Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για μας ανάλογα με τον ωροσκόπο μας;

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για μας ανάλογα με τον ωροσκόπο μας;

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για μας ανάλογα με τον ωροσκόπο μας;

Ο ωροσκόπος μας, δείχνει πώς προβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους, πώς διακηρύσσουμε το «είμαι», αλλά και ποιους προσελκύουμε στη ζωή μας. Οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν και με τους οποίους συνάπτουμε σχέσεις εισπράττουν την ενέργεια που δείχνουμε, αυτό που εκδηλώνουμε, δηλαδή τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου μας. Συνήθως ψάχνουμε έναν σύντροφο που θα μας συμπληρώσει τα κομμάτια που λείπουν από τον χαρακτήρα μας και θα μας ολοκληρώσει. Ανάλογα με τον ωροσκόπο μας λοιπόν μπορούμε να καταλάβουμε τι άτομα εκλύουμε και μας ελκύουν και για ποιους λόγους τους επιλέγουμε. Ακόμη δείχνει ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού μας συντρόφου.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Κριός

Ελκύετε άτομα γοητευτικά, κομψά και ελκυστικά που αγαπούν την ομορφιά, τη μόδα και προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Θέλετε να είναι ήρεμοι χαρακτήρες και ικανοί να εξισορροπούν τα νεύρα, τις εκρήξεις και την ανυπομονησία σας, για να μπορέστε να μακροημερεύσετε. Να είναι ρομαντικοί, δίκαιοι και να επιθυμούν ισότητα στη σχέση, αλλά παράλληλα να σέβονται τις απόψεις σας και να μην προσπαθούν να επιβάλλουν τις δικές τους. Προτιμάτε συντρόφους που δεν παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις για τον εαυτό τους. Θέλετε να είναι διπλωμάτες, κοινωνικοί και να απολαμβάνουν τις συζητήσεις. Να είναι χαρούμενοι και να διατηρούν την αρμονία στη σχέση σας. Να μην είναι αγενείς και να έχουν την εξυπνάδα να υποχωρούν στις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες σας. Μέσα από τη σχέση σας πρέπει να μάθετε να είστε μέρος ενός ζευγαριού και να αναγνωρίζετε και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Ταύρος

Επιζητάτε πάθος και έλεγχο στις σχέσεις σας, γι’ αυτό και ελκύετε άτομα που μπορείτε να βιώσετε μαζί τους έντονα και πολλές φορές ακραία συναισθήματα. Θέλετε συντρόφους που να είναι δυναμικοί και «σκοτεινοί» ταυτόχρονα, αλλά να σας παρέχουν και ασφάλεια. Αυτός ο συνδυασμός πολλές φορές οδηγεί σε ταραχώδεις καταστάσεις, αλλά αυτός είναι ο στόχος σας, αφού μέσα από αυτές αναζωογονήστε και αλλάζετε. Δείχνετε το ενδιαφέρον σας σε σεξουαλικούς, ελκυστικούς, χαρισματικούς και γοητευτικούς ανθρώπους και η σχέση σας προτιμάτε να βασίζεται κυρίως στη φυσική έλξη και την ερωτική διάθεση. Προτιμάτε συντρόφους που είναι εσωστρεφείς και όχι «ανοιχτά βιβλία». Επιθυμείτε να σας δείχνουν κτητικότητα και ζήλια και ενδεχομένως να σας προκαλούν φόβο, να είναι ελεγκτικοί και να έχουν τάσεις κατοχής προς εσάς. Θέλετε η ματιά τους να είναι βαθιά και αιχμηρή γεμάτη μυστήριο και να σας διεκδικούν με κάθε τρόπο. Τα θέματα που καλείστε να λύσετε μέσα από τις σχέσεις σας είναι αυτά της ανασφάλειας, των καταπιεσμένων συναισθημάτων, της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμοι

Σε αντίθεση με τον ωροσκόπο Ταύρο, ο ωροσκόπος στους Διδύμους προσελκύει άτομα που εκτιμούν την ελευθερία και δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια. Δεν θέλγεται και δεν θέλγει άτομα που επιζητούν την κοινωνική τους αποκατάσταση και κάνουν σχέσεις εξάρτησης. Αναζητά συντρόφους που η περιπέτεια και η εξερεύνηση της ζωής και του κόσμου είναι στο αίμα τους. Επειδή δεν του αρέσει η δέσμευση, θέλει συντρόφους με πολλά ενδιαφέροντα για να μπορούν μαζί να εξερευνούν οτιδήποτε νέο και όχι να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους. Μπορεί να γνωρίσει τον έρωτα σε ταξίδι ή να επιλέξει έναν σύντροφο από το εξωτερικό, αρκεί η φιλοσοφία της ζωής του να είναι η γνώση και η μάθηση. Προτιμά να έχει δίπλα του αισιόδοξους, χαρούμενους ανθρώπους, γεμάτους χιούμορ και όρεξη για ζωή. Βασική προϋπόθεση για να συνάψει σχέση με κάποιον είναι να λατρεύει τα ταξίδια και να ζει τη ζωή χωρίς πρόγραμμα, στα όρια της. Να κάνει φιλοσοφικές συζητήσεις πνευματικής αναζήτησης, να μην είναι κτητικός και ελεγκτικός και να αγαπά τη φύση και τα ζώα, όχι απαραίτητα τα κατοικίδια, αλλά τα μεγάλα και άγρια ζώα. Γενικότερα θα ταίριαζε απόλυτα με κάποιον που προτιμά τη χίπικη ζωή, τα κάμπινγκ και την περιπέτεια. Κάποιον που ζει έξω από τα τετριμμένα και που μπορεί να εξερευνήσει διαφορετικούς πολιτισμούς και να έχει εμπειρίες που αυξάνουν την αδρεναλίνη, όπως για παράδειγμα να κάνει  bungee jumping στη Νέα Ζηλανδία. Δεν αντέχει να εμβαθύνει σε πολύπλοκες συναισθηματικές συζητήσεις και απλά θέλει να ζει τη ζωή. Μέσα από τη σχέση πρέπει να μάθετε να ενώνεστε πραγματικά με ένα άτομο και να δεσμεύστε αληθινά.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Καρκίνος

Ο Ωροσκόπος στον Καρκίνο, δείχνει ότι προσελκύετε συντρόφους, που δεν σας κάνουν τη ζωή σας εύκολη, αλλά σας δίνουν μαθήματα για το πώς θα «ενηλικιωθείτε» και θα αυτονομηθείτε σε αυτή τη ζωή. Τραβάτε κοντά σας άτομα με ψυχρή στάση, σαρκαστική και απαισιόδοξη φύση, που είναι εργατικά, προσανατολισμένα στην καριέρα τους και όχι σ’ εσάς. Μπορεί να επιλέξετε κάποιο ταίρι που να έχετε σημαντική διαφορά ηλικίας και να λειτουργεί ως πατρική ή μητρική φιγούρα και όχι ως σύζυγος. Παρότι εσείς ζητάτε συναισθηματική ασφάλεια, επιλέγετε συντρόφους που δεν θα είναι σε θέση να σας την παρέχουν, αφού είναι φιλόδοξοι, εργασιομανείς και στοχοπροσηλωμένοι στην καριέρα τους και το πώς θα πετύχουν. Οι σύντροφοι σας συνήθως διεκδικούν την εξουσία στη σχέση και είναι πρακτικοί, στηρίζονται στην «πραγματικότητα» και είναι σοβαροί και δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Είναι έντιμοι, συντηρητικοί, παραδοσιακοί, πιστοί και ίσως λίγο τσιγκούνηδες. Θα σταθούν στο πλάι σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν αντέχουν τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την γκρίνια. Μπορεί να τους συναντήσετε μέσω καριέρας, οικογενειακής ή επαγγελματικής συνάντησης. Μέσω της σχέσης πρέπει να μάθετε να εξισορροπείτε τη συναισθηματική σας φύση και να βασίζεστε στον εαυτό σας.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Λέων

