Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01/2023 – 05/02/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01/2023 – 05/02/2023

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μας καλωσορίζει με δράση, αλλαγές και εκρηκτικές καταστάσεις και κλείνει με μια εξίσου έντονη Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα μας ταρακουνήσει για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 30/01/2023 θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θα μας δώσει το θάρρος και το δυναμισμό να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα, αναπάντεχες συναντήσεις ή επαφές και γνωριμίες με άτομα που θα μας κερδίσουν σε εγκεφαλικό επίπεδο. Στις 04/02/2023 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί αστάθεια και αβεβαιότητα μέσα στις σχέσεις και μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες συμπεριφορές. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας καταπιέζουν. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις και ξεσπάσματα που θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση με το ταίρι μας. Στις 05/02/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη από τη μια πλευρά θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει προβλήματα μέσα στις σχέσεις. Ο εγωισμός θα είναι έντονος και θα δυσκολευτούμε να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα χαρακτηρίζονται από πάθος και ακατανίκητη έλξη, αλλά μπορεί να μην έχουν σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές σας μέσα στο Σαββατοκύριακο και προσπαθήστε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο εγείρει κομβικά ερωτήματα. Είμαι ο εαυτός μου μέσα στις σχέσεις μου; Ικανοποιούνται οι προσωπικές μου επιθυμίες; Λαμβάνω την προσοχή και την αποδοχή που θέλω από το ταίρι μου; Με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστός/η; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε είναι η στιγμή να εκφράσουμε επιτέλους όσα καταπιέζουμε και να δείξουμε τι θέλουμε και ποιοι πραγματικά είμαστε. Το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή η Πανσέληνος με τον Ουρανό μας μιλάει για αλλαγές, απρόβλεπτες καταστάσεις, καθώς και για αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα μας ξαφνιάσουν.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 30/1 σας χαρίζει εξωστρέφεια και ενέργεια και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Ο μήνας λοιπόν θα κλείσει με επικοινωνιακή διάθεση για εσάς και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους. Ο Φεβρουάριος σας καλωσορίζει με εκρηκτική διάθεση, αφού στις 5/2 ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κεντρίσει εγκεφαλικά, αλλά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και συναισθήματα που είχατε βαθιά θαμμένα μέσα σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια κρυφή συνάντηση η οποία θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη, αλλά μπορεί να μην προχωρήσει ομαλά ή να μην σας δώσει τελικά αυτό που θέλετε. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει στο επίκεντρο τις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με περισσότερη αποφασιστικότητα και να φύγετε από καταστάσεις στις οποίες δεν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες. Αν δεν είστε σε σχέση, το Σαββατοκύριακο εμπεριέχει φλερτ και έντονη ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς και όλοι ξέρουμε ότι δεν είστε από τα ζώδια που τους αρέσει να μην ξέρουν τι να περιμένουν. Στις 30/1 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας χαρίσει εξωστρέφεια και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή με πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο θετικά και αισιόδοξα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να είστε ανοιχτοί σε ανθρώπους που θέλουν να σας γνωρίσουν. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με αρκετή ένταση, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 4/2 μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας και να σας φέρει αντιμέτωπους με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που δεν θα ξέρετε πώς να τις χειριστείτε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι δεν αντέχετε άλλο μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο και να συγκρουστείτε ή να πάρετε απόσταση. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί αν παρασυρθείτε σε ακραίες αντιδράσεις μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας, επομένως είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση απέναντι στις ανάγκες των άλλων και μην διώχνετε από κοντά σας άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος κλείνει με έντονο τρόπο για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού στις 30/1 ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε στους άλλους τις αληθινές σας προθέσεις, χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες. Στις 5/2 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική επιθυμία και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αφού θα είναι δύσκολο να βάλετε νερό στο κρασί σας ή να μπει ο ένας στη θέση του άλλου. Χρειάζεται λοιπόν αμοιβαία προσπάθεια και υποχωρήσεις εάν δεν θέλετε να χαλάσετε το αρμονικό κλίμα μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Όσο κι αν θέλετε όμως να ρισκάρετε και να ζήσετε στα άκρα, είναι σημαντικό να κρατήσετε τους τύπους και να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος κλείνει με έντονη κοινωνική διάθεση και ευχάριστες συναντήσεις για εσάς, αφού στις 30/1 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με φίλους και παρέες, μέσα από τις οποίες μπορεί να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες. Ένα πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και θα νιώσετε ότι έχετε πολλά να πείτε μαζί του. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να επικοινωνήσετε με εκείνον/η που σας ενδιαφέρει και να στείλετε επιτέλους εκείνο το μήνυμα που διστάζατε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να βγείτε με φίλους και να κάνετε δραστηριότητες οι οποίες θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 5/2 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει σε κάποιους από εσάς μια γνωριμία με κάποιον/α από το εξωτερικό ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν ευνοεί νέες περιπέτειες και εφήμερες ερωτικές καταστάσεις, όμως αποφύγετε να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω.

ΛΕΩΝ

Ο πρώτος μήνας του έτους κλείνει με εξωστρέφεια για εσάς και μια διάθεση να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας, αφού στις 30/1 κορυφώνεται το δυναμικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, χωρίς όμως να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ταιριάζουν, ενώ μια νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με εντάσεις και ανατροπές, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 4/2 δημιουργεί αστάθεια μέσα στις σχέσεις σας και μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρότητα ή απρόβλεπτη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Την επόμενη ημέρα, θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι η ένταση αυτή θα κορυφωθεί και μπορεί να υπάρξουν εκρηκτικά ξεσπάσματα. Θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αγνοείτε άλλο τις επιθυμίες σας και δεν μπορείτε διαρκώς να κάνετε υποχωρήσεις για να μη δυσαρεστήσετε τον σύντροφο σας. Από την άλλη πλευρά όμως, οι ακραίες αντιδράσεις μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα τώρα. Αφήστε λοιπόν το δράμα στην άκρη και προσπαθήστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη. Αν βέβαια μια κατάσταση σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας, τώρα θα βρείτε τη δύναμη να αποστασιοποιηθείτε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 30/1 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας ενθουσιάσει και θα νιώσετε ότι μπορείτε μαζί του να είστε ο εαυτός σας χωρίς να προσποιείστε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και πάνω απ’ όλα να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Ο Φεβρουάριος, ωστόσο, θα ξεκινήσει με εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση, αφού στις 5/2 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, τότε αυτή η όψη θα σας χαρίσει πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση. Εάν όμως η σχέση σας είναι ήδη κλονισμένη, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας και αυτό γιατί θα είναι δύσκολο να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να μην αφεθείτε εντελώς εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορεί όλο αυτό να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος σας αποχαιρετάει με μια άκρως δυναμική όψη, αφού στις 30/1 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου-Άρη. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αισιοδοξία, θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να πάψετε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Να είστε σίγουροι ότι όλο αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μια νέα παθιασμένη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία ανανεωθείτε και θα νιώσετε πιο ποθητοί από το ταίρι σας. Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με εντάσεις και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 4/2 κορυφώνεται το ανατρεπτικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει συγκρούσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε με ακρότητες και διατηρήστε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει. Αν όμως είστε μέσα σε μια καταπιεστική κατάσταση, ίσως έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείτε και να πάψετε να συμβιβάζεστε μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλείσιμο του Ιανουαρίου κρύβει όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 30/1 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Κάποιοι από εσάς θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές που θα σας χαροποιήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να λάβετε επιτέλους το μήνυμα που περιμένατε καιρό. Αν είστε δεσμευμένοι, θα κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος θα κάνει ποδαρικό με πιο σκληρή διάθεση, αφού στις 4/2 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού και μπορεί να φέρει αστάθεια και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή να έρθει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο θα σας αναστατώσει. Στις 5/2 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη έχει δύο όψεις. Από τη μια πλευρά θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και το πάθος και μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία σε κάποιους. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό μέσα στις σχέσεις σας, καθώς και παιχνίδια εξουσίας. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι, ακόμα κι αν τελικά δεν πάρετε τελικά αυτό που θέλετε στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου θα ευνοήσουν στο έπακρο την επικοινωνία και τις επαφές σας, αφού στις 30/1 κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει θάρρος, δυναμισμό και αμεσότητα. Να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα σας εκτιμήσουν για αυτό που είστε, επομένως μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι ευνοούνται οι νέες επαφές και οι καινούριες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι έχετε πολύ καλή επικοινωνία και θα μπορείτε μαζί του να συζητήσετε τα πάντα. Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 5/2, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας. Εάν βέβαια το κλίμα μέσα στη σχέση και στο σπίτι σας είναι ήδη τεταμένο, τότε μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας και να βγουν στην επιφάνεια παράπονα που προσπαθούσατε εδώ και καιρό να καταπνίξετε. Είναι επίσης πιθανό να αναζωπυρωθεί το πάθος με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως μη βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικό εάν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις του άλλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος κλείνει με ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 30/1 ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει απρόσμενες συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε μαζί τους να είστε ο εαυτός σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο μπορεί να είναι κάπως εκκεντρικό ή αντισυμβατικό, αλλά με κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω, τις επιθυμίες και τις σκέψεις σας ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος ξεκινάει με εντάσεις, αφού το ανατρεπτικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 4/2 μπορεί φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τη σχέση σας, ή να σας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρότητα που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Στις 5/2 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια η οποία μπορεί να προέρχεται από το εργασιακό περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις ή τις μετακινήσεις με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 30/1 ο Ήλιος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τους Δίδυμους. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θάρρος και δυναμισμό. Θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας μέσα στις σχέσεις σας και να μην προσπαθείτε διαρκώς να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσετε τους άλλους. Είναι η ώρα λοιπόν να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στον έρωτα, να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και να πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως διστάζατε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι μπορεί αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας παθιάσει. Ωστόσο, το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου χρειάζεται φρένο και ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 4/2 μπορεί να φέρει εντάσεις, αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξη μέσα στις σχέσεις σας. Αν είστε εσείς εκείνοι που καταπιέζεστε μέσα σε μια κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στα όρια σας και να νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε. Στις 5/2 κορυφώνεται η Πανσέληνος στον Λέοντα, ένα φεγγάρι το οποίο θα ενισχύσει αυτή την ένταση και θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας και τα θέλω σας, αρκεί να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες και να μην πληγώσετε ανθρώπους με τη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές για εσάς με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται στις 30/1. Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση που θα σας χαροποιήσει ή να λάβετε ένα μήνυμα από φιλικό πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό. Αν είστε δεσμευμένοι, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να βγείτε έξω μαζί με το ταίρι σας, να δείτε φίλους και να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με άκρως ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 5/2 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τους Δίδυμους. Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει έντονα πάθη και συναισθήματα και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, αυτό το τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις, επομένως χρειάζεται περισσότερη διπλωματία. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μη βιαστείτε να εκφράσετε όσα νιώθετε σε ένα άτομο που φέρεται επιπόλαια απέναντι σας.