλάβει τα ηνία είναι σαν να μην υπάρχει τίποτε και κανένας γύρω σας. Η ψυχρολουσία έρχεται όταν βιώσετε τις αρνητικές τους κρίσεις και όταν απαιτείτε μια άμεση ανταπόκριση από τον μπερδεμένο σας σύντροφο.

Όσο για την τάση που έχει ο Λέων να σπαταλά χρήματα και να σκορπίζει τον χρόνο του σε περιττές απολαύσεις, ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να τον βάλει στο σωστό δρόμο! Είναι σταθερός, αυτοδημιούργητος και αγαπάει τα αντικείμενα στάτους, όπως και εσείς. Κάπου εκεί τελειώνουν αυτά που σας αρέσουν κι αρχίζουν αυτά που δεν πολυσυμπαθείτε. Είναι σφιχτός, τόσο με τα χρήματα όσο και με τα αισθήματα. Αυτό και μόνο αρκεί για να φύγετε, χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Για να μην φτάσετε εκεί επικοινωνήστε πιο βαθιά. Όσο κι αν δυσκολευτείτε να τα βρείτε στην αρχή, το αποτέλεσμα θα αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρεμος, λίγο γκρινιάρης και σίγουρα οργανωτικός, ο Παρθένος θα εκτιμούσε απίστευτα το αλαλούμ που θα μπορούσε να προκαλέσει στη ζωή του ένας παρορμητικός και ζωηρός Κριός! Αν σας έχει συνεπάρει ο ορμητικός και παθιασμένος του χαρακτήρας, ήρθε η ώρα να δράσετε. Αν δεν θέλετε η αγάπη να σας προσπεράσει, όσο εσείς σκέφτεστε με το αναλυτικό μυαλό σας τα υπέρ και τα κατά, αφήστε τις θεωρίες και ασχοληθείτε με τα πρακτικά της σχέσης.

Αντίστοιχα και η εκκεντρικότητα του Υδροχόου μπορεί να έχει ανάλογα θετικά αποτελέσματα στη ζωή και την καρδιά του Παρθένου. Αυτή η σχέση μπορεί να προκύψει ξαφνικά, χωρίς να το πολυκαταλάβετε. Ο σύντροφος σας είναι σέξι, εκκεντρικός, αλλά και ιδιαίτερα εγκεφαλικός κι αυτό προκαλεί κάθε σας κύτταρο. Όμως, δεν θα αργήσετε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας προσφέρει τη θέρμη και τη ζεστασιά του συναισθήματος. Αν αποδεχθείτε τη διαφορετικότητα σας και επικεντρωθείτε στην ουσία, μπορεί να τα πάτε εξαιρετικά.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα ο πράος Ζυγός θα αντιμετώπιζε δυσκολίες στην επικοινωνία του μ’ έναν πεισματάρη Ταύρο. Η κοινή τους αγάπη για τις απολαύσεις και τις τέχνες όμως -αφού και οι δυο μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη- μπορεί να τους φέρει πολύ κοντά. Για να επιτύχει η σχέση σας θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματικότητα κι εκείνος την υπομονή του. Κάποια όρια πρέπει να τεθούν και ο καθένας σας θα πρέπει να μάθει να κάνει ένα βήμα πίσω.

Όσο για τις ζήλιες και τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο των Ιχθύων, μπορούν είτε να απομακρύνουν τον Ζυγό είτε να τον καθηλώσουν για πάντα. Είστε και οι δυο εραστές της ομορφιάς και, όταν συνδυάζετε τις φύσεις σας, φέρνετε την τέχνη και την υψηλή αισθητική στη ζωή σας. Σας αρέσει η ρομαντική του πλευρά και εκτιμάτε όσο τίποτε την ευαισθησία του. Είναι αυτή η πλευρά του που συχνά τον οδηγεί σε ξεσπάσματα παραλογισμού ή και αυτολύπησης, τα οποία μπορεί να φέρουν προβλήματα στη σχέση. Αποφύγετε τα μυστικά και σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πάθη και οι ίντριγκες του Σκορπιού συγκρούονται μοναδικά με τον ορθολογισμό των Διδύμων. Πρόκειται για μία σχέση που ευνοεί τις κόντρες και τις έντονες διαφωνίες, αλλά αν πετύχει τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Το ταίρι σας σ’ αυτή την καρμική σχέση θα σας τραβήξει από τη ρουτίνα και την πλήξη και θα σας βομβαρδίζει με όλα τα γεγονότα και τα νέα που συμβαίνουν κάθε μέρα. Ταυτόχρονα θα ξυπνήσει μέσα σας ερωτικές επιθυμίες, δίνοντας στο σεξ μια διάσταση που θα εκπλήξει ακόμη κι εσάς.

