Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Κριό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Κριό ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Κριό ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Κριού

Κριός με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Τοξότη

Εάν έχετε διπλό Κριό στα ζώδια του Ήλιου και της Σελήνης, έχετε μια προσωπικότητα που κυριαρχείται από το στοιχείο της φωτιάς. Κάθε χαρακτηριστικό που ισχύει για το ζώδιο του Ήλιου σας εντείνεται από τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Αυτό σημαίνει ότι είστε γεμάτοι θάρρος, γενναιότητα, αισιοδοξία και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσετε όνειρα, ελπίδες και ολόκληρο τον κόσμο, αλλά έχετε να δώσετε και αρκετές εσωτερικές και εξωτερικές μάχες μέχρι να τα καταφέρετε. Κάποιες φορές σας ταλαιπωρούν η απερισκεψία και το εύφλεκτο ταπεραμέντο σας. Θα χρειαστεί δουλειά για να κρατήσετε υπό έλεγχο τα αρνητικά σας στοιχεία και τις παρορμητικές αποφάσεις, αλλά τα θετικά σας χαρακτηριστικά είναι επίσης πολλά και είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Θα βρείτε ένα ανεξάρτητο και ατίθασο πνεύμα σαν το δικό σας στο πρόσωπο ενός Τοξότη και θα είναι λυτρωτικό όταν τα ελεύθερα πνεύματα σας θα ενωθούν στον έρωτα, στη φιλία, την αγάπη και τη σχέση. Ο πλανητικός συνδυασμός Άρη και Δία σημαίνει λιγότερες πιθανότητες συγκρούσεων και παρεξηγήσεων, καθώς υπάρχει μεγάλη κατανόηση, αμοιβαίος θαυμασμός και κοινοί στόχοι. Έτσι μπορείτε να βιώσετε έντονα συναισθήματα αγάπης, να έχετε μεγάλη υποστήριξη από τον σύντροφο σας ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

Κριός με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Ζυγό

Τόσο το ζώδιο του Κριού όσο και του Ταύρου φημίζονται για το πείσμα τους, ακόμη και σε ασήμαντα θέματα, γι’ αυτό παρ’ όλη τη γοητεία και τη ζεστή σας προσωπικότητα, διαθέτετε ατσάλινη θέληση και μεγάλη αποφασιστικότητα. Ο Κριός μπορεί να είναι ορμητικός και αρκετά παρορμητικός, αλλά η Σελήνη στον Ταύρο προσθέτει χάρη και ηρεμία με αποτέλεσμα ένα ευχάριστο και ευγενικό άτομο με κάποιες εξάρσεις στη συμπεριφορά, αλλά που μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο του εαυτού του. Στο ζώδιο του Ζυγού μπορείτε να βρείτε ομοιότητες και αμοιβαία κατανόηση, που μπορούν να εξελιχθούν σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορείτε να αντιληφθείτε τα κίνητρα και τις επιλογές τους και γίνεται ευκολότερο έτσι να πετύχετε την αρμονία στη σχέση, έχοντας όλες αυτές τις κοινές αντιλήψεις και τους κοινούς στόχους. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί καλά με τις σχέσεις ή τον γάμο, αλλά οι δύο ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου έχουν παράλληλα να αντιμετωπίσουν επίσης και έντονες προκλήσεις μέχρι να συναντηθούν κάπου στη μέση των διαφορών τους και κατακτήσουν την ισορροπία. Πρόκειται όμως για ένα καταπληκτικό ζευγάρι με έντονη καλαισθησία και ψυχική ζεστασιά.

