Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Σκορπιό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Σκορπιό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Σκορπιό ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να «φωτογραφίσουν» έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Σκορπιού

Σκορπιός με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Λέων

Ειλικρινής και άμεση, η προσωπικότητα των Σκορπιών με Σελήνη στον Κριό έχει την τάση να εκφράζει απόψεις και συναισθήματα πιο ανοιχτά και ακόμη πιο αποφασιστικά. Το να θέλουν να κάνουν συχνά το δικό τους και να γίνονται κάποιες φορές εγωκεντρικοί, είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει. Αλλά δεν είναι συνήθως εγωιστές. Όταν πρόκειται να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν είναι ασταμάτητοι, αλλά το συνδυάζουν με λογική, ενέργεια και εργατικότητα. Πιστεύουν ότι η τύχη και οι ευκαιρίες έρχονται μόνο σε όσους έχουν επιθυμία να πετύχουν και είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά. Μερικές φορές δεν μπορούν να ανεχθούν ανθρώπους που δεν είναι δραστήριοι, αποφασιστικοί και φιλόδοξοι. Δεν διστάζουν να εκφράσουν τις απόψεις και τα συναισθήματα ανοιχτά, ακόμη και αν γίνονται έτσι απότομοι ή προσβλητικοί. Ενώ εξωτερικά μπορεί να φαίνονται αποστασιοποιημένοι και αδιάφοροι, εσωτερικά έχουν έντονα συναισθήματα και είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Γενικά διαφέρουν από το πλήθος και δεν επιθυμούν κατά βάθος, ούτε τους απασχολεί κι ιδιαίτερα, το ενδεχόμενο να συμπεριφέρονται όπως οι άλλοι.

Δεν υπάρχει τίποτα που να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα, από την ικανοποίηση του να κερδίζουν και να ανταγωνίζονται με δυνατούς αντιπάλους, τόσο σε πνευματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Με τη Σελήνη στον Κριό, γίνονται ακόμα πιο θαρραλέοι και εκφραστικοί, δεν τα παρατάνε ποτέ και είναι σίγουρο ότι θα ανακάμψουν μετά από κάθε αποτυχία. Είναι δυναμικά πλάσματα που θα εκφράζονται πάντα με πολύ πάθος κι έχουν έντονη σεξουαλικότητα. Με το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να ζήσουν μια έντονη ιστορία αγάπης γεμάτη συναίσθημα. Είναι και οι δύο πιστοί και πεισματάρηδες, κτητικοί και εξίσου παθιασμένοι. Αν και μάλλον δεν θα λείψουν οι κρίσεις ζήλιας μεταξύ τους, παρ’ όλα αυτά, η σχέση τους θα είναι δυνατή και έντονη και θα σέβονται βαθιά ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Καρκίνο

Ενώ είναι αποφασιστικοί και έχουν όπως όλοι οι Σκορπιοί τη σκοτεινή πλευρά τους, είναι επίσης πιο ευγενικοί, καλοσυνάτοι και εξωστρεφείς επειδή δέχονται την επιρροή της Σελήνης στον Ταύρο. Οι άλλοι συνήθως τους εμπιστεύονται καθώς είναι αξιόπιστοι, καλοί σύμβουλοι και σταθεροί. Καθώς θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και είναι εργατικοί, είναι πολύ πιθανό να έχουν οικονομική ανεξαρτησία από νεαρή ηλικία. Όμως είναι και ιδιαίτερα κτητικοί και δεν τους αρέσει καθόλου όταν κάποιος προσπαθεί να πάρει αυτό που είναι δικό τους. Και όταν πρόκειται για τις απόψεις τους και τον τρόπο ζωής τους, είναι από τους πιο πεισματάρηδες σε εξωτερικές παραινέσεις. Αν και είναι συνήθως θαρραλέοι, έχουν τους δικούς τους φόβους και εμμονές, και δεν τους αρέσει να ρισκάρουν με κάποια πράγματα. Καθώς είναι παραδοσιακοί στις προσεγγίσεις τους και λάτρεις της καθιερωμένης ρουτίνας που έχουν δημιουργήσει, αυτοί οι Σκορπιοί θα επιμένουν πάντα στις δοκιμασμένες μεθόδους τους. Από συναισθηματική άποψη είναι σταθεροί, αλλά μπορεί να γίνουν και αμετακίνητοι σε όσα αισθάνονται και πιστεύουν. Η προσοχή που δίνουν στον σύντροφό τους μπορεί να είναι υπέροχη από τη μια πλευρά, αλλά μπορεί και να τον «πνίξουν» με το υπερβολικό τους ενδιαφέρον. Έχουν την τάση μερικές φορές να γίνονται ιδιαίτερα ελεγκτικοί και κτητικοί. Όσον αφορά τον έρωτα, θέλουν κάποιον που τους να τους αρέσει εξωτερικά και εσωτερικά και να επιθυμεί όπως κι εκείνοι τα πιο όμορφα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή. Ως σύντροφοι μπορεί να είναι αφοσιωμένοι, αλλά και έχουν και μια ένταση που δεν την αποζητούν όλοι. Γι’ αυτό με έναν Καρκίνο μπορεί να βρουν τον άνθρωπο τους. Καθώς είναι και τα δύο συναισθηματικά ζώδια κι έχουν παρόμοιες επιθυμίες, μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση πολύ σύντομα, επειδή βρίσκουν ασφάλεια και κατανόηση όταν είναι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Σκορπιός με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Υδροχόο