Όσο προσπαθείτε να είστε εσείς στο προσκήνιο και να μιλάτε για τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε άτομα που θα ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο εκτός από εσάς. Έχετε την ανάγκη να είστε το κέντρο του κόσμου και προσπαθείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας και βάζετε τελικά στη ζωή σας όσους δεν σας έχουν προτεραιότητα τους, ίσως γιατί θέλετε να τους «υποτάξετε». Ελκύετε εκκεντρικούς και παράξενους συντρόφους που έχουν ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και ανθρωπιστικές τάσεις. Δεν είστε εσείς το σημείο αναφοράς τους, αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος που έχει την ανάγκη τους. Επιλέγετε άτομα που είναι χρήσιμα στην κοινωνία και έχουν καλούς φίλους. Είναι πολύ έξυπνα, σε επίπεδο ιδιοφυΐας και έχουν έναν μοναδικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων που προκύπτουν. Ωστόσο δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως «ξεχωριστούς» και το μόνο που θέλουν είναι η προσωπική τους ελευθερία στη σχέση. Δεν αρέσκονται στις συναισθηματικές εκδηλώσεις και επαναστατούν αν τους επιβάλλετε κανόνες στη σχέση και θα τους παραβιάσουν. Μοιάζουν περισσότερο με έναν καλό φίλο, παρά με έναν ρομαντικό σύντροφο. Οι βαθύτεροι λόγοι που επιλέγετε να κάνετε σχέσεις με άτομα που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γιατί πρέπει μάθετε να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας, όταν δεν λαμβάνετε χειροκροτήματα από τον σύντροφό σας, χωρίς να αισθάνεστε αβεβαιότητα σχετικά με τα ταλέντα και τις αξίες σας.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Παρθένος

Είστε πρακτικοί άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και προσπαθείτε να καλύψετε τα «κενά» σας, έλκοντας ανθρώπους ονειροπόλους, υπερευαίσθητους, ρομαντικούς, με αίσθηση του χιούμορ και καλή καρδιά. Εκεί που εσείς κάνετε κριτική και υπολογισμούς, οι σύντροφοί σας βγάζουν συμπόνια και αγάπη. Νοιάζονται για όλη την ανθρωπότητα, είναι ευγενικοί, συμπονετικοί, με ενσυναίσθηση και πνευματικότητα. Μπορεί να ενεργούν ως ιππότες για εσάς ή θα σας μετατρέψουν σε θύμα τους. Αγαπούν άνευ όρων, αλλά χρειάζονται φροντίδα. Μπορεί να έχουν τάσεις εθισμού (όχι μόνο σε ναρκωτικά και αλκοόλ, αλλά σε οτιδήποτε: φαγητό, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια κ.λπ.), αλλά και τάσεις απομόνωσης. Είναι καλλιτεχνικοί, ευφάνταστοι, υπερβολικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και ενώ έχουν πολλά όνειρα και σχέδια που τα μοιράζονται μαζί σας, δεν κάνουν τίποτα στην πράξη χωρίς τη βοήθειά σας. Δεν ζητούν την σαρκική απόλαυση, αλλά βρίσκουν ικανοποίηση όταν είναι κοντά σας και μπορεί να είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα και αδέξιοι επειδή είναι αφηρημένοι. Θα είναι πάντα δίπλα σας και θα συγχωρούν όλα τα λάθη. Μέσα από την σχέση αυτή έρχεστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και οι σύντροφοι με αυτά τα χαρακτηριστικά σας βοηθούν να μάθετε να μην κατακλύζεστε από υποχρεώσεις και  να απαλλαγείτε από την τελειομανία σας.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Ζυγός

Έχοντας τη διπλωματία και την αρμονία να ρέει στις φλέβες σας, σας προσελκύουν άτομα με αντίθετα χαρακτηριστικά. Άτομα με τόλμη, αυθορμητισμό και έντονη ενέργεια. Ενθουσιώδη, αποφασιστικά, ανεξάρτητα, με έντονη σεξουαλικότητα. Ενθουσιάζεστε με άτομα που είναι ηγέτες στη ζωή, αεικίνητοι, και ανταγωνιστικοί. Δημιουργείτε σχέσεις με φλογερούς, παθιασμένους, τολμηρούς και επιθετικούς συντρόφους, που όμως έχουν εγωιστικές συμπεριφορές και στοχεύουν πάντα στην κορυφή. Θέλετε να έχουν το θάρρος, που εσείς κρύβετε πίσω από τα μετρημένα λόγια σας και που δεν δέχονται το όχι ως απάντηση. Παρότι επιζητάτε τη συντροφικότητα, έλκεστε από άτομα που είναι ανεξάρτητα και αγαπούν την ελευθερία. Άτομα που μπορεί να είναι απασχολημένα με τους στόχους τους και να ξεχάσουν εντελώς τις ανάγκες της σχέσης, παρόλο που σας αγαπούν βαθιά. Μέσα από την επαφή πρέπει να μάθετε ότι πρέπει να δώσετε μάχες και να είστε αποφασιστικοί για να βρείτε τη θέση σας  στη σχέση, για να  εκπληρώσετε τις δικές σας  επιθυμίες σας και όχι μόνο να κάνετε χαρούμενο τον σύντροφό σας.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Σκορπιός

