Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Καρκίνο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Καρκίνο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Καρκίνο ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου – Σελήνης για το ζώδιο του Καρκίνου

Καρκίνος με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Διδύμους

Όσοι γεννιούνται με Ήλιο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Κριό διαθέτουν πολύ δυνατά συναισθήματα και μια αποφασιστικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη. Αυτός είναι ένας πολύ ανεξάρτητος και δημιουργικός συνδυασμός που ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς, απολαμβάνει εξίσου την ηρεμία αλλά και την έντονη δράση, είναι τολμηρός στον έρωτα και του αρέσει το πάθος. Ιδανικός σύντροφος για εκείνους είναι κάποιος που τους προκαλεί διαρκώς αλλά έχει κατανόηση, κάποιος που είναι εξωστρεφής αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός και γλυκομίλητος. Στο πρόσωπο ενός Διδύμου μπορούν να βρουν την πολυπλοκότητα που επιθυμούν και ένα ταίρι που θα τους δελεάσει με τα πολλά χαρίσματα και την αστείρευτη όρεξη του για ζωή.

Καρκίνος με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Αληθινοί γόητες, οι Καρκίνοι με Σελήνη στον Ταύρο συνδυάζουν τα εσωτερικά με τα εξωτερικά χαρίσματα των δύο αυτών ζωδίων. Διαθέτουν αισθησιασμό, αναγνωρίζουν το ωραίο, έχουν λεπτά αισθήματα και τρόπους, οξυδέρκεια και αυτοπεποίθηση, αλλά και ισχυρό πείσμα και μια γόνιμη φαντασία που μερικές φορές καλπάζει μακριά απ’ την πραγματικότητα. Χρειάζονται κάποιον που είναι αφοσιωμένος και αρκετά σταθερός, ώστε να μπορούν να βασιστούν πάνω του και να είναι δοτικός όπως εκείνοι. Ένας πρακτικός Αιγόκερως θα τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν πιο ανώδυνα στις δυσκολίες της ζωής και θα καταρρίψει τις άμυνες τους με την υπομονή και τη λογική του στάση.

Καρκίνος με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Λέοντα

Καθώς είναι πανέξυπνοι και διορατικοί όσοι Καρκίνοι έχουν τη Σελήνη τους στους Διδύμους, μπορούν εύκολα να αντιληφθούν οτιδήποτε θα τους επικοινωνήσουν οι άλλοι και όχι μόνο. Το αλάνθαστο ένστικτο τους πιάνει όλες τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις και μπορεί να αισθανθεί μέσω της διαίσθησης πολλά περισσότερα. Έχουν ανάγκη να μοιράζονται ιδέες, γνώσεις και απόψεις και θέλουν ποικιλία στη ζωή τους. Μπορεί να γίνονται κατά καιρούς αναποφάσιστοι λόγω ανασφαλειών, γι’ αυτό έχουν ανάγκη από κάποιον που θα έχει αρκετή αποφασιστικότητα και υπομονή. Η θερμή παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη συμπεριφορά ενός Λέοντα μπορεί να τους γοητεύσει και να τους κερδίσει η σοφιστικέ του προσωπικότητα. Η αυτοπεποίθηση του θα λειτουργήσει θετικά στις στιγμές που αμφιβάλλουν για όλα και η σιγουριά του θα τους κάνει να βλέπουν όλα τα πράγματα πιο απλά.

