Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του

Ερωτευτήκατε στις διακοπές και φοβάστε ότι η επιστροφή στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα θα ρίξουν τίτλους τέλους στον καλοκαιρινό σας έρωτα; Ψυχραιμία. Υπάρχουν μικρά μυστικά για να κρατήσετε το καλοκαιρινό ειδύλλιο ζωντανό. Διαβάστε το ζώδιο του-ης και πράξτε ανάλογα.

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιος-α Κριός έκανε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά στις διακοπές του καλοκαιριού, δεν πρέπει να ξεχάσετε ότι στα Κριάρια  αρέσει το κυνήγι. Δεν ησυχάζουν ποτέ και θέλουν να προσπαθούν, να μην τους παραδίνεται ολοκληρωτικά ο άλλος, διότι χάνουν το ενδιαφέρον τους. Θα ξενερώσουν όταν αισθανθούν ότι ο άλλος είναι πάντα διαθέσιμος και περιμένει καρτερικά το δικό τους τηλεφώνημα και το δικό τους σινιάλο. Το παιγνίδι της αγάπης το ξέρουν καλά και αν, επιστρέφοντας από τις διακοπές, αρχίσετε τα τηλέφωνα και τα παρακάλια για το πότε θα βρεθείτε και τους λέτε συνεχώς το πόσο σας λείπουν, το χάσατε το παιγνίδι. Δυστυχώς οι Κριοί θέλουν τρέξιμο, αλλιώς κοιτούν τον επόμενο στόχο. Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι είστε εκεί αναμμένη λαμπάδα και τους περιμένετε, δεν θα είστε πια προτεραιότητα. Γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα και να τους κάνετε να νιώσουν «κενό», να τους λείψετε και να είστε σίγουροι ότι θα τρέξουν για να σιγουρευτούν ότι δεν θα σας χάσουν. Εξάλλου είπαμε, για τους Κριούς αυτό που μετράει είναι το παιγνίδι και το κυνήγι και θα πρέπει να νιώθουν ότι συνεχώς σας κατακτούν και πολεμούν για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν στις διακοπές σας γνωρίσατε κάποιον-α που εκπροσωπεί το ζώδιο του Ταύρου και ήρθατε πιο κοντά, τότε σίγουρα περάσατε όμορφες, αισθησιακές, ρομαντικές και ειδυλλιακές στιγμές, τις οποίες μπορείτε να τις γευτείτε και στο κλεινόν άστυ, αρκεί να μην παίξετε παιγνίδια με το μυαλό και την καρδιά του. Οι Ταύροι χρειάζονται να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη για το άλλο πρόσωπο, προκειμένου να ανοίξουν όλα τα φύλλα της καρδιάς τους. Οπότε μην εξαφανίζεστε, μην τους μπερδεύετε, μην τους προκαλείτε και μην τους δημιουργείτε ανασφάλεια. Πρέπει να δείξετε ότι είστε σταθερά άτομα, που δίνονται ολοκληρωτικά, αλλά χωρίς να κάνετε βιαστικές και πιεστικές κινήσεις. Οι Ταύροι θέλουν τον χρόνο τους για να αποκαλύψουν τι σκέφτονται και τι νιώθουν, έστω και αν μέσα τους καίγονται. Με αργά και αποφασιστικά βήματα, με ραντεβού σε όμορφα εστιατόρια με ιδιαίτερη κουζίνα και καλό κρασί, με λίγα αγγίγματα που υπόσχονται πολλά, θα καταφέρετε να κρατήσετε τους Ταύρους πιο κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν στις διακοπές σας γοητευτήκατε από κάποιον-α που εκπροσωπεί το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και σας έκανε να πιστεύετε ότι είστε μοναδικοί, ίσως θα πρέπει να οπλιστείτε με τεράστια υπομονή για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του στα ύψη. Μην ξεχνάτε πως οι Δίδυμοι βαριούνται πολύ εύκολα και δυσανασχετούν με τα πρέπει και το πρόγραμμα. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να τους εγκλωβίσετε, δεν θα τα καταφέρετε. Πρέπει να τους κάνετε να νιώσουν ότι αυτοί αποφασίζουν και να τους τραβήξετε το ενδιαφέρον. Πώς γίνεται αυτό; Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι, θέλουν εναλλαγές και διψούν για επικοινωνία, κουβέντα και φλερτ. Διατηρήστε τον ερωτισμό στα ύψη, μην δείξετε ότι παραδοθήκατε και μιλήστε για όλα τα θέματα και ιδιαίτερα αυτά που δεν ξέρουν. Οι Δίδυμοι θέλουν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα, να κουτσομπολεύουν και να αλληλοεπιδρούν. Δείξτε ότι έχετε πολλά ενδιαφέροντα, προτείνετε δραστηριότητες και ταξιδάκια σε παράξενους προορισμούς και μην είστε μονόχνοτοι, πρέπει να συνηθίσετε ότι θα μιλάτε και θα συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σας έκανε «κλικ» κάποιος-α Καρκίνος το καλοκαίρι και καταφέρατε, εκεί δίπλα στις ακρογιαλιές και κάτω από φεγγάρι, να εκφράσει τα συναισθήματα του, δεν θα δυσκολευτείτε με την επιστροφή στην καθημερινότητα, διότι οι Καρκίνοι δεν παίζουν παιγνίδια. Είναι ευαίσθητες καρδιές και ας το παίζουν σκληροί. Όμως, θα πρέπει να τους αποδείξετε και να τους πείσετε ότι αξίζετε την αγάπη τους. Και αυτό θέλει προσπάθεια, διότι είναι κυκλοθυμικοί και μπορεί να σας μπερδέψουν. Κάντε τους να νιώσουν ασφάλεια, να είστε τρυφεροί και στοργικοί μαζί τους. Κανονίστε να τους μαγειρέψετε τη σπεσιαλιτέ σας, διότι λατρεύουν το σπιτικό φαγητό και τις ρομαντικές στιγμές στο σπίτι. Να είστε ευγενικοί όταν γνωρίσετε τους φίλους ή τους συγγενείς τους και δεν θα χάσετε. Επίσης, μην τους ξεχνάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, να απαντάτε στα μηνύματα τους και να τους στέλνετε και εσείς αιφνιδιαστικά μηνύματα που  τους κάνουν να χαμογελούν, τους αρέσει.

ΛΕΩΝ

Αν γοητευτήκατε από κάποιο Λιοντάρι στις διακοπές, υπάρχουν κάποιες… κόκκινες γραμμές που δεν πρέπει να περάσετε. Να θυμάστε πως αγαπούν τις κολακείες, θέλουν όλο το ενδιαφέρον σας, οπότε μην κάνετε τους αδιάφορους, αλλά να μην γίνετε και φορτικοί. Τόσο όσο. Πρέπει να χαϊδεύετε το «εγώ» τους, να τους παροτρύνετε, να τους ενθουσιάζετε, να διασκεδάζετε μαζί τους. Απεχθάνονται τη μιζέρια και τα δράματα, εκτός αν είναι δικά τους! Πρέπει να τους αφήνετε να λάμπουν και να ξεχωρίζουν, αλλά ταυτόχρονα να κρατάτε και εσείς ένα υψηλό επίπεδο και να δείχνετε ικανοί να στέκεστε δίπλα τους. Και το τονίζω το δίπλα τους, διότι επ’ ουδενί δεν πρέπει να τους επισκιάσετε και να δείξετε ότι είστε πιο ισχυρές προσωπικότητες. Ο ερωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο για τους Λέοντες και τους αρέσουν οι εκπλήξεις στο κρεβάτι. Μην κάνετε το λάθος να τους επιπλήξετε για κάτι, θέλουν την αμέριστη προσοχή σας, την αποδοχή και την υποστήριξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεχάστε τις χαλαρές στιγμές που μπορεί να ζήσατε στις διακοπές με έναν-μια Παρθένο. Όταν επιστρέφουν στην καθημερινότητα, γίνονται άλλοι άνθρωποι. Γενικά, οι Παρθένοι είναι άτομα της ρουτίνας, διότι τους προκαλεί ασφάλεια και τους αρέσει να εργάζονται και να δημιουργούν, οπότε μην περιμένετε ότι θα δυσανασχετήσουν που γύρισαν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Λειτουργούν με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και δεν αρέσκονται να σπαταλούν τον χρόνο τους σε περιττές δραστηριότητες και άσκοπες συναντήσεις. Όλα πρέπει να έχουν λόγο και αιτία. Γι’ αυτό και αν θέλετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους μην τους πρήζετε με ανούσια μηνύματα και θέματα. Δημιουργήστε ενδιαφέρον και μυστήριο, να είστε σαφείς και λίγο προκλητικοί και να εξάψετε τη φαντασία τους. Επιθυμούν έξυπνους και ανεξάρτητους συντρόφους, που δεν θα γαντζωθούν πάνω τους, αλλά θα ακούσουν τις συμβουλές τους. Αντιπαθούν τις υπερβολές κι είναι άνθρωποι της ουσίας. Κάντε τους να αισθανθούν σημαντικοί και κρατήστε το επίπεδο ψηλά.