Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 05/12/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 05/12/2021

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, μια άκρως ευνοϊκή όψη για επικοινωνία και επαφές. Καινούρια δεδομένα και ευχάριστα νέα έρχονται στην επιφάνεια και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στον άλλον όσα έχετε στο μυαλό σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Στην πορεία θα επικρατεί ένα πιο ρομαντικό κλίμα, καθώς αργότερα την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 29/11/2021 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την τελευταία ημέρα του μήνα, δηλαδή στις 30/11/2021, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι φαντασιώσεις και τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε την αγάπη και τα πιο τρυφερά συναισθήματα σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε τώρα ένα άτομο το οποίο φαντάζει ιδανικό στα μάτια σας και θα έχετε απόλυτη ψυχική σύνδεση μαζί του. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τον Ποσειδώνα να γυρνάει πλέον σε ορθή πορεία στη 01/12/2021 και να ενδυναμώνει την ενσυναίσθηση, αλλά και τη διαίσθηση μας. Οι σχέσεις που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε πνευματικά και θα μας διδάξουν την ανιδιοτελή αγάπη, όμως θα πρέπει να προσέξουμε τις εξαπατήσεις και την εξιδανίκευση κάποιων ατόμων που μπορεί να μας απογοητεύσουν. Η εβδομάδα τελειώνει με ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, δηλαδή την ολική Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα είναι και η τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Είναι η ώρα να βγάλουμε προς τα έξω την αλήθεια μας, να εκφράσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας στον σύντροφο μας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν είναι ανώδυνο ούτε για εμάς, ούτε για τους άλλους. Κάτω από αυτή την επιρροή, θα έρθουμε αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις και μπορεί να αισθανθούμε ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα από όσα λαμβάνουμε από τους άλλους. Επομένως, κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν να διεκδικήσουν περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις τους ή με κάποιο τρόπο να κάνουν ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο και αφήνοντας πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν. Από αυτή την Ηλιακή έκλειψη θα επηρεαστούν περισσότερο οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 10η έως τη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους και θετικούς με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11. Έχετε διάθεση για νέες περιπέτειες και δεν αποκλείεται εάν είστε αδέσμευτοι να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή ακόμα και να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Mε το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα αργότερα την ίδια ημέρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή να ζήσετε παθιασμένες και ταυτόχρονα ειδυλλιακές στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι. Στις 4/12 με την ολική Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, ένας άνθρωπος ή μια σχέση έρχεται για να σας δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής και να ανοίξει νέα μονοπάτια μπροστά σας, επομένως πείτε ναι σε νέες εμπειρίες με ανθρώπους οι οποίοι σας εμπνέουν. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε επιπόλαια ρίσκα ή να κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να σας κοστίσουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στους άλλους, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα έντονη και ερωτική για εσάς. Στις 29/11 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να έρθετε σε επαφή με τα πιο σκοτεινά και κρυφά σας συναισθήματα, ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βγάλει την πιο παθιασμένη και σεξουαλική πλευρά σας. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης από τον οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους απέναντι στα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά τους. Είναι η ιδανική στιγμή για να κατανοήσει ο ένας τον άλλον χωρίς καμία διάθεση κριτικής ή ανταγωνισμού. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στις σχέσεις σας και ανακινεί βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε πόσο τοξικός είναι ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση και να νιώσετε την επιθυμία να αποδεσμευτείτε. Εάν επανέλθει ένα άτομο ή ένα ζήτημα από το παρελθόν, προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και μεθοδικά βήματα και γενικώς προσέξτε σε ποιους επιλέγετε να ανοιχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 29/11 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες και μια ανάγκη να έρθετε κοντά με τον άλλον. Μπορείτε τώρα να επιλύσετε τις διαφορές σας και να ομαλοποιήστε μια κατάσταση, καθώς θα έχετε μια διάθεση συμβιβασμού και θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στις 30/11 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι συνδέεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο ή να αποφασίσετε να πάτε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12, φέρνει αναπάντεχες αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως το προηγούμενο διάστημα να σας είχαν απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό οι ανάγκες και οι επιθυμίες του συντρόφου σας και τώρα θέλετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ανασυγκροτηθείτε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να λήξετε μια σχέση που δεν προχωράει πλέον, ενώ άλλοι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ρομαντική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη χημεία, καθώς και μια ανεξήγητη και ακαταμάχητη έλξη. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα βιώσετε ειδυλλιακές στιγμές με το ταίρι σας και θα νιώσετε τόσο όμορφα που δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας, χωρίς να φοβάστε την κριτική ή την απόρριψη. Το ίδιο κλίμα συνεχίζεται και στις 30/11 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα εξίσου ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. O μήνας θα κλείσει λοιπόν για εσάς με μια βαθιά ανάγκη να δείξετε την τρυφερότητα σας στους άλλους και να δοθείτε άνευ όρων στο άτομο που έχετε δίπλα σας, αφού δεν είναι ώρα για εγωισμούς και πείσματα. Αντιθέτως, ο ένας μπορεί εύκολα να μπει στη θέση του άλλου, αφού υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και υποστήριξη. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 στρέφει το βλέμμα σας στις υποχρεώσεις και την εργασιακή σας ρουτίνα και σας γεμίζει με άγχος και κυκλοθυμική διάθεση. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε στον σύντροφο σας και μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των αγαπημένων σας ατόμων εάν αισθάνεστε ότι δεν τα βγάζετε πέρα μόνοι σας.