Από την άλλη πλευρά, στο πρόσωπο του Κριού ο Σκορπιός μπορεί να βρει έναν πολύ αταίριαστο συνοδοιπόρο στα καθημερινά θέματα και ταυτόχρονα τον ιδανικό παρτενέρ στον έρωτα! Η πρόκληση είναι βασικό στοιχείο της σχέσης σας κι έτσι το σεξ ανάγεται σε άλλα επίπεδα. Μην ξεχνάτε ότι ο Κριός έχει ανάγκη να κινείται διαρκώς, γι’ αυτό ξεσκονίστε την κοινωνικότητα σας και ακολουθήστε τον για να μην τον χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε και ο ίδιος ο Τοξότης μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό ακριβώς που τον γοητεύει σ’ έναν Καρκίνο και τον κάνει να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά του. Ο ρομαντικός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή, μπορεί τη μια στιγμή να τον εξοργίζει και την άλλη να τον απογειώνει! Το σεξαπίλ του συντρόφου σας είναι ακαταμάχητο και η παρουσία του σας ηλεκτρίζει! Ένα βλέμμα ή ένα άγγιγμα του αρκεί για να σας αναστατώσει! Το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένος είναι κάτι που δεν κατέχετε κι εκεί ακριβώς ξεκινά η ίντριγκα! Γι’ αυτό απολαύστε το όσο κρατήσει! Μην ξεχνάτε ότι ο Καρκίνος για σας είναι καρμική σχέση, όπερ σημαίνει ότι έχετε να διδαχθείτε πολλά από εκείνον.

Πάνω κάτω τα ίδια παθαίνει ο Τοξότης και με τη σταθερότητα και το πείσμα του Ταύρου. Μια έλξη τόσο δυνατή σαν την δική σας έχει κάθε πιθανότητα να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια και ικανοποιητική δέσμευση. Αυτός θα σας ταξιδέψει στα μυστικά του σεξ, εσείς θα τον ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, αρκεί να μην πλήξετε πολύ μαζί του κι αυτός να μην νιώσει εντελώς ανασφαλής μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από πολύ νωρίς ένας ορθολογιστής Αιγόκερως μπορεί να καταλάβει ότι η έντονη έλξη που αισθάνεται δίπλα στους Διδύμους είναι επικίνδυνη. Οι διαφορετικοί τους κόσμοι συγκρούονται πολύ εύκολα και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να συναντηθούν. Αν θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειες σας, εύκολα μπορεί να συμβεί με τους Διδύμους. Αυτός ο έρωτας σας βγάζει εκτός προγράμματος και σας δείχνει ότι υπάρχει και ζωή μετά τη δουλειά.

Κάτι αντίστοιχο αισθάνεται ένας Αιγόκερως και για ένα παθιασμένο Λέοντα, που μπορεί να του γκρεμίσει τις πολύτιμες ισορροπίες του εν μία νυκτί! Για να επιτύχει αυτή η καρμική σχέση χρειάζεται να προσαρμοστείτε στον διαφορετικό χαρακτήρα του συντρόφου σας και να αποδεχθείτε ο ένας τον άλλο. Προστριβές για τη διαχείριση των οικονομικών είναι πιθανόν να υπάρχουν σε μακροχρόνιες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απείθαρχος και ανεξάρτητος Υδροχόος είναι πιθανό να αισθανθεί ότι ασφυκτιά δίπλα σ’ έναν γκρινιάρη και τρυφερό Καρκίνο. Δύσκολα, όμως, θα ξεκολλήσει από κοντά του αν τον ερωτευτεί! Όταν το πάθος που σας φέρνει κοντά ατονήσει, μπορεί ο σύντροφος σας να σας κάνει να νιώσετε άβολα με τη φροντίδα, αλλά και την εξάρτηση του από εσάς. Οι γκρίνιες μπορεί να φέρουν τον χωρισμό, χωρίς καλά – καλά να το καταλάβετε. Εστιάστε στο να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σας. Η σχέση σας είναι καρμική κι αυτό σημαίνει ότι με δουλειά κι από τους δυο μπορεί να πετύχει.

Αλλά και η μονοτονία της ζωής ενός Παρθένου μπορεί να γίνει κόκκινο πανί για τον αντισυμβατικό Υδροχόο, που σ’ αυτή την περίπτωση είτε θα το βάλει στα πόδια είτε θα μείνει για πάντα δίπλα του! Ο σύντροφος σας είναι ο ορισμός της οργάνωσης και της τάξης, γεγονός που μπορεί να σταματήσει αυτή τη σχέση στα πρώτα ραντεβού. Αν όμως συνεχίσετε, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ καλή επικοινωνία και ότι το σεξ μαζί του είναι απλώς συνταρακτικό. Ο ένας εμπνέει τον άλλο και μαζί γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κτητικότητα των Ιχθύων βρίσκει τοίχο μπροστά στην ανεξάρτητη συμπεριφορά του Ζυγού, γεγονός που από τη μία τον πληγώνει και από την άλλη του προκαλεί θαυμασμό! Ως ζευγάρι προσπαθείτε να προβάλλετε τα ρομαντικά σας οράματα στην κοινή ζωή σας. Ο σύντροφος σας έχει χάρη και στιλ και λατρεύετε να τον επιδεικνύετε σε φίλους και στις κοινωνικές εκδηλώσεις που παρευρίσκεστε. Σας αρέσει να αφήνετε τη σχέση να «κυλάει», κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα, αφού κανείς από τους δυο σας δεν διαθέτει πυξίδα!

Όσον αφορά τη ζωντάνια και την πληθωρικότητα του Λιονταριού, εξάπτει την ήδη αναπτυγμένη φαντασία σας και σας καθηλώνει για μια ζωή! Θαυμάζετε στο έπακρο τον χαρισματικό σύντροφο σας για την αυτοπεποίθηση και τη λαμπερή του προσωπικότητα. Σας βγάζει τον καλύτερο σας εαυτό. Όταν όμως η διάθεση σας πέφτει, τότε νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τον ακολουθήσετε και ο εγωισμός του, είτε σας πληγώνει είτε σας εκνευρίζει. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε από εκείνον και μετά μιλήστε του για τα αισθήματα σας, ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές.