Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ζυγό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ζυγό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ζυγό ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να «φωτογραφίσουν» έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Ζυγού

Ζυγός με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Λέοντα

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Κριό έχουν μια κάπως αντιφατική προσωπικότητα. Εξωτερικά είναι διακριτικοί, ευγενικοί και ήρεμοι, αλλά εσωτερικά ο παρορμητικός και φλογερός χαρακτήρας τους βρίσκεται πάντα εν βρασμώ ψυχής. Θα έχουν πάντα θετική στάση και θα είναι πολύ αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να καταφέρουν αυτά που θέλουν. Τους αρέσει να βρίσκονται γύρω από ανθρώπους και συνήθως τα πάνε καλά με όλους. Οι άλλοι τους συμπαθούν εύκολα. Γι’ αυτό θα έχουν πάντα πολλούς φίλους και μια αισθηματική σχέση σε ετοιμότητα ή σε εξέλιξη στη ζωή τους. Και όταν πρόκειται για τον έρωτα και την αγάπη, το πάθος τους δεν μπορεί να εξισωθεί. Λίγο εγωιστές αλλά πολύ ρομαντικοί, οι Ζυγοί με Σελήνη στον Κριό θέλουν ο σύντροφός τους να τους καταλαβαίνει και να τους εκτιμά απόλυτα. Οι εξίσου φλογεροί Λέοντες είναι πάντα έτοιμοι να περάσουν καλά και διαθέτουν όλα τα προσόντα να περάσουν τις εξετάσεις συμβατότητας. Παθιασμένοι, γενναιόδωροι και χαρούμενοι, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε επίπεδο. Μπορεί βέβαια να είναι κάποιες φορές υπερπροστατευτικοί, κτητικοί και ελεγκτικοί, αλλά στον έρωτα όλα αυτά τους γοητεύουν, μόνο με το τελευταίο θα χρειαστεί να βρεθεί μία συμβιβαστική μέση οδός για τους δύο αυτούς δυναμικούς χαρακτήρες.

Ζυγός με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Υδροχόο

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Ταύρο έχουν την ικανότητα να βλέπουν την κάθε πλευρά και έτσι να είναι δίκαιοι, επίσης είναι πρακτικοί και πρόθυμοι να απολαύσουν τη ζωή στο μέγιστο βαθμό. Πιστεύουν στους ανθρώπους και θεωρούν ότι το καλύτερο στη ζωή μπορεί να επιτευχθεί μόνο από το ανθρώπινο δυναμικό και γι’ αυτό είναι τόσο δημοφιλείς. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήνουν διαρκώς τον έρωτα να κυβερνά τη ζωή τους. Καθώς Ήλιος και Σελήνη κυβερνώνται από την Αφροδίτη είναι διπλά γοητευτικοί, αλλά και αιώνιοι λάτρεις της ομορφιάς. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν και σπουδαίους καλλιτέχνες, με ευαίσθητα και ελκυστικά χαρακτηριστικά. Οι δημιουργίες τους έχουν μια αισθητική αντίληψη που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα. Η εσωτερική τους ανάγκη να εντυπωσιάσουν τους άλλους, σε συνδυασμό με την οξύνοια, τον ιδεαλισμό και τη σοβαρότητά, τους κάνουν δημοφιλείς στον κόσμο της τέχνης. Είναι διανοούμενοι, αλλά έχουν ένα «εγώ» που τρέφεται από τη στοργή και την εκτίμηση. Είναι στοχαστές και οραματιστές, γι’ αυτό συχνά ξοδεύουν πολύ χρόνο σκεπτόμενοι έργα και σχέδια, όπως και οι Υδροχόοι. Μπορεί να γίνουν ένα ιδανικό ταίρι μαζί, γιατί έχουν πολλά κοινά σημεία. Είναι κι εκείνοι αρκετά πεισματάρηδες, όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τη σκοπιά τους ή τις ιδέες τους. Όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ τους, πρέπει να προετοιμαστούν για ένα μακροχρόνιο και δημιουργικό ντιμπέιτ. Τους αρέσει όμως να κρατούν τα συναισθήματά τους υπό έλεγχο σαν ζώδια του αέρα, και να είναι ειλικρινείς στην προσέγγισή τους στις σχέσεις.

