Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/10/2023 – 05/11/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/10/2023 – 05/11/2023

Έχουμε φτάσει στο κλείσιμο του Οκτωβρίου, ενός έντονου μήνα με εκλείψεις και πλανητικές αλλαγές που μας έφεραν μπροστά σε συνειδητοποιήσεις, αλλά και συνταρακτικές εξελίξεις που αφορούν την αισθηματική μας ζωή και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Ο Οκτώβριος θα κλείσει με απρόοπτα και εκπλήξεις αφού στις 31/10/2023 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Η όψη αυτή μας καλεί να είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα αφού μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, αναπάντεχα γεγονότα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή γνωριμίες. Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 03/11/2023 και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ευκαιρίες και τύχη σε όλα τα επίπεδα και δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ρίσκα στον έρωτα και να προβάλουμε τον εαυτό μας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους και μην παρασυρθείτε από την αλαζονεία ή την υπεραισιοδοξία σας γιατί μπορεί να προσγειωθείτε απότομα. Στις 04/11/2023 η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα χαρίζει έντονη ευαισθησία, αλλά μπορεί να θολώσει την κρίση μας και δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο. Την ίδια ημέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και μας καλεί μέσα στους επόμενους μήνες να βάλουμε τα όρια μας, να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και ρεαλισμό και να χτίσουμε σχέσεις με πιο σταθερές βάσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει σχεδόν όπως άρχισε, δηλαδή με εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις, αφού ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. Ίσως μια συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο να σας αναστατώσει ή να ειπωθούν λόγια που θα κλονίσουν τις ισορροπίες. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μη γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς ουσιαστική αιτία.

ΚΡΙΟΣ

Με όλη αυτή την κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Νοέμβριος σας βρίσκει με ανεβασμένη λίμπιντο, καθώς και με μια επιθυμία να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο. Η αντίθεση Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα πάθη και ακραία συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να ελέγξετε, όπως είναι η ζήλια και η κτητικότητα. Θέλετε το άτομο που έχετε δίπλα σας να σας ανήκει ολοκληρωτικά και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκρατημένοι και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σας. Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία από τις 04/11 θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Ο Κρόνος σας καλεί να βάλετε προτεραιότητα την ψυχική σας ηρεμία και σας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε ενοχές και να κατηγορείτε τον εαυτό σας για παρελθοντικά λάθη. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας φέρνει ξεσπάσματα και ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Προσπαθήστε λοιπόν να βάλετε μπροστά τη λογική και μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τα απωθημένα να σαμποτάρουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ εσείς προσπαθείτε ακόμα να διαχειριστείτε τις αλλαγές που έφερε η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, το κλείσιμο του Οκτωβρίου σας επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/10 φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και ευχάριστες εξελίξεις για τα ερωτικά σας. Αν και συνήθως προτιμάτε πιο δοκιμασμένες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Στις 03/11 η αντίθεση Ήλιου-Δία σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο, μπορεί να υποκύψετε σε πειρασμούς ή να κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε. Κρατήστε ένα μέτρο και μην έχετε απαιτήσεις που οι άλλοι δεν μπορούν να εκπληρώσουν. Στις 04/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά σας και σας καλεί να αφεθείτε σε μια ρομαντική ερωτική ιστορία, αρκεί όμως να είστε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε φαντασιώσεις που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σας και υποστηρίζουν τα όνειρα σας. Η εβδομάδα στο κλείσιμο της χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αντιδράσεις ή συναντήσεις που θα σας ταράξουν. Προσπαθήστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ανήκετε σε ένα κοινωνικό και ανήσυχο ζώδιο που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, αυτή την εβδομάδα οι τόνοι θα πέσουν και θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με πιο καθημερινά ζητήματα ή να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να επαναφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει συναισθηματικά. Πριν βιαστείτε να ενδώσετε ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη συναισθηματική ή την οικογενειακή σας ζωή, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11 έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Θα πρέπει λοιπόν να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υπερβολικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ειδικά εάν το συγκεκριμένο άτομο υπήρξε ασταθές και σας έχει πληγώσει στο παρελθόν. Καλό θα