Οι Σκορπιοί είναι σοβαροί, μυστηριώδεις και έντονοι, ενώ οι Δίδυμοι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες και τα πειραχτήρια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά Ήλιου και Σελήνης λειτουργούν συμπληρωματικά για να διαμορφώσουν μια άκρως ενδιαφέρουσα και γοητευτική προσωπικότητα. Η εξυπνάδα, ο μαγνητισμός, και το πνεύμα τους είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν τόσο ελκυστικούς ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Μπορούν να επικοινωνούν με ή χωρίς πολλές λέξεις. Η ικανότητά τους να διαβάζουν το μυαλό των ανθρώπων είναι απίστευτη. Είναι πιθανό να αποκτήσουν πολύ γνώση και πείρα στα θέματα που τους ενδιαφέρουν και δεν τους πειράζει να μοιραστούν αυτά που έμαθαν με άλλους. Τους αρέσει να κάνουν πολλούς φίλους, γιατί είναι συναισθηματικά ευέλικτοι και τείνουν να μην έχουν προκαταλήψεις. Η γοητεία τους θα συμπληρωθεί από παιχνιδιάρικη διάθεση και φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Συνήθως δεν μιλούν ποτέ χωρίς να σκεφτούν, κι ανεξάρτητα με το τι και με ποιον θα ασχοληθούν, η ποικιλία, η μοναδικότητα θα είναι προτεραιότητα στις προσεγγίσεις και στις επιλογές τους. Το εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να εκτιμήσει τις αντιθέσεις που κρύβουν στον χαρακτήρα τους και να αισθανθεί μεγάλη έλξη, λόγω της απίστευτης επικοινωνίας που δημιουργείται μεταξύ τους. Αυτό γίνεται γιατί και οι δύο αρέσκονται να κεντρίζουν τους άλλους πνευματικά, αλλά και γιατί υπάρχει μεγάλη δυναμική ερωτικής χημείας.

Σκορπιός με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ταύρο

Οι Σκορπιοί με τη Σελήνη τους στον Καρκίνο θα προσπαθούν πάντα να προστατεύουν αυτούς που αγαπούν, επειδή φροντίζουν καλά τους ανθρώπους τους. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολα μπορεί να γίνουν τα πράγματα γύρω τους και πόσο πιεσμένοι αισθάνονται οι ίδιοι, θα καταφέρνουν πάντα στο τέλος να αντιμετωπίζουν όλες τις αντιξοότητες χωρίς καμία βοήθεια. Είναι δυνατοί, έξυπνοι, πεισματάρηδες που δεν το βάζουν εύκολα κάτω, αλλά και ισχυρογνώμονες. Όταν διαφωνούν με κάποιον μπορούν να υπερασπιστούν τις απόψεις τους με πάθος και σίγουρα θα προσπαθήσουν να έχουν την τελευταία λέξη πάση θυσία. Καθώς έχουν ισχυρή διαίσθηση μπορούν να εντοπίσουν αμέσως ψέματα ή κρυμμένα μηνύματα. Γι’ αυτό τους αρέσει να λύνουν μυστήρια και να αναλύουν το παρελθόν και την ιστορία ανθρώπων και πραγμάτων. Πάντα με γνώμονα την αγάπη τους για την οικογένεια θα είναι περήφανοι όταν οι δικοί τους θα έχουν επιτυχίες. Και θέλουν να κάνουν και οι ίδιοι τα αγαπημένα τους πρόσωπα περήφανα γι’ αυτούς. Με το ζώδιο του Ταύρου έχουν πολλά κοινά στοιχεία και θα είναι εύκολο να μοιραστούν συναισθήματα και απόψεις. Επειδή είναι και οι δύο έντονοι χαρακτήρες, θα καταλαβαίνουν αυτή την πλευρά του συντρόφου τους και θα τον εκτιμούν για το πάθος του. Επιπλέον τους αρέσει η πρακτικότητα στη ζωή και η καθημερινότητα τους θα είναι έτσι ευχάριστη, βατή και εύκολη.