Κριός με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Κριό

Είστε μια πραγματικά εκρηκτική προσωπικότητα γεμάτη δυναμισμό, ισχυρή και μαγνητική. Αυτός ο συνδυασμός Ήλιου-Σελήνης δείχνει ένα άτομο που είναι πολύ αισιόδοξο και μπορεί να τα πάει καλά με οποιονδήποτε. Είστε συνήθως η ψυχή της παρέας και έχετε έντονη κοινωνικότητα. Είναι πιθανό να κυριαρχείτε σε οποιαδήποτε συζήτηση, καθώς το μυαλό σας λειτουργεί αστραπιαία και δίνει πρόσβαση στις πληροφορίες που έχει επεξεργαστεί εξίσου γρήγορα. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να κρατήσετε κάποιες σκέψεις ή πράγματα για τον εαυτό σας, διότι δεν σας είναι εύκολο να βάζετε εμπόδια στην επικοινωνία. Όμως, μπορεί έτσι να βρεθείτε σε μπελάδες και να ταλαιπωρείστε, διότι δεν σας καταλαβαίνουν πάντα, ή δεν είναι όλοι ειλικρινείς και πηγαίοι όπως εσείς. Είναι μαγική η στιγμή που θα βρείτε στα μάτια ενός Κριού την ειλικρίνεια, την αθωότητα, αλλά και το πάθος που ψάχνετε. Μικρές συγκρούσεις και κόντρες που δεν θα λείπουν, θα σας κάνουν να λιώνετε περισσότερο στη φλόγα των αισθημάτων σας. Όλα θα αποκτήσουν περισσότερο νόημα, καθώς η μάχη για να κατακτήσετε το ιδανικό σας ταίρι θα σας οδηγήσει σε περισσότερη αυτογνωσία και στο να αντιληφθείτε κάποιες αλήθειες για τη ζωή. Ο πλανήτης Άρης μπορεί να φέρει εμπόδια στην κοινή πορεία σας, που θα τα υπερνικήσετε μόνο αν μείνετε ενωμένοι και δυνατοί απέναντι στις προκλήσεις.

Κριός με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Σκορπιό

Με Ήλιο στο ορμητικό ζώδιο του Κριού και τη Σελήνη στον διαισθητικό Καρκίνο, μπορείτε να αισθανθείτε τον άλλον ή μια κατάσταση και να βγάζετε άμεσα συμπεράσματα. Η επιρροή του Καρκίνου καλμάρει αρκετά την Άρεια επιθετικότητα, απαλύνοντας τις συμπεριφορές σας. Είστε ικανοί να έχετε περισσότερη κατανόηση και αυτοκυριαρχία. Έχετε ταλέντο στο να πλησιάζετε τους ανθρώπους, επειδή γνωρίζετε διαισθητικά πώς να αιχμαλωτίζετε την καρδιά τους με τη ζεστασιά σας, την αποφασιστικότητα και την προστατευτική σας προσωπικότητα. Ψάχνετε για ουσιαστική και πολύ δυνατή συναισθηματικά σχέση, που μπορεί να βρείτε στο πρόσωπο ενός Σκορπιού. Μαζί του δεν θα διστάσετε να κολυμπήσετε στα βαθιά και σύνθετα συναισθήματα, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει την ίδια ψυχή και το ίδιο πάθος με εσάς. Όμως, θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να επιτύχετε τους κοινούς στόχους ή την ευτυχισμένη ζωή που ποθείτε. Μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι μακροχρόνιο, καθώς είστε παθιασμένοι, έντονοι και απολαμβάνετε την οικειότητα. Είναι ένας δεσμός που δεν μπορεί να σπάσει εύκολα, αλλά και οι δύο μοιράζεστε την ίδια επιθυμία για δύναμη στη σχέση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιες φορές και εναντίον του άλλου. Αν όμως χρησιμοποιήσετε τη δύναμη σας για να κρατήσετε υγιή την ερωτική σας ζωή, αυτή η σχέση θα κάνει ό,τι είχατε ονειρευτεί πραγματικότητα.

Κριός με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Υδροχόο

Ο συνδυασμός του ζωδίου του Ήλιου και του ζωδίου της Σελήνης δημιουργεί μια προσωπικότητα που συνδυάζει την ορμητικότητα του Κριού για επιτυχία με τη ζεστασιά, την αρχοντιά και τη γοητεία του Λέοντα. Αγαπάτε τους ανθρώπους οι οποίοι ανταποκρίνονται με πολύ θετικό τρόπο στη ζεστή σας προσωπικότητα. Η εικόνα του εαυτού σας είναι σημαντική για εσάς και έχετε μια φυσική περηφάνια και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Σέβεστε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους και έχετε ηγετικά χαρίσματα. Είναι έτσι φυσικό να σας ελκύει η τολμηρή και μοναδική προσωπικότητα του Υδροχόου, που είναι ιδιαίτερα έξυπνη και πολύ δυναμική. Ένας τέτοιος σύντροφος θα βοηθήσει να εξερευνήσετε βαθύτερες πτυχές της ζωής και του εαυτού σας. Μαζί μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι, συναρπαστικοί και φιλικοί και μπορείτε να συνεργαστείτε καλά με αμοιβαία κατανόηση, εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Όμως θα χρειαστεί προσπάθεια, διότι είστε και οι δύο ασυμβίβαστοι στις επιθυμίες σας και αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πώς πορεύεστε και ζείτε τη ζωή σας, πρέπει να μάθετε να κάνετε και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να κρατήσετε δεμένη αυτή τη σχέση.

Κριός με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Είναι πιθανό να έχετε πρακτικό μυαλό με αυτό το συνδυασμό όπως και να έχετε μια σοβαρή προσέγγιση στα περισσότερα θέματα. Η αποτελεσματικότητα μετράει πάνω απ’ όλα για εσάς. Έχετε την αποφασιστικότητα να κάνετε αυτά που πρέπει και να τα κάνετε σωστά. Είστε επιτυχημένοι ή βαδίζετε προς τα εκεί, συνδυάζοντας την ψύχραιμη κρίση σας και την απαιτούμενη προσπάθεια να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Μπορεί να είστε πολύ οξυδερκείς στις ελλείψεις ή τα μειονεκτήματα καταστάσεων και προσώπων, και με τον τρόπο που ασκείτε κριτική μπορεί να δημιουργήσετε αντιδράσεις ή ακόμη και εχθρούς με όσους το παίρνουν προσωπικά. Ίσως δεν είστε πάντα αρκετά κοινωνικός ή εξωστρεφής άνθρωπος, ή μπορεί ακόμη και να είστε κάπως μοναχικός τύπος. Με την πρώτη ματιά, ένας Αιγόκερως ίσως δεν είναι το τέλειο ταίρι που θα φανταζόσασταν. Συνήθως το ζώδιο του Κριού δεν είναι συμβατό με τους Αιγόκερους, δεν έχουν εύκολη επικοινωνία μεταξύ τους, ούτε πάντα μοιράζονται παρόμοιες αξίες. Όμως σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι πιο σύνθετα και πιο βαθιά, και οι καλές σχέσεις χρειάζονται αφοσίωση, προσαρμογή, ανεκτικότητα και προσπάθεια, ιδιότητες που εδώ και οι δύο μπορούν να προσφέρουν. Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι άνθρωποι του όλα ή τίποτα, που σημαίνει ότι αν οι ρίζες της σχέσης γίνουν ενσυνείδητα με προσπάθεια και κόπο δυνατές, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει.

Κριός με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Λέοντα

Ένας Κριός είναι πολύ ανεξάρτητος, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό χρειάζεται τους άλλους και η ευτυχία της εξαρτάται από τις σχέσεις της. Αυτή είναι μια δύσκολη θέση που παρουσιάζει μια αντίφαση μεταξύ συναισθηματικής και ψυχικής φύσης. Είστε φιλόδοξοι αλλά και πρόθυμοι να απλώσετε το χέρι και την καρδιά σας για να αγκαλιάσετε και να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους σας, με μια προσωπικότητα που φαίνεται μερικές φορές σαν να χρειάζεται επιβεβαίωση και καθοδήγηση. Ο εσωτερικός διχασμός σας έγκειται στο γεγονός ότι εκτιμάτε έντονα την ελευθερία σας και ενώ φαίνεται ότι η ανάγκη σας για αγάπη θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην υποταγή σας σε κάποιον, στην πραγματικότητα αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Ενδεικτικό είναι ότι μπορείτε εύκολα να αγνοήσετε τα συναισθήματα, τις απόψεις, και τις συμβουλές των άλλων μόλις σας έρχεται μια ιδέα στο κεφάλι. Η δραματική πλευρά της φύσης σας θα κάνει όμως πάντα δύσκολο το να κρατήσετε τα πόδια σας γερά στο έδαφος και να παραμείνετε απόλυτα ισορροπημένοι. Μπορεί να ερωτευτείτε αμέσως όταν συναντήσετε την εξίσου φλογερή ψυχή του Λέοντα. Τα ευαίσθητα Λιοντάρια μπορεί να ζηλέψουν ή να θιγούν από την κάποιες φορές συμπεριφορά του Κριαριού, αλλά αυτό δεν θα τα εμποδίσει να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Θα υπάρχει μεγάλη συμβατότητα και η αγάπη θα είναι γεμάτη πάθος, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Όχι μόνο θα βιώσετε κάποια έντονα συναισθήματα, αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε άμεση έλξη και επαφή. Θα έχετε μια σταθερή φιλία και είναι πιθανό να λείψετε πολύ ο ένας στον άλλον σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Κριός με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Ιχθύες