Έλκεστε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σας. Θέλετε να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν. Να είναι ρομαντικοί, να σας παίρνουν αγκαλιά και να σας περιποιούνται. Να μαγειρεύουν για εσάς και να σας χαϊδεύουν. Κάνετε σχέσεις με άτομα που λατρεύουν την πολυτέλεια και θέλουν να βγαίνουν έξω. Να έχουν αποφασιστικότητα, υπομονή και πείσμα, παρόλο που μπορεί να επιμένουν σε λάθος πράγματα και να μην ακούν κανέναν. Σας τραβούν όσοι είναι ελκυστικοί, αισθησιακοί, προσέχουν τον εαυτό τους, θέλουν να φαίνονται νέοι και είναι σταθεροί. Θέλετε οι σύντροφοί σας να ξέρουν να απολαμβάνουν, να τους αρέσουν οι ανέσεις και τα υλικά αγαθά, να χαλαρώνουν και να μην σας χαλάνε χατίρι. Να είναι απλοί, να βγάζουν χρήματα και να μην τους αρέσουν οι έντονες αλλαγές. Να θέλουν μόνο τα καλύτερα για εσάς και τον εαυτό τους, να σας ποθούν έντονα, να μην μπορούν κρατήσουν τα χέρια τους μακριά σας και να σας παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας στη σχέση. Να είναι πιστοί και να μην αλλάζουν τις συνήθειες τους. Επιλέγετε τέτοιους συντρόφους γιατί πρέπει να διδαχθείτε ότι σε μια αληθινή αγάπη δεν υπάρχει χώρος για κτητικότητα.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Τοξότης

Ελκύεστε από άτομα που είναι επικοινωνιακά, έξυπνά και ικανά να χειρίζονται τον λόγο, να παίζουν με τις λέξεις, αλλά και να χειραγωγούν. Θέλετε να έχουν αίσθηση του χιούμορ, να αγαπούν τη διασκέδαση, να απολαμβάνουν τη ζωή, να είναι θετικά, αισιόδοξα και να μπορούν να  μιλούν για τα πάντα. Θα σας τραβήξουν την προσοχή άτομα που είναι εύστροφά, ενημερώνονται συνεχώς για όλα, αλλά δεν αναλύουν σε βάθος τα θέματα. Συνήθως αυτοί που είναι κολλημένοι στο τηλέφωνο ή το τάμπλετ, που στέλνουν συνεχώς μηνύματα ή μιλάνε με τους φίλους και την οικογένεια τους. Επιθυμείτε  άτομα που κάνουν συνεχώς ερωτήσεις, είναι περίεργοι και επικριτικοί και θέλουν να τα ξέρουν όλα για όλους. Μπορεί όμως να μην είναι σταθεροί, να αλλάζουν συνεχώς γνώμη και είναι αφηρημένοι όταν τους μιλάτε. Απολαμβάνετε να κάνετε ταξίδια μαζί και να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Οι σύντροφοί σας εναρμονίζονται με ό,τι κάνετε και ακολουθούν τις ίδιες τάσεις με εσάς. Μπορεί να είναι μικρότεροι σε ηλικία ή να πηγαίνατε μαζί σχολείο και η φιλία σας να έγινε σχέση. Θα πρέπει να προσέξετε το επίπεδο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας στη σχέση σας και να μάθετε να μην επικεντρώνεστε στα ασήμαντα, αλλά στα σημαντικά.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Αιγόκερως