Ζυγός με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Ζυγό

Οι Ζυγοί με Σελήνη στους Διδύμους είναι ακόμα πιο πνευματώδεις και κοινωνικά προσανατολισμένοι. Είναι επίσης περίεργοι και ανήσυχοι, επιδίδονται ακόμα περισσότερο στο φλερτ, και είναι ευπροσάρμοστοι και πανέξυπνοι. Με την κοινωνικότητα και τη γοητεία τους θα κάνουν γνωριμίες και φίλους οπουδήποτε. Αρέσουν σε πολλούς καθώς είναι ανοιχτοί και έχουν μια παιχνιδιάρικη αθωότητα. Επειδή συνήθως δίνουν μεγάλη σημασία στην εικόνα τους, προσπαθούν πάντα να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όταν πρόκειται για αισθήματα, μπορεί να φαίνονται επιφανειακοί επειδή αποφεύγουν να εμβαθύνουν συναισθηματικά. Είναι συμπονετικοί, γενναιόδωροι και στοργικοί εραστές, αλλά χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι τόσο ελεύθερο πνεύμα όσο είναι και εκείνοι. Θα χρειαστούν συνήθως αρκετές σχέσεις πριν αποφασίσουν να κατασταλάξουν. Και πάντα μέσα τους θα είναι περισσότερο οι επικοινωνιακοί του ζωδιακού. Γι’ αυτό η σχέση με έναν άλλο Ζυγό είναι ίσως η ιδανικότερη. Αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές και αισθητικές ανάγκες ο ένας του άλλου. Όσο έχουν ποικιλία και κίνηση στη σχέση τους θα είναι ευτυχισμένοι. Αυτοί οι δύο δεν αντέχουν τη ρουτίνα και την κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους ζωή, καθώς συνήθως θέλουν να αλλάζουν παραστάσεις, σκηνικά και γνώμες πιο συχνά από ό,τι αλλάζουν ρούχα.

Ζυγός με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ταύρο

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Καρκίνο είναι τρυφερά πλάσματα, των οποίων ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος παρεμβαίνει στη ζωή τους από καιρό σε καιρό, με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά πολύ συναισθηματικοί ή κυκλοθυμικοί. Αλλά ανεξάρτητα από το τι νιώθουν, παραμένουν υποστηρικτικοί και φροντίζουν πάντα αυτούς που αγαπούν. Κάποιοι με τη δική τους λεπτότητα και διπλωματία, προσπαθούν πάντα για να αποφεύγουν διενέξεις και λογομαχίες. Συνήθως διατηρώντας τον έλεγχο μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και τύπο ανθρώπων. Ποτέ δεν προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους στους άλλους και είναι ιδεαλιστές όταν πρόκειται για αγάπη. Είναι ρομαντικά και ευέλικτα πλάσματα που πιστεύουν στις αδελφές ψυχές. Αλλά το ότι η καρδιά τους δεν συμφωνεί πάντα με το μυαλό τους μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύπλοκα κάποιες φορές. Το γεγονός ότι είναι συναισθηματικοί, υποδηλώνει ότι είναι επίσης ζηλιάρηδες και ανασφαλείς όταν πρόκειται για τις ερωτικές τους σχέσεις. Συνήθως κρατούν κρυμμένα τα αισθήματα τους μέχρι να εμπιστευτούν πλήρως ένα άτομο. Ένας αξιόπιστος Ταύρος είναι ίσως ο ιδανικός για τη θέση της καρδιάς τους. Καθώς κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, είναι εξίσου ρομαντικός και υποστηρικτικός. Μπορεί να είναι ήπιος ή δυναμικός, αλλά δεν του αρέσει να τον πιέζουν και γι’ αυτό θα εκτιμήσει τη διπλωματική προσωπικότητα του συντρόφου του. Είναι υπομονετικός αλλά και αισιόδοξος, καθώς είναι ζώδιο της γης και αγαπά το ίδιο με τον Ζυγό τους ανθρώπους, απολαμβάνοντας την κοινωνικότητα, τα όμορφα πράγματα της ζωής και τις εξόδους.