Σκορπιός με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Κριό

Οι άνθρωποι με τον Ήλιο τους στον Σκορπιό και τη Σελήνη τους στον Λέοντα είναι σίγουροι, επίμονοι, θαρραλέοι και φιλόδοξοι και θα παλέψουν για οποιοδήποτε όνειρο ή ιδανικό μπορεί να έχουν. Αν δεν αφήσουν τα συναισθήματά τους να τους παρασύρουν σε αδιέξοδα, μπορούν να γίνουν άτομα με μεγάλη επιρροή. Αυτοί οι Σκορπιοί θέλουν από τον εαυτό τους να είναι αξιοσέβαστοι, άψογοι και περιμένουν το ίδιο από τους άλλους. Συνήθως δεν είναι ντροπαλοί ή συγκρατημένοι, επειδή η ενέργειά τους είναι αρκετά δυνατή, ώστε να αντέξουν όλη την προσοχή και την αναγνώριση που μπορεί να πετύχουν. Δεν μπορεί κανένας να τους εμποδίσει να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, επειδή έχουν ηγετικές τάσεις και κινητοποιούνται εύκολα, αλλά είναι πιθανό να γίνονται και κάπως αυταρχικοί κατά καιρούς. Συνήθως, δεν χρειάζονται πολλή υποστήριξη από τους άλλους, καθώς είναι δημιουργικοί και πάντα κάτι θα σκέφτονται. Ειλικρινείς και ευθείς καθώς είναι, θα πουν τη γνώμη τους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όσον αφορά την αγάπη, επιθυμούν τον τέλειο σύντροφο και την ιδανική σχέση. Είναι απαιτητικοί με τον σύντροφό τους και με τους άλλους, όπως είναι και με τον εαυτό τους. Η αθωότητά και το πάθος ενός Κριού μπορεί να τους γοητεύσει σχεδόν αμέσως. Και οι δύο δεν ψάχνουν για κάτι επιφανειακό και επιπόλαιο. Έχουν όλα όσα χρειάζονται για να πάνε μαζί μακριά και να χαρούν πολλές περιπέτειες. Η αγάπη που ψάχνουν και οι δύο είναι βαθιά και πολύ συναισθηματική, σχεδόν ιδεαλιστική. Μπορούν να κάνουν μαζί μια ευτυχισμένη και γεμάτη σχέση.

Σκορπιός με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Οι Σκορπιοί με Σελήνη Παρθένο συνδυάζουν τη συναισθηματική δύναμη, τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα του Ήλιου τους με το αναλυτικό, διανοητικό, κριτικό και μεθοδικό ψυχισμό της Σελήνης τους. Με αυτά τα όπλα μπορούν πραγματικά να εστιάσουν οπουδήποτε και είναι σε θέση να εξερευνήσουν και τα πιο σύνθετα θέματα. Στη ζωή τους θα εξελιχθούν επαγγελματικά λόγω της προσέγγισης αυτής και πιθανότατα θα πετύχουν στην καριέρα τους. Επειδή είναι επίμονοι, προσεκτικοί και προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, οι στόχοι τους θα επιτευχθούν πιο εύκολα. Δεν έχει σημασία όμως πόσο ταλαντούχοι και ελκυστικοί είναι, συνήθως έχουν πάντα μια ταπεινότητα που τους κάνει αξιαγάπητους. Όσον αφορά την προσοχή των άλλων, στην πραγματικότητα δεν την επιθυμούν ιδιαίτερα. Είναι χαλαροί άνθρωποι όμως στον κύκλο τους, με δοτικότητα και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Η Παρθένος μέσα τους μπορεί να εξισορροπεί λίγο το πάθος και τη σεξουαλικότητά του Ήλιου τους. Όταν εμπλέκονται σε μια σχέση, αυτοί οι Σκορπιοί ξέρουν πόσα να δώσουν και τι ακριβώς πρέπει να πάρουν. Με τον κατάλληλο σύντροφο είναι πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι. Με τον άνθρωπο που αγαπούν θα είναι υποστηρικτικοί και ανεκτικοί. Δεν τους αρέσει να χάνουν τον χρόνο τους άσκοπα, οπότε θέλουν το κατάλληλο πρόσωπο και να αφοσιωθούν σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως νιώθει μια ακατανίκητη έλξη για τη δύναμη και τις ικανότητες του Σκορπιού. Το γεγονός ότι κι εκείνος είναι τόσο αποφασισμένος και πάντα θέλει να ελέγχει το περιβάλλον του θα είναι κοινό σημείο και αρέσει και στους δύο. Αυτή είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις στις οποίες παρά τις αναστολές τους, ο ένας θα ανοίξει εύκολα στον άλλο την καρδιά του.

Σκορπιός με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Κριό

Καθώς διαθέτουν ιδιαίτερη γοητεία και μαγνητισμό, οι Σκορπιοί με Σελήνη στον Ζυγό θα έχουν πάντα την προσοχή και τη συμπάθεια του κόσμου. Οι άνθρωποι τους εκτιμούν γιατί είναι υποστηρικτικοί και πάντα έτοιμοι να ευχαριστήσουν τους πάντες. Έχουν πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά και πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι που τους κάνουν δημοφιλείς. Η συμπεριφορά τους είναι πιο μετριοπαθής. Προτιμούν πάντα τη μέση οδό, γνωρίζουν πώς να είναι διπλωματικοί, πώς να είναι διακριτικοί και πώς να βγάζουν προς τα έξω τα καλά στοιχεία τους. Ξέρουν επίσης τι θέλουν και πώς να το κερδίσουν. Η αρμονία και η ισορροπία αντικατοπτρίζονται ακόμα και στην εμφάνιση τους ή στον τρόπο που ντύνονται. Επειδή επηρεάζονται εύκολα από τον περίγυρο τους, συνειδητά ή υποσυνείδητα, έχουν κάποια υψηλά πρότυπα και θέλουν οι φίλους τους να ανταποκρίνονται σε αυτά. Περήφανοι αλλά όχι προσβλητικοί, ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους και έχουν μεγάλη κοινωνική αντίληψη. Συχνά ψυχολογούν τους άλλους διαισθητικά. Ονειρεύονται μια τέλεια σχέση που είναι ταυτόχρονα βαθιά και αληθινή. Πιστεύουν στον έρωτα και στους ανθρώπους. Φλερτάρουν διαρκώς γιατί είναι ρομαντικοί και αναζητούν πάντα τον έρωτα που οδηγεί στην μεγάλη αγάπη. Αλλά είναι επίσης πάντα καχύποπτοι και ανασφαλείς για τον σύντροφό τους. Ένας Κριός θέλει να αγαπήσει με την ίδια ένταση, είναι ειλικρινής με τα συναισθήματα του και μπορεί με την αποφασιστικότητα που διαθέτει να διαλύσει όλες τους τις αμφιβολίες.

Σκορπιός με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Καρκίνο

Οι Σκορπιοί με Σελήνη Σκορπιό είναι διπλά γοητευτικοί, διπλά πειστικοί και δύο φορές πιο επικίνδυνοι. Τους αρέσει να κυριαρχούν σε όλα και είναι πολύ αποφασισμένοι. Καθώς είναι τόσο ερωτικοί και αποπνέουν σεξουαλικότητα, θα ισοπεδώσουν οποιαδήποτε αντίσταση με το πάθος τους. Είναι επιτακτικά σαγηνευτικοί και μυστηριώδεις ως προσωπικότητες. Αυτός ο συνδυασμός των ίδιων ζωδίων είναι επίσης γνωστός για τη μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, την απίστευτη ενέργεια και την ανεβασμένη διάθεση. Πολλοί τους συμπαθούν, επίσης, επειδή είναι ειλικρινείς και λίγο αφελείς σε ευάλωτες στιγμές. Όμως είναι περήφανοι και πολύ δυνατοί, και είναι δύσκολο γι’ αυτούς να έχουν σχέσεις με άτομα που δεν είναι το ίδιο δυνατά. Αυτοί οι τύποι θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους και όχι μόνο. Εργατικοί και αποφασιστικοί καθώς είναι, συνήθως θα τα καταφέρουν σε ό,τι κάνουν. Σπάνια δέχονται τις απόψεις άλλων ανθρώπων ή αισθάνονται την ανάγκη να συνεργαστούν επί ίσοις όροις, διότι συνήθως δεν δέχονται άλλο τρόπο εκτός από τον δικό τους. Πρέπει πραγματικά να σέβονται κάποιον για να ακολουθήσουν έστω μια συμβουλή ή υπόδειξη. Σε καταστάσεις κρίσεων όμως, δεν υπάρχει κανείς πιο συγκροτημένος και αποτελεσματικός από αυτούς. Ως αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι και σκληροί. Μπορεί οι άνθρωποι με αυτό τον συνδυασμό να γίνουν απόλυτοι και γι’ αυτό οι σύντροφοι τους θα πρέπει να τους αγαπούν πολύ και να ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στον ευαίσθητο εγωισμό τους. Οι Καρκίνοι με κυβερνήτη τους τη Σελήνη είναι οι πιο τρυφεροί εραστές, διαισθητικοί και πολύ σαγηνευτικοί. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο είναι συνήθως ευαίσθητα και μπορούν να αντιληφθούν τι νιώθουν οι άλλοι και πώς πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί τους. Ένας δοτικός Καρκίνος είναι το ιδανικότερο ταίρι γι’ αυτόν τον απαιτητικό Σκορπιό.

Σκορπιός με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Ιχθύες

Οι άνθρωποι με Ήλιο στον Σκορπιό και Σελήνη στον Τοξότη δεν αντέχουν τους περιορισμούς, ούτε επιθυμούν να μένουν σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Καθώς είναι ανήσυχοι και φιλοσοφημένοι, θα ψάχνονται διαρκώς και θα έχουν πάντα κατά νου τα πιο μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Η πολυπλοκότητα της σκέψης τους, η οξύτητα των παρατηρήσεων τους, σε συνδυασμό με θάρρος και δύναμη, τους κάνει να φτάσουν νωρίς σε κάποιο επίπεδο συνειδητότητας που οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν εύκολα. Έχουν συνήθως πάθος για τη γνώση, τη φιλοσοφία και τις τέχνες. Με αυτοπεποίθηση και ανοιχτό πνεύμα, τα άτομα αυτά ρισκάρουν και τα δίνουν όλα όταν πρόκειται για τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους. Στη ζωή τους πάντα θέλουν περισσότερα ταξίδια, εμπειρίες και διασκέδαση διότι είναι σημαντικά πράγματα για εκείνους και τους βοηθούν να εξελιχθούν. Έχουν συνήθως πολλές ασχολίες και πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Ενώ είναι πολύ φιλικοί, διατηρούν τις αποστάσεις τους με τους άλλους διότι χρειάζονται χώρο. Νιώθουν ασφάλεια μόνο όταν ξέρουν ότι έχουν μία διέξοδο από οποιαδήποτε σχέση ή κατάσταση. Είναι όμως ενθουσιώδεις με τους ανθρώπους, ευθείς και πάντα έχουν μία ισχυρή άποψη και γνώμη για όλα. Ενώ αγαπούν την ελευθερία τους, είναι πολύ κτητικοί με αυτόν που αγαπούν.

Ο σύντροφός τους θα πρέπει να δείξει κατανόηση σε όλα αυτά και σε πολλές άλλες παραμέτρους που μπορεί να σκεφτούν και να υιοθετήσουν κατά καιρούς. Κάποιος όμως που θα τους πείσει να εγκαταλείψουν την ελευθερία τους είναι οι ευπροσάρμοστοι Ιχθύες γιατί είναι ρομαντικοί, γοητευτικοί και πάντα συναρπαστικοί. Κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει καλύτερα από τον τρόπο που έχουν εκείνοι να τους καταλαβαίνουν και να τους δίνουν την αγάπη που χρειάζονται.

