Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/04/2024 – 05/05/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/04/2024 – 05/05/2024

Έχουμε φτάσει στις τελευταίες ημέρες του Απριλίου και η Μεγάλη εβδομάδα μας υποδέχεται με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που συνδέεται με έντονες φαντασιώσεις και επιθυμία για διαφυγή, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται με ψευδαισθήσεις και αποπροσανατολισμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να εμπλακούμε σε καταστάσεις που μας δημιουργούν σύγχυση και ασάφεια και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε το ψέμα από την πραγματικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβουμε δράση μέσα στις σχέσεις ή για να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Στη συνέχεια ο Άρης και η Αφροδίτη, οι δύο αιώνιοι εραστές, αλλάζουν ζώδιο σχεδόν ταυτόχρονα. Στις 29/04/2024 η Αφροδίτη προχωράει στον Ταύρο και στις 30/04/2024 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια που κυβερνούν και αυτό θα τους κάνει πανίσχυρους. Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Ταύρο μας χαρίζει αισθησιασμό και μας υπενθυμίζει ότι η χαρά βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις. Η Αφροδίτη στο γήινο, πράο και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου έως τις 23/05/2024 μας προσγειώνει και μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και να χτίσουμε σχέσεις πάνω σε πιο στέρεες βάσεις. Από την άλλη, ο Άρης στο φλογερό ζώδιο του Κριού μας γεμίζει ενέργεια, εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική ενέργεια και μας κινητοποιεί σε δράση. Θα βγούμε από την ακινησία του προηγούμενου διαστήματος και θα πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας. Ο Άρης στον Κριό μας κάνει ανυπόμονους, τολμηρούς και αυθόρμητους. Τώρα θέτουμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού και θα πάψουμε να συμβιβαζόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν. Καλό θα είναι βέβαια να περιορίσουμε τον εγωισμό, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας πριν βιαστούμε να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις. Ο Μάιος μας υποδέχεται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη που μιλάει για έντονα πάθη αλλά και υπόγειες ή παράνομες καταστάσεις. Η επιθυμία για έλεγχο θα είναι πανίσχυρη, όμως δεν θα πρέπει να υποκύψουμε σε παιχνίδια εξουσίας ή σε χειριστικές συμπεριφορές. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε πιο ξεκάθαρες και ειλικρινείς μεθόδους για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι εξίσου παθιασμένο και δυναμικό, αφού το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 03/05 εντείνει ακόμα περισσότερο το κλίμα και μας χαρίζει το απαιτούμενο θάρρος για να πάρουμε πρωτοβουλίες ή για να διεκδικήσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας με επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή για να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές.

KΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με χαμηλούς τόνους και ίσως πεσμένη ερωτική διάθεση, αφού στις 29/04 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη δημιουργεί συναισθηματική σύγχυση και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα ή να νιώσετε ότι δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση. Καλό θα είναι λοιπόν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μη βιαστείτε να δράσετε ή να πάρετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε επίσης μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και φαντασιώσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές συναντήσεις και επαφές, όμως προσέξτε μην εκτεθείτε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο και θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που χαρίζει αισθησιασμό, χαλάρωση και απολαύσεις. Τώρα θα δώσετε περισσότερη αξία σε σχέσεις και ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του κυβερνήτης σας Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 30/04. Ο Άρη ανεβάζει στα ύψη τη λίμπιντο, σας ξυπνάει από τον λήθαργο και σας χαρίζει θάρρος, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις σχέσεις ή για να κάνετε ένα τολμηρό βήμα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει συγκρούσεις και έντονα ξεσπάσματα ή να σας βάλει σε μπελάδες, επομένως προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας και αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια θέση που μπορεί να φέρει απογοητεύσεις από ένα φιλικό πρόσωπο ή από ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι διαψεύδονται τα όνειρα που έχετε κάνει για το μέλλον και οι προσδοκίες σας και ίσως θα πρέπει να σχεδιάσετε εκ νέου τα επόμενα βήματα σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται και να μην παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Από την άλλη πλευρά, αυτή η εβδομάδα κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς, αφού από τις 29/04 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και θετική διάθεση. Θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα συμφιλιωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μπείτε σε μια καινούρια ερωτική ιστορία ή να λάβετε ανταπόκριση από το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, με τον κυβερνήτη σας στο πλευρό σας, είναι βέβαιο ότι έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις και θα μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας. Σε κάθε περίπτωση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Από τις 30/04 ο Άρης στον Κριό θα ενεργοποιήσει τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις ή να έχετε μυστικές επαφές. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα ή να κάνετε νέα ξεκινήματα εάν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Την Πρωτομαγιά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει παιχνίδια εξουσίας ή εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας, επομένως είναι σημαντικό να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας και να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο σας καλεί να στραφείτε μέσα σας και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση και εσωτερική διεργασία και σας χαρίζει μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση. Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί προς τους άλλους και μπορεί να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές ερωτικές συναντήσεις ή να εμπλακείτε σε μυστικούς έρωτες. Από τις 30/04 μετακινείται και ο Άρης και προχωράει στο ζώδιο του Κριού. Αυτή είναι μια θέση που στρέφει την προσοχή σας στις φιλικές σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανανεώσετε τον κύκλο σας και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν εγκεφαλικά. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς ή κοινές ιδεολογίες και απόψεις και είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Ίσως επίσης μια φιλική σχέση ή μια γνωριμία από το διαδίκτυο να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό και παθιασμένο. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα ή να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις παρέες σας. Προσέξτε μόνο μη γίνετε πιο επιθετικοί από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα και να παρεξηγηθείτε με τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς. Αντιθέτως, σας οπλίζει με πίστη για το αύριο και σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Προσπαθήστε, ωστόσο, να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην παρασυρθείτε από καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Από τις 29/04 η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχετε υποστηρικτικούς φίλους δίπλα σας που θα σας δώσουν σωστή καθοδήγηση και θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν πολλά κοινά μαζί σας. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να κυνηγήσετε τους στόχους που έχετε θέσει από κοινού. Από τις 30/04 ο Άρης στον Κριό θα είναι μια ζόρικη θέση για εσάς που μπορεί να φέρει εντάσεις και σας καλεί να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται σε ένα πιο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα. Θέλετε να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχετε δίπλα σας και θα νιώσετε την επιθυμία να ζήσετε κάτι έντονο, παθιασμένο και ταυτόχρονα παραμυθένιο. Αυτή η επιθυμία όμως είναι τόσο δυνατή που είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν το αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο σε μια κατάσταση που νομίζατε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα επιθυμούσατε. Προσπαθήστε λοιπόν να πάρετε μια απόσταση και να κρίνετε τα δεδομένα μέσα από μια πιο αντικειμενική ματιά. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας και θα είστε πιο δραστήριοι από εδώ και στο εξής. Θα νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και γενικώς θα νιώσετε έτοιμοι να μπείτε ξανά σε νέες περιπέτειες. Τολμήστε να πάρετε περισσότερα ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι και να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Την Πρωτομαγιά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί να φέρει πιέσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή αμφιβολίες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να είστε πιο ξεκάθαροι και αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί ο Ερμής να έχει επιστρέψει εδώ και μέρες σε ορθή πορεία, αλλά αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με σύγχυση και μπερδέματα για εσάς. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στις 29/04 θολώνει το τοπίο μέσα στις σχέσεις σας και μπορεί να μη βλέπετε καθαρά τις προθέσεις των άλλων. Προσπαθήστε μην εξιδανικεύετε ανθρώπους για τους οποίους δεν είστε σίγουροι και μείνετε μακριά από ασαφείς καταστάσεις που σας δημιουργούν ερωτηματικά και αμφιβολίες, ειδικά αν ανήκετε στους Παρθένους των τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα όμως η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ένα ζώδιο που είναι πολύ φιλικό προς το δικό σας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει πιο δραστήριους και τολμηρούς. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και θα απαλλαχτείτε από αμφιβολίες, ανασφάλειες και σκοτεινές σκέψεις που μπορεί να σας βασάνιζαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει ένα καινούριο νόημα στην καθημερινότητα σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια όμορφη ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι. Από τις 30/04 μετακινείται και ο Άρης και προχωράει στο φλογερό ζώδιο του Κριού, μια θέση που θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στη σχέση σας, μιας και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και συναισθήματα που μέχρι τώρα ήταν καταπιεσμένα.

ΖΥΓΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, αλλάζει ζώδιο από τις 29/04 και μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που ξυπνάει έντονα πάθη για εσάς και σας φέρνει σε επαφή με συναισθήματα που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για εγγύτητα και ουσιαστική σύνδεση και θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχετε δίπλα σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Είναι λοιπόν η στιγμή που θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμβαθύνετε στη σχέση σας, αρκεί να είναι έτοιμο και το άλλο άτομο να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τα συναισθήματα τώρα θα είναι έντονα, όμως προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε ανασφάλειες και εμμονές να σας κατακλύσουν γιατί θα χάσετε το δίκιο σας. Αν είστε μέσα σε ένα γάμο ή σε μια σταθερή σχέση, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σας απασχολούσαν. Επιπλέον, από τις 30/04 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις τώρα θα είναι ένα πεδίο μάχης για εσάς. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που επιδιώκει την αρμονία και προτιμά τη διπλωματική οδό, ο Άρης πυροδοτεί εντάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να δοκιμαστεί η υπομονή σας, αφού θα δεχτείτε αρκετές πιέσεις από τον-η σύντροφο σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μη «ρίχνετε λάδι στη φωτιά» και προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι ή αναζητήστε άλλους τρόπους για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι μια όψη αρκετά θετική για εσάς που μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας ή να φέρει μια καινούρια, ρομαντική γνωριμία για κάποιους από εσάς. Θα αφεθείτε σε μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας, όμως καλό θα είναι να ξέρετε πού να βάλετε φρένο και να μπορείτε να διαχωρίσετε την ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα. Ωστόσο, το πιο θετικό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου. Ο πλανήτης του έρωτα και των απολαύσεων σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τον γάμο σας ή να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Μέσα στον επόμενο μήνα θα γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους γύρω σας και θα λύσετε τα προβλήματα με διπλωματία, αποφεύγοντας τις εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται ή να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση που μέχρι τώρα ήταν μετέωρη. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι το ζόρικο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που πυροδοτεί εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Η όψη αυτή αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματα σας και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες ή απωθημένα. Ο Πλούτωνας, άλλωστε, είναι ο δικός σας κυβερνήτης και το ζώδιο σας είναι αρκετά επιρρεπές σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες συμπεριφορές, όμως προσέξτε γιατί τώρα μπορεί κάτι τέτοιο να σας εκθέσει και να σας οδηγήσει ακόμα και σε ρήξη με ένα πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου εμπεριέχουν αβεβαιότητα και συναισθηματική σύγχυση, αφού στις 29/04 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη αγγίζει ένα βαθύτερο κομμάτι του ωροσκοπίου σας και μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ευάλωτοι και εκτεθειμένοι συναισθηματικά, ειδικά εάν ανήκετε στους Τοξότες των τελευταίων ημερών. Είναι πιθανό να βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός και απωθημένα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο σας ή με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον. Μιας και οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες και δεν θα μπορέσετε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποφύγετε τις αποφάσεις. Το θετικό νέο για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο πύρινο ζώδιο του Κριού από τις 30/04, μια θέση άκρως ερωτική για εσάς. Ο Άρης στον Κριό σας χαρίζει δυναμισμό και σας βοηθάει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνει την όρεξη και το κίνητρο να μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με αποφασιστικότητα. Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις και έχετε διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και νέες, παθιασμένες γνωριμίες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Άρη για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να νιώσετε ξανά όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα σας υποδέχεται με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στις 29/04, μια όψη που μπορεί να φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Ίσως αυτές τις ημέρες να σας δίνουν αντιφατικά μηνύματα ή να επικρατεί μια σύγχυση στο μυαλό σας και να μην ξέρετε τι συμπεράσματα να βγάλετε. Τα δεδομένα τώρα δεν είναι ξεκάθαρα και δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις ή για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Στα θετικά της εβδομάδας, η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση σας χαρίζει ζωντάνια, εξωστρέφεια και ενθουσιασμό. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε νέες ερωτικές κατακτήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ανταπόκριση από το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η ευκαιρία για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Επιπλέον, αυτή η θέση της Αφροδίτης βελτιώνει τη σχέση με τα παιδιά σας και δεν αποκλείεται κάποιους από εσάς να σας απασχολήσει το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στον Κριό από τις 30/04 χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική αναταραχή ή να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, απωθημένα και καταπιεσμένος θυμός ή να έρθετε σε ρήξη με ένα αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 29/04 η Αφροδίτη προχωράει στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή σε ένα πιο συναισθηματικό και ιδιωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και για τον υπόλοιπο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με αγαπημένα πρόσωπα και θα βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι. Θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και θα διαπιστώσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και κατανοούν τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα πρόσωπο και να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Επιπλέον, από τις 30/04 αλλάζει ζώδιο και ο Άρης με τη σειρά του και προχωράει στον Κριό. Αυτή η θέση του Άρη εγκαινιάζει μια άκρως εξωστρεφή περίοδο για εσάς με έντονη διάθεση για κοινωνικοποίηση. Θα βγείτε έξω, θα έρθετε σε επαφή με κόσμο και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και θα σας κεντρίσουν εγκεφαλικά. Θα στείλετε μηνύματα χωρίς πολλή σκέψη και θα κάνετε το πρώτο βήμα για να συναντήσετε ένα πρόσωπο. Ωστόσο, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες και αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να γίνετε πιο επιθετικοί ή απότομοι από όσο μπορούν να αντέξουν οι γύρω σας. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να είστε πιο διπλωματικοί. Την Πρωτομαγιά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο, και αυτή είναι μια όψη που μπορεί να φέρνει συναισθηματικές αναταραχές ή ρήξεις με το παρελθόν. Αποφύγετε τις συγκρούσεις για το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση και δείξτε περισσότερη κατανόηση στο άτομο που έχετε απέναντι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης θα κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σχηματίσει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη δημιουργεί ασάφεια, μπερδέματα και αποπροσανατολισμό, επομένως θα είναι δύσκολο να κάνετε αποφασιστικά βήματα και ίσως να μη νιώθετε σίγουροι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Επιπλέον, η ενέργεια και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στο ναδίρ αυτές τις ημέρες και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις δυνάμεις σας και να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο πρέπει. Κάντε ένα βήμα πίσω και μη βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που δε γνωρίζετε καλά γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Από τις 29/04 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, θα ανταλλάξετε όμορφα μηνύματα και δεν αποκλείεται να κάνετε καινούριες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είστε σε μια σχέση, το κλίμα θα είναι πιο αρμονικό και θα κατανοήσετε ο ένας τον άλλον χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση. Από τις 30/04 ο Άρης μετακινείται στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνετε πιο πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι μέσα στο επόμενο διάστημα ή να προκύψουν εντάσεις σχετικά με οικονομικά ή πρακτικά προβλήματα. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.