Καρκίνος με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Ιχθύες

Με γνώμονα πάντα το συναίσθημα, η προσωπικότητα του Καρκίνου με Σελήνη στον Καρκίνο δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία στενών δεσμών έναντι της ύλης και κερδίζει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των άλλων με αυτή του τη στάση. Θα είναι πάντα ένας αθεράπευτα ρομαντικός που θα προσφέρει την αγάπη του με ανιδιοτέλεια, αλλά όταν αισθάνεται ότι τον παραμελούν ή τον εκμεταλλεύονται, τότε θλίβεται και γίνεται κυκλοθυμικός. Παρόλο τον ιδεαλισμό του είναι αρκετά πρακτικός, όμως έχει μια εσωτερική αθωότητα και προσβάλλεται ή ακόμα και φοβάται εύκολα από τη σκληρότητα του κόσμου. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα τον βοηθήσει να πάρει την αγάπη χωρίς όρους που προσφέρει και να νιώσει ψυχική ταύτιση. Επίσης ο σύντροφος Ιχθύς δεν θα τον επικρίνει σχεδόν ποτέ, κάτι που ηρεμεί τις ανασφάλειες και δεν ξυπνάει εσωτερικούς ανταγωνισμούς μέσα στη σχέση.

Καρκίνος με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Ζυγό

Περήφανοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όσοι γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στον Καρκίνο και τη Σελήνη στον Λέοντα εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα ταλέντα τους και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Προσπαθούν όχι μόνο να γίνονται αρεστοί, αλλά να ενεργούν ανάλογα με τις περιστάσεις και να λένε τα σωστά πράγματα. Είναι ένας πιο ανοιχτός και διασκεδαστικός Καρκίνος, αρκετά φιλόδοξος και με περισσότερη ροπή στη χαρά και στην ευχαρίστηση. Θέλει το ταίρι του να είναι κοσμικό, φιλόδοξο, να έχει γνώσεις και κοινωνικές ευαισθησίες. Ένας Ζυγός μπορεί να του τα προσφέρει όλα αυτά και επιπλέον να τον εκτιμήσει για όλα όσα είναι και να τον αγαπήσει πραγματικά. Μαζί μπορούν πραγματικά να ταιριάξουν, αρκεί να είναι πρόθυμοι να κρατήσουν τις ισορροπίες και να μην γίνουν υπερβολικά απαιτητικοί με τον σύντροφό τους.

Καρκίνος με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Ταύρο

Η προσωπικότητα του Καρκίνου με Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα στοργική και νιώθει καλύτερα όταν περιβάλλεται από αγάπη. Στην αγκαλιά μιας αρμονικής οικογένειας θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους πάντες, πρακτικά, ψυχικά και πνευματικά. Γι’ αυτό όλοι τους εμπιστεύονται και μαθαίνουν να βασίζονται πάνω τους. Αυτός ο συνδυασμός νιώθει πιο άνετα και ισορροπημένα με τις καθημερινές του ασχολίες, διότι όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με χαοτικές καταστάσεις ή μεγάλες απότομες αλλαγές βιώνει μεγάλη ανασφάλεια και άγχος. Θέλει τάξη αλλά και σταθερότητα στη ζωή του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και σε αυτό μοιάζει πολύ με το ζώδιο του Ταύρου. Είναι και αυτός λογικός, σίγουρος και σχολαστικός, γι’ αυτό μία τέτοια σχέση θα είχε πολλά κοινά σημεία και επιδιώξεις. Είναι ένας σύντροφος που μπορεί να τον συμπληρώσει και να τον συμβουλεύσει σωστά ανά πάσα στιγμή για να τον βοηθήσει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Καρκίνος με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Κριό

Ο Καρκίνος με Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι παρά ένας πιο ανεξάρτητος Καρκίνος με λίγο πιο αμυντικό Ζυγό μέσα του. Υπάρχει μια αντίφαση στην προσωπικότητά του, επειδή ο Καρκίνος είναι συγκρατημένος και συναισθηματικός, ενώ ο Ζυγός είναι πιο ανοιχτός και αποστασιοποιημένος. Έτσι είναι ένα κοινωνικό και προσεκτικό άτομο που μπορεί να γίνει καλός φίλος και να κάνει τους άλλους να νιώθουν πιο οικογενειακά. Απολαμβάνει την ομορφιά και του αρέσει να περνάει πολύ χρόνο με τον σύντροφό του. Είναι προνοητικός, περιποιητικός και θέλει ένα σύντροφο που θα παλέψει για την αγάπη του και θα ζει μαζί του την κάθε στιγμή, αλλά δεν θα του στερήσει την κοινωνικοποίηση. Το πάθος στον έρωτα που ζητάει μπορεί να το βρει με έναν Κριό, που είναι κι εκείνος αρκετά ανεξάρτητος αλλά ταυτόχρονα και πολύ δεμένος με όσους αγαπά. Μπορεί να του δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεται, χωρίς ούτε να τον ελέγχει ούτε να τον περιορίζει.