Σκορπιός με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Παρθένο

Οι Σκορπιοί με τη Σελήνη τους στον Αιγόκερω θα εργαστούν σκληρά για να έχουν μια αξιοζήλευτη καριέρα και θα κοπιάσουν στον δρόμο τους για την επιβίωση και την επιτυχία. Είναι οι πιο ώριμοι Σκορπιοί του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα μείγμα που συνδυάζει τη δύναμη, τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα του Σκορπιού με ένα άλλο εξίσου ισχυρό ζώδιο, που έχει παρόμοιες ιδιότητες και περισσότερο ρεαλισμό. Είναι σοφοί και πειθαρχημένοι από νεαρή ηλικία, αλλά είναι επίσης πιο ήρεμοι και προσιτοί. Φαίνονται πολύ σοβαροί και συγκρατημένοι, και συνήθως προτιμούν να κρατούν τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους. Οι άνθρωποι τους συμπαθούν και τους εκτιμούν, επειδή είναι υπεύθυνοι, λογικοί και ταπεινοί. Οι κύριοι στόχοι της ζωής τους είναι συνήθως να κερδίσουν τον σεβασμό των άλλων, να έχουν καλό όνομα και να βγάζουν καλά χρήματα. Δεν έχει σημασία πώς φέρονται εξωτερικά, πάντα θα αναζητούν κατά βάθος αυτά τα πράγματα. Η αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν είναι ιδιαίτερη και διαπρέπουν στις παρέες. Όμως είναι κι αρκετά κλειστοί και μυστικοπαθείς, και δεν θέλουν να φτάνουν οι άλλοι πιο κοντά στις υποθέσεις τους απ’ όσο επιτρέπουν. Όμως, αν και είναι συγκρατημένοι με τους άλλους, στο σεξ είναι ασυγκράτητοι. Αλλά συνήθως θα επικεντρωθούν σε ειδύλλια μόνο αν έχουν βάλει την καριέρα τους σε ένα δρόμο. Συνήθως ξέρουν τι θέλουν, και όταν τους αρέσει κάποιος μπορεί να του πάρουν τα μυαλά με τη γοητεία τους. Χρειάζονται όμως κάποιον που να στέκεται στο πλευρό τους και να τους υποστηρίξει όταν θα εργάζονται νυχθημερόν. Το εργατικό και δοτικό ζώδιο της Παρθένου είναι ίσως το ιδανικότερο ταίρι γι’ αυτό τον συνδυασμό. Ο Σκορπιός κατά πάσα πιθανότητα θα κυριαρχήσει απόλυτα σε αυτή τη σχέση, αλλά θα είναι ένα δυναμικό ζευγάρι, γιατί είναι και οι δύο προσηλωμένοι και τρέφουν βαθιά συναισθήματα. Ένας Παρθένος θέλει να είναι με κάποιον τόσο δυνατό, έμπιστο και αφοσιωμένο. Είναι επίσης και οι δύο δοτικοί και σκληρά εργαζόμενοι, οπότε ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος γι’ αυτούς.