Ζυγός με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Τοξότη

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Λέοντα λαχταρούν περισσότερο την προσοχή. Και όταν θα πάρουν αυτό που θέλουν θα είναι ζεστοί και γενναιόδωροι σε αντάλλαγμα. Ο κοινωνικός καθρέφτης είναι κάτι στο οποίο βασίζονται πάντα. Είναι συνήθως αυτοί που θέλουν να ακούσουν περισσότερες από μία απόψεις. Αυτό που τους κάνει να αισθάνονται γεμάτοι είναι να μοιράζονται. Γι’ αυτό θέλουν να ανταλλάσσουν ιδέες, να προσφέρουν και να δέχονται, και διαφοροποιούνται ως προσωπικότητες ενώ βλέπουν την εκτίμηση μέσα από τα μάτια των άλλων. Ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι, το μόνο που θέλουν από τους ανθρώπους είναι να τους αγαπούν και να τους θεωρούν σημαντικούς. Όσον αφορά την αγάπη, οι άνθρωποι αυτοί είναι προσεκτικοί και ενθουσιώδεις. Συμπονετικοί και διαθέτοντας σεβασμό, πιστεύουν ότι η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι απαραίτητα σε κάθε σχέση. Η κοινωνική τους ζωή είναι πάντα ενεργή. Τους αρέσει να αλληλοεπιδρούν με ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου. Είναι ακόμη πιο φιλικοί και εγκάρδιοι από άλλους Ζυγούς. Ένας Τοξότης μπορεί να μοιραστεί πολλά από τα πάθη τους. Είναι κι αυτοί περίεργοι, ενεργητικοί και ειλικρινείς και οι πιο ταξιδιάρηδες από όλα τα ζώδια. Έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, αγαπούν την κοινωνική ζωή και δεν θα πουν όχι σε νέες ευκαιρίες. Τα δυνατά σημεία τους όταν είναι μαζί περιλαμβάνουν τον αυθορμητισμό και το πάθος, ενώ θα είναι περιπετειώδεις, αισιόδοξοι και γενναιόδωροι με το ταίρι τους.

Ζυγός με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Οι Ζυγοί με Σελήνη στην Παρθένο πρέπει να αισθάνονται πως είναι χρήσιμοι στους άλλους. Νιώθουν πιο όμορφα όταν κάνουν κάποιον να αισθάνεται καλά. Ιδεαλιστές και παράλληλα λογικοί, αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να συνεισφέρουν με θετικές αλλαγές στον κόσμο τους, αν και χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο για να αποφασίζουν. Δεν είναι τα πιο αυθόρμητα άτομα, αλλά έχουν ικανότητες στο να δημιουργούν καλές στρατηγικές. Μπορεί να είναι πολύ συγκρατημένοι και συνεσταλμένοι, αλλά έχουν πάντα την επιθυμία να γίνουν πιο εξωστρεφείς με τα συναισθήματά τους και τις σκέψεις τους. Όταν βλέπουν λάθη και χάος, τρελαίνονται… Συχνά επίσης θεωρούν ότι τα όνειρά τους δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ανασφαλειών που τους κυριεύουν. Ενδιαφέρονται πολύ για την υγεία και την ευημερία. Τα μειονεκτήματα τους όμως εντοπίζονται πάντα γύρω από τις υπερβολικές ανησυχίες τους. Επειδή επιθυμούν την τελειότητα, μπορούν να συμπεριφέρονται περίεργα κάτω από πίεση και άγχος. Εάν έχουν έναν εραστή που μπορεί να αντιμετωπίσει τη διάθεση, τις διαρκείς ανησυχίες και την ανάγκη τους για τελειότητα, θα γίνουν οι πιο ιδανικοί σύντροφοι αυτού του κόσμου. Οι Αιγόκεροι δεν βλέπουν αυτά τα πράγματα ως προβλήματα. Είναι κι εκείνοι υπέροχοι συνεργάτες στη ζωή. Στους Αιγόκερους αρέσει να διατηρούν έναν στενό κύκλο ανθρώπων κοντά τους και είναι πολύ υποστηρικτικοί με αυτούς. Επίσης, έχουν μεγάλη επίγνωση των ιδιοτήτων που τους καθιστούν καλούς ανθρώπους και μπορούν έτσι να εκτιμήσουν την καλοσύνη και στους άλλους. Και τα δύο είναι έξυπνα και δημιουργικά ζώδια που θα μπορούσαν να κάνουν μαζί μια επιτυχημένη σχέση.