Καρκίνος με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Σκορπιό

Η προσωπικότητα του Καρκίνου με Σελήνη στον Σκορπιό είναι έντονη και αποφασιστική. Καθώς είναι ευθύς και ξέρει τι θέλει, δεν χάνει τον χρόνο του και έχει συγκεκριμένες και συχνά υψηλές προσδοκίες από τη ζωή και τους κοντινούς του ανθρώπους. Διαθέτει απίστευτη εσωτερική δύναμη και ανθεκτικότητα. Αντιδρά συνήθως πολύ γρήγορα και έχει ένστικτο που δεν πέφτει έξω. Όταν βρίσκεται με κόσμο είναι πνευματώδης, αστείος και διασκεδαστικός και μπορεί να κερδίζει την προσοχή. Είναι ακόμα εξαιρετικός ακροατής, διότι ενδιαφέρεται πάντα για τους άλλους ανθρώπους. Όταν είναι χαλαρός είναι εγκάρδιος και γενναιόδωρος, αλλά όταν νιώθει αρνητικά συναισθήματα μπορεί να γίνει φιλύποπτος ακόμη και χειριστικός, καθώς παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά. Γι’ αυτό ο ιδανικός σύντροφος είναι ένας Σκορπιός. Μπορεί να καταλάβει αυτές τις ανασφάλειες όσο κανένας και είναι το ίδιο διαισθητικός. Επιπλέον είναι απόλυτα δεμένος με το άτομο που αγαπά πέρα από τη φυσική, εξωτερική διάσταση των πραγμάτων.

Καρκίνος με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Λέοντα

Αυτός ο συνδυασμός φέρει αντιφατικά χαρακτηριστικά. Ο Καρκίνος θέλει την ασφάλεια ενός κελύφους, ο Τοξότης έχει να κάνει με την εξωστρέφεια και την ελευθερία. Η προσωπικότητα των Καρκίνων με Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη, έξυπνη, πολυσχιδής και ανοιχτή σε όλα, αλλά θα βιώσει επίσης στιγμές αδυναμίας και μελαγχολίας όπου και μπορεί να δείξει ακόμη και αρνητικές πλευρές όπως αγανάκτηση, ανυπομονησία και επιτήδευση. Όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και φέρνουν την προσωπική τους υπογραφή σε ό,τι κάνουν σε όλη την περιπέτεια της ζωής τους. Γι’ αυτό μπορούν να γίνουν σπουδαίοι γονείς, δάσκαλοι, ακόμα και πνευματικοί άνθρωποι. Τέλειος σύντροφος για εκείνους είναι κάποιος που θα έχει ένα παρόμοια φλογερό ταπεραμέντο και κάποιος που θα τους επιτρέψει να δείξουν πόσο νοιάζονται και πόσο προστατευτικοί είναι στην πραγματικότητα. Ένας δημιουργικός και γοητευτικός Λέοντας θα είναι πρόθυμος να τους συνοδεύσει σε κάθε κοσμική περιπλάνηση και ξέρει να ερωτεύεται με πάθος και σταθερότητα. Είναι δε πάντα πρόθυμος να προστατεύσει όσους αγαπά, αλλά και να αφεθεί να τον φροντίσουν να τον προστατεύσουν και να τον κανακέψουν σαν παιδί.