είναι να μη συντηρείτε απατηλές ελπίδες και να μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με μαγικό τρόπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να απογοητευτείτε από ένα κοντινό πρόσωπο ή να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εστιάστε στα άτομα που αποδεικνύουν με πράξεις την αγάπη τους και μην αναλώνεστε σε μπερδεμένες καταστάσεις που σας γεμίζουν ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς ανήκετε στους ευνοημένους αυτών των ημερών, αφού η εβδομάδα κρύβει όμορφες εκπλήξεις για εσάς ήδη από το ξεκίνημα της. Στις 31/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές συναντήσεις, αναπάντεχα μηνύματα ή συζητήσεις που με κάποιο τρόπο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλείστε να πειραματιστείτε στο ερωτικό κομμάτι, να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Στις 03/11 η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι ή ευχάριστες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε, όμως θα πρέπει να έχετε ένα μέτρο και να αποφύγετε τις απερισκεψίες και τις επιπόλαιες κινήσεις. Προσπαθήστε να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 04/11, μια όψη που μπορεί να φέρει εντάσεις με το ερωτικό σας ταίρι ή με φιλικά πρόσωπα. Αυτή την ημέρα θα είστε ασυγκράτητοι και μπορεί να πείτε λόγια πάνω στην έξαψη της στιγμής. Προσέξτε γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ακραίες αντιδράσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος σας καλωσορίζει με την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 03/11, μια όψη σας κάνει γενναιόδωρους και σας βοηθάει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, μπορεί αυτές τις ημέρες να χάσετε το μέτρο και να είστε υπερβολικά δοτικοί ακόμα και σε άτομα που ίσως δεν το αξίζουν, αφού μπορεί να σας έχουν πληγώσει με κάποιο τρόπο στο παρελθόν. Καλό θα είναι λοιπόν να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι οφείλετε να θέσετε υγιή όρια στους γύρω σας και κυρίως ότι δεν μπορείτε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Από τις 04/11 η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων σάς καλεί να δώσετε τέλος σε τοξικές καταστάσεις και εμμονές ή να αποχαιρετήσετε ανθρώπους που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βλάπτουν. Εάν μέσα στους προηγούμενους μήνες είχατε υποκύψει σε ερωτικούς πειρασμούς ή είχατε επιτρέψει σε κάποιο άτομο να σας χειραγωγεί μέσα από το σεξ ή μέσα από παιχνίδια εξουσίας, τώρα θα πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και θα κάνετε πιο συνειδητές επιλογές που σας βοηθάνε να πάτε παρακάτω. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, επομένως καλό θα είναι να συγκρατήσετε τον θυμό σας και να μην ξεσπάσετε σε άτομα που θεωρείτε δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ή αναπάντεχες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε μια εκπληκτική ευκαιρία για να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το τρίγωνο σας καλεί να δοκιμάσετε κάτι καινούριο με το ταίρι σας, να του/ης κάνετε μια έκπληξη, να οργανώσετε ένα ταξίδι και να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά εάν ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι πολύ πιθανό να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή να έχετε μεγάλες προσδοκίες από ανθρώπους που δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ίσως να έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι δίπλα σας και σε ποιους θα πρέπει να πείτε οριστικό αντίο. Εάν λοιπόν μια σχέση είναι επιφανειακή και δεν σας προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε, ίσως να λήξει οριστικά. Από την άλλη, εάν η σχέση σας έχει αντέξει σκληρές δοκιμασίες, τώρα θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή και μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Οκτώβριος σας αποχαιρετάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μια όψη που μπορεί να επαναφέρει παρελθοντικές καταστάσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Εάν έχετε ένα απωθημένο ή έναν ανεκπλήρωτο πόθο, τώρα ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε εκρηκτικές στιγμές μαζί του/ης, ειδικά εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Κάποιοι από εσάς μπορεί αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι απελευθερώνεστε από μια τοξική κατάσταση ή ότι βρίσκετε επιτέλους το κίνητρο να πάτε παρακάτω και να κλείσετε κύκλους που σας κρατούσαν δέσμιους συναισθηματικά. Στις 03/11 η αντίθεση Ήλιου-Δία χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και μέτρο, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες ερωτικές επιλογές ή να εκφράσετε υπερβολική ζήλια και κτητικότητα απέναντι στο ταίρι σας. Στις 04/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα. Μπορεί να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες ή να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς σας και πάρτε αποφάσεις βασισμένες στη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς προσπαθείτε να επεξεργαστείτε ακόμα τον αντίκτυπο που είχε η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 28/10 στον δικό σας άξονα και επηρέασε σε βάθος τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας ανακουφίσει και να φέρει όμορφες εξελίξεις για εσάς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/10 κλείνει αυτό τον μήνα