Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος φέρνει την τελευταία έκλειψη της καλοκαιρινής περιόδου, την ανάδρομη πορεία του Ερμή, την επανάληψη του τετραγώνου Ουρανού-Κρόνου, αλλά και κάποιες αναλαμπές θετικών όψεων, όπως είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και του Ήλιου με τον Δία που πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες να έχουμε θετικότερες εξελίξεις στα θέματα καρδιάς. Ας δούμε λοιπόν κατά πόσο θα ανθίσει ο έρωτας στο εκρηκτικό και παράλληλα κάπως συγχυσμένο τοπίο του Ιουνίου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Πάντα οι σημαντικοί παράγοντες που κοιτάμε οι αστρολόγοι για τα θέματα της καρδιάς είναι οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη και η πλανητική κινητικότητα στον 5ο και 7ο Ηλιακό οίκο που υποδηλώνουν τις ερωτικές σχέσεις. Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 27/6 δεν βοηθά ιδιαίτερα να προκύψουν νέες σχέσεις μέσα στον μήνα όπως τις θέλετε. Η Αφροδίτη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού βοηθά πιο πολύ στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και υποστηρίζει την επιθυμία πιθανώς να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Ο τομέας του έρωτα για τις αδέσμευτες-ους αρχίζει να έχει ενδιαφέρον μετά τις 11/6 που περνά ο Άρης στον Λέοντα μέσα στον τομέα των φλερτ, των γνωριμιών. Με τον κυβερνήτη σας σε αυτό το ζώδιο θα αποπνέετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, μαγνητισμό και τα βλέμματα θα γυρνούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Μετά τις 11/6 ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε όσο πιο πολύ μπορείτε, διότι έχετε πολλές πιθανότητες με το μέρος σας. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα στο τέλος του μήνα στις 27/6 που περνά κι η Αφροδίτη στον Λέοντα. Σε όποια φάση κι αν είστε δεσμευμένες-οι, μόνες-οι, στο περίπου εκεί αρχίζει πραγματικά το πάρτι του έρωτα και το αληθινό καλοκαίρι για σας και τις σχέσεις σας που εκτείνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 2/6, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/6, ενεργοποιεί πιο πολύ τον τομέα της επικοινωνίας και βγάζει την πιο ερωτική σας πλευρά στα φλερτ και στις επαφές σας με τους άλλους. Αν π.χ. μπορεί να μιλούσατε με κάποιον μέσω κάποιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί τώρα πέραν του φιλικού ενδιαφέροντος να προκύψει μια πιο ερωτική διάσταση. Η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης σας βγάζει προς τα έξω μια πιο γλυκιά, τρυφερή κι ανάλαφρη πλευρά σας όταν μιλάτε, όταν κάνετε γνωριμίες, που μπορεί να εντυπωσιάσει και τους άλλους. Αν έχετε ήδη σχέση προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Αφροδίτης για να κάνετε κάποιες αγαπημένες δραστηριότητες με το ταίρι σας, να βγείτε περισσότερο, να κάνετε μια εκδρομή αν σας το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος σας, να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Μετά τις 11/6 ο Άρης παίρνει θέση πολιορκίας προς το ζώδιο σας και χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί κυρίως στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, διότι μπορεί να υπάρχει κλίμα έντασης στο σπίτι αν μένετε μαζί. Από την άλλη, θα είναι μια περίοδος με περισσότερο στρες, οπότε προσέξτε πώς το διαχειρίζεστε και πώς το μεταφέρετε στον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια του Ιουνίου είναι αρκετά ασταθής τόσο με την έκλειψη στο ζώδιο σας όσο και με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να δημιουργήσει σε μια υπάρχουσα σχέση κάποια κρίση, αν συνειδητοποιήσετε ίσως ότι με το άτομο που είστε μαζί δεν σας δένουν πλέον πολλά. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ίσως δεν θέλετε να κάνετε επιπόλαιες σχέσεις και γνωριμίες σε αυτή τη φάση και προτιμάτε ένα πιο αξιόπιστο άτομο στο πλευρό σας που να προσφέρει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας. Με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανόν να υπάρχουν επιστροφές κάποιων πρώην, αλλά θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά αν θέλετε να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία. Ίσως πρέπει να εξετάσετε σε βάθος αν το άτομο έχει αλλάξει τα στοιχεία της συμπεριφοράς που στο παρελθόν σας οδήγησαν στο τέλος αυτής της σχέσης. Μετά τις 11/6 ο Άρης περνώντας στον Λέοντα θα βοηθήσει τους αδέσμευτους-ες να γίνετε λίγο πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες. Κάτι μπορεί να προκύψει με ένα άτομο που έχετε ίσως μια διαδικτυακή επαφή ή μπορεί ακόμη και σε μια έξοδο. Μετά τις 27/6 ξεκινά ένα πιο ερωτικό διάστημα για σας που εκτείνεται μέσα στον Ιούλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 2/6 θέτετε σοβαρή υποψηφιότητα να είστε οι τυχεροί του Ιουνίου, τουλάχιστον στα αισθηματικά σας! Μέχρι τις 27/6 έχετε ένα θετικό διάστημα για να ικανοποιηθείτε στα θέματα της καρδιάς. Αν το προηγούμενο διάστημα με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να υπήρχαν εντάσεις, νεύρα ή να απομακρυνθήκατε με τον σύντροφο σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση, να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε για όλα αυτά που μπορεί να σας πίκραναν ή σας απομάκρυναν από κοντά του και να βρείτε λύσεις. Αν είστε αδέσμευτες-οι σαφώς και θα έχετε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας θα κερδίζετε σε βλέμματα προσοχής έναντι άλλων περιόδων. Μετά τις 11/6 ο Άρης απομακρύνεται από το ζώδιο σας κι έτσι με κάποιο τρόπο φεύγει το μεγάλο στρες και η πίεση που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα. Πλέον περνά στον Λέοντα και αφορά πιο πολύ στα οικονομικά σας θέματα. Την ίδια θέση θα πάρει κι η Αφροδίτη μετά τις 27/6. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 5/6 με την αντίθεση του Άρη από το ζώδιο σας προς τον Πλούτωνα, διότι μπορεί να έχετε μεγάλη ένταση με τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη και στις 24/6 με την Πανσέληνο και την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Προσοχή στα χειριστικά παιχνίδια, τις εμμονές και τις ζήλιες.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος αρχίζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ερωτικό επίπεδο μετά τις 11/6 που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σας και θα ανάψει… φωτιές στην καρδιά σας. Μέχρι τότε οι δεσμευμένοι μια χαρά θα τα πάτε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ οι αδέσμευτοι-ες θα είστε με το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον. Μπορεί να προκύψει κάποια επιστροφή από παλιά, αλλά δε θεωρώ ότι θα είναι κάτι σημαντικό. Πιθανώς να σας δοθεί απλά η ευκαιρία να κλείσετε ένα ανοιχτό κεφάλαιο μέσα σας. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα θα σας κάνει πιο ελκυστικούς, πιο δυναμικούς και πιο επιθυμητούς, όταν δε έρθει ταυτόχρονα και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας στις 27/6 και ενώσει τις δυνάμεις της με τον Άρη, τότε πραγματικά θα είστε ακαταμάχητοι και θα αρχίσει το πάρτι του έρωτα για σας που θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί μέσα στον Ιούλιο. Το να φιλοξενείς την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σου ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη σέξι, αναζωογονητική και υπέροχη επιρροή είτε είστε σε σχέση είτε την αναζητάτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον τομέα των φίλων από τις 2/6 μέχρι τις 27/6 μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αναρωτηθείτε αν είστε φίλοι με κάποιον-α, εραστές ή κάτι ενδιάμεσο που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί. Τα όρια είναι λίγο χαλαρά αν είστε αδέσμευτοι-ες και πιθανώς να παραμείνουν και σε αυτή την κατάσταση με τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί μια σχετική σύγχυση ή μπερδέματα. Από την άλλη, ίσως κι εσείς δε θέλετε σε αυτή τη φάση να δεσμευτείτε απόλυτα, άρα τα μηνύματα που στέλνετε στην άλλη πλευρά να είναι μπερδεμένα. Γενικά η ελευθερία έχει να σας πει περισσότερα αυτό τον μήνα από τη δέσμευση. Από την άλλη, αν έχετε κάποια καλή φιλική σχέση μην τη χαραμίσετε για την επιθυμία μιας βραδιάς. Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι μπορεί να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή, γνωρίζοντας σας ίσως κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρίες να χαρείτε τη σχέση σας και να νιώσετε αρκετά κοντά στον σύντροφο σας αυτό τον μήνα. Η Πανσέληνος στις 24/6 για τους γεννημένους τον Αύγουστο, παρόλα αυτά, θα μπορούσε να φέρει κάποια κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Όμως αν θα είναι κάτι καλό ή όχι εξαρτάται από τη φάση που είστε εσείς. Αν νιώθετε καλά σε μια σχέση θα το γιορτάσετε με το παραπάνω, αν όμως είστε μόνοι-ες μπορεί η μοναξιά να πάρει πιο μεγάλη διάσταση στην καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 2/6 μέχρι τις 27/6 το πιθανότερο είναι να αναρωτιέστε μέσα στο μήνα προς ποια κατεύθυνση οδηγείται η ερωτική σας ζωή. Αν έχετε ήδη μια σχέση ίσως να θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον της, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας ή ακόμη και το πιο προσγειωμένο πού και πότε θα πάτε διακοπές. Τα πλάνα γενικώς για το μέλλον ευνοούνται αρκετά, όπως ευνοείται και μια απόφαση για επισημοποίηση έστω για αργότερα. Από την άλλη, ίσως θέλετε να δείτε αν με τον σύντροφο σας μοιράζεστε ακόμη τα ίδια κοινά όνειρα και στόχους για τη ζωή σας. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε δυο ημερομηνίες μέσα στον μήνα να μην πιέσετε τα πράγματα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πιεστείτε κιόλας από την άλλη πλευρά στις ίδιες ημερομηνίες. Αναφέρομαι στις 5/6 με την αντίθεση του Άρη προς τον Πλούτωνα που μπορεί να φέρει μεγάλο στρες στη σχέση, αλλά και στην αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την ημέρα της Πανσελήνου στις 24/6 που μπορεί να πιεστείτε να δώσετε μια τελεσίδικη απάντηση. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο, ελαφρύνετε κάπως την ατμόσφαιρα κι αν μπορείτε αφήστε μετά τις 27/6 τις σοβαρές συζητήσεις. Όσοι είστε μόνες-οι οι επιλογές θα είναι πιο περιορισμένες για κάτι σοβαρό, αλλά μπορεί να χαρείτε τα φλερτ σε πιο ελεύθερο επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 2/6 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει σε αυτή την τόσο υποστηρικτική προς το ζώδιο σας θέση μέχρι τις 27/6. Με αυτή την Αφροδίτη ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και σύνορα δεν έχει! Μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με μια απόκλιση ηλικιακή, να γνωρίσετε κάποιον-α από ένα τελείως διαφορετικό υπόβαθρο και κουλτούρα από τη δική σας, πιθανώς όμως κι από άλλη χώρα. Η απόσταση και οι διαφορές με αυτή την Αφροδίτη λειτουργούν διεγερτικά για το ζώδιο σας και κάνουν τη σχέση πιο μυστηριώδη. Από την άλλη, αν είστε δεσμευμένοι με αυτή την Αφροδίτη προσπαθήστε να βάλετε το στοιχείο της έκπληξης στη σχέση σας, κανονίστε δραστηριότητες με τον σύντροφο σας που δεν έχετε ξανακάνει, βρείτε χρόνο για μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι που θα φτιάξει τα κέφια και των δυο σας και θα κάνει τονωτικές ενέσεις στον δεσμό σας. Μάλιστα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέρεται. Ακόμη όμως κι αν είστε μόνοι-ες κανονίστε με τους φίλους σας, διότι πιθανόν ένας έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι. Στις 5/6 και στις 24/6, καθώς σχηματίζονται πιο απαιτητικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, φανείτε προσεκτικοί στην επικοινωνία και μην ανεβάζετε τους τόνους. Είναι μέρες που μπορεί να δοθούν αφορμές για ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους και η έκλειψη στις 10/6 λαμβάνουν χώρα μέσα στον τομέα των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας και αποτελούν πραγματικά μια πολύ ισχυρή δόνηση στις σχέσεις σας. Από τη μια μπορεί να υπάρχει τεράστια σύγχυση σχετικά με τις επιλογές σας. Μπορεί να υπάρχουν αν είστε αδέσμευτοι-ες ας πούμε δυο διαφορετικοί άνθρωποι που να σας κάνουν κλικ και να μην ξέρετε τι να αποφασίσετε. Από την άλλη, μπορεί αν είστε δεσμευμένοι να δέχεστε το τελευταίο διάστημα ένα φλερτ και να σας βάζει σε πειρασμό. Ακόμη, μπορεί να έχει να κάνει η σύγχυση και το μπέρδεμα με την ίδια τη σχέση σας που πιθανώς υπάρχουν ασυμφωνίες. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να φέρει την προοπτική μιας νέας σχέσης ή το τέλος μιας ήδη υπάρχουσας αν τον τελευταίο καιρό περνάτε άσχημα. Φυσικά οι ανάδρομες πορείες των πλανητών σχετίζονται συχνά με το παρελθόν. Κάποιοι λοιπόν με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έχετε μια επιστροφή που θα σας απασχολήσει αλλά μπορεί να μην καταφέρετε να αποφασίσετε τι να κάνετε. Όταν περάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 22/6 και περάσει και η Αφροδίτη στις 27/6 στον Λέοντα, θα ξέρετε πια με σιγουριά πού βαδίζετε, οπότε ας είστε αισιόδοξοι και υπομονετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στον Καρκίνο, από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και μέχρι τις 11/6 που θα αποχωρήσει, μπορεί να νιώσατε μεγάλο στρες στις σχέσεις σας ή να είχατε άγχος -αν δεν ήταν στην προσωπική σας ζωή- σε μια συνεργασία που εμμέσως όμως αυτή η πίεση επηρέαζε και σε προσωπικό επίπεδο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 2 μέχρι τις 27 Ιουνίου θα είστε αρκετά πιο ευαίσθητοι, αλλά θα σας βγαίνει και μια πιο τρυφερή και γλυκιά επιρροή στις σχέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να επιδιώξετε κάποιες δραστηριότητες με τον σύντροφο σας που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο. Αν είστε μόνες-οι η επιρροή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει και έναν μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Υπάρχουν όμως δυο καταλυτικές ημερομηνίες που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση στις σχέσεις σας. Η μία αφορά την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 5/6. Αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να πιεστείτε υπερβολικά σε μια σχέση και πιθανώς να οδηγηθείτε μέχρι και στην έξοδο. Η δεύτερη ημερομηνία είναι μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 24/6 που συνοδεύεται με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα και η οποία πάλι επηρεάζει την προσωπική ζωή των γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε τη ζήλια, τις εμμονές, τις υπερβολικές αντιδράσεις και τη δύναμη που έχουν τα λόγια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος φέρνει δυνατότητες, αλλά η ερωτική σας ζωή θα έχει αρκετή αστάθεια και αβεβαιότητα, καθώς τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και η έκλειψη στις 10/6 λαμβάνουν χώρα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και των γνωριμιών. Από τη στιγμή που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 22/6 το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να πάτε ή και πώς να ξεκινήσετε να διαχειρίζεστε τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Βέβαια, δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός, σιγά σιγά όλα θα μπουν σε τάξη και θα ξέρετε τι σας γίνεται στο τέλος του μήνα. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, πέραν των παραπάνω επιρροών, θα έχετε και την επιρροή του Άρη από τον Λέοντα μετά τις 11/6 και από τις 27/6 και της Αφροδίτης. Αν μη τι άλλο θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο μια περίοδος -που θα ξεκαθαρίσει όμως μάλλον τον άλλο μήνα- που φέρνει τις σημαντικές σας σχέσεις σε πρώτο πλάνο και μπορεί να κάνετε βήματα προόδου και ευτυχίας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε έναν γάμο, μια συμβίωση ή να ξεκινήσετε μια σχέση με μακροχρόνια προοπτική. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κοντά στις 14, 15 του μηνός όσοι συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι, διότι μπορεί να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά στις 2/6 στον Καρκίνο μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, των σχέσεων και ανοίγει τη διάθεση σας αν είστε μόνες-οι για γνωριμίες ή αν είστε δεσμευμένες-οι για να αναθερμάνετε τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο σας. Σε κάθε περίπτωση αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας σας σε έναν μήνα δύσκολο σε άλλα επίπεδα. Βλέπετε υπάρχει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και η έκλειψη στις 10/6 που σας κάνει πιο ανήσυχους και ίσως πιο στρεσαρισμένους στην καθημερινότητα σας με κάποιες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, είτε αφορούν τον τομέα του σπιτιού είτε της δουλειάς. Βέβαια, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις το Σάββατο 5/6 αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να βρεθείτε σε συνθήκες έντασης σε μια σχέση με ασυμφωνίες, τάση για καβγάδες και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Το ίδιο προσεκτικοί πρέπει να είστε στις 24/6 με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο τυχεροί όμως, αφού εσάς επηρεάζει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σας στις 4/6 και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 23/6.