Σας ελκύουν άτομα που εστιάζονται στα συναισθήματα, την οικογένεια και το σπίτι. Άτομα που είναι γλυκά, ευγενικά, στοργικά και αρέσκονται στη σωματική επαφή και ειδικά στις αγκαλιές. Σας αρέσουν οι παραδοσιακοί σύντροφοι που απολαμβάνουν το μαγείρεμα και τα σπιτικά γεύματα από το να βγαίνουν έξω. Αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, αλλά και που διατηρούν στενούς δεσμούς με τη μητέρα τους, τις ρίζες και τους συγγενείς τους. Τα άτομα που σχετίζεστε ερωτικά, θέλουν να τα φροντίζετε και να τα καλύπτετε συναισθηματικά, όπως έκανε και η  μαμά τους και είναι υπερβολικά συναισθηματικοί με ευμετάβλητο και ευερέθιστο χαρακτήρα. Θέλουν να έχουν τον προσωπικό τους χώρο και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είστε και τι αισθάνεστε. Είναι  ανασφαλείς και προσκολλημένοι πάνω σας. Πρέπει εσείς να φροντίζετε για όλα σαν να έχετε ένα παιδί. Μπορεί να παντρευτείτε σε νεαρή ηλικία και μέσα από τη σχέση θα πρέπει να μάθετε ότι ο στόχος είναι να εξυπηρετείτε και τις δικές σας συναισθηματικές μας ανάγκες και όχι μόνο του άλλου. Επίσης θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε συναισθηματικούς εκβιασμούς και χειρισμούς.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι Υδροχόος

Προσελκύεστε από άτομα που είναι χαρούμενα, λαμπερά, κοινωνικά και που στέκονται στο πλευρό σας όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Αυτό έχετε εξάλλου ανάγκη, συντρόφους που να μπορούν να καλύψουν τα κενά σας και έτσι μαγεύεστε από αυτούς που  είναι πειθαρχημένοι και πατούν στη γη, δεν ονειροβατούν, θέτουν κανόνες και  σας κρατούν υπό τον έλεγχό τους. Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κολακείες και επαίνους για τα κατορθώματα τους και που τους αρέσει να επιδεικνύονται. Είναι άτομα δραματικά και παιχνιδιάρικα και πάντα προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν και να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί να είναι αυταρχικοί, αλλά είναι πιστοί και γενναιόδωροι. Είναι υπερήφανοι για τη σχέση σας και την προβάλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας δίπλα στις φωτογραφίες σας καρδούλες. Απολαμβάνουν τις ρομαντικές επετείους σας και σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί που είστε μαζί τους. Μαγειρεύουν μοναδικά και δημιουργικά πιάτα και σας αγοράζουν εντυπωσιακά δώρα. Μπορεί να είναι αρκετά ζηλιάρηδες και κτητικοί και θα κάνουν τα πάντα για να λάβουν την αγάπη σας. Αν όμως δεν τα καταφέρουν ετοιμαστείτε για πόλεμο. Ίσως είναι δραματικοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους και να θέλουν να είναι η προτεραιότητα σας. Συνήθως μπαίνετε σε σοβαρή σχέση μετά τα 30, γιατί τότε ξέρετε πραγματικά τι θέλετε. Μέσα από τη σχέση σας πρέπει να βρείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, χτίζοντας εμπιστοσύνη και δείχνοντας εκτίμηση στον άλλον.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι  Ιχθύες

Ζείτε σε ένα «χάος» και σας ενθουσιάζουν οι άνθρωποι που έχουν πρόγραμμα και είναι γειωμένοι. Ελκύετε και ελκύεστε από άτομα που είναι ήσυχα, μετριοπαθή και προσπαθούν με τις δεξιότητες τους να σας βοηθήσουν. Κάνετε σχέση με αυτούς που αγαπούν την τελειότητα, κάνουν τις δουλειές τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο, επειδή για αυτούς είναι ο σωστός και αν τους μετακινήσετε τα πράγματα τους τρελαίνονται. Μερικές φορές λειτουργούν σαν υπηρέτες σας, αφού αναλαμβάνουν την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού, που εσείς υστερείτε. Όμως είναι απίστευτα επικριτικοί και βρίσκουν λάθη σε όλα όσα κάνετε. Συνήθως επιλέγετε συντρόφους που είναι εργασιομανείς και επικεντρωμένοι στη δουλειά τους και που είναι πολύ αναλυτικοί και επιλεκτικοί σε όλα τους και εξετάζουν τα πάντα σχολαστικά. Από το τι θα φορέσουν μέχρι τι έχει το μενού στο εστιατόριο που κλείσατε. Είναι πάντα καθαροί και ατσαλάκωτοι. Είναι άτομα που προσέχουν πολύ την υγεία τους και τη διατροφή τους. Έχουν συγκεκριμένη ρουτίνα στην καθημερινότητα τους και διαβάζουν όλες τις οδηγίες χρήσης των συσκευών. Αυτή η σχέση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι εκτός από την αγάπη, χρειάζεται να έχετε επαφή με την πραγματικότητα, να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας και να μην περιμένετε ότι θα γίνουν όλα μαγικά.