Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Δίδυμο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Δίδυμο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Δίδυμο ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο των Διδύμων

Δίδυμοι με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζουν με Ζυγό

Με Ήλιο στους Διδύμους και Σελήνη στον Κριό είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή. Είστε στο φόρτε σας όταν σας παθιάζει κάτι, είτε πρόκειται για μια περιπέτεια είτε για μια έξυπνη συζήτηση. Σε αυτές τις στιγμές πάθους όμως μπορεί να γίνετε και λίγο ανταγωνιστικοί, διότι κρύβετε μέσα σας ένα μαχητή. Όταν το ταίρι σας είναι δίπλα σας και σας συντροφεύει σε όλες σας τις επιδιώξεις μπορεί να γίνετε ακόμα πιο ευτυχισμένοι. Το ζώδιο του Ζυγού σας εξισορροπεί τέλεια και απολαμβάνει εξίσου την κοινωνική ζωή, τη συντροφικότητα και τον έρωτα. Επίσης με την τάση του να δημιουργεί αρμονία μπορεί να σας οδηγήσει σε υγιείς διεξόδους για να καταλαγιάσει την ανταγωνιστική φύση σας, και βοηθά έτσι στο να διατηρήσετε την ειρήνη στη σχέση σας.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζουν με Υδροχόο

Είστε ένα πολύ λογικοί και σκεπτόμενοι, αλλά ταυτόχρονα είστε συντονισμένοι με τις αισθήσεις σας και βρίσκετε την ομορφιά τόσο στο πνεύμα όσο και στις απολαύσεις και τις αξίες στη ζωή. Όσον αφορά τις σχέσεις, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας είναι να βρείτε κάποιον που εκτιμά μια έξυπνη συζήτηση αλλά και τον έρωτα όσο εσείς και να έχει ισάξια δύναμη για να αξίζει την προσοχή σας. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι γνωστή για τη δυναμική και πεισματάρικη φύση της, καθιστώντας δύσκολο να βρείτε έναν άξιο αντίπαλο που θα αναμετρηθεί με την ισχυρή σας θέληση, ειδικά σε αισθηματικό επίπεδο. Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε, καθώς διαθέτει εξυπνάδα και ιδανικά που σας εξιτάρουν. Μαζί μπορείτε να συζητήσετε για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα, και μπορεί να σας κερδίσει με τον δυναμισμό του, αλλά και τις λεπτές αποχρώσεις της ψυχής του, που δεν είναι άμεσα ορατές σε όλους. Παράλληλα αγαπά με πάθος την ελευθερία του, αλλά διαθέτει συναισθηματική σταθερότητα αν το αποφασίσει συνειδητά, όπως άλλωστε κι εσείς.

Δίδυμοι με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζουν με Τοξότη

Με τον Ήλιο και τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων συνδυάζετε τη λεκτική ευχέρεια με ανεξάρτητη σκέψη. Ενθουσιάζεστε από συνομιλίες, ανθρώπους, ιστορίες, αστεία ή οτιδήποτε άλλο διεγείρει το μυαλό και τροφοδοτεί τις σκέψεις σας. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να συμβαδίζει με τον γρήγορο και έξυπνο τρόπο που επικοινωνείτε και σας αρέσει να είναι έξυπνος και πνευματώδης. Ένας Τοξότης μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σας να μιλήσετε με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο για όλα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα θέματα, και με την πάροδο του χρόνου πιθανότατα θα μπορείτε να καλύψετε ο ένας τις πιο βαθιές επιθυμίες του άλλου. Τόσο οι ερωτικές επιθυμίες σας όσο και οι ομοιότητές του χαρακτήρα σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια σχέση ζωής ή σε μια αξέχαστη και γεμάτη πάθος περιπέτεια.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζουν με Ιχθύες

Η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Καρκίνου, καθιστώντας την έτσι μια συναισθηματικά προικισμένη θέση. Με αυτό τον συνδυασμό Ηλιού-Σελήνης μπορείτε να αισθανθείτε τις ευαισθησίες των ανθρώπων γύρω σας και αυτό γίνεται χωρίς να καταβάλετε κάποια προσπάθεια. Έτσι με ένα ζώδιο του νερού θα μπορούσατε να δημιουργήσετε εύκολα δεσμούς φροντίδας και ουσιαστικής επικοινωνίας. Το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμούς, θα μπορούσε να σημαίνει την αρχή μιας όμορφης σχέσης με έναν ονειροπόλο Ιχθύ. Με τον γλυκό τρόπο που επιλέγει να σας αφήσει να κλέψετε την καρδιά του, θα διαπιστώσετε ότι είναι εύκολο να χτίσετε μια σχέση και να προχωρήσετε μαζί στη ζωή.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζουν με Κριό

Μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας όλη σας την προσοχή, την αγάπη και τη στοργή, αλλά δεν θα ικανοποιηθείτε με τίποτα λιγότερο όταν έρθει η ώρα να σας το ανταποδώσουν. Είστε γελαστοί και ενθουσιώδεις και θέλετε να χαίρεστε τη ζωή κάθε μέρα με κάποιον που αγαπάτε και σας αγαπάει πραγματικά. Είστε αληθινά ρομαντικοί, και όταν ερωτεύεστε κάποιον το κάνετε με όλη σας την καρδιά. Ένας Κριός μπορεί να σας αγαπήσει με το πάθος και τη δύναμη που ονειρεύεστε. Θα σας δώσει όλη τη λατρεία που επιθυμείτε, αλλά και πίστη, εμπιστοσύνη και μια παθιασμένη σχέση.

Δίδυμοι με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζουν με Παρθένο

Έχετε την επιθυμία και το κίνητρο να βελτιώσετε τα πάντα γύρω σας. Με τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή να κυβερνά τον Ήλιο αλλά και το ζώδιο της Σελήνης σας, αναλύετε και σκέφτεστε διαρκώς την κάθε κατάσταση ή συζήτηση και αγαπάτε την τελειότητα. Είτε προγραμματίζετε τις δουλειές σας, είτε βοηθάτε τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους, προσπαθείτε να είστε πιο χαλαροί και κυρίως μην ξεχνάτε ότι τη ζωή πρέπει και να τη χαιρόμαστε. Μερικές φορές οι πολλές σκέψεις σας κάνουν να είστε επιφυλακτικοί στον έρωτα και δεν αφήνετε εύκολα κάποιον να μπει στην καρδιά σας. Αλλά σε μια σχέση, θα κάνετε τα πάντα για το άτομο που αγαπάτε. Οι καλύτερες προοπτικές είναι με έναν Παρθένο που εκτιμά όσα θα του προσφέρετε και μπορεί να καταλάβει τα άγχη και τις ανασφάλειες σας. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τον δυνατό και βαθύ έρωτα που ονειρεύεστε.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζουν με Διδύμους

Ο συνδυασμός Διδύμου με Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει καλοσυνάτους, εξωστρεφείς και εξυπηρετικούς, βοηθώντας σας έτσι να είστε περιζήτητοι σε παρέες και σχέσεις και να γίνεστε εξαιρετικοί σύντροφοι. Είστε ευγενικά πλάσματα, που τα πάνε συνήθως καλά με όλους και ιδιαίτερα με άλλα ζώδια του αέρα. Κανείς δεν είναι τόσο ρομαντικός και ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα όπως εσείς. Παρόλο που μπορεί να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας κάποιες φορές, έχετε σπάνιες αρετές και προσπαθείτε διαρκώς να φέρνετε αρμονία, ομορφιά και συντροφικότητα όπου βρεθείτε. Με έναν άλλο Δίδυμο θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο άνετα και πιο ισορροπημένοι όταν κάνετε μια ισότιμη σχέση. Η ομορφιά, η κοινωνικότητα και το στυλ, είναι εξίσου σημαντικά και για τους δυο σας, οπότε το να δίνετε σημασία σε αυτά είναι αμοιβαία αποδεκτό, ευχάριστο και σας φέρνει πιο κοντά.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζουν με Ιχθύες

Είστε συναισθηματικά πολύπλοκοι και αυτή η ένταση των συναισθημάτων σας κάνει έναν σύντροφο που νοιάζεται πολύ. Το πάθος και το ρίσκο δεν σας τρομάζουν και μπορείτε να εμβαθύνετε σε οποιοδήποτε θέμα συζήτησης χωρίς προκαταλήψεις. Το να έχετε έναν σύντροφο που να μπορεί να εξερευνά οτιδήποτε υπάρχει κάτω από την επιφάνεια είναι ζητούμενο για εσάς. Το ζώδιο των Ιχθύων έχει την ικανότητα να βουτήξει στα βαθιά νερά του συναισθήματος και αφουγκράζεται τη ζωή κυρίως με το ένστικτο του. Όταν αισθανθείτε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τον τρυφερό σύντροφό σας σε κάθε επίπεδο, νοητικό, ψυχικό και πνευματικό, τότε θα κάνετε μαζί το επόμενο βήμα στη σχέση. Πριν από αυτό, απλά και οι δύο θα περιμένετε και θα παρατηρείτε τα πάντα για να βεβαιωθείτε πόσο ταιριαστοί μπορεί να είστε.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζουν με Υδροχόο