Αυτή είναι μια κάπως δύσκολη θέση, λόγω της έντασης των συναισθημάτων που βιώνετε, και το μόνο που μπορεί να καταλαγιάσει αυτή τη φουρτούνα είναι ο εαυτός σας, ή το να έχετε αυτό που επιθυμείτε εκείνη τη στιγμή. Είστε ένα πολύ ικανό άτομο και έχετε απόλυτη συνείδηση αυτού του γεγονότος. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ποτέ δεν αποθαρρύνεστε ή δεν σας περνάει από το μυαλό να τα παρατήσετε. Πάντα αναζητάτε μια νέα περιπέτεια ή μια νέα δύσκολη πρόκληση για να αναλάβετε. Η αντίδραση και η επανάσταση σας γοητεύουν και γι’ αυτό επιθυμείτε διακαώς να βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων ή να παίρνετε μέρος σε κάθε είδους ανταγωνισμό ή αναταραχή στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε. Μπορεί να είστε ένα καλοσυνάτο δοτικό άτομο και να έχετε ένα αθώο χαμόγελο, αλλά οι άλλοι ξέρουν υποσυνείδητα ότι δεν είστε από αυτούς που μπορούν να τους επιβληθούν ή να τους θεωρήσουν δεδομένους. Με έναν διαισθητικό Ιχθύ μπορεί να βιώσετε μια ονειρική και ήρεμη σχέση. Ο Κριός και ο Ιχθύς μπορεί να μην θεωρούνται κλασικό ζευγάρι, αλλά με αυτή τη Σελήνη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μόλις αυτοί οι δύο ερωτευτούν, δημιουργούν μια σχέση βαθιάς αγάπης και στοργής. Σε μια σχέση ο Ιχθύς είναι ο πραγματικός προστάτης και βάζει τα δυνατά του ώστε να δημιουργήσει ένα ήρεμο και ασφαλές καταφύγιο για τον θορυβώδη Κριό. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να καταλάβετε και να εκτιμήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, αλλά σιγά σιγά θα δυναμώσετε αυτήν την ερωτική σχέση, δείχνοντας ολοένα περισσότερο σεβασμό και πραγματική αγάπη.

Κριός με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Διδύμους

Ο συνδυασμός του ζωδίου του Ήλιου και της Σελήνης αυτής δίνει μεγάλη ανεξαρτησία σκέψης, δράσης και ομιλίας. Είναι μια θέση που χαρίζει πολλά ιδανικά και αξίες στην ψυχή και το πνεύμα σας και σας προσφέρει δημοφιλία και κοινωνική απήχηση. Το μονοπάτι των επιλογών ζωής που πρέπει να ακολουθήσετε είναι σχεδόν πάντα ξεκάθαρο για εσάς και επιπλέον δεν είστε από αυτούς που θα μασήσετε τα λόγια σας για όσα επιθυμείτε όταν διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Η έντονη συναισθηματική προσέγγισή σας για να πετύχετε κάτι μπορεί μερικές φορές να περιορίζει την πλήρη κατανόηση για τα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να φαίνεστε κάπως απότομοι στους γύρω σας. Είστε όμως παράλληλα ηγετικές προσωπικότητες και αν και μπορεί να μην τους καταλαβαίνετε όλους πάντα, οι άλλοι μπορεί να σας σέβονται και να σας εμπιστεύονται απόλυτα, ακόμη κι όταν έχουν παράπονα. Η καλύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω σας είναι αυτό που τείνει να σας απασχολεί περισσότερο. Η στοργή και η φιλία ανθίζουν εύκολα με ένα Δίδυμο, που μπορεί να σας διαφωτίσει για όλα αυτά με έναν τρόπο που δεν θα μπορείτε παρά να καταλάβετε. Επίσης, είναι όσο ανεξάρτητος όσο και εσείς και ψάχνει πάντα κάτι νέο και ενδιαφέρον να τον εντυπωσιάσει. Ως ζευγάρι δεν αντέχετε την πλήξη και έτσι μπορεί εύκολα να αποφεύγετε οτιδήποτε μονότονο και βαρετό διότι έχετε πολλά κοινά. Και οι δυο αγαπάτε υπερβολικά την ελευθερία και την ελεύθερη σκέψη. Καθώς καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον μπορείτε να μοιραστείτε μια σχέση γεμάτη ενθουσιασμό, ταξίδια, εξόδους και περιπέτειες, διατηρώντας στη σχέση τη φρεσκάδα και τους ανοιχτούς ορίζοντες που και οι δύο επιθυμείτε.

Κριός με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Λέοντα

Αυτή η θέση δίνει φυσικά ταλέντα για σωστή διαχείριση της ηγεσίας, καθώς η κινητήρια δύναμη του Κριού εμπλουτίζεται με την επιμονή και τη καλή κρίση του Αιγόκερου. Έχετε μια εσωτερική ορμή για επιτυχία που σπανίζει. Υπάρχει μέσα σας πολύ σαφήνεια για το πού πηγαίνετε στη ζωή και πώς θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Επίσης δεν είστε από αυτούς που αφήνουν εύκολα οτιδήποτε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία τους. Μπορεί να μην φτάσετε στους στόχους σας πιο γρήγορα από άλλους, διότι αποφεύγετε τις παγίδες και περιμένετε υπομονετικά τη σωστή ευκαιρία και την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Αυτή είναι μια δύναμη που ακόμη και άλλοι Κριοί μπορεί να μην έχουν. Το κίνητρο σας είναι ιδιαίτερα δυνατό και βρίσκεστε πάντα σε μια σοφή και ήρεμη εγρήγορση, σε σύγκριση με τα δεδομένα των υπολοίπων. Όντας ένα πολύ κοσμικό άτομο, η φήμη και η αναγνώριση είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας ή τουλάχιστον η οικονομική άνεση και η ανεξαρτησία. Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε πολλά σε προσωπικό επίπεδο για την επιτυχία. Μπορεί να γίνετε καλός σύντροφος για ένα Λιοντάρι που θα εκτιμήσει όσα έχετε καταφέρει και θα γοητευτεί από τη δυνατή προσωπικότητα σας. Μαζί μπορείτε να επενδύσετε πολύ σε αυτή τη σχέση προσφέροντας αγάπη, πίστη, φροντίδα, υλική πληρότητα, γνήσιο σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Μία τέτοια συμμαχία δεν θα είναι ποτέ βαρετή και ομιχλώδης όσο καταλαβαίνετε και εκτιμάτε ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο. Η αφοσίωση ενός Κριού όσο και ενός Λέοντα θα είναι τέτοια που μπορεί να δημιουργηθούν γερά θεμέλια εμπιστοσύνης, καθιστώντας σας πολύ ειλικρινείς και γειωμένους στη σχέση που μοιράζεστε.