Καρκίνος με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Παρθένο

Η προσωπικότητα του Καρκίνου με Σελήνη Αιγόκερω θα αποδέχεται ό,τι της φέρνει η ζωή, αποδεικνύοντας ότι με τις ικανότητες που διαθέτει μπορεί να καταφέρει να κάνει το αδύνατο δυνατό, αλλά δυσκολεύεται συχνά να αποδεχτεί τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματα της και να πιστέψει στον εαυτό της. Οι Καρκίνοι αλλά και οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι μελαγχολικοί και γι’ αυτό χαλαρώνουν περισσότερο όταν είναι μόνοι παρά με κόσμο. Ο συνδυασμός τους δεν θα τεμπελιάσει και θα τηρήσει πάντα τον λόγο του, καθώς είναι υπεύθυνος και προσανατολισμένος στην επίτευξη των στόχων του και θα φέρνει πάντα την υλική αφθονία όπου κι αν βρεθεί. Είναι καλοί με τις επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ σταθεροί. Όσον αφορά την αγάπη, θέλουν κάποιον ανεξάρτητο, εργατικό και δοτικό όπως έναν Παρθένο. Μαζί θα εξερευνήσουν τα ταλέντα τους και θα μάθουν έτσι να εκτιμούν περισσότερο τον εαυτό τους και την αξία τους. Επιπλέον είναι κάποιος που μπορούν να τον εμπιστευτούν για μια ζωή.

Καρκίνος με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Η αντισυμβατική προσωπικότητα του Καρκίνου με Σελήνη στον Υδροχόο έλκεται από οτιδήποτε είναι ενδιαφέρον και ασυνήθιστο και θα χρησιμοποιήσει τα συναισθήματα για να συγκεντρώσει γνώσεις ώστε να βοηθήσει τους άλλους. Σκέπτεται πάντα βαθιά όλα τα πράγματα. Όσοι έχουν αυτόν τον συνδυασμό είναι τόσο οξυδερκείς που μοιάζουν σαν να έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Είναι πολύ παρατηρητικοί και βλέπουν τα πράγματα καθαρά, παρόλο που δεν τους λείπει η υποκειμενικότητα του συναισθήματος. Συνήθως εμπνέονται πολύ από τους άλλους. Δεν θέλουν όμως να σχετιστούν με κάποιον μέχρι να τον εμπιστευτούν πλήρως. Κατά την οικοδόμηση αυτής της εμπιστοσύνης μπορεί να υπάρξουν πολλές εντάσεις που να δημιουργηθούν μέσα τους. Ένας φερέγγυος Αιγόκερως θα λιγοστέψει το ρίσκο και μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς τους. Επίσης νιώθει άνετα με τους συχνά αινιγματικούς τρόπους τους και δεν τον ξενίζουν τα δύσκολα. Και πάνω απ’ όλα θα τους αγαπάει και θα τους φροντίζει με υπευθυνότητα και αφοσίωση.

Καρκίνος με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Καρκίνο

Η προσωπικότητα των Καρκίνων με Σελήνη στους Ιχθύς επιθυμεί τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων και είναι η πιο συναισθηματικά διαθέσιμη από όλους τους συνδυασμούς. Διαθέτοντας τη περισσότερη ενσυναίσθηση μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Είναι πραγματικά συνδεδεμένοι με τις αναμνήσεις, τους αγαπημένους τους και τις πρώτες τους εντυπώσεις. Είναι επίσης μυστικιστές στην καρδιά. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να αγγίξουν ψυχικά τους άλλους, να διευρύνουν την πνευματικότητα τους και να συναντήσουν την αληθινή αγάπη. Ο συναισθηματικός κόσμος ενός άλλου Καρκίνου είναι το ίδιο ευαίσθητος, ελκυστικός, αλλά και προσιτός. Επιπλέον είναι κάποιος που έχουν πολλά κοινά σημεία, υπάρχει κατανόηση σε όλα τα επίπεδα και θα είναι πάντα ευγενικός μαζί τους αν τον επιλέξουν για σύντροφο.