Αν υπάρχει ένας συνδυασμός Ήλιου-Σελήνης που να έχει μία κάποια αντίσταση στη δέσμευση πιθανότατα είναι ο συγκεκριμένος. Αγαπάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και έχετε μια ροπή στην περιπέτεια και την ποικιλία, γι’ αυτό είστε μάλλον επιφυλακτικοί με τις σοβαρές σχέσεις. Όμως, εάν αισθανθείτε ότι ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, ενώ σας δίνει και την ελευθερία που επιθυμείτε, ίσως μπείτε σε αυτόν τον πειρασμό. Είστε παθιασμένοι, ανοιχτόμυαλοι και ελεύθεροι, όπως και ένας Υδροχόος, γι’ αυτό μπορεί να ταιριάξετε. Και όπως και εσείς είναι ένα ζώδιο του αέρα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μια καλή βάση κατανόησης. Είστε και οι δύο επικοινωνιακοί και ανάλαφροι τύποι που πάντα αναζητούν πνευματική επικοινωνία και πρωτοτυπία. Είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που θα σας κάνει να θυσιάσετε οικειοθελώς την ελευθερία σας, εκτός αν πρόκειται για κάποιον το ίδιο ανεξάρτητο που θα σας δείξει τι είναι αληθινή αγάπη.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζουν με Παρθένο

Πάντα κοιτάτε ψηλά στη ζωή και πάντα προσπαθείτε για το καλύτερο. Καθώς ο αυστηρός Κρόνος κυβερνά τη Σελήνη στον Αιγόκερω, αισθάνεστε πιο άνετα όταν εργάζεστε και τρέχετε όλη μέρα, παρά όταν χαλαρώνετε στο σπίτι. Είστε ένα απίστευτα δραστήριο και εργατικό άτομο και χρειάζεστε έναν σύντροφο που να έχει κίνητρο και να θέλει να συμμετέχει σε φιλόδοξους κοινούς στόχους. Όμως καλό είναι να θυμάστε ότι οι πιο πολλοί μπορεί να μην βρίσκουν αυτή την ιδέα τόσο δελεαστική όσο τη βρίσκετε εσείς. Οι περισσότεροι θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή και τις μικρές της πολυτέλειες. Ένας Παρθένος πάραυτα, θα μπορούσε να καταλάβει πραγματικά τις φιλοδοξίες σας και τις φιλότιμες προσπάθειές σας. Ταυτόχρονα μαζί του θα μπορέσετε να εκτιμήσετε την απλότητα και τη φυσικότητα, την περιποιητική στάση του και μια πειθαρχημένη ζωή στο σπίτι.

Δίδυμοι με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζουν με Τοξότη

Είστε ένα κοινωνικό άτομο που προτιμά να περνάει τον χρόνο του με καλούς φίλους και ομοϊδεάτες που να μοιράζονται τα οράματα και τα ενδιαφέροντά σας. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να έχει ανάλογη κοινωνικότητα και ιδεολογίες και να θέλει να είναι μέρος αυτού του συνόλου. Σας αρέσει να ονειρεύεστε το μέλλον και θα ξέρετε ότι έχετε συναντήσει το ταίρι σας όταν μπορείτε να δείτε τον σύντροφό σας ως αναπόσπαστο κομμάτι όλων αυτών που αποτελούν τη ζωή σας. Όμως πάντα θα απαιτείτε έναν βαθμό ελευθερίας μέσα στη σχέση σας. Ένας φιλοσοφημένος Τοξότης μπορεί να εμπνεύσει τον έρωτα και τον θαυμασμό σας, γιατί είναι μια ελεύθερη αλλά ευγενική ψυχή με όσους έχουν ανάγκη, με τις ιδέες και με τους φίλους σας. Αυτό θα σας κάνει γρήγορα να ανακαλύψετε ότι πρόκειται για κάποιον με τον οποίο μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί, αν και οι δύο το θελήσετε.

Δίδυμοι με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζουν με Παρθένο

Είστε ευαίσθητοι και αυτό είναι που σας κάνει να εκτιμάτε, αλλά ίσως και να μπορείτε να εκφράζεστε μέσω των τεχνών. Μπορεί να είστε πολύ δημιουργικοί και εμπνευσμένοι καλλιτεχνικά. Η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε ό,τι συμβαίνει σας κάνει έναν διαισθητικό σύντροφο και χρειάζεστε ένα ταίρι που θα έχει τις ίδιες ευαισθησίες για τα συναισθήματά σας. Σας αρέσει όταν ο ρομαντισμός έρχεται στη ζωή σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι απαιτεί αφοσίωση και δουλειά. Το ζώδιο της Παρθένου θέλει συναισθηματικά ένα επίπεδο ασφάλειας μέχρι να ανοιχθεί, αλλά όταν το αισθανθεί είναι πολύ δοτικό στις σχέσεις. Έχει πολύ βαθιά συναισθήματα και θα νιώσετε ευτυχία με έναν σύντροφο που μπορεί να σας καταλάβει, να σας βοηθήσει και να εκτιμά πράγματα όπως η τέχνη και η πνευματικότητα όσο κι εσείς.