ΛΕΩΝ

Τα δεδομένα αλλάζουν αυτή την εβδομάδα για εσάς αγαπητοί Λέοντες, καθώς θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στα ερωτικά σας ζητήματα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στις 29/11, φέρνοντας έντονη ερωτική διάθεση και ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου. Πείτε ναι σε εξόδους και σε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα φέρει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Εάν είστε στην αρχή μιας σχέσης, θα νιώσετε ότι υπάρχει βαθύ και ισχυρό δέσιμο και κυρίως ότι έχετε δίπλα σας ένα άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να σας κατανοήσει. Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 αποτελεί μια ευκαιρία αφύπνισης για εσάς, κυρίως για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας, αλλά και στους γύρω σας, ποιες είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες. Έχετε ανάγκη μέσα στη σχέση σας να αισθάνεστε μοναδικός/η και κυρίως να μην καταπιέζετε τα θέλω σας για τους άλλους. Θα τολμήσετε λοιπόν τώρα να είστε αυθεντικοί απέναντι στον σύντροφό σας και να δείξετε τις αληθινές σας προθέσεις. Να θυμάστε ότι αυτοί που θα σας δεχτούν για αυτό που πραγματικά είστε, είναι και εκείνοι που αξίζει να είναι δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό, σε έναν τομέα που για εσάς έχει να κάνει με την επικοινωνία και τις επαφές και στις 29/11 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό το τρίγωνο είναι η ιδανική ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας και όσα μπορεί να κρατούσατε για τον εαυτό σας το προηγούμενο διάστημα. Βγάλτε λοιπόν από μέσα σας οτιδήποτε σας απασχολεί και σας προβληματίζει και θα διαπιστώσετε ότι ο άλλος θα δείξει αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση, ακόμα κι αν δεν το περιμένατε. Στις 30/11, το εξίσου ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα φέρει ρομαντικές στιγμές και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας βγάλει όμορφα και τρυφερά συναισθήματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε στιγμές με το ταίρι σας ή να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε εάν είστε αδέσμευτοι. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 εστιάζει την προσοχή σας στο σπίτι, στην οικογένεια, αλλά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με κάποιο κοντινό σας άτομο ή να κάνει την εμφάνιση του ένα παρελθοντικό ζήτημα το οποίο θα διαταράξει τις ισορροπίες. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας και αποβάλλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 29/11 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να εκφράσετε επιτέλους όσα διστάζατε το προηγούμενο διάστημα. Μοιραστείτε με τον άλλον τις σκέψεις σας και όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες και επαφές και μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα αισθανθείτε ότι επικοινωνείτε και μπορεί να σας κατανοήσει. Το θετικό εξάγωνο του κυβερνήτη σας, δηλαδή της Αφροδίτης, με τον Ποσειδώνα στις 30/11 θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα φέρει όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την εκλεκτό/η της καρδιάς σας, ενώ αν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας θα νιώσετε οικεία με το πρόσωπο αυτό και δεν θα διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Δώστε σημασία αυτές τις ημέρες γύρω από την έκλειψη σε όσα λέγονται και στους ανθρώπους που γνωρίζετε, καθώς μπορεί να έχουν κάτι σημαντικό να σας μεταφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Άρης θα σχηματίσει από το δικό σας ζώδιο ένα αρκετά ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29/11. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα, αλλά χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις ή να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό κάτω από αυτή την επιρροή και μπορείτε πολύ εύκολα να κερδίσετε το αντικείμενο το πόθου σας ή να διεκδικήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Όσοι είναι γύρω σας τώρα καταλαβαίνουν ότι έχετε όλη τη διάθεση να τους κατανοήσετε σε βάθος και να τους υποστηρίξετε και αυτοί με τη σειρά τους θα κάνουν το ίδιο για εσάς. Στις 30/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φέρει όμορφες, ρομαντικές συναντήσεις για τους αδέσμευτους, ενώ σε εσάς τους δεσμευμένους θα δημιουργήσει την επιθυμία να ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις μέσω του διαλόγου. Ο Ποσειδώνας γυρνάει ξανά σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στη 1/12, σε έναν οίκο που για εσάς σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Θα σας δοθεί η ευκαιρία τώρα να ξεχωρίσετε το παραμύθι από την ψευδαίσθηση ή να βιώσετε μια ιστορία η οποία θα βγάλει την πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σας. Είναι η στιγμή που θα αρχίσετε να ρίχνετε τις άμυνες σας, θα μαλακώσει η καρδιά σας και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έλκετε συντρόφους με τους οποίους θα έχετε πιο ουσιαστική σύνδεση και βαθιά κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως επεισοδιακή για εσάς και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι σημείο αναφοράς για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά κυρίως να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και όχι απλά να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων. Πιο συγκεκριμένα, η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που σας βοηθάει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στη σχέση. Είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο μέσα στον οποίο θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια και χωρίς δισταγμούς. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από όσα συμβαίνουν και να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε είναι μπερδεμένο. Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 29/11 βγάζει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά σας και θα φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν σας καταλάβουν το πρόβλημα σας. Ίσως να επανέλθουν ζητήματα από το παρελθόν, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να βρείτε λύσεις με έναν πιο ανώδυνο τρόπο. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 4/12, σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να ισχυροποιήσετε τη θέση σας μέσα σε μια σχέση και να διεκδικήσετε τα θέλω σας ή περισσότερη αυτονομία, ιδιαίτερα εάν το προηγούμενο διάστημα καταπιεζόσασταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι νέο αρχίζει και κάτι πρέπει να τελειώσει οριστικά, επομένως μην αντισταθείτε στην αλλαγή που έφτασε. Αρκεί βέβαια μέσα σε όλο αυτό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και ταυτόχρονα να είστε αληθινοί με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό για εσάς, καθώς η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη σάς κάνει αρκετά εσωστρεφείς και υποτονικούς και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση η οποία είναι ίσως απαραίτητη για να βάλετε κάποια ζητήματα σε τάξη. Από την άλλη, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αργότερα την ίδια ημέρα, μπορεί να φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα δείξουν κατανόηση και υποστήριξη και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας και τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία. Επιδιώξτε να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στις 30/11 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Θα ακούσετε όμορφα λόγια που θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση ή θα κάνετε μια κουβέντα η οποία θα βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας και να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 ίσως να σας αποκαλύψει κάτι το οποίο τόσο καιρό ήταν στο σκοτάδι ή μπορεί να επαναφέρει κάποιο ζήτημα από το παρελθόν για να το επιλύσετε. Όσο πιεστικές κι αν είναι αυτές οι ημέρες, βάλτε προτεραιότητα την ψυχική σας ηρεμία και μετά όλα τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11 ευνοεί ιδιαίτερα τις κοινωνικές συναναστροφές σας και δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και πείτε ναι σε εξόδους ή σε ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ελάτε κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές απόψεις, ιδέες και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, στις 30/11 το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε κοντά σας μόνο εκείνα τα άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν για να δώσετε συγχώρεση και να συμφιλιωθείτε μαζί του. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 θα σας φέρει αντιμέτωπους με αλήθειες και συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις φιλίες σας και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και σας καλεί να κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα. Δώστε σημασία λοιπόν στον κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς μέσα από μια παρέα ή μέσω ενός φίλου μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 29/11 θα είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς, καθώς θα έρθουν κοντά σας άνθρωποι οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την ελπίδα και την αισιοδοξία σας. Είναι ευκαιρία να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα για το μέλλον, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Το εξίσου θετικό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Ποσειδώνα στις 30/11 αποτελεί μια ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βιώσουν ρομαντικές στιγμές και να γνωρίσουν τον έρωτα μέσω μιας παρέας ή με ένα άτομο το οποίο θεωρούσατε φίλο/η έως τώρα. Ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας στη 1/12 και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο θα αρχίσετε σιγά-σιγά να θεραπεύετε τις πληγές σας και να επουλώνετε τα τραύματα σας. Ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανυψώσει ψυχικά και θα σας βγάλει τη ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά σας. Ωστόσο, θα πρέπει όσο γίνεται να περιορίσετε την υπεραισιοδοξία σας και να προσέξετε τις εξαπατήσεις ή τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση που μοιάζει ιδανική.