Ζυγός με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Διδύμους

Επειδή είναι ιδιαίτερα οξυδερκείς, οι Ζυγοί με Σελήνη στον Ζυγό θα καταρρίψουν τις άμυνες οποιουδήποτε ατόμου καθώς είναι οι πιο ευγενικοί και γλυκομίλητοι όλου του ζωδιακού. Πάντα θα μεσολαβούν και θα χρησιμοποιούν τη διπλωματία τους για να κάνουν τους πάντες ευτυχισμένους. Είναι τόσο ευχάριστοι και καλοσυνάτοι που θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν ο κόσμος θα ήταν φτιαγμένος από εκείνους θα επικρατούσε η ειρήνη και η αγάπη. Ο κύκλος τους θα προσέξει αργά ή γρήγορα πόσο απεχθάνονται τις αντιπαραθέσεις. Αυτά τα άτομα λατρεύουν να δίνουν μια ώθηση στα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Θα αναλάβουν την πρωτοβουλία για να ξεκινήσουν μια συζήτηση με κάποιον και τους ενδιαφέρει ή για να μάθουν όλα τα τελευταία νέα. Έτσι αντιμετωπίζουν την πλήξη. Ενδιαφέρονται για τη συμπεριφορά των ανθρώπων και ακόμη και για το τι φοράνε, σε ποιο κομμωτήριο επιμελούνται τα μαλλιά τους ή τι κίνητρο τους ωθεί να κάνουν αυτό που κάνουν. Και αυτή η διαδικασία μπορεί να τους κάνει να ξεχνούν τον εαυτό τους και τα προβλήματα τους. Οι Δίδυμοι μπορούν να τους καταλάβουν απόλυτα και γι’ αυτό είναι τόσο ταιριαστοί μεταξύ τους. Ζωντανεύουν κι εκείνοι όταν έρχονται σε επαφή με κόσμο, όταν μαθαίνουν νέα πράγματα και αυτό τους βάζει αυτομάτως σε καλύτερη διάθεση. Βυθίζονται κι εκείνοι με παρόμοιο τρόπο στην κοινωνικότητα, θέλουν να νιώθουν ότι βρίσκονται πάντα εν κινήσει και απεχθάνονται τις γκρίνιες και τις δυσαρέσκειες στην προσωπική τους ζωή.

Ζυγός με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Καρκίνο

Οι Ζυγοί με τη Σελήνη τους στον Σκορπιό δίνουν την εντύπωση ότι είναι ήρεμα, ευγενικά άτομα και εμπνέουν θετική ενέργεια. Η αρμονία που φαίνεται να έχουν πάντα στην ψυχή τους επιτυγχάνεται μετά από πολύ κόπο και αρκετή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό τους. Ενώ έχουν κάποιους φόβους όπως οποιοσδήποτε άλλος, τους αντιμετωπίζουν με ειλικρίνεια και τους αποδέχονται επειδή έχουν αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς τους. Δεν έχει σημασία αν είναι άνδρες ή γυναίκες, αυτοί οι Ζυγοί τείνουν να είναι αρκετά μυστικοπαθείς εραστές που κρατούν κρυμμένα τα αληθινά τους συναισθήματα. Η ιδιοσυγκρασία, η δύναμη και η ένταση του Σκορπιού θα κρυφτούν κάτω από ένα ήρεμο και γαλήνιο εξωτερικό προσωπείο. Στο εσωτερικό, όμως, είναι πάντα έτοιμοι για μια πρόκληση, ακόμα κι αν η ζωή τους φαίνεται πολύ τακτοποιημένη. Τα άτομα με αυτή τη θέση είναι παθιασμένα και πολύ σεξουαλικά. Θέλουν μια πιο πιπεράτη ερωτική ζωή, αλλά και περισσότερο ενθουσιασμό από τους άλλους Ζυγούς και είναι πιο ελεύθεροι και αποφασιστικοί. Ο ρομαντισμός και η φαντασία τούς χαρακτηρίζουν μαζί με το ιδιαίτερο πάθος. Δεν είναι ποτέ βαρετοί και διαθέτουν έναν αέρα μυστηρίου που ξεσηκώνει το ενδιαφέρον. Οι θαυμαστές θέλουν να είναι δίπλα τους κάθε ώρα της μέρας αλλά και της νύχτας. Το ζώδιο που ίσως μπορεί να τους βάλει στον… ίσιο δρόμο είναι αυτό του τρυφερού και έξυπνου Καρκίνου. Οι Καρκίνοι απαιτούν την απόλυτη πίστη και την αμέριστη προσοχή του συντρόφου, αλλά θα ανταποδώσουν και αυτοί με την ίδια αφοσίωση. Μπορεί να αναζητούν τον απόλυτο έρωτα και να γίνονται κάποιες φορές μελοδραματικοί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε άλλες σχέσεις αλλά όχι σε αυτή τη συγκεκριμένη. Εδώ το πάθος είναι καλοδεχούμενο και φέρνει ικανοποίηση και στις δύο πλευρές.