Κριός με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Διδύμους

Σας αρέσει το σύγχρονο και το προοδευτικό και γι’ αυτό είστε πάντα πρόθυμοι να παίξετε ενεργό ρόλο σε καθετί που φέρνει εξέλιξη. Αλλά γενικά, μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα ανεκτικοί σε πολλά πράγματα, όπως στις κοινωνικές αδικίες. Το να πολεμάτε το κατεστημένο περισσότερο αντιδρώντας είναι σύνηθες με αυτή τη θέση. Ενώ υπερασπίζεστε το κοινωνικό σύνολο σθεναρά, ίσως να υποβόσκει μία τάση μέσα σας να νιώθετε ότι ο καθένας πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος και μαχητικός σε ατομικό επίπεδο. Παρά τις όποιες πεποιθήσεις σας, έχετε έμφυτες κοινωνικές δεξιότητες που σας επιτρέπουν να κάνετε κάθε άτομο που συναντάτε να αισθάνεται ότι είναι σημαντικό για εσάς. Έχετε έναν αέρα ευγένειας που σας περιβάλει, που σημαίνει ότι σέβεστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Διαθέτετε κάτι ατόφιο ή αριστοκρατικό που εντυπωσιάζει όσους έρχεστε σε επαφή και σας σέβονται γι’ αυτό. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε έναν Δίδυμο με τη συμπεριφορά και τα λόγια σας. Όμως δεν θα τους κερδίσουν μόνο αυτά, καθώς υπάρχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα να μοιραστείτε . Όπως καλές στιγμές και πολλές διασκεδαστικές συζητήσεις. Μπορείτε να οικοδομήσετε μια καλή σχέση, που με τον καιρό μπορεί να σας προσφέρει ότι έχετε ονειρευτεί. Επίσης, ούτε ο Κριός αλλά ούτε και οι Δίδυμοι δεν προσκολλώνται στις σχέσεις τους με τρόπο που να δημιουργεί πνιγηρά συναισθήματα. Δεν θα λείψουν οι έξυπνες συζητήσεις ούτε όμως και οι διαφωνίες, αλλά ο Κριός και οι Δίδυμοι ζουν στη στιγμή και δεν κρατούν μνησικακίες. Η σχέση μεταξύ Κριού και Διδύμων είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ζωντανή και συναρπαστική με αυτόν τον τρόπο.

Κριός με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Καρκίνο

Ο συνδυασμός των ζωδίων του Ήλιου και της Σελήνης σας κάνει έναν κάπως εσωστρεφή, ερευνητή της ψυχής και των συναισθημάτων, κάτι που δεν θυμίζει τη τυπική νοοτροπία του Κριού. Αν και μπορεί να έχετε μεγάλες δυνατότητες ή να είστε καλοί σε πολλά πράγματα, ίσως να έχετε αμφιβολίες και να μην πιστεύετε πάντα στον εαυτό σας. Όμως αυτό δεν περιορίζει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και οι εντυπώσεις που σας έρχονται μέσω των αισθήσεων σας μένουν ανεξίτηλες. Είναι δύσκολο για εσάς να αποφύγετε να είστε κυκλοθυμικοί αλλά και να ανησυχείτε. Δυσκολεύεστε κάποιες φορές να συγκεντρωθείτε, ίσως επειδή είστε λίγο ονειροπόλοι. Ίσως είναι καλύτερο να μην ανησυχείτε υπερβολικά και να επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστες διεξόδους, όπως στην τέχνη ή σε κάτι που θα εκφράσει περισσότερο τη δημιουργική σας φύση. Όταν ένας Κριός και ένας Καρκίνος συναντιούνται για πρώτη φορά είναι πιθανόν να υπάρξει άμεση έλξη σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο Καρκίνος γοητεύεται από την αυτοπεποίθηση και τη φλογερή προσέγγιση του Κριού, ενώ ο Κριός αισθάνεται ηρεμία με την περιποιητική και συμπαθητική φύση του Καρκίνου. Το καλύτερο σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι ο Κριός θα βοηθήσει τον Καρκίνο να αποκτήσει νέες εμπειρίες που μπορούν να διευρύνουν τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και ο Κριός είναι πιθανό να πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα και προσοχή από τον Καρκίνο, καθώς είναι πολύ προστατευτικός με όσους εμπλέκεται συναισθηματικά. Και οι δύο με τον δικό τους τρόπο θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν το ταίρι τους ασφαλές και ευτυχισμένο.