με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα μέσα από κοινές παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 03/11 η αντίθεση Ήλιου-Δία σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Ωστόσο, μπορεί να παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία σας και να πάρετε παράτολμα ρίσκα που δεν θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί απατηλές και μπερδεμένες καταστάσεις και σας καλεί να είστε λίγο πιο προσεκτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και να μην βιαστείτε να κάνετε πλάνα με άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Από τις 04/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είστε πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι και θα αρχίσετε να παίρνετε πιο σοβαρά τα ζητήματα του έρωτα. Θα βρεθείτε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού, μια όψη που φέρνει ανατροπές και εντάσεις. Προσέξτε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους και προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και συγκαταβατικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι γεγονός ότι δεν νιώθετε ο εαυτός σας και ίσως να μη βρίσκεστε στην πιο ανάλαφρη και εξωστρεφή φάση σας. Αυτές οι ημέρες λοιπόν είναι ιδανικές για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε κύκλους και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Ο Νοέμβριος σας υποδέχεται με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που σας είχαν αφήσει ανεκπλήρωτους πόθους και απωθημένα. Ίσως να δυσκολευτείτε να βάλετε μπροστά τη λογική και να νιώσετε ότι το συναίσθημα σας κατακλύζει, ειδικά εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και μη βιαστείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που δεν σας έχει αποδείξει ότι την αξίζει. Την ίδια ημέρα, η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως κάποιοι από εσάς να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες μέσα στο επόμενο διάστημα ή να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο διαμονής ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας σας φέρνει μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/10 μιλάει για μια αναπάντεχη νέα γνωριμία ή για μια ερωτική συνάντηση που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι τελευταίες ημέρες του μήνα είναι ιδανικές για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Στις 03/11 η αντίθεση Ήλιου-Δία σας δίνει ευκαιρίες για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τις παρέες και τους φίλους σας. Ωστόσο, μπορεί να πέσετε στην παγίδα της υπερβολής και να κάνετε απερίσκεπτες ερωτικές επιλογές ή να έχετε μεγάλες προσδοκίες από ένα πρόσωπο που δεν θα μπορεί να τις εκπληρώσει. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε πιο προσγειωμένοι και να μην υπόσχεστε παραπάνω από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Η εβδομάδα θα κλείσει με επεισοδιακό τρόπο, αφού η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 04/11 φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις ή επαφές που μπορεί να σας αναστατώσουν. Προσέξτε λίγο παραπάνω την επικοινωνία σας με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που κλονίστηκε αρκετά με την έκλειψη της 28/10 και ίσως ακόμα προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να διαχειριστείτε την ένταση των προηγούμενων ημερών. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/10 ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή με ένα απωθημένο σας. Ο Νοέμβριος σας καλωσορίζει με δυο πολύ δυναμικές όψεις, την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 03/11 και την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11. Και οι δύο αυτές όψεις σας καλούν με τον τρόπο τους να είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι και να μην επενδύετε πολλά σε ακατάλληλους ανθρώπους, γιατί στην πορεία θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και θα απογοητευτείτε. Προσπαθήστε να δείτε όσο πιο καθαρά γίνεται τις καταστάσεις και αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράνομες σχέσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα ή να βγουν στην επιφάνεια σκέψεις που μέχρι τώρα ήταν καταπιεσμένες. Προσέξτε τα λόγια σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν κάνετε σκληρές επιθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Οκτώβριος σας αποχαιρετάει με τον καλύτερο τρόπο, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/10 σας φέρνει ευχάριστες επαφές ή ξαφνικές συναντήσεις που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα σας ενθουσιάσουν και θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Ωστόσο, η απατηλή αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11 σας παρασύρει σε φαντασιώσεις και μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες ερωτικές επιλογές. Είναι σημαντικό λοιπόν να ζυγίσετε προσεκτικά τα δεδομένα και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω και τους στόχους σας και θα βρεθείτε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας. Θα αναρωτηθείτε πού πάει η τωρινή σας σχέση και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά ή αντιθέτως να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο που δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ωριμότητα, αφού ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια για απερισκεψίες και επιπόλαιες κινήσεις.