Ζυγός με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Υδροχόο

Ο Ήλιος στον Ζυγό με τη Σελήνη στον Τοξότη κάνει τα άτομα που επιθυμούν και έχουν ανάγκη να μάθουν από τις σχέσεις τους με τους άλλους. Τους αρέσει να ταξιδεύουν με το μυαλό και το σώμα τους και θέλουν να ανακαλύψουν βαθύτερα νοήματα στις σχέσεις και στις εμπειρίες που αποκτούν. Αυτό που τους γοητεύει είναι οι απόψεις και τα κίνητρα των άλλων και πώς βλέπουν τον εαυτό τους σε σχέση με τους άλλους. Είναι σημαντικό να έχουν αρκετό χώρο και ελευθερία για να κάνουν αυτό που θέλουν. Αυτό που εκτιμούν περισσότερο στους άλλους είναι η ειλικρίνεια. Είναι τολμηροί, πάντα θετικοί και ανεξάρτητοι και οι άλλοι πάντα θα έλκονται σε αυτά τους τα χαρακτηριστικά. Δεν τους αρέσει να τους ελέγχουν ούτε οι καταστάσεις ούτε οι άλλοι. Αλλά όταν οι άνθρωποι δεν αποδέχονται τις πιο περίεργες ιδέες τους, αισθάνονται πολύ μπερδεμένοι. Επίσης, αισθάνονται το ίδιο μπερδεμένοι όταν θα παρατηρήσουν ότι πολλοί δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα που έχουν οι ίδιοι. Οι πάρα πολλές λεπτομέρειες τους κάνουν να βαριούνται και τους κουράζουν. Αντί να ασχολούνται με την πεζή καθημερινότητα, αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν να σκέφτονται το επόμενο ταξίδι ή να φιλοσοφούν. Όπως με οτιδήποτε άλλο, είναι ιδεαλιστές και στον έρωτα. Είναι φυσιολογικό να φαντασιώνονται τον τέλειο εραστή τους. Οι ίδιοι είναι γενναιόδωροι, ευγενικοί και συμπονετικοί σύντροφοι, αλλά και δύσκολοι στις επιλογές τους. Όσοι θέλουν να συμβαδίζουν μαζί τους πρέπει να είναι ικανοί, έξυπνοι, διανοούμενοι και πολύ δραστήριοι. Γενικά τους αρέσει η αλλαγή και η ποικιλία στον έρωτα. Αλλά δεν τους αρέσει να τους υπενθυμίζουν τα λάθη τους ή ότι πρέπει να φέρονται σύμφωνα με την ηλικία τους. Ο Υδροχόος είναι ιδανική επιλογή γιατί είναι παθιασμένος, ειλικρινής και πολύ ανοιχτός με τις ιδέες του. Ο Υδροχόος δεν απασχολείται ποτέ ιδιαίτερα με το τι «πρέπει» να γίνει, αλλά έχει τους δικούς του κανόνες, κώδικες συμπεριφοράς και ηθική και αρνείται να μπει σε καλούπια.