Σκορπιός με Σελήνη Υδροχόο: Ταιριάζει με Ζυγό

Οι Σκορπιοί με Σελήνη Υδροχόο είναι ήσυχοι και συγκρατημένοι εξωτερικά, αλλά πάντα βρίσκονται σε νοητική εγρήγορση και σκέφτονται κάτι καινούριο και διαφορετικό. Το καινοτόμο και πρωτότυπο μυαλό του Υδροχόου συνδυάζεται με την παρατηρητικότητα και την αναλυτική φύση του Σκορπιού, γι’ αυτό είναι τόσο καλοί σε οποιαδήποτε δημιουργική διαδικασία. Είναι οι πιο επαναστατικοί Σκορπιοί του ζωδιακού κύκλου. Καθώς είναι λίγο εκκεντρικοί και πάντα ενδιαφέρονται για το ασυνήθιστο, ο τρόπος σκέψης τους θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αντιλαμβάνονται την ιστορία, την πολιτική και την επιστήμη, γι’ αυτό θα μοιραστούν τις θεωρητικές ιδέες τους και θα πείσουν. Είναι εύκολο για αυτούς να συνδεθούν και να κάνουν νέους φίλους επειδή είναι γοητευτικοί, έξυπνοι και διορατικοί. Όμως το να έχουν μία δυσανεξία σε κάποια πράγματα και να έχουν έναν αέρα ανωτερότητας στη συμπεριφορά τούς χαρακτηρίζει αρκετά συχνά. Ο συνδυασμός Ήλιου και Σελήνης υποδηλώνει ότι συχνά δεν αισθάνονται ότι τους εκτιμούν αρκετά. Είναι φυσιολογικό να παρερμηνεύουν με αυτό το τρόπο πάρα πολλά πράγματα. Αλλά είναι σύνηθες για δημιουργικούς ανθρώπους σαν αυτούς να αισθάνονται ότι δεν τους καταλαβαίνουν πάντα. Είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε νέα πράγματα μόλις φτάσουν στην επιτυχία, γιατί όταν δεν έχουν κίνητρο και στόχο για να δουλέψουν αισθάνονται άδειοι. Τους αρέσει επίσης να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και φεύγουν μακριά από αυτούς που είναι πολύ περιοριστικοί ή εξουσιαστικοί, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Με ένα διπλωματικό και δίκαιο Ζυγό δεν θα αντιμετωπίσουν αυτό τον κίνδυνο, καθώς δημιουργείται αμέσως σεβασμός και θαυμασμός μεταξύ τους, και δεν θα είναι μόνο καλοί εραστές, αλλά και οι καλύτεροι φίλοι. Έχουν κοινές αντιλήψεις και ανησυχίες, και ως ζευγάρι μπορούν να γίνουν πολύ ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι.

Σκορπιός με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Ιχθύες

Οι Σκορπιοί με Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιο διαισθητικοί και ευαίσθητοι από τους άλλους ανθρώπους και μπορούν σχεδόν πάντα να δουν τι κρύβεται στα μάτια των ανθρώπων. Έχουν κάτι σαν έκτη αίσθηση. Κανείς δεν χρειάζεται να τους πει τι είναι σωστό και τι λάθος, γιατί το γνωρίζουν ενστικτωδώς. Οι απαντήσεις που αναζητούν δεν μπορούν να βρεθούν αλλού παρά μόνο μέσα στον λεπτό ψυχισμό τους. Είναι συνήθως διανοούμενοι και φιλομαθείς, γι’ αυτό έχουν επιτυχία και ως καλλιτέχνες ή συγγραφείς. Είναι δημιουργικοί, αλλά πρέπει να γνωρίσουν πολύ καλά τον εαυτό τους και να θωρακίσουν τις αντιστάσεις τους πριν αφοσιωθούν σε μια καριέρα ή στα ταλέντα τους. Επειδή τα όνειρα τούς κάνουν πιο ευτυχισμένους από την πραγματικότητα, μπορεί να δραπετεύουν συχνά σε αυτά. Όμως, η φαντασία τους δεν πρέπει να τους παρασύρει προς την αυτοκαταστροφή, τον αρνητισμό ή τη δεισιδαιμονία. Αυτό που τους τρώει είναι το άγχος και η τάση τους να ανησυχούν υπερβολικά. Αν θέλουν μια ισορροπημένη και ήρεμη ζωή πρέπει να σκέφτονται πάντα θετικά. Μερικές φορές μπορεί να γίνουν υπερβολικοί και να μεγαλοποιούν καταστάσεις τα προβλήματά τους. Μπορούν όμως ανά πάσα στιγμή να αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον των άλλων με την απόκοσμη γοητεία τους. Είναι ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι, πάντα έτοιμοι να αφοσιωθούν στα δικά τους ιδανικά και σε αλτρουιστικές πράξεις. Αυτό που τους δίνει ενέργεια είναι η αγάπη, η φαντασία και οι αντιπαραθέσεις που έχουν με το άλλο τους μισό. Δεν υπάρχει κανείς πιο παθιασμένος και κτητικός από αυτούς. Μυστηριώδεις και ελκυστικοί καθώς είναι, έχουν ονειρικά μάτια και έναν καλλιτεχνικό αέρα που έχει απήχηση στο άλλο φύλο. Όμως έχουν ανάγκη από έναν αφοσιωμένο και ειλικρινή σύντροφο. Μόλις δώσουν την καρδιά τους σε έναν Ιχθύ, θα τους ανταποδώσει όχι μόνο αυτά που έδωσαν, αλλά ακόμα περισσότερη αγάπη και δύναμη. Η μαγεία που και οι δύο διαθέτουν στην ερωτική τους ζωή θα τους κρατά πάντα ερωτευμένους.