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα προσέξατε στις διακοπές ότι ο-η Ζυγός, που τράβηξε το ενδιαφέρον σας, δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση, αλλά και τη διασκέδαση. Οι Ζυγοί είναι εξωστρεφείς και κοινωνικοί, γι’ αυτό φροντίστε, επιστρέφοντας στη ρουτίνα, να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και μην προσπαθήσετε να τους κλείσετε στο σπίτι. Μπορείτε να κανονίσετε εξόδους και συναντήσεις, όχι μόνο για τους δυο σας, αλλά και με φίλους και γνωστούς, διότι τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο και θα σας εκτιμήσουν περισσότερο αν έχετε μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Μετά τη βόλτα σας μπορείτε να βρεθείτε μόνοι σας, σε πιο προσωπικές στιγμές, αλλά να θυμάστε ότι οι Ζυγοί χρειάζονται ευγένεια, ενδιαφέρον και μισούν την καταπίεση, τη μιζέρια και τους άσχημους τρόπους. Επίσης, λατρεύουν τις βόλτες στα μαγαζιά, τα ψώνια, τα μουσεία, τις γκαλερί, αλλά και τα αρώματα… και αυτό σημαίνει ότι, εκτός από μια κολόνια που μπορείτε να τους χαρίσετε, θα εκτιμήσουν πολύ αν είστε και εσείς όμορφα αρωματισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ζήσατε στιγμές πάθους και υψηλές θερμοκρασίες στην αγκαλιά ενός-μιας Σκορπιού το καλοκαίρι και δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τώρα που επιστρέψατε στο κλεινόν άστυ, έχω να σας πω ότι δεν είναι μια εύκολη περίπτωση. Οι Σκορπιοί είναι ισχυρές προσωπικότητες και θέλουν να ζουν έντονες στιγμές και βέβαια να έχουν αποκλειστικότητα. Επίσης, δεν αντέχουν τη ρουτίνα. Οπότε θα πρέπει να δείχνετε έντονο πάθος και να διατηρείτε και ένα μυστήριο, ώστε να τους εξιτάρετε. Όχι να παίξετε παιγνίδια προκλητικά και να τους κάνετε να ζηλέψουν, διότι ναι μεν θα χτυπήσει κόκκινο η ανταγωνιστική τους πλευρά και θα σας διεκδικήσουν μέχρι εσχάτων, αλλά μετά δεν θα σας έχουν καμία εμπιστοσύνη και η σχέση θα φθαρεί πριν καν ξεκινήσει. Προκαλέστε τους ερωτικά και να αφήνετε υπονοούμενα για καυτές νύχτες. Αιφνιδιάστε τους με μηνύματα που αφήνουν τη φαντασία να οργιάσει και δείξτε τους ότι κρύβετε πολλά που πρέπει να ανακαλύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνωρίσατε κάποιον-α Τοξότη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε κάποιον μακρινό προορισμό, ζήσατε στιγμές τρέλας και ενθουσιασμού και επιθυμείτε να συνεχίσετε τη σχέση τώρα που επιστρέψατε στη ρουτίνα; Ένα μόνο έχω να σας πω: οι Τοξότες είναι φευγάτοι και αν δεν είστε και εσείς το ίδιο ανεξάρτητα και ελευθέρα πνεύματα, μάλλον θα δυσκολευτείτε. Αν νομίζετε ότι θα κλειστούν στο σπίτι και θα το παίξουν σωστοί «σύζυγοι» και ονειρεύεστε αυτό, μην χάνετε τον χρόνο σας, διότι δεν θα το αντέξουν. Μισούν τα δεσμά και θέλουν δράση, περιπέτεια και ελευθερία. Μην κολλήσετε πάνω τους σαν βδέλλες και μην τους φοβίσετε μιλώντας για το μέλλον και τις ευθύνες. Μπορείτε μόνο να δίνετε εναλλακτικές για ταξίδια και εξόδους, για περιπέτεια και γνώσεις. Έτσι θα μπείτε στην καρδιά τους και σιγά-σιγά θα γίνετε το άλλο τους μισό. Οι Τοξότες δεν θέλουν πίεση, διότι αν νιώσουν ότι εγκλωβίζονται, εξαφανίζονται. Ενώ αν δείξετε ότι είστε πιο φευγάτοι, θα τρέξουν πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι με το τέλος των διακοπών κατεβάζουν ρολά, δεν σκέφτονται τη διασκέδαση, επιστρέφουν στη δουλειά και σχεδόν ξεχνούν ό,τι προηγήθηκε. Δεν μπορούν να παραμελήσουν τις ευθύνες τους για χάρη ενός καλοκαιρινού έρωτα. Οπότε, αν ζήσατε όμορφες και ανέμελες στιγμές σε κάποια παραλία, καλό είναι να τις αναπολείτε μόνοι σας, διότι οι Αιγόκεροι δεν θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Έχουν στόχους, φιλοδοξίες και θέλουν δίπλα τους άτομα που είναι σοβαρά και στιβαρά. Αν λοιπόν τσιμπηθήκατε μαζί τους, μην στέλνετε μηνύματα για το πόσο σας λείπουν και προς θεού μην τους κάνετε σκηνή επειδή σας έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Καλύτερα να ενδιαφερθείτε για την εργασία τους, τους στόχους τους και να δείξετε ότι και εσείς έχετε όνειρα. Περισσότερη σημασία θα σας δώσουν αν ζητήσετε τις συμβουλές τους για τη δική σας σταδιοδρομία, παρά αν τους προσκαλέσετε για να γνωρίσουν τους φίλους σας σε ένα κουλ πάρτι. Εκτός και αν οι φίλοι σας μπορούν να τους ανοίξουν δρόμους στη δουλειά τους, τότε θα έρθουν με μεγάλη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι παραμένουν και στην καθημερινότητα της πόλης τόσο φευγάτοι και ανεξάρτητοι, όσο τους γνωρίσατε στις διακοπές. Είναι άτομα που δεν δεσμεύονται εύκολα και δεν μπαίνουν σε καλούπια. Οπότε μην προσπαθήσετε να τους περιορίσετε. Διατηρήστε τη δροσιά σας, προκαλέστε τους πνευματικά, μιλήστε για τους στόχους σας, τα όνειρα σας, για τις αξίες σας και βγείτε μαζί τους και με τους φίλους τους. Μην αρχίσετε τις ζήλιες και τον έλεγχο και μην διανοηθείτε να τους ξεκόψετε από τα φιλαράκια τους, διότι η φιλία είναι πολύ σημαντική για αυτούς. Κανονίστε μαζώξεις σπίτι ή έξω με φίλους και γνωστούς και δείξτε τους ότι το πάτε χαλαρά και ότι έχετε τη δική σας ζωή. Θα τους αρέσει πιο πολύ έτσι και θα καταφέρετε να λάβετε μια θέση στην απρόσιτη καρδιά τους. Να θυμάστε ότι τους αρέσουν οι εκπλήξεις, οπότε μην είστε προβλέψιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ψαράκια έχουν έφεση στα καλοκαιρινά ειδύλλια, αλλά όσο εύκολα ενθουσιάζονται και δείχνουν ότι πιάστηκαν στα δίχτυα σας, με την ίδια ευκολία τους περνάει και γλιστράνε σαν τα χέλια. Πώς να διατηρήσετε το ενδιαφέρον τους ζωντανό; Πρέπει να γίνετε η έμπνευση τους, να τους οδηγήσετε στο όνειρο, στο παραμύθι που θέλουν να ζήσουν. Να είστε ευγενικοί, πολύπλευροι και να παραμείνετε μυστηριώδεις. Τους αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν συναισθηματικό βάθος, που είναι στοργικοί και προσφέρουν τη φροντίδα τους απλόχερα. Επίσης, λατρεύουν τις εκπλήξεις, τα ρομαντικά σκηνικά, τα χάδια, τις αγκαλιές και την ασφάλεια. Να θυμάστε όμως ότι δεν έχουν όρια και μερικές φορές εξαφανίζονται, διότι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Είναι κυκλοθυμικοί και θέλουν να έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους και μην προσπαθήσετε να τους τον στερήσετε, θα αντιδράσουν απρόβλεπτα. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να παραμείνετε γι’ αυτούς ένα μυστήριο, διότι εύκολα απομυθοποιούν τους ανθρώπους.