Ζυγός με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Ταύρο

Ενώ οι άνθρωποι με τον Ήλιο στον Ζυγό είναι γενικά φιλικοί και προσιτοί, όταν έχουν τη Σελήνη τους στον Αιγόκερω είναι λίγο πιο αυστηροί και κάπως πιο απόμακροι. Είναι όμως ειλικρινείς και πάντα δίκαιοι, επομένως δεν θα προσπαθήσουν ποτέ να χειραγωγήσουν κανέναν ή να πουν ψέματα. Όσον αφορά τη φήμη και την κοινωνική τους θέση, θα κάνουν τα πάντα για να την προστατεύσουν. Όταν θελήσουν κάτι, δεν χρειάζεται καν να βασιστούν στη γοητεία ή την καλοσύνη τους για να το αποκτήσουν. Θα χρησιμοποιήσουν την ικανότητά τους να διαβάζουν τα σημάδια των καιρών ή το μυαλό των ανθρώπων. Επίσης όμως ποτέ δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα με τη δουλειά και την καριέρα τους τα οποία προσέχουν ως κόρη οφθαλμού. Αυτοί οι Ζυγοί φέρονται πάντα με ιδιαίτερη ωριμότητα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με τη σοφία τους. Είναι δίκαιοι και ισορροπημένοι όταν πρόκειται και για τις σχέσεις τους. Ενώ πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι είναι κάπως απόμακροι, μπορούν να γελούν με τον εαυτό τους περισσότερο από τα άλλα ζώδια, αλλά μόνο με την κατάλληλη παρέα. Έχουν την τάση να προστατεύουν τον εαυτό τους υψώνοντας συχνά κάποιο αμυντικό τείχος. Θα φτιάξουν όμως ένα όμορφο και ζεστό σπιτικό γι’ αυτούς και τον σύντροφό τους. Θα συνδεθούν με κάποιον αισθηματικά μόνο αφού εμπιστευτούν και αποφασίσουν ότι είναι καιρός να δημιουργήσουν μια σχέση. Ένας Ταύρος είναι μια ασφαλής επιλογή γι’ αυτό τον συνδυασμό. Όσον αφορά τον έρωτα μπορεί να μείνουν μαζί για μια ζωή. Οι Ταύροι δεν είναι απλώς αφοσιωμένοι, είναι αισθηματίες και διασκεδαστικοί σύντροφοι, με ένα πνευματώδες χιούμορ που μπορεί να φτιάχνει τη διάθεση. Δεν παίρνουν ποτέ ελαφρά τη σχέση και θυμούνται γενέθλια, επετείους και ό,τι αφορά το ταίρι τους με συγκινητικό ενδιαφέρον.

Ζυγός με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Διδύμους

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Υδροχόο είναι από τους πιο ιδιόρρυθμους Ζυγούς και καθώς είναι αυτόνομοι και πρωτότυποι, θέλουν να είναι ανεξάρτητοι και να βασίζονται μόνο στον εαυτό τους. Θα παραμένουν πάντα υπόλογοι μόνο στον εαυτό τους, ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται και τι κάνουν οι άλλοι. Είναι τολμηροί και προτιμούν να ζουν τη στιγμή παρά να προγραμματίζουν τα πράγματα εκ των προτέρων. Κινούμενοι από την εσωτερική ανάγκη τους για αρμονία, αλλά παράλληλα παραμένοντας συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, θα έτειναν ένα χέρι βοήθειας σε κάθε είδους πρόβλημα χωρίς να περιμένουν κάτι σε αντάλλαγμα. Επειδή είναι ιδεαλιστές και ρεαλιστές έχουν ορθή κρίση και βρίσκουν πάντα έξυπνες λύσεις. Το μυστήριο και οι αχαρτογράφητες περιοχές τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ένα νέο άτομο στον κύκλο τους θα τους εξάψει την περιέργεια και θα τους κάνει πιο παρατηρητικούς γιατί τους αρέσει να μελετούν την ανθρώπινη ψυχολογία. Αυτοί οι Ζυγοί τείνουν να γοητεύονται από οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από τη ζωή γίνονται επαναστάτες. Δεν επιθυμούν μια παραδοσιακή σχέση, διότι είναι πολύ εκκεντρικοί για κάτι τέτοιο. Οι Δίδυμοι είναι ιδανικοί υποψήφιοι για τη θέση της καρδιάς τους γιατί δεν υποκύπτουν στις συμβάσεις. Αν σχετίζονται με κάποιον και δεν είναι ο «τύπος» που θα περίμεναν οι φίλοι ή η οικογένειά τους, οι Δίδυμοι απλά δεν δίνουν δεκάρα. Μόλις ερωτευτούν δεν φοβούνται να δημιουργήσουν με τον σύντροφο τους δικούς τους κανόνες, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους και τη σχέση τους.

Ζυγός με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Λέων

Οι Ζυγοί με Σελήνη στους Ιχθύς μπορούν να αισθανθούν την ομορφιά αλλά και τον πόνο των άλλων, επειδή είναι πολύ ευαίσθητοι και έχουν ισχυρή ενσυναίσθηση. Γι’ αυτό είναι τόσο δημιουργικοί και μπορούν να διαπρέψουν ως καλλιτέχνες. Οι ιδέες τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς όπως η μόδα, η συγγραφή ή οι εικαστικές τέχνες. Αυτοί οι τρυφεροί άνθρωποι απλά δεν ξέρουν να μισούν ή να κρατούν μνησικακίες. Μερικές φορές ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο που χάνονται μέσα του όταν η ζωή γίνεται πολύ σκληρή. Είναι οι πιο καλλιτεχνικοί, ενστικτώδεις και ευαίσθητοι από όλους τους Ζυγούς. Όμως συχνά δεν είναι πολύ πρακτικοί, αλλά είναι αρκετά ήρεμοι ώστε να κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο κοντά τους και να τους βοηθούν αν χρειαστεί. Έχουν επίσης μια διακριτική προσέγγιση και διστάζουν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους ή αντίθετες απόψεις σε μια συζήτηση. Είναι τόσο εύπλαστοι και ευπροσάρμοστοι που μπορεί να δυσκολευτούν να προσδιορίσουν πού βρίσκονται και τι θέλουν από τη ζωή. Προτιμούν να κάνουν αυτό που θέλουν οι άλλοι, παρά να αποφασίζουν μόνοι τους. Έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα και είναι απαραίτητο να αποστασιοποιούνται από ανθρώπους που δεν τους κάνουν καλό. Η διαίσθησή τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους και είναι η πλέον αξιόπιστη για τη λήψη αποφάσεων. Θα τους βοηθήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους ώστε να κερδίσουν αρκετά χρήματα. Βρίσκουν εύκολα τον τρόπο να προσελκύσουν τους ανθρώπους γύρω τους. Είναι εκλεπτυσμένοι, γοητευτικοί και τους αρέσει να φλερτάρουν. Ως σύντροφοι είναι ευαίσθητοι και ευγενικοί. Θα δουλέψουν σκληρά για τη σχέση τους. Θα είναι όμως αναποφάσιστοι και μπορεί να κρατήσουν κρυμμένα κάποια πράγματα κάτω από το χαλί για να διατηρηθεί η ειρήνη. Θέλουν να τους κανακεύουν και να τους λατρεύουν. Τους αρέσουν τα δείπνα υπό το φως των αστεριών και των κεριών, και να νιώθουν το καλοκαιρινό αεράκι με ένα ανοιχτό αυτοκίνητο σε ένα κυκλαδίτικο νησί καθώς οδηγούν με φόντο τη θάλασσα. Ρομαντικοί καθώς είναι θέλουν να βυθίζονται στα μάτια του συντρόφου, και το πρωινό στο κρεβάτι ή μερικά καυτά φιλιά μπορούν να τούς φτιάξουν τη μέρα. Το ζώδιο του Λέοντα είναι παθιασμένο σε όλα του και αναλαμβάνει με χαρά να γίνει ο καλύτερος σύντροφος της οικουμένης. Του αρέσουν οι μεγάλες ιπποτικές χειρονομίες και θέλει να δείξει στον κόσμο πόσο ιδανικός και προσεκτικός σύντροφος μπορεί να γίνει. Επίσης, δεν μπορεί να αντισταθεί στην υπερβολή και συχνά προσφέρει στο ταίρι του τα μεγαλύτερα και καλύτερα δώρα που του πρόσφερε